- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.001
Basliycam şimdi bakalım inşallah dayanabilirim sonuna kadarvideoyu yap o zaman video hoşuma gitti üstüne de sütlü kahve iç süper olue
Hangi spor kac puan bem bilmiyorumkızlar spor listesi dediniz ama kimse puanlarını yazmıyor
NE YAPARSAN KAR BENDE AKŞAM YAPACAM NE YAPABİLİRSEMBasliycam şimdi bakalım inşallah dayanabilirim sonuna kadar
1.SAYFADA YAZIYOR CANIMHangi spor kac puan bem bilmiyorumzaten iki tane var bir yuruyus birde leslie
Oraya atlamisim gormedim kuzum hesapladim disardan eve gelene kadar olan 14000 bin adim ve 42 dk leslie son 3 dk saymiyorum cunku esneme hareketleri falan var 246 puan olduNE YAPARSAN KAR BENDE AKŞAM YAPACAM NE YAPABİLİRSEM
1.SAYFADA YAZIYOR CANIM
bugünden başlıyoruz canım yazmaya bilgin olsun . adımları da avm de attıklarımız değil özellikle yürüdklerimizi yazıyoruz .Oraya atlamisim gormedim kuzum hesapladim disardan eve gelene kadar olan 14000 bin adim ve 42 dk leslie son 3 dk saymiyorum cunku esneme hareketleri falan var 246 puan oldu
bölgesel olarak hesapla canımyalnız kızlar ben iç ve dış bacak ve makas hareketi yaptım genelde ama puanları yok
Tamam canim dun yaptigim leslie bosa gitti desenebugünden başlıyoruz canım yazmaya bilgin olsun . adımları da avm de attıklarımız değil özellikle yürüdklerimizi yazıyoruz .
Ayy onu yaptim geçenlerde öldüm resmenSize sorum var bilen bilir youtube da fitness blender var cardio videoları var . Sizce 50 dk tempolu yürüyüşe mi cikayim yoksa 88 dk da 1000 kalori yakma diye video var onu mu yapayım
Dk tutmadigim icin adim sayisini yazmıştım canim birde otobus ve yemek disinda durmadan yurudum oyle olani bende yazmam cunku alisveris icin surekli duruyorsun yuruyus olmuyor haksizlik olur öylesibugünden başlıyoruz canım yazmaya bilgin olsun . adımları da avm de attıklarımız değil özellikle yürüdklerimizi yazıyoruz .
Hoşgeldin canım72 kiloyum, boyum 1.69 hedefim 55 kilo olabilmek. Şuan babamla yürüyüşe çıktık. 39 dakikadır yürüyoruz. Kısa bir mola vermişken yazmayı uygun gördüm.
Hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede ulaşırsın hedefine72 kiloyum, boyum 1.69 hedefim 55 kilo olabilmek. Şuan babamla yürüyüşe çıktık. 39 dakikadır yürüyoruz. Kısa bir mola vermişken yazmayı uygun gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?