Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım çok kafana takma bende gitsem inan aynı çıkar sen dikkat et yeterki diyetisyene gitmen iyi oldu onun takibindesin o herşeyi ayarlar kendince yapsaydın bu kadar veremezdin yavaş olursa olsun sen 5 li rakamları göreceksin tatlım kafaya koydun bi kere olacak

Kızlar sütlü kahvemi içip sporumu yaptım
Hadi bakalım yaz yaklaşıyor ve verdiğimiz kilolardan vücudumuz yumuşamasın şarlamasın herkes spora
100 iç bacak
100 dış bacak
100 alt karın
50 mekik
50 makas
Plank ve köprü dakika tutmadım durabildiğim kadar yaptm ve köprüyü 3 set olarak yaptım
40 dakika kondisyon bisikleti

Sağol canım arkadaşım ilk evlediğimizdeki gibi en az 58 olmayı kafaya koydum kızım doğdu doğalı hiç bukadar kararlı ve istekli olmamıştım çok azmeddim başaracağım inşlh Nisan'a 65ler ile girmeye şartlamıştım oldu şükür Mayısa da 61 ile girme hedefim var 1 ay dişimi sıkıp 1 ayda 4 kilo vericem canım sonra diyetimi biraz daha rahatlatırım ama 60lardan kurtulmak için 1 ay daha dişimi sıkıp 61 i 60 ı görmem şart sonrası yavaş yavaş olsun hiç sorun diil zaten inşlh bende mayıs a girerken senin gibi tartıda 60 ı görürüm

Inşallah canım istediğin olur bende 59 u görmek istiyorum artık mezun olduğum kilodayım şimdi en azından o mutlu ediyor beni 58 i gordummu tamamdır sonra koruma o da en zoru of almak istemiyorum artık 60 a çıksam yeniden o bile iyidir

Kızlarr napıyosunuz çok sessiz bugün burası
benm misafirim var azcık bozdum diyeti ya sabah 1 tane milyöfden börek yedim
öğlende 1 tane daha milyöfden börek yedim akşam sadece çorba iççem
Spor ekle bugüne başka kaçamak yapmazsan toparlarsın

68.9 bana suan cok yakin degil canim eger hedefi tutturursan sana nasil yetisicem bilmem
Herkese Günaydın
Musmutlu pazarlar olsun
Veeeeee an itibari ile 65.9 mutlu mutlu bir kahvaltı yapayım artık
tebrik ederim canim sıkı gecen gunlerin karsiligini alman cok guzel
aldim canim iyi geldi her zaman sahile gidemiyorum cok yakin degil yarim saatlik otobus mesefesinde bayagidir gitmiyordum bugun kardesimle ciktik oda diyette yuruduk iyi oldu
Çok güzel canım nerde oturuyorsun hava güzel sanırım
Kocaeli canim hava bayagi esiyordu ama yürüdüm yine de

Aynen canım bende bıktım kilodan hazira 'na kadar 58 olmak için elimden geleni yapı cam ve kafaya koydum canım 58de mezun olup biraz dinleneyim korumaya çalışayım bende kesin 60da anca tutarım kilomu ama eylülde tekrar diyet yapıp 55 olmaya uğraşıcam canım ya iyece düşündüm 55 olsam daha iyi olacak bu boyda

Spor ekle bugüne başka kaçamak yapmazsan toparlarsın
sabah okula giderken uzatarak gittim geldim yolları birazdanda spora başlıcam moral verdin valla canm ama bu bilinci nasıl oluşturdunuz bende anlamıyorm ya iki gün önceye kadar yememem lazm diyip herşeyi götürüyodum siz hangi adımsayarı kullanıyosunuz

Bu hafta daha sıkı tutmam lazım benim 67ye kadar nefes almamam gerek psokolojik olarak 68 benim takıntım yağdan mı gider kastan mı gider bilemem ama gitmesi lazım bir an önce 68 in o yüzden kork benden zaten 68i yenemezsem bana kolay yetişirsin sen.ne durumdasın

Benim saatim car ucuz olandan telefona guvenmiyorum fazla sayıyor.
Benim mantık şöyle kaçamak yaptın yenik.dustun olabilir önemli olan devam edebilmek unutup kaldığım yerden devam ederim ertesi günde elimde ise karbonhidrattan kısarım protein ağırlıklı giderim. Adım sayımı artırırım

Diyetisyen ile kolaylıkla verirsin canım çok iyi başladın böylede gidecektir

iyi olmuş canım çok iyi geliyor temiz havada yürümek benim iki sokak arkam sahil canım kızımı kreşe bırakıp çıkıyorum yağmur olmadıkça haftasonu hariç artık hergün yürüyorum canım bacakların sıkılaşıp incelemesine ve selülitin yok olmasına da çok etkili oluyor bu arada sende hedef koymuştuk ben vardım bile eğer tuğba kilo vermediyse şuan ben 100grm öne geçmiş durumdayım sende schoner ı feçicektin unutma bak yarın tartılcaz ona göre

Kahvaltı: 1dilim tam buğday,peynir,domates,biber,çay

Ara: 1elma

Öğlen:menemen(yumurtasiz) ,1dilim tam buğday, yoğurt

Ara: 1portakal

Akşam: 1kase mercimek çorbası,yoğurtlu kereviz, 1dilim tambuğday

Sporlarımı öğlen yaptığımda yazmıştım çayları ve suyu bugün pek içemedim ama yatana kadar içmeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…