- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.901
Aynen benim de öyle canım en zor sıkılaşan yer orası çembere ek olarak makas hareketi yapabilirsin direk iç bacak için oda sırt üstü yere yatıp bacakları dip şekilde yukarı doğru kaldır sonra aç kapat aç kapatPilates çemberiyle 300 tekrar iç bacak çalıştm bide kendimde en begenmediğim yer iç bacaklarım
Aynen canım kesinlikle sağlık için daha rahat ve enerjik olabilmek için çok önemli ben bu hafta kan testi yaptırdım 65 e düşmekle beraber insülin direnci vs. Herşey ortadan kalkmış tüm değerlerim harika çıktı ve şuan kendimi inanılmaz hafiflemiş ve enerjik hissediyorum kesinlikle kilo verdikçe daha hareketli ve daha sağlıklı oluyorsun o kısmı başardım şükür ama bende güzel görünmek ,istediğim kadar güzel şık tarz kıyafetler giyebilmek ve ince güzel bir anne olmak için 10 kilo daha vermek istiyorum mutlu olmamız için de vermemiz lazım ve bunu hep beraber başarıcaz hiç şüphen olmasınÇocuk yapmak ve güzel görünüp sağlıklı olmak için güzel giyinmek içinnn zayıflamam sartt
Inşallah canım çok istiyorum zayıflatmayı yaza zayıf giremeyeceğim ama 86 ile de girmeyeceğimAynen canım kesinlikle sağlık için daha rahat ve enerjik olabilmek için çok önemli ben bu hafta kan testi yaptırdım 65 e düşmekle beraber insülin direnci vs. Herşey ortadan kalkmış tüm değerlerim harika çıktı ve şuan kendimi inanılmaz hafiflemiş ve enerjik hissediyorum kesinlikle kilo verdikçe daha hareketli ve daha sağlıklı oluyorsun o kısmı başardım şükür ama bende güzel görünmek ,istediğim kadar güzel şık tarz kıyafetler giyebilmek ve ince güzel bir anne olmak için 10 kilo daha vermek istiyorum mutlu olmamız için de vermemiz lazım ve bunu hep beraber başarıcaz hiç şüphen olmasın
Ayıptır söylemesi 61 santimler ya bakıyorum alışveriş sayfalarına kadınların belleri 61 santimAynen benim de öyle canım en zor sıkılaşan yer orası çembere ek olarak makas hareketi yapabilirsin direk iç bacak için oda sırt üstü yere yatıp bacakları dip şekilde yukarı doğru kaldır sonra aç kapat aç kapat
Valla ben yanmışım o zamanAyıptır söylemesi 61 santimler ya bakıyorum alışveriş sayfalarına kadınların belleri 61 santimsizin sayenizde hatırladım zaten canm iki gündür 100 tekrarla yapıyorum inşallah kurtulur ayrık bacaklı oluruz bizde
Kardeşimin yanına gittik eşimle annemle babam beraber oy vermeye gitsinler diye o da açıkta bırakmış dayanamadım regli olunca dayanmam zorlaşıyorSpor çok güzel canım keşke bur de öğleden sonra öğünün direk öğle öğünü olsaymış ve öğle öğünü olan kek,reçel vs. Hiç olmasaymış iyi olurmuş
Eki Görüntüle 2252802 bendeki bu canim tek sevmedigim yani disarda gunesli yerlerde ekrani pek görünmüyor ama onun disinda iyi
Korktum vallaama birakmak yok daha cumaya cok var tatli kiz
Ne guzel canim cik cik yuru
ben schoner in 200gr gerisindeydim cumaya artik ne olacak bakalim
Cok pis gaza geldim suanaksama leslie yapmadan yatmam artik
Menü süper saatleri de yazmaya çalışırsan en azından akşam yemeği ve akşam ara öğünü.Bugünkü menüm
Kahvaltı
1,5 yumurtalı omlet
3 adet yeşil zeytin
1 dilim cavdar ekmeği
3 tane çeri domates
Yarım salatalık
Şekersiz siyah ve yeşil çay 2 bardak toplam
Öğlen
3 yemek kaşığı bezelye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara 1 bardak türk kahvesi yarım avuç leblebi
Akşam
4 tane izgara kofte ( 150 gram )
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Salata
Ara
2 bardak sekersiz Nescafe
Yarim kivi
Yarim muz
Yarim avuç leblebi
2 kare %80 kakaolu bitter
Spor
Dinlenme günü
Isveç niye yapıyorsun sadece kilo vermeni geciktirirsin . Kilo veremezsen duraksama yaşarsan kabak detoksu yaparsınYa kızlar ben karar verdim yarın malzemeleri alıyım salı günü isveç diyetine başlıcam
Afiyet olsun canım her zsman ki gibi güzel bir menüBugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz domates
Ara portakal sade türk kahvesi 6 badem
Akşam yarım kase mercimek çorba 1 porsiyon et döner 1 bardak ayran salata
2 lt su
Neden öyle dedin canm daha önceden yapıp kilo vermiştimMenü süper saatleri de yazmaya çalışırsan en azından akşam yemeği ve akşam ara öğünü.
