- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.841
Hayır özel canımTebrikler canım çok az kaldı devam diyetisyen devlete mi gitmistin
hissettigin ayni şeyleri kiloluyken bende hissediyorum canim boyum senin kadar yok 172 ama kiloluyken kendime cok iriymisim gibi geliyorum daha gecen dedim yellowa oda boydan avantajlisin demişti ama kiloluyken kendi mi yarmagul gibi hissediyorum diye soylemistimIdeal kilom 57 ile 77 arası ben şuan 86 yim
91 e kadar çıkmıştım.. Kitle indeksim 27.8 filan çıktı fazla kilolu yani .
Of of basil böyle kili aldim ben .
80 den 88 e çıkıp sonra 80 e inip tekrar nasıl 91 e kadar hayatımda hiç olmadigim kadar çıktım .
Hem de bebek yapmayı düşünürken
Resmen kilo almak için kilo vermeye çalışıyorum ..
Ah ah yazık ediyorum şu boyuma guzelligime kendine eziyet bu olsa gerek .
176 boya 65 olup manken gibi olmak varken 86 olup bu boyla deve gibi hayvan gibi görünüyorum..
Bu kadar çok kilo nasıl gidecek ..
Bu kadar tatlı cikolata hastasiyken ben nasıll
Kessem de çikolatayı canım çekiyor bazen ..
Ama çok kilo vermem gerek en az 9 vermeliyim ki normale inmek için ki ben 69 olmak istiyorum 17 kilo yani ...
Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisacagimm
Geldim tatlim internetim bittihtc71 göremedim seni
Evt bende katılıyorum kesinlikle verilebilecek bir kilo B Baharyagmuru35 canım 176 boya 66 kilo da resmen manken olursun sen ve şuan 86 imişsin 86 dan 66 ya tabikide rahatca verirsin 20 kilo neki 50kilo veren insanlar var canım ayrıca mesala şida var hamileliklerde kadınların %80 i 20 kilo alıyor hatta 30 alanda çok duydum ama büyük kısmıda doğum sonrası hepsini veriyorlar yani 20 kilo veren okadar çok kişi var ki sen niye veremeyesin canım bende çok alıp verdim isteyince kafaya köyünde veriliyor canım mesela ben de hamileliğinde tam 20 kilo aldım ve doğuma 80 girdim sonra kilo vermeye başlardan sonra ara ara al cer süreçlerin diyeti bırakma hatta geri kilo alma tekrar verme süreçleri ile geçtik o gitti ama sonuç da şuan 15 kilo daha zayıfım yani tam 15 kilo bir şekilde gitmiş üstelik 60 'ın altına inme kararım var yani 20kiloyu geçmiş olacak verdiğim kilo canım niye veremeyelim yada niye 15kilo vermişim zaten diyip 65 de diyeti bırakayım benim ideal kilom kesinlikle 60ın altına inince oluyor istersem 58 de olurum 55 de 15 verdiysem 5 daha veririm 5verirsem bakarım gerekiyorsa 3 daha veririm herşeyi başara bilecek güçteyiz kendine inan herkes yapıyorsa sen de yaparsınhissettigin ayni şeyleri kiloluyken bende hissediyorum canim boyum senin kadar yok 172 ama kiloluyken kendime cok iriymisim gibi geliyorum daha gecen dedim yellowa oda boydan avantajlisin demişti ama kiloluyken kendi mi yarmagul gibi hissediyorum diye soylemistimben simdiye kadar cok aldim verdim verilmeyecek bir kilo degil ki 17 kilo yaparsin neden yapamayasin.
Onceki kilo verdigimde senin vermek istedigin kadar vermistim cok da zor olmamisti zamanla yavas yavas gitti bir bakmisim tig gibiydim tabi 2 yil sonra sirf pis bogazliliktan 12 kilosu geri geldi
Bu kilo vermelerde bir yerden sonra birseyler oluyor ve o donum noktan oluyor artik yeter boyle nereye kadar diyorsun ondan sonra zaten gerisi geliyor
istedikten sonra yapamayacagimiz sey yok
bir basladin mi devami gelir verdikce birakmazsin zaten daha motive olursun bence yaparsin gördüğüm kadariyla azimlisin de bide 2 3 ayda verilecek bir rakam degil zamanla sabirla azimle gidecek canim sabir sabir baska yolu yok ben inaniyorum sen istedigin kiloya ulasip mezun olacaksin
Umutsuzluga kapilmak yok canim tabi oluyor bazen bende dedim o kadar kilo verdim sonra aldim ben simdi bu kilolari nasil verecegim kaldim boyle kilo veremem falan dedigim zamanlarda oldu ama toparlandim ve basladim 5 kiloya yakini gitti bileIdeal kilom 57 ile 77 arası ben şuan 86 yim
80 den 88 e çıkıp sonra 80 e inip tekrar nasıl 91 e kadar hayatımda hiç olmadigim kadar çıktım .
176 boya 65 olup manken gibi olmak varken 86 olup bu boyla deve gibi hayvan gibi görünüyorum..
Ama çok kilo vermem gerek en az 9 vermeliyim ki normale inmek için ki ben 69 olmak istiyorum 17 kilo yani ...
Aynı boydayız bu kiloların hepsini gördümIdeal kilom 57 ile 77 arası ben şuan 86 yim
Menün baya hafifmis canım acıkman normal sabret artık gorecegin rakamı hayal etKahvaltı: 1activa
Öğlen: çok az ızgara tavuk,yeşillik
Akşam: 1 kase yoğurt
2maydonozlimon çayı, 2form çay,3siyah çay,1.5lt şu
30dakika yürüyüş
kızlar okadar halsizim ki ölü gibiyim ve Akşam baya açlık çektim hatta başım döndü gözüm karardı ama bir süre savaştıkdan sonra o açlık hissi gitti bugün çok zordu ama çok şükür 4.günü bitirip detoks defterini kusursuz olarak kapattımsabah kalkınca tekrar tartılıcam bakalım sizede yazarım 65leri görürüm inşallah
Ok canım . Herşey yolunda olsundaGeldim tatlim internetim bitti1 haftalik ek paket alicam ondan sonra da senesi dolduyor hattım faturaliydi kapatip faturasuza baska bir operatöre geçeceğim ayin 10 da bitiyor az kaldi o zamanlar 1 2 gun giremeyebilirim artik esiminkinden falan idare ederim bildirimlerimi yaparim yine
Günaydın canım süpersinHerkese Günaydın
Musmutlu pazarlar olsun
Veeeeee an itibari ile 65.9mutlu mutlu bir kahvaltı yapayım artık
Süper canım, harikasınHerkese Günaydın
Musmutlu pazarlar olsun
Veeeeee an itibari ile 65.9mutlu mutlu bir kahvaltı yapayım artık
Günaydın canım süpersin
Süper canım, harikasın
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?