- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.021
videoyu yap o zaman video hoşuma gitti üstüne de sütlü kahve iç süper olue
Buralardayim cnm girdim de yazamadım hiçorkide1453 nerelerdesin sen
Evet benim zumbalar ve yürüyüş te öyleTamam canim dun yaptigim leslie bosa gitti desene
Dk tutmadigim icin adim sayisini yazmıştım canim birde otobus ve yemek disinda durmadan yurudum oyle olani bende yazmam cunku alisveris icin surekli duruyorsun yuruyus olmuyor haksizlik olur öylesi
Hadi ya çok keyifli görünüyordu akşam azcık yapayım bende 400 kalori bile olsa muhteşem oldu yürüyüşten daha iyiVideo aşırı zor . 60 dakika aralıksız dayandım son 22 dk yi yapamiycam vücudumun her yeri kipkirmizi oldu kalbim bir saattir gum güm kulaklarimda ötüyor dediğine göre 1 saatte 420 ile 700 kalori arası yakmisim
Ben soğuk içtim canım sıcakken içemedim mataraya doldurup ofise götürdüm orda ikiyr bölüp içtimSchonerDuft cayi yaptim ictim tadi kotu gelmedi bana normal geldi ha yesil cay icmisim ha onu sen nasil ictin ben ilikken ictim
Nasıl gidiyor özlettin kendiniBuralardayim cnm girdim de yazamadım hiç
Kız sana diyorum gel buralara aktif olarak sen gelmiyon başka türlü olmaz kiKizlarrrrr imdaaaatttt biri beni durdursuuunnnn
Aynen canımCanim bugun kizin kresi tatil oldu ( secimle özel kresin ne alakasi varsa) bende kizi is yerine getirdim ama öglene kadar zor durdurdum simdi eve döndük
Bana kötü gelmedi canım yeşil çaydan daha iyi bana göre birde limonu çok bol sıkıyorum ben daha iyi oluyorBende yapicamgercekten o kadar kotu mu
Mesela benim diyetisyen 1 saat yürüyüş 30dakika egzersiz dedi canım ftness salonuna gidince ordada önden 30 -40 dakika koşu bandında yürütüp sonra fitness yada plates hareketleri yaptryorlardı yani benim fikrim önce yürüyüp yürüyüşten gelince vücut sıcakken bu tarz bir video yapman çok faydalı olur yürüyüş ve cardio nün sürelerinize bünyan göre ayarla ama yürüyüşü en az 30dk nın altına düşürme canm yağlar zaten 20. Dakikadan sonra yanmaya başlıyacak çünkiHitt cardio mu yürüyüş mu ???
Bende sıcakken içiyorum canım bana da güzel geliyor tadıSchonerDuft cayi yaptim ictim tadi kotu gelmedi bana normal geldi ha yesil cay icmisim ha onu sen nasil ictin ben ilikken ictim
Limon ve maydonoz kaynattım canım sadece zorla içtimBende sıcakken içiyorum canım bana da güzel geliyor tadıSchonerDuft canm sen benim ilk iki gün içtiğim detoks 'daki maydonoz çayınımı yaptın acaba içinde soğan ve tarçın olan onun tadı çok berbattı
Canım dukan burasında da ben hiç zorlanmamıştm mesela ama sen içemiyorum demiştin canım sen demekki daha hassassın ozaman benim ilk iki gün içtgm o soğanlı tarçınlı maydonoz içsen kusarsınLimon ve maydonoz kaynattım canım sadece zorla içtim
Herşey gönlünce olsun canım.Kızlar öğleden sonra tüm gün dışardayım işlerimiz vardı hallettik eşimle akşam yemeğinize dışarda yedik çok güzel bir gündü ve çok güzel beklediğimiz istediğimiz şeyler arka arkaya oldu şükür çok mutluyumhepinizin istekleri gerçekleşsin inşallah bu arada dar gelen kıyafetlerimi çıkarmıştı artık hemen hemen hepsi tam oluyor giyindikten sonra boy aynasına bakınca uzun zamandan sonra ilk kez bukadar mutlu oldum kendimi çok iyi hissetmeye başladım eşimde çok güzel zayıfladın bu aralar gene çok güzellestin sen deyip duruyor morel tavan bir gündü ama kötü olan tek şey şu ki benim diyet bugün bozuldu kızlar dışarda ve tamamen listemin dışında yedim malesef bugün güme gitti ama çok mutluyum napalim nasip olanlar oldu
1 tabak barbunya çok canım 4 yk yemen yeterli olacaktırbugünkü listem
kahvaltıda yarım dilim ekmek bi yumurtadan peynirli omlet 1 duble şekersiz çay
öğlen bi tabak barbunya yemeği 2 3 kaşık yoğurt
arada bir sade türk kahvesi
akşamda fırında poşette pişmiş baharatlı 2 tavuk butu bi kase havuçlu yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?