- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.961
Yaaa ne güzel işte ajanlık görevi sana düştüKızlar günaydın
Bugün bi uyandım pro üye olmuşum
Canım yeni gördüm bir tutam maydonoz yarım limonu içine sıktıkdan sonra kabuğuyal birlikte içine at 2 bardak da şu koyup kaynat kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika daha kalmıycak ondan sonra altını kapatıp 5dakika derlenmesini bekletSuyu az ictim iki gundur canim sabah kahvaltida bir avuc yedim ama dedigini de yaparim ne kadar koyacam maydanozu suyunu falan ne kadar kaynaticam yapayim da iceyim
Gunaydin canim en azindan arti degil benim gibi
Tebrikler kaptancım sanada proluk yakışır zatenKızlar günaydın
Aaayyy canım çok güzel morel verdin ya sağol
Tebrik ederim canimaynen canım alışveriş yapıyım bugün yarın başlıyım bakalm nasıl olcak
kilomda 69.3 300 gram vermişim
Ben 2 3 gun yuruyus yapmayip birden yapinca ertesi gune kilo vermemis yada 100 200 gr fazla cikmis gozukebiliyorum kuzum bence hepsi az su spora birden yuklendim wc de biraz sikintiliydi gunduz yuruyus gece leslie bide dun oglen kofte yemistim disardayken belki oda tuzlu mu geldi ne oldu artik ama atarim 2 3 gune wc de sabah gittim canim bugun bol su ve oglene de kabak yemegim var onu yiyecegimNASIL BÖYLE OLU CANIM YA
SPORLA VÜCUT ÖDEM TUTABİLİR SÜREKLİ TUTUYORSA SPORDAN SPORU AZALTMAN GEREKİR RESMİ GÖRDÜM FAZLACA ŞİŞSİN PROTEİN TÜKET BUGÜN ATMANA YRDIMCI OLUR WC NE DURUMDA
Tamam tatlim yapicam bugun mutlakaCanım yeni gördüm bir tutam maydonoz yarım limonu içine sıktıkdan sonra kabuğuyal birlikte içine at 2 bardak da şu koyup kaynat kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika daha kalmıycak ondan sonra altını kapatıp 5dakika derlenmesini beklet
Hayirli olsunKızlar günaydın
Sabah normal bir sekilde yesillikli kahvaltimi yaptim oglene kabak yemegim var aksamada haslanmis tavuk mu yesem nasil olur aceba canim salatayla falan ekmeksizNASIL BÖYLE OLU CANIM YA
SPORLA VÜCUT ÖDEM TUTABİLİR SÜREKLİ TUTUYORSA SPORDAN SPORU AZALTMAN GEREKİR RESMİ GÖRDÜM FAZLACA ŞİŞSİN PROTEİN TÜKET BUGÜN ATMANA YRDIMCI OLUR WC NE DURUMDA
Bence muhteşem olur kabak da ödemini atar öğlen yediğin protein de destekler hem tok tutar menü muhteşem olur aralarda da benim gibi bol bol ödem atıcı çaylar iç ben 2bardak o maydonoz çayından,2fincan yeşil çaydan,2fincanda kayısılı form çaydan içiyorum diyetisyen hergün bu şekil dedi mesela dün içemedim ama hepsini o sekil içtiğim günler wc den çıkamıyorum aşırı ödem söktürüyorSabah normal bir sekilde yesillikli kahvaltimi yaptim oglene kabak yemegim var aksamada haslanmis tavuk mu yesem nasil olur aceba canim salatayla falan ekmeksiz
Maydanozum bitti sonunu sabah kahvaltida yemistim bugun pazardan alip yapicam hemen canim icerim sagolBence muhteşem olur kabak da ödemini atar öğlen yediğin protein de destekler hem tok tutar menü muhteşem olur aralarda da benim gibi bol bol ödem atıcı çaylar iç ben 2bardak o maydonoz çayından,2fincan yeşil çaydan,2fincanda kayısılı form çaydan içiyorum diyetisyen hergün bu şekil dedi mesela dün içemedim ama hepsini o sekil içtiğim günler wc den çıkamıyorum aşırı ödem söktürüyor
Menü süper saatleri de yazmaya çalışırsan en azından akşam yemeği ve akşam ara öğünü.
olay suda bitiyor bence canım . sporunu yine takip et . wc için kuru kayısı işe yarıyor . kabak yersen wc rahatlar kşama yemek yoksa tavuk yapabilirsinTebrik ederim canim
Ben 2 3 gun yuruyus yapmayip birden yapinca ertesi gune kilo vermemis yada 100 200 gr fazla cikmis gozukebiliyorum kuzum bence hepsi az su spora birden yuklendim wc de biraz sikintiliydi gunduz yuruyus gece leslie bide dun oglen kofte yemistim disardayken belki oda tuzlu mu geldi ne oldu artik ama atarim 2 3 gune wc de sabah gittim canim bugun bol su ve oglene de kabak yemegim var onu yiyecegim
Tamam tatlim yapicam bugun mutlaka
Sabah normal bir sekilde yesillikli kahvaltimi yaptim oglene kabak yemegim var aksamada haslanmis tavuk mu yesem nasil olur aceba canim salatayla falan ekmeksiz
geçen hafta perşembe başlamıştın o günden say kilonu canım boşver geçen hafta salıyıGeçen hfta pazartesi 87.8 di kilom salı dayanamayip tekrar tartıldım 86.0 Cikti . Bugün tartıldım yine 86.0 . Keşke salı tartilmasaymisim şimdi sevinçli olurdum ama sanki böle olunca bu hafta zayıflayamamışım gibi geldi moralim bozuk o yüzden . Ama tabi sonuç olarak bu hafta 1,8 kilo gitmis
maydonozlu limonlu çayı içtim bugün. maydonozu az koymuşum ama . tadı berbat geldi yine de içtimBence muhteşem olur kabak da ödemini atar öğlen yediğin protein de destekler hem tok tutar menü muhteşem olur aralarda da benim gibi bol bol ödem atıcı çaylar iç ben 2bardak o maydonoz çayından,2fincan yeşil çaydan,2fincanda kayısılı form çaydan içiyorum diyetisyen hergün bu şekil dedi mesela dün içemedim ama hepsini o sekil içtiğim günler wc den çıkamıyorum aşırı ödem söktürüyor
Canim bugun kizin kresi tatil oldu ( secimle özel kresin ne alakasi varsa) bende kizi is yerine getirdim ama öglene kadar zor durdurdum simdi eve döndüktugbaFB canım pazartesi buralarda olacaktın hani nerdesin kuzucum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?