- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.881
Evet ya bende telefona yükledim de bir sayıyor bir saymıyor en kısa zamanda bende bakıcam saateBenim saatim car ucuz olandan telefona guvenmiyorum fazla sayıyor.
Benim mantık şöyle kaçamak yaptın yenik.dustun olabilir önemli olan devam edebilmek unutup kaldığım yerden devam ederim ertesi günde elimde ise karbonhidrattan kısarım protein ağırlıklı giderim. Adım sayımı artırırım
Yaaa benim hızlıca 68i atlamam lazım zaten bu hafta 2 gün tekim yemekte 1 gün kabak yicem yanina salata içine avakado eklerim bir.gun brokoli yoğurt diğer 2 günde annelerde yicez onlara da hafif yemek yaptırırım artık 3 4 günde yürüyüş yapacam yapamazsam evde zumba ve leslie yaparım ama geçerim şu 68 i bi an evvel .inşallah canım benimhadi hızlan sende bak htc71 seni geçmeye çalışıyor unutma aranızı kızıştırayım da ikinizde zayıflayın
Menüyü beğendim afiyet olsun canımKahvaltı: 1dilim tam buğday,peynir,domates,biber,çay
Ara: 1elma
Öğlen:menemen(yumurtasiz) ,1dilim tam buğday, yoğurt
Ara: 1portakal
Akşam: 1kase mercimek çorbası,yoğurtlu kereviz, 1dilim tambuğday
Sporlarımı öğlen yaptığımda yazmıştımçayları ve suyu bugün pek içemedim ama yatana kadar içmeye çalışıcam
Tüm menü yü.yazarsan net görebiliriz canımEvet ya bende telefona yükledim de bir sayıyor bir saymıyor en kısa zamanda bende bakıcam saate
Haklısın o ruhu kaybetmemek çok önemli bende tekrar döndüm galiba
Bugünlük sporum 45 dakika p90x cardio ve 100 makas hareketi sabahta biraz yürüyüş yapmıştım
akşam yemeğinde de 1 tabak tarhana çorbası ve ayran içtim
sabah bitane milföyden börekTüm menü yü.yazarsan net görebiliriz canım
Sporun güzelmiş tebrik ederim
Spor çok güzel canım keşke bur de öğleden sonra öğünün direk öğle öğünü olsaymış ve öğle öğünü olan kek,reçel vs. Hiç olmasaymış iyi olurmuşBugün kü menü 10.00 gibi
Sabah
1 bardak süt
1avuç kuru yemiş
Öğlen 12 gibi
1 dilim kek
Üstüne çilek reçeli
2 dilim kaşar
2 bardak çay
Ara yok
Öğlen sonra 15.15 gibi
4 sıkım çiğ köfte
2 kepçe domates çorba
2 yk yoğurt
Marul limon
Akşam 19.30 gibi
1.5 avuç kadar fırında yağsız et
2 3 dilim patates
2.yk süzme
Suyu sayamadım 3 lt olmuştur içmeye devam ediyorum .
Spor 20 dk sahil.yürüyüşü
30 dk zumba
Plates lastiği ile sırt çalıştım
sabah okula giderken uzatarak gittim geldim yolları birazdanda spora başlıcam moral verdin valla canm ama bu bilinci nasıl oluşturdunuz bende anlamıyorm ya iki gün önceye kadar yememem lazm diyip herşeyi götürüyodumsiz hangi adımsayarı kullanıyosunuz
Korktum vallaBu hafta daha sıkı tutmam lazım benim 67ye kadar nefes almamam gerek psokolojik olarak 68 benim takıntım yağdan mı gider kastan mı gider bilemem ama gitmesi lazım bir an önce 68 in o yüzden kork benden zaten 68i yenemezsem bana kolay yetişirsin sen.ne durumdasın
Ne guzel canim cik cik yuruiyi olmuş canım çok iyi geliyor temiz havada yürümek benim iki sokak arkam sahil canım kızımı kreşe bırakıp çıkıyorum yağmur olmadıkça haftasonu hariç artık hergün yürüyorum canım bacakların sıkılaşıp incelemesine ve selülitin yok olmasına da çok etkili oluyorbu arada sende hedef koymuştuk ben vardım bile eğer tuğba kilo vermediyse şuan ben 100grm öne geçmiş durumdayım sende schoner ı feçicektin unutma bak yarın tartılcaz ona göre
Cok pis gaza geldim suanYaaa benim hızlıca 68i atlamam lazım zaten bu hafta 2 gün tekim yemekte 1 gün kabak yicem yanina salata içine avakado eklerim bir.gun brokoli yoğurt diğer 2 günde annelerde yicez onlara da hafif yemek yaptırırım artık 3 4 günde yürüyüş yapacam yapamazsam evde zumba ve leslie yaparım ama geçerim şu 68 i bi an evvel .htc71 bana ulaşama hayalleri kursun cuma günü hesaplasacaz
