- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.941
Günaydın canımGünaydın kızlar iyi haftalar herkese
Benim de ödemin var canım parmaklarım davul gibi vücudundan anlıyorum bende bu bir hafta salata çorba şeklinde beslencem hafif olsun istiyorum.Ben cok fena şişmişim aksam parmagimda olan yuzugu sabah zor cikardimEki Görüntüle 2252914
Bende sebze corba agirlikli giderim canim cumaya kadar atabiliriz hatta eksiye bile geçeriz dikkati olursakBenim de ödemin var canım parmaklarım davul gibi vücudundan anlıyorum bende bu bir hafta salata çorba şeklinde beslencem hafif olsun istiyorum.
ohh kuvvetine sağlık canım
Gunaydin canimGünaydın kızlar iyi haftalar herkese
Tesekkur ederim tatlim ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedimBiçimlendirerek olabilir canım öyle yapacaksan 2 3 gün dene
Suyu az içtiysen olabilir. Benim su içtiğim halde şiş ellerim.
Tebrik.ederim canım
Ilk bildirim benden 69.80
Cuma : 66.2
Pazartesi: 65.9
Fark: 300grm
Cumaya hedef: 65.2
Yürümüştün de yürüyüş çok ödem attırır aslında ama ya suyu çok az içtin yada tuz oranı yüksek olan bir şeyler filan tükettiysen yada rağmen yakınsa onlardan olabilir canım ama çok fena şişmişsin maydonoz limon kaynat 2 bardak iç inanılmaz ödem söktürüyor canımBen cok fena şişmişim aksam parmagimda olan yuzugu sabah zor cikardimEki Görüntüle 2252914
Suyu az ictim iki gundur canim sabah kahvaltida bir avuc yedim ama dedigini de yaparim ne kadar koyacam maydanozu suyunu falan ne kadar kaynaticam yapayim da iceyimYürümüştün de yürüyüş çok ödem attırır aslında ama ya suyu çok az içtin yada tuz oranı yüksek olan bir şeyler filan tükettiysen yada rağmen yakınsa onlardan olabilir canım ama çok fena şişmişsin maydonoz limon kaynat 2 bardak iç inanılmaz ödem söktürüyor canım
Gunaydin canim en azindan arti degil benim gibiGünaydın kızlar benim tartı sabit 60.4
aynen canım alışveriş yapıyım bugün yarın başlıyım bakalm nasıl olcakBiçimlendirerek olabilir canım öyle yapacaksan 2 3 gün dene
Suyu az içtiysen olabilir. Benim su içtiğim halde şiş ellerim.
Tebrik.ederim canım
Günaydın tebrik ederimmKızlar günaydın
Bugün bi uyandım pro üye olmuşum
Ben cok fena şişmişim aksam parmagimda olan yuzugu sabah zor cikardimEki Görüntüle 2252914
NASIL BÖYLE OLU CANIM YACuma 70.0
Bu sabah 70.8
SPORLA VÜCUT ÖDEM TUTABİLİR SÜREKLİ TUTUYORSA SPORDAN SPORU AZALTMAN GEREKİR RESMİ GÖRDÜM FAZLACA ŞİŞSİN PROTEİN TÜKET BUGÜN ATMANA YRDIMCI OLUR WC NE DURUMDA
Gunaydin canim
Tesekkur ederim tatlim ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedimgece gece ondan mi odem oldu aceba birde cok yürümüştüm
yine benden 1 kilo eksidesin tebrik ederim
tebrikler canim cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?