Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Kahvaltı 09:00 da
2 adet haşlanmış yumurta
1 bardak doğadan 7 otlu cay sekersiz
3 tane minik çeri domates
3 adet yeşil zeytin

Ara

Yok

Disardaydim açlıktan öldüm saatlerce birşey de yemek istemedim dışarda . Çini kursum vardı bugün de .

Öğlen 14 : 00

1 tabak bezelye yemeği
1 ince dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
14:30

1 avuç leblebi
1 kase sekersiz Nescafe

16:30 ile 17:30 arası hitt cardio yaptım yoğun tempo . 450 ile 700 kalori arası yaktım

Akşam
19:30

1 kase ezogelin corbasi
1 kase ( küçük kase ) pul biberli , limonlu yogurt
1 bardak ayran
Yarim incecik dilim ekmek ( iki lokma birşeydi )

Ara 20:31

Şekersiz nescafe

1 saat kadar da temizlik yaptım bugün çok yorgunum cidden gece 2 de sabah 8 buçukta kalkınca birde baya yoruldum

Canım bu sıra oğlum la uğraşıyorum gelemiyorum telefon elimde görünce oda istiyor en baştan listeye katilacaktim ama Mayıs'ta eve annemlere gideceğim o zaman aktif olamam diye bişey de diyemedim offf ya ne güzel de veriyordum regl ile gözüm döndü

Mart ayı kadar yoğunluğum olmasa da yoğunum. Biraz rahatladım bugün sıkıntıydı bütün gece rüyamda çalıştım mizan düzenledim
Kolay gelsin canim kafa neyle mesgulse onu goruyorsun bende gecen halley gormustum ya

Çöp olması daha iyi ya ben çok seçerim bıktılar benden
Stajere çok telefonla oynuyorsun dedim biraz konuştum kendi ile şimdi iyi işlerde yardımcı oluyor ama ne kadar süre devam edecek bilmiyorum
Sende cok onceden de stajer vardi canim benim eskiden listede oldugum zamanlar ona noldu
Birazcik sorunlar var canim anlatamiyorum tam olarak anca boyle oldu
Insallah bir an once hallolur canim

Afiyet olsun canim az geldi bana sabah peynir 1 dilim ekmek falanda olabilirdi aksam da surekli boyke corba degilse sorun yok ama hep boyle corba iciyorsan az gibi

Kızlar merhaba iki.uc gündür yazamadım kusura bakmayın spor ve diyet başlayamadım ama yeniyorum da öyle sadece spor yok nasil başlıycam onu da bilmiyorum
Sorma spor banada çok zor geliyor benim küçük uyanıkken çok zor oluyor ee uyuyuncada ben pert ve canım istemiyor

Memleke gidiceksen zor.olur senin için canım. Spor yapabilsen aslında iyi bir başlangıç olurdu senin için
Kolay gelsin canim kafa neyle mesgulse onu goruyorsun bende gecen halley gormustum ya

Sende cok onceden de stajer vardi canim benim eskiden listede oldugum zamanlar ona noldu

Insallah bir an once hallolur canim
Ahaha halley yaaaa
Bende çok stajer oluyor acaba hangisini diyorsu tek ayağı üstünde yüz yalan söyleyen vardı onu mu dedin acaba babası hapisteydi en çok iz bırakan o da
Sen acıkmışsındır şimdi canım bir ekmek arası makarna ketçap domates ye biraz
Kızlar merhaba iki.uc gündür yazamadım kusura bakmayın spor ve diyet başlayamadım ama yeniyorum da öyle sadece spor yok nasil başlıycam onu da bilmiyorum
Spor listesi hazırladım onla ilgilen istersen hem sana motive olur ne dersin .

Jillian başlayalım mı? Ne dersin ?

Olsun canım sorun değil arada kendimizi simartmaliyiz zaten iyi gidiyosun bir günle diyet bozulmaz telafi edersin sen tatlım gününün güzel geçtiğine sevindim pozitif olalimki zayıflayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…