- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.921
tamam canım sağol benim telefonun markasıMı canim oyle yaziyor
ne kadar guzel ben 2 gundur kabiz gibiydim bu gunde arti cikti yarina ne cikacak bilmem
Ya aslına bakarsan şu an isveç diyeti benim listelerimden daha sağlıklı durumda ya da onu biçimlendirerek deniyimYağdan vermek varken neden kastan veresin.
Sağlıklı da değil hiç bulaşma az gitsin sağlıklı gitsin
Sağol canım benimMenü süper saatleri de yazmaya çalışırsan en azından akşam yemeği ve akşam ara öğünü.
Isveç niye yapıyorsun sadece kilo vermeni geciktirirsin . Kilo veremezsen duraksama yaşarsan kabak detoksu yaparsın
Afiyet olsun canım her zsman ki gibi güzel bir menü
Yarin zaten yarim bag maydanoz var onu bitirmeyi dusunuyorumAz yemekten oluyor bunlar araları kısa tutacak şekilde menüyü ayarla yarın ağzın hep dolu olsun 1elma yiceksen 5 e böl saat başı bir dilim ye limonlu su iç maydono, kaynat iç. Benim de ellerim çok şiş acıyor telefonu tutarken
tamam canım sağol benim telefonun markası
Aynen bende aynı tepkiyi vermiştimhe anladiysan iyi ben ilk bu markayi gordugumde dedim bu ne bicim marka mı nedir bugun bakarken gordum baslarinda hep xiaomi falan yazoyor galiba
Aynen bende aynı tepkiyi vermiştimevet xiaomi mi6 bendeki çin telefonu iphone lara göre baya uygun özellikleride çok iyi 1 sene oldu belki ben alalı 2bine almıştık 128 gb hemde ama biri sorup söylediğimde o ne biçim telefon hiç duymadm oluyo tepki
Sporun saati olmaz canın çekiyorsa yap boşverBir tarafim kalk leslie yap diyor bir tarafta bugun cok yurudun yarina bacaklar pert olur yapma birak diyorama yapicam galiba
gule gule kullan canim oyle valla ya o ne biçim markadir az daha harf ekler insan
Simdi baslayacagimSporun saati olmaz canın çekiyorsa yap boşver
Ilginc ilginc isimlermi kadar xiaomi de tuhaf bence nasıl okunduğunu anlamak için baya uğraşmıştm
Kolay gelsin canımSimdi baslayacagimbitince yazarim buraya bitirdim diye 45 dk sonra
İnanır mısın darı çıktı anlamıIlginc ilginc isimlerbize tuhaf geliyor ama onlarin dilinde bir anlami varmi aceba hic bakmadim
Kolay gelsin canım
İnanır mısın darı çıktı anlamı
ilginc ne demek istedilerse artik benim aklima dari deyince ekmek geldi ilk gerci onlar pirinççi ama ben baslayayim artik daha da kalir kalkmazsam sagol tatlim iyi geceler
ohh kuvvetine sağlık canımBittirdim
Biçimlendirerek olabilir canım öyle yapacaksan 2 3 gün deneYa aslına bakarsan şu an isveç diyeti benim listelerimden daha sağlıklı durumda ya da onu biçimlendirerek deniyim
Suyu az içtiysen olabilir. Benim su içtiğim halde şiş ellerim.Yarin zaten yarim bag maydanoz var onu bitirmeyi dusunuyorumpazarda var yenisini alirim
Suyu az ictim ondan da olabilir canim bugun 1 litre anca oldu simdi iciyorum zorla biraz dahadisardeyken aklima hic su icmek gelmiyor
Tebrik.ederim canımBittirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?