Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohh kuvvetine sağlık canım

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese
Gunaydin canim
Biçimlendirerek olabilir canım öyle yapacaksan 2 3 gün dene

Suyu az içtiysen olabilir. Benim su içtiğim halde şiş ellerim.

Tebrik.ederim canım
Tesekkur ederim tatlim ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedim gece gece ondan mi odem oldu aceba birde cok yürümüştüm
Ilk bildirim benden 69.80
yine benden 1 kilo eksidesin tebrik ederim
Cuma : 66.2
Pazartesi: 65.9
Fark: 300grm
Cumaya hedef: 65.2
tebrikler canim cok guzel

Ben cok fena şişmişim aksam parmagimda olan yuzugu sabah zor cikardim Eki Görüntüle 2252914
Yürümüştün de yürüyüş çok ödem attırır aslında ama ya suyu çok az içtin yada tuz oranı yüksek olan bir şeyler filan tükettiysen yada rağmen yakınsa onlardan olabilir canım ama çok fena şişmişsin maydonoz limon kaynat 2 bardak iç inanılmaz ödem söktürüyor canım

Suyu az ictim iki gundur canim sabah kahvaltida bir avuc yedim ama dedigini de yaparim ne kadar koyacam maydanozu suyunu falan ne kadar kaynaticam yapayim da iceyim
Günaydın kızlar benim tartı sabit 60.4
Gunaydin canim en azindan arti degil benim gibi

Biçimlendirerek olabilir canım öyle yapacaksan 2 3 gün dene

Suyu az içtiysen olabilir. Benim su içtiğim halde şiş ellerim.

Tebrik.ederim canım
aynen canım alışveriş yapıyım bugün yarın başlıyım bakalm nasıl olcak
kilomda 69.3 300 gram vermişim

Ben cok fena şişmişim aksam parmagimda olan yuzugu sabah zor cikardim Eki Görüntüle 2252914
Cuma 70.0
Bu sabah 70.8
NASIL BÖYLE OLU CANIM YA

Gunaydin canim

Tesekkur ederim tatlim ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedim gece gece ondan mi odem oldu aceba birde cok yürümüştüm

yine benden 1 kilo eksidesin tebrik ederim

tebrikler canim cok guzel
SPORLA VÜCUT ÖDEM TUTABİLİR SÜREKLİ TUTUYORSA SPORDAN SPORU AZALTMAN GEREKİR RESMİ GÖRDÜM FAZLACA ŞİŞSİN PROTEİN TÜKET BUGÜN ATMANA YRDIMCI OLUR WC NE DURUMDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…