Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım benim

Yarin zaten yarim bag maydanoz var onu bitirmeyi dusunuyorum pazarda var yenisini alirim
Suyu az ictim ondan da olabilir canim bugun 1 litre anca oldu simdi iciyorum zorla biraz daha disardeyken aklima hic su icmek gelmiyor

he anladiysan iyi ben ilk bu markayi gordugumde dedim bu ne bicim marka mı nedir bugun bakarken gordum baslarinda hep xiaomi falan yazoyor galiba
Aynen bende aynı tepkiyi vermiştim evet xiaomi mi6 bendeki çin telefonu iphone lara göre baya uygun özellikleride çok iyi 1 sene oldu belki ben alalı 2bine almıştık 128 gb hemde ama biri sorup söylediğimde o ne biçim telefon hiç duymadm oluyo tepki

gule gule kullan canim oyle valla ya o ne biçim markadir az daha harf ekler insan

ilginc ne demek istedilerse artik benim aklima dari deyince ekmek geldi ilk gerci onlar pirinççi ama ben baslayayim artik daha da kalir kalkmazsam sagol tatlim iyi geceler
Aa başlamadın mı hala tuttum lafa seni tamam canım kolay gelsin bende yatıyım herkes uyudu zaten evde ben zarardayım kolay gelsin iyi geceler

Ya aslına bakarsan şu an isveç diyeti benim listelerimden daha sağlıklı durumda ya da onu biçimlendirerek deniyim
Biçimlendirerek olabilir canım öyle yapacaksan 2 3 gün dene
Yarin zaten yarim bag maydanoz var onu bitirmeyi dusunuyorum pazarda var yenisini alirim
Suyu az ictim ondan da olabilir canim bugun 1 litre anca oldu simdi iciyorum zorla biraz daha disardeyken aklima hic su icmek gelmiyor
Suyu az içtiysen olabilir. Benim su içtiğim halde şiş ellerim.
Tebrik.ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…