Afiyet olsun canım çok güzelKahvaltı: 1dilim tam buğday,peynir,domates,biber,çay
Ara: 1elma
Öğlen:menemen(yumurtasiz) ,1dilim tam buğday, yoğurt
Ara: 1portakal
Akşam: 1kase mercimek çorbası,yoğurtlu kereviz, 1dilim tambuğday
Sporlarımı öğlen yaptığımda yazmıştımçayları ve suyu bugün pek içemedim ama yatana kadar içmeye çalışıcam
Evt bende katılıyorum kesinlikle verilebilecek bir kilo B Baharyagmuru35 canım 176 boya 66 kilo da resmen manken olursun sen ve şuan 86 imişsin 86 dan 66 ya tabikide rahatca verirsin 20 kilo neki 50kilo veren insanlar var canım ayrıca mesala şida var hamileliklerde kadınların %80 i 20 kilo alıyor hatta 30 alanda çok duydum ama büyük kısmıda doğum sonrası hepsini veriyorlar yani 20 kilo veren okadar çok kişi var ki sen niye veremeyesin canım bende çok alıp verdim isteyince kafaya köyünde veriliyor canım mesela ben de hamileliğinde tam 20 kilo aldım ve doğuma 80 girdim sonra kilo vermeye başlardan sonra ara ara al cer süreçlerin diyeti bırakma hatta geri kilo alma tekrar verme süreçleri ile geçtik o gitti ama sonuç da şuan 15 kilo daha zayıfım yani tam 15 kilo bir şekilde gitmiş üstelik 60 'ın altına inme kararım var yani 20kiloyu geçmiş olacak verdiğim kilo canım niye veremeyelim yada niye 15kilo vermişim zaten diyip 65 de diyeti bırakayım benim ideal kilom kesinlikle 60ın altına inince oluyor istersem 58 de olurum 55 de 15 verdiysem 5 daha veririm 5verirsem bakarım gerekiyorsa 3 daha veririm herşeyi başara bilecek güçteyiz kendine inan herkes yapıyorsa sen de yaparsın
Markası adı ne canımEki Görüntüle 2252802 bendeki bu canim tek sevmedigim yani disarda gunesli yerlerde ekrani pek görünmüyor ama onun disinda iyi
Korktum vallaama birakmak yok daha cumaya cok var tatli kiz
Ne guzel canim cik cik yuru
ben schoner in 200gr gerisindeydim cumaya artik ne olacak bakalim
Cok pis gaza geldim suanaksama leslie yapmadan yatmam artik
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Kahvaltı
1,5 yumurtalı omlet
3 adet yeşil zeytin
1 dilim cavdar ekmeği
3 tane çeri domates
Yarım salatalık
Şekersiz siyah ve yeşil çay 2 bardak toplam
Öğlen
3 yemek kaşığı bezelye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara 1 bardak türk kahvesi yarım avuç leblebi
Akşam
4 tane izgara kofte ( 150 gram )
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Salata
Ara
2 bardak sekersiz Nescafe
Yarim kivi
Yarim muz
Yarim avuç leblebi
2 kare %80 kakaolu bitter
Spor
Dinlenme günü
Kahvaltı: 1activa
Öğlen: çok az ızgara tavuk,yeşillik
Akşam: 1 kase yoğurt
2maydonozlimon çayı, 2form çay,3siyah çay,1.5lt şu
30dakika yürüyüş
kızlar okadar halsizim ki ölü gibiyim ve Akşam baya açlık çektim hatta başım döndü gözüm karardı ama bir süre savaştıkdan sonra o açlık hissi gitti bugün çok zordu ama çok şükür 4.günü bitirip detoks defterini kusursuz olarak kapattımsabah kalkınca tekrar tartılıcam bakalım sizede yazarım 65leri görürüm inşallah
Sağol canım senin menün de çok güzelResmen yememissin super valla
Inşallah teşekkür ederimmUmutsuzluğa düşme canım seni tanıdığım şu iki günde başarılı ve azimli oluşunla aklımda kaldın böyle devam et 69dan da aşağı inebilirsin bence
Süper menü afiyet olsun canımBugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz domates
Ara portakal sade türk kahvesi 6 badem
Akşam yarım kase mercimek çorba 1 porsiyon et döner 1 bardak ayran salata
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?