Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pilates çemberiyle 300 tekrar iç bacak çalıştm bide kendimde en begenmediğim yer iç bacaklarım
Aynen benim de öyle canım en zor sıkılaşan yer orası çembere ek olarak makas hareketi yapabilirsin direk iç bacak için oda sırt üstü yere yatıp bacakları dip şekilde yukarı doğru kaldır sonra aç kapat aç kapat

Çocuk yapmak ve güzel görünüp sağlıklı olmak için güzel giyinmek içinnn zayıflamam sartt
Aynen canım kesinlikle sağlık için daha rahat ve enerjik olabilmek için çok önemli ben bu hafta kan testi yaptırdım 65 e düşmekle beraber insülin direnci vs. Herşey ortadan kalkmış tüm değerlerim harika çıktı ve şuan kendimi inanılmaz hafiflemiş ve enerjik hissediyorum kesinlikle kilo verdikçe daha hareketli ve daha sağlıklı oluyorsun o kısmı başardım şükür ama bende güzel görünmek ,istediğim kadar güzel şık tarz kıyafetler giyebilmek ve ince güzel bir anne olmak için 10 kilo daha vermek istiyorum mutlu olmamız için de vermemiz lazım ve bunu hep beraber başarıcaz hiç şüphen olmasın

Inşallah canım çok istiyorum zayıflatmayı yaza zayıf giremeyeceğim ama 86 ile de girmeyeceğim

Ayıptır söylemesi 61 santimler ya bakıyorum alışveriş sayfalarına kadınların belleri 61 santim sizin sayenizde hatırladım zaten canm iki gündür 100 tekrarla yapıyorum inşallah kurtulur ayrık bacaklı oluruz bizde

Valla ben yanmışım o zaman 85 cm ile baya bitigim

Spor çok güzel canım keşke bur de öğleden sonra öğünün direk öğle öğünü olsaymış ve öğle öğünü olan kek,reçel vs. Hiç olmasaymış iyi olurmuş
Kardeşimin yanına gittik eşimle annemle babam beraber oy vermeye gitsinler diye o da açıkta bırakmış dayanamadım regli olunca dayanmam zorlaşıyor . Toparlarım yarın çok düzensiz oldu farkındayım

Kork bebeğim zaten gümbür gümbür gelecem cumaya reglimde bitmiş olacak
bugun 69.70 ya da 69.60 çıktım yarın da aynı çıkarım muhtemelen ama sevinme yakaladım diye

Menü süper saatleri de yazmaya çalışırsan en azından akşam yemeği ve akşam ara öğünü.
Ya kızlar ben karar verdim yarın malzemeleri alıyım salı günü isveç diyetine başlıcam
Isveç niye yapıyorsun sadece kilo vermeni geciktirirsin . Kilo veremezsen duraksama yaşarsan kabak detoksu yaparsın
Bugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz domates
Ara portakal sade türk kahvesi 6 badem
Akşam yarım kase mercimek çorba 1 porsiyon et döner 1 bardak ayran salata
2 lt su
Afiyet olsun canım her zsman ki gibi güzel bir menü

Neden öyle dedin canm daha önceden yapıp kilo vermiştim

inşllah canım ben de yarın çember ve plates lastiği başlıycam artk yaz geliyor 65e inince başlarım demiştim indim havalarda ısındı zaten artk şort etek mevsimi gelene kadar bacaklara yüklenmek lazım 60cm mankenlerin bile çoğunda olmuyor zaten canım yaaa ama 65 yada 67 ye filan bari iner inşallah belimiz onu yaparız

istediğin kiloya nasıl güzel iniyosan yağlarda eminim o kadar güzel yerini kaslara bırakçak yok zaten çok zayıflığı sevmiyorum bende ama kıyas için söylemiştim
benim vücut yapım daha ince bel büyük basenler bacaklardan ibaret ondan çok uğraşmam lazm etek şort için yazın pişik oluyo etek altından şort giymezsem

Mı canim oyle yaziyor

ne kadar guzel ben 2 gundur kabiz gibiydim bu gunde arti cikti yarina ne cikacak bilmem
Az yemekten oluyor bunlar araları kısa tutacak şekilde menüyü ayarla yarın ağzın hep dolu olsun 1elma yiceksen 5 e böl saat başı bir dilim ye limonlu su iç maydono, kaynat iç. Benim de ellerim çok şiş acıyor telefonu tutarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…