Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım güzel barbunya az olsaymış iyiymis

Bilmem ki tatlim o mu vardi bir tane vardi yine ekmek arasi makarna mi birazdan elma yerim yazmistim ya menuye onu bile yemedim

Ben yürüyüşü baya tempolu yapıyorum yürüyüşten sonra pek halim kalmıyor ama sabah bu video akşam yürüyüş ya da yürüyüşü kısa tutup üstüne bu video olabilir aslinda
Yada en güzeli haftanın bazı günleri bu video bazı günleri yürüyüş yapabilirsin ben öyle yapıyorum bazı günler zumba ve başka şeyler bazı günler hızlı tempo yürüyüş ve kondisyon bisikleti dönüşümlü en güzeli

Sizleri böyle okuyunca dizi izlerken pişman oluyorum. Egzersizzzzzz diyor beynim, vicdanım.

Bugün liste dışı hatta diyet dışı oldu kusura bakmayın kızlar yarında kesin artı çıkar artk ama bugünü cumaya kadar çok iyi telafi edicem

Kahvaltı: yarım simit,peynir,3çeri domates,çay

Öğlen: bir dilim chess kek ,çay ( chess keki üzerindeki o tatli marmelatli kısmı yemedim ayırdım sadece alt taban ve peynirli kısmı yedim ince bir dilimdi)

Akşam: yarım porsiyon paça çorbası, yarım porsiyon adana kebab,3sıkım çiğ köfte,birer çatal haydari ve acılı ezme, salata,iki parmak kadar pide

2.5 litre su ,2form çay,1yeşil çay

Bilmem ki tatlim o mu vardi bir tane vardi yine ekmek arasi makarna mi birazdan elma yerim yazmistim ya menuye onu bile yemedim
Ayy az geldi dimi gözüne arasına turşu ekle
Lisedeyken ne yerdim ya çıtırdım tabi o zamanlar .
Boş ver yeme saat 11e geliyor erkenden uyuruz su iç mide su ile dolsun.
Tamam canım ya jillian yada cardio arkasına ABS hareketleri birinden birine başlamam lazim
Başladık o zaman anlaştık

Hiç olmamış cidden . Telafi sart

Sabah ile öğlen neyse de akşam diyete başladıktan sonraki öğünün yarın tekrar tartıl bildirim yap ve sikaca başla. Caninin istediği şeyleri yazarsın yemeden önce alternatifleri sunarız sana . Yaş kaçtı bu arada...
Yanlız yeni gelen arkadaş sandım neler yazdım. Niye böyle oldu sarı kız

Ayy az geldi dimi gözüne arasına turşu ekle
Lisedeyken ne yerdim ya çıtırdım tabi o zamanlar .
Boş ver yeme saat 11e geliyor erkenden uyuruz su iç mide su ile dolsun.

Başladık o zaman anlaştık
Sus kiz sus suç işletme bana bende cok yerdim hemde koca salata tabagina doldurup tek basima

Hiç olmamış cidden . Telafi sart
Aynen canım detoks +sıkı diyet sonrası birden saldırdım resmen aylardır ilk kez böyle bir menü oldu yaaa normalde kaçamak bile yapmıyordum ama diyet fazla sıkı olunca ters tepti galiba tabi dışarda farklı bir gündü diyet psikolojisinden çok uzaktım ondan oldu birazda

Der calismaktan hesap kitap cok acikmissindir anladin sen hep sen mi suca tesvik edeceksin zaten 1 kilo ondesin benden ye de cumaya yakalayim seni hayin planlar icerisindeyim

Olsun yarın düzelirsin önemli olan böyle devam etmemek

Sus kiz sus suç işletme bana bende cok yerdim hemde koca salata tabagina doldurup tek basima
Ayy benim gibiymissin sende
Der calismaktan hesap kitap cok acikmissindir anladin sen hep sen mi suca tesvik edeceksin zaten 1 kilo ondesin benden ye de cumaya yakalayim seni hayin planlar icerisindeyim
Kurt gibi açım valla ama yemezler 70.50 çıktım sabah belki 69.00 çıkarım ümidi ile yemicem kilo farkımız kaç olur acaba 2 olabilir mi

Nazarlik olsun ama telafi edersin canim yarin ne cikarsa ciksin yine eksideymissin gibi guzelce devam

Canım hiç istemiyor ki spor yapmayı hiç motive değilim sadece havalar ısınırsa yürüyüş yaparım

Ayy benim gibiymissin sende

Kurt gibi açım valla ama yemezler 70.50 çıktım sabah belki 69.00 çıkarım ümidi ile yemicem kilo farkımız kaç olur acaba 2 olabilir mi
70.5 mi daha az degilmiydin tatli kiz sen bana yaklasmissin bende 70.8 bir ara 69.8 goz kirpti gitti umitlendim şuan yakinmisiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…