- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.981
HosgeldinBaşarı dolu bir hafta dilerim. Ben de size katılmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor. İlk sayfadaki kuralları okudum. Her hafta birinci olan takım olmamızı çok isterim hep beraber.
Oglen kabak yedim canim aksama suan birsey yapmadim ama buzlukta tavuk vardi onu cikardim haslarimolay suda bitiyor bence canım . sporunu yine takip et . wc için kuru kayısı işe yarıyor . kabak yersen wc rahatlar kşama yemek yoksa tavuk yapabilirsin
Bende yapicammaydonozlu limonlu çayı içtim bugün. maydonozu az koymuşum ama . tadı berbat geldi yine de içtim
HoşbuldumHosgeldin
Tartılma günü pazartesi ya ondan . Haftaya pazartesi tartilicsm artıkgeçen hafta perşembe başlamıştın o günden say kilonu canım boşver geçen hafta salıyı
olabilir ya da fırında tavuk yapabilirsin .Oglen kabak yedim canim aksama suan birsey yapmadim ama buzlukta tavuk vardi onu cikardim haslarim
birazcık kötü ya zorla da ols içtimBende yapicamgercekten o kadar kotu mu
kuralları okumuşsun kendini tanıtmak ile başlayabilirsinBaşarı dolu bir hafta dilerim. Ben de size katılmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor. İlk sayfadaki kuralları okudum. Her hafta birinci olan takım olmamızı çok isterim hep beraber.
tartılmaz günümüz cuma canım . cuma öğlen 12 ye kadar bildirim yapman lazım.Tartılma günü pazartesi ya ondan . Haftaya pazartesi tartilicsm artıkperşembe tekrar tartılıp veremezsem moralim.bozulur baya
leblebi yerine 1 avuç içi büyüklüğünde meyve ye ya da 5 tane çiğ fındık yda badem yda 3 kuru kayısıAra öğünde sekersiz Nescafe ile bir avuç leblebi zararlı mi sizce yürüyüşten iki saat önce bu şuan yapıyorum
Hmm anladım tmm teşekkürtartılmaz günümüz cuma canım . cuma öğlen 12 ye kadar bildirim yapman lazım.
pazartesi kontrol günümüz kaçamak yapanlar belli olsun diye
seni hangisi mutlu edecek peki ? şöyle yap yürüyüşe çık sonra evde 20 dk lık bir video yaparsın dizlerini de yormamaya özen göster canımSize sorum var bilen bilir youtube da fitness blender var cardio videoları var . Sizce 50 dk tempolu yürüyüşe mi cikayim yoksa 88 dk da 1000 kalori yakma diye video var onu mu yapayım
Ikisids eder ama birşey okudum hergün aynı sporu yapmayın diyorlar vücut alışınca en az kaloriyi yakarmisseni hangisi mutlu edecek peki ? şöyle yap yürüyüşe çık sonra evde 20 dk lık bir video yaparsın dizlerini de yormamaya özen göster canım
video hoşuma gitti akşam bende yaparım içinden hareket seçipVideo bu bunu mu yapayım yürüyüş mu
videoyu yap o zaman video hoşuma gitti üstüne de sütlü kahve iç süper olueIkisids eder ama birşey okudum hergün aynı sporu yapmayın diyorlar vücut alışınca en az kaloriyi yakarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?