Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Suyu az ictim iki gundur canim sabah kahvaltida bir avuc yedim ama dedigini de yaparim ne kadar koyacam maydanozu suyunu falan ne kadar kaynaticam yapayim da iceyim

Gunaydin canim en azindan arti degil benim gibi
Canım yeni gördüm bir tutam maydonoz yarım limonu içine sıktıkdan sonra kabuğuyal birlikte içine at 2 bardak da şu koyup kaynat kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika daha kalmıycak ondan sonra altını kapatıp 5dakika derlenmesini beklet

blonde ambition canım bu ayın sonunda 60 bile görürsün sen maşallah sana
Aaayyy canım çok güzel morel verdin ya sağol eşimde dün akşam aynısını söyledi sen 1ay daha böyle şekilde diyet yapsan zaten tamamsın dedi çok güzel morel oldu böyle duymak kuzum ama metobolizmam biraz yavaş zor veriyorum ondan korkuyorum gene de ama inşallah keşke öyle bir şey olsada ay sonu görsemde bir sonraki ay da senin gibi 5li rakamlar için çabalasam Allah yardım etsin dayanıcam güç ve nefis hakimiyeti versin inşallah hepimiz istediğimiz kilolara varalım inşallah

aynen canım alışveriş yapıyım bugün yarın başlıyım bakalm nasıl olcak
kilomda 69.3 300 gram vermişim
Tebrik ederim canim
NASIL BÖYLE OLU CANIM YA

SPORLA VÜCUT ÖDEM TUTABİLİR SÜREKLİ TUTUYORSA SPORDAN SPORU AZALTMAN GEREKİR RESMİ GÖRDÜM FAZLACA ŞİŞSİN PROTEİN TÜKET BUGÜN ATMANA YRDIMCI OLUR WC NE DURUMDA
Ben 2 3 gun yuruyus yapmayip birden yapinca ertesi gune kilo vermemis yada 100 200 gr fazla cikmis gozukebiliyorum kuzum bence hepsi az su spora birden yuklendim wc de biraz sikintiliydi gunduz yuruyus gece leslie bide dun oglen kofte yemistim disardayken belki oda tuzlu mu geldi ne oldu artik ama atarim 2 3 gune wc de sabah gittim canim bugun bol su ve oglene de kabak yemegim var onu yiyecegim
Tamam tatlim yapicam bugun mutlaka

NASIL BÖYLE OLU CANIM YA

SPORLA VÜCUT ÖDEM TUTABİLİR SÜREKLİ TUTUYORSA SPORDAN SPORU AZALTMAN GEREKİR RESMİ GÖRDÜM FAZLACA ŞİŞSİN PROTEİN TÜKET BUGÜN ATMANA YRDIMCI OLUR WC NE DURUMDA
Sabah normal bir sekilde yesillikli kahvaltimi yaptim oglene kabak yemegim var aksamada haslanmis tavuk mu yesem nasil olur aceba canim salatayla falan ekmeksiz

Sabah normal bir sekilde yesillikli kahvaltimi yaptim oglene kabak yemegim var aksamada haslanmis tavuk mu yesem nasil olur aceba canim salatayla falan ekmeksiz
Bence muhteşem olur kabak da ödemini atar öğlen yediğin protein de destekler hem tok tutar menü muhteşem olur aralarda da benim gibi bol bol ödem atıcı çaylar iç ben 2bardak o maydonoz çayından,2fincan yeşil çaydan,2fincanda kayısılı form çaydan içiyorum diyetisyen hergün bu şekil dedi mesela dün içemedim ama hepsini o sekil içtiğim günler wc den çıkamıyorum aşırı ödem söktürüyor

Maydanozum bitti sonunu sabah kahvaltida yemistim bugun pazardan alip yapicam hemen canim icerim sagol

Geçen hfta pazartesi 87.8 di kilom salı dayanamayip tekrar tartıldım 86.0 Cikti . Bugün tartıldım yine 86.0 . Keşke salı tartilmasaymisim şimdi sevinçli olurdum ama sanki böle olunca bu hafta zayıflayamamışım gibi geldi moralim bozuk o yüzden . Ama tabi sonuç olarak bu hafta 1,8 kilo gitmis

olay suda bitiyor bence canım . sporunu yine takip et . wc için kuru kayısı işe yarıyor . kabak yersen wc rahatlar kşama yemek yoksa tavuk yapabilirsin

geçen hafta perşembe başlamıştın o günden say kilonu canım boşver geçen hafta salıyı

maydonozlu limonlu çayı içtim bugün. maydonozu az koymuşum ama . tadı berbat geldi yine de içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…