Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasl akşam diyete başladıktan sonraki öğünüm yani canim öğlen pastanede eşim illa chesskek yiyