Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çok hassasım canım ya koku ve tatları fazlaca algılıyorum malesef. Icemezdim diye düşünüyorum bende

arada olur öyle yarın telafi edersin canım mutluluğunuz hiç bozulmasın hep artsın

kızlar şimdi bölgesel hareketlerin tanesini kaç puan olarak hesaplıcaz ilk sayfada dakikası 1 puan olarak belirtilmiş ama sayı olarak hesap tuttum ben

Ben yürüyüşü baya tempolu yapıyorum yürüyüşten sonra pek halim kalmıyor ama sabah bu video akşam yürüyüş ya da yürüyüşü kısa tutup üstüne bu video olabilir aslinda

ekmek yemedim diye miktarı hiç aklıma takılmamıştı ya öğrencem kızlar
Zamanla canım öğrenirsin bizde bilmiyorduk öğrendik
Her zamanki gibi mükemmel canım.

Menüm
Kahvaltı 09:00 da
2 adet haşlanmış yumurta
1 bardak doğadan 7 otlu cay sekersiz
3 tane minik çeri domates
3 adet yeşil zeytin

Ara

Yok

Disardaydim açlıktan öldüm saatlerce birşey de yemek istemedim dışarda . Çini kursum vardı bugün de .

Öğlen 14 : 00

1 tabak bezelye yemeği
1 ince dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
14:30

1 avuç leblebi
1 kase sekersiz Nescafe

16:30 ile 17:30 arası hitt cardio yaptım yoğun tempo . 450 ile 700 kalori arası yaktım

Akşam
19:30

1 kase ezogelin corbasi
1 kase ( küçük kase ) pul biberli , limonlu yogurt
1 bardak ayran
Yarim incecik dilim ekmek ( iki lokma birşeydi )

Ara 20:31

Şekersiz nescafe

1 saat kadar da temizlik yaptım bugün çok yorgunum cidden gece 2 de sabah 8 buçukta kalkınca birde baya yoruldum

Kahvaltiyi neden oyle gecistirdin canim borek yerine guzel bir kahvalti olsaymis daha iyi olurmus

Zamanla canım öğrenirsin bizde bilmiyorduk öğrendik

Her zamanki gibi mükemmel canım.
Sagol kuzum firinda yapmadim zaten cok degildi 4 taneydi o yuzden haslayiverdim zaten odem de var tuzsuz falan yedim salataya da usendim canimda pek istemedi zaten bayagi arti ciktim ya bugun birsey yiyesim gelmedi

Kahvaltiyi neden oyle gecistirdin canim borek yerine guzel bir kahvalti olsaymis daha iyi olurmus
Börek benim dışımda gelişti canım öğlene ne gelirse onu yiyoruz .
Sabahta birşey yemek istemedim zamanım da yetmedi kafamda bir an evvel işe gitmek vardı stres altındaydım

Börek benim dışımda gelişti canım öğlene ne gelirse onu yiyoruz .
Sabahta birşey yemek istemedim zamanım da yetmedi kafamda bir an evvel işe gitmek vardı stres altındaydım
Anladim kuzum olsun arada olur oyle seyler isler nasil gidiyor yine yogun mu senin stajer ne alemde

Sagol kuzum firinda yapmadim zaten cok degildi 4 taneydi o yuzden haslayiverdim zaten odem de var tuzsuz falan yedim salataya da usendim canimda pek istemedi zaten bayagi arti ciktim ya bugun birsey yiyesim gelmedi
Ben öyle olunca kahvaltıyı kısıyorum sindirimde rahatlıyor.
Asla haşlama tavuk yiyemem ben yiyebiliyorsan yanında salata ile çok iyi bir öğün oluyor

Ben öyle olunca kahvaltıyı kısıyorum sindirimde rahatlıyor.
Asla haşlama tavuk yiyemem ben yiyebiliyorsan yanında salata ile çok iyi bir öğün oluyor
Benim mide cop gibi mubarek ne gondersem yok istemem demiyor yemekde secmem herseyi yerim begenmesem bile karnimi doyuracak kadar yerim azcik

Benim mide cop gibi mubarek ne gondersem yok istemem demiyor yemekde secmem herseyi yerim begenmesem bile karnimi doyuracak kadar yerim azcik

Çöp olması daha iyi ya ben çok seçerim bıktılar benden
Stajere çok telefonla oynuyorsun dedim biraz konuştum kendi ile şimdi iyi işlerde yardımcı oluyor ama ne kadar süre devam edecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…