Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

videoyu yap o zaman video hoşuma gitti üstüne de sütlü kahve iç süper olue

Video aşırı zor . 60 dakika aralıksız dayandım son 22 dk yi yapamiycam vücudumun her yeri kipkirmizi oldu kalbim bir saattir gum güm kulaklarimda ötüyor dediğine göre 1 saatte 420 ile 700 kalori arası yakmisim

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep =
Berkas =
Magickk =
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

Tamam canim dun yaptigim leslie bosa gitti desene
Evet benim zumbalar ve yürüyüş te öyle
Dk tutmadigim icin adim sayisini yazmıştım canim birde otobus ve yemek disinda durmadan yurudum oyle olani bende yazmam cunku alisveris icin surekli duruyorsun yuruyus olmuyor haksizlik olur öylesi

Onu sen daha iyi bilirsin canım nasıl yürüdüğünü onun açıklamasını herkese duyurayım
Video aşırı zor . 60 dakika aralıksız dayandım son 22 dk yi yapamiycam vücudumun her yeri kipkirmizi oldu kalbim bir saattir gum güm kulaklarimda ötüyor dediğine göre 1 saatte 420 ile 700 kalori arası yakmisim
Hadi ya çok keyifli görünüyordu akşam azcık yapayım bende 400 kalori bile olsa muhteşem oldu yürüyüşten daha iyi
SchonerDuft cayi yaptim ictim tadi kotu gelmedi bana normal geldi ha yesil cay icmisim ha onu sen nasil ictin ben ilikken ictim
Ben soğuk içtim canım sıcakken içemedim mataraya doldurup ofise götürdüm orda ikiyr bölüp içtim
Buralardayim cnm girdim de yazamadım hiç
Nasıl gidiyor özlettin kendini
Kizlarrrrr imdaaaatttt biri beni durdursuuunnnn
Kız sana diyorum gel buralara aktif olarak sen gelmiyon başka türlü olmaz ki

Canim bugun kizin kresi tatil oldu ( secimle özel kresin ne alakasi varsa) bende kizi is yerine getirdim ama öglene kadar zor durdurdum simdi eve döndük
Aynen canım bende seçimle özel okulların ne alakası var diye gıcık oldum benimkide bugün evde kadı ondan hiç spor yapamadm zaten öğleden sonra işlerimizde vardı dışarda yoğun geçti tam şuan eve girdim olsun yarın kreşte olucaklar zaten

Hemen menümü yazayım
Sabah 08.00 gibi
1 bardak süt
1 anamur muz
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
4.tane ince hamurdan börek ıspanaklı
Yanında 1 kupa çay
Ara
Yok
Akşam 18.30
1 avuç içi kadar et fırında
2 dilim patates
2 yk süzme
Ara 19.00 gibi
1 elma
1 kupa sütlü kahve
Acıkırsam 2 yk süzme yoğurt içine salatalık pul biber ekler yerim
Su 1.5 lt olmuştur 2ye tamamlarım

Hitt cardio mu yürüyüş mu ???
Mesela benim diyetisyen 1 saat yürüyüş 30dakika egzersiz dedi canım ftness salonuna gidince ordada önden 30 -40 dakika koşu bandında yürütüp sonra fitness yada plates hareketleri yaptryorlardı yani benim fikrim önce yürüyüp yürüyüşten gelince vücut sıcakken bu tarz bir video yapman çok faydalı olur yürüyüş ve cardio nün sürelerinize bünyan göre ayarla ama yürüyüşü en az 30dk nın altına düşürme canm yağlar zaten 20. Dakikadan sonra yanmaya başlıyacak çünki

SchonerDuft cayi yaptim ictim tadi kotu gelmedi bana normal geldi ha yesil cay icmisim ha onu sen nasil ictin ben ilikken ictim
Bende sıcakken içiyorum canım bana da güzel geliyor tadı SchonerDuft canm sen benim ilk iki gün içtiğim detoks 'daki maydonoz çayınımı yaptın acaba içinde soğan ve tarçın olan onun tadı çok berbattı

Limon ve maydonoz kaynattım canım sadece zorla içtim

Kızlar öğleden sonra tüm gün dışardayım işlerimiz vardı hallettik eşimle akşam yemeğinize dışarda yedik çok güzel bir gündü ve çok güzel beklediğimiz istediğimiz şeyler arka arkaya oldu şükür çok mutluyum hepinizin istekleri gerçekleşsin inşallah bu arada dar gelen kıyafetlerimi çıkarmıştı artık hemen hemen hepsi tam oluyor giyindikten sonra boy aynasına bakınca uzun zamandan sonra ilk kez bukadar mutlu oldum kendimi çok iyi hissetmeye başladım eşimde çok güzel zayıfladın bu aralar gene çok güzellestin sen deyip duruyor morel tavan bir gündü ama kötü olan tek şey şu ki benim diyet bugün bozuldu kızlar dışarda ve tamamen listemin dışında yedim malesef bugün güme gitti ama çok mutluyum napalim nasip olanlar oldu

bugünkü listem
kahvaltıda yarım dilim ekmek bi yumurtadan peynirli omlet 1 duble şekersiz çay
öğlen bi tabak barbunya yemeği 2 3 kaşık yoğurt
arada bir sade türk kahvesi
akşamda fırında poşette pişmiş baharatlı 2 tavuk butu bi kase havuçlu yoğurt

Limon ve maydonoz kaynattım canım sadece zorla içtim
Canım dukan burasında da ben hiç zorlanmamıştm mesela ama sen içemiyorum demiştin canım sen demekki daha hassassın ozaman benim ilk iki gün içtgm o soğanlı tarçınlı maydonoz içsen kusarsın ben bile onda hep çıkaracak gibi oldum düşün okadar berbat

Herşey gönlünce olsun canım.
Arada motive olmak gerekli şekerli yemediysen sıkıntı yok bence

1 tabak barbunya çok canım 4 yk yemen yeterli olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…