- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.041
Ben çok hassasım canım ya koku ve tatları fazlaca algılıyorum malesef. Icemezdim diye düşünüyorum bendeCanım dukan burasında da ben hiç zorlanmamıştm mesela ama sen içemiyorum demiştin canım sen demekki daha hassassın ozaman benim ilk iki gün içtgm o soğanlı tarçınlı maydonoz içsen kusarsınben bile onda hep çıkaracak gibi oldum düşün okadar berbat
Bende birazdan yapacam videoları burda paylaşsana canımKızlar ben bu günümü telafi için şimdi zumba filan yapıcam yeşilçay filan da yapıp içeyim sonra menümü ve sporumu yazarım
arada olur öyle yarın telafi edersin canım mutluluğunuz hiç bozulmasın hep artsınKızlar öğleden sonra tüm gün dışardayım işlerimiz vardı hallettik eşimle akşam yemeğinize dışarda yedik çok güzel bir gündü ve çok güzel beklediğimiz istediğimiz şeyler arka arkaya oldu şükür çok mutluyumhepinizin istekleri gerçekleşsin inşallah bu arada dar gelen kıyafetlerimi çıkarmıştı artık hemen hemen hepsi tam oluyor giyindikten sonra boy aynasına bakınca uzun zamandan sonra ilk kez bukadar mutlu oldum kendimi çok iyi hissetmeye başladım eşimde çok güzel zayıfladın bu aralar gene çok güzellestin sen deyip duruyor morel tavan bir gündü ama kötü olan tek şey şu ki benim diyet bugün bozuldu kızlar dışarda ve tamamen listemin dışında yedim malesef bugün güme gitti ama çok mutluyum napalim nasip olanlar oldu
ekmek yemedim diye miktarı hiç aklıma takılmamıştı ya1 tabak barbunya çok canım 4 yk yemen yeterli olacaktır
Bana da kotu gelmedi canim normal bitki cayi gibi ictim sekersizBana kötü gelmedi canım yeşil çaydan daha iyi bana göre birde limonu çok bol sıkıyorum ben daha iyi oluyor
Ben yürüyüşü baya tempolu yapıyorum yürüyüşten sonra pek halim kalmıyor ama sabah bu video akşam yürüyüş ya da yürüyüşü kısa tutup üstüne bu video olabilir aslindaMesela benim diyetisyen 1 saat yürüyüş 30dakika egzersiz dedi canım ftness salonuna gidince ordada önden 30 -40 dakika koşu bandında yürütüp sonra fitness yada plates hareketleri yaptryorlardı yani benim fikrim önce yürüyüp yürüyüşten gelince vücut sıcakken bu tarz bir video yapman çok faydalı olur yürüyüş ve cardio nün sürelerinize bünyan göre ayarla ama yürüyüşü en az 30dk nın altına düşürme canm yağlar zaten 20. Dakikadan sonra yanmaya başlıyacak çünki
Zamanla canım öğrenirsin bizde bilmiyorduk öğrendikekmek yemedim diye miktarı hiç aklıma takılmamıştı yaöğrencem kızlar
Her zamanki gibi mükemmel canım.Kahvalti
1 dilim ekmek
5 zeytin
1.5 haslanmis yumurta
1 biber yesillik
1yk tulum peyniri
Oglen
6yk kabak yemegi
2 kofte
4yk yogurt yesillik
Yarim dilim ekmek
Aksam
3 haslanmis tavuk but
15 fistik
Su 2 litre olmak uzere 2.5 yaparim
Biraz sonra 1 elma yerim
5 tanesini 2 puan saykızlar şimdi bölgesel hareketlerin tanesini kaç puan olarak hesaplıcaz ilk sayfada dakikası 1 puan olarak belirtilmiş ama sayı olarak hesap tuttum ben
Kahvaltiyi neden oyle gecistirdin canim borek yerine guzel bir kahvalti olsaymis daha iyi olurmusHemen menümü yazayım
Sabah 08.00 gibi
1 bardak süt
1 anamur muz
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
4.tane ince hamurdan börek ıspanaklı
Yanında 1 kupa çay
Ara
Yok
Akşam 18.30
1 avuç içi kadar et fırında
2 dilim patates
2 yk süzme
Ara 19.00 gibi
1 elma
1 kupa sütlü kahve
Acıkırsam 2 yk süzme yoğurt içine salatalık pul biber ekler yerim
Su 1.5 lt olmuştur 2ye tamamlarım
Sagol kuzum firinda yapmadim zaten cok degildi 4 taneydi o yuzden haslayiverdim zaten odem de var tuzsuz falan yedimZamanla canım öğrenirsin bizde bilmiyorduk öğrendik
Her zamanki gibi mükemmel canım.
Börek benim dışımda gelişti canım öğlene ne gelirse onu yiyoruz .Kahvaltiyi neden oyle gecistirdin canim borek yerine guzel bir kahvalti olsaymis daha iyi olurmus
Anladim kuzum olsun arada olur oyle seyler isler nasil gidiyor yine yogun mu senin stajer ne alemdeBörek benim dışımda gelişti canım öğlene ne gelirse onu yiyoruz .
Sabahta birşey yemek istemedim zamanım da yetmedi kafamda bir an evvel işe gitmek vardı stres altındaydım
Ben öyle olunca kahvaltıyı kısıyorum sindirimde rahatlıyor.Sagol kuzum firinda yapmadim zaten cok degildi 4 taneydi o yuzden haslayiverdim zaten odem de var tuzsuz falan yedimsalataya da usendim canimda pek istemedi zaten bayagi arti ciktim ya bugun birsey yiyesim gelmedi
Mart ayı kadar yoğunluğum olmasa da yoğunum. Biraz rahatladım bugün sıkıntıydı bütün gece rüyamda çalıştım mizan düzenledimAnladim kuzum olsun arada olur oyle seyler isler nasil gidiyor yine yogun mu senin stajer ne alemde
Benim mide cop gibi mubarek ne gondersem yok istemem demiyorBen öyle olunca kahvaltıyı kısıyorum sindirimde rahatlıyor.
Asla haşlama tavuk yiyemem ben yiyebiliyorsan yanında salata ile çok iyi bir öğün oluyor
Benim mide cop gibi mubarek ne gondersem yok istemem demiyoryemekde secmem herseyi yerim begenmesem bile karnimi doyuracak kadar yerim azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?