Isveç niye yapıyorsun sadece kilo vermeni geciktirirsin . Kilo veremezsen duraksama yaşarsan kabak detoksu yaparsın
Afiyet olsun canım her zsman ki gibi güzel bir menü
olsun hepimizin ölçüleri farklı ama bikaç ay sonra hepimizin 50 civarı olcakValla ben yanmışım o zaman85 cm ile baya bitigim
Ayıptır söylemesi 61 santimler ya bakıyorum alışveriş sayfalarına kadınların belleri 61 santimsizin sayenizde hatırladım zaten canm iki gündür 100 tekrarla yapıyorum inşallah kurtulur ayrık bacaklı oluruz bizde
Canım o kiloda çok normal zaten hatta kilona göre bel yapın ince bile senin merak etme kilo verdikçe belinde çok incelecekValla ben yanmışım o zaman85 cm ile baya bitigim
50 ne olcak kız bacak ölçüsü müolsun hepimizin ölçüleri farklı ama bikaç ay sonra hepimizin 50 civarı olcak
istediğin kiloya nasıl güzel iniyosan yağlarda eminim o kadar güzel yerini kaslara bırakçakinşllah canım ben de yarın çember ve plates lastiği başlıycam artk yaz geliyor 65e inince başlarım demiştim indim havalarda ısındı zaten artk şort etek mevsimi gelene kadar bacaklara yüklenmek lazım 60cm mankenlerin bile çoğunda olmuyor zaten canım yaaa ama 65 yada 67 ye filan bari iner inşallah belimiz onu yaparız
yok kız 50 civarı bi 55 olsa mis gibi50 ne olcak kız bacak ölçüsü mü
Mı canim oyle yaziyorMarkası adı ne canım
Kork bebeğim zaten gümbür gümbür gelecem cumaya reglimde bitmiş olacak
bugun 69.70 ya da 69.60 çıktım yarın da aynı çıkarım muhtemelen ama sevinme yakaladım diye
50 ne olcak hala anlamadım ki kilo mu 50 -55 civarı olcak diyorsun ?yok kız 50 civarı bi 55 olsa mis gibi
Az yemekten oluyor bunlar araları kısa tutacak şekilde menüyü ayarla yarın ağzın hep dolu olsun 1elma yiceksen 5 e böl saat başı bir dilim ye limonlu su iç maydono, kaynat iç. Benim de ellerim çok şiş acıyor telefonu tutarkenMı canim oyle yaziyor
ne kadar guzel ben 2 gundur kabiz gibiydim bu gunde arti cikti yarina ne cikacak bilmem
Yağdan vermek varken neden kastan veresin.Neden öyle dedin canm daha önceden yapıp kilo vermiştim
iç bacak ölçüsü50 ne olcak hala anlamadım ki kilo mu 50 -55 civarı olcak diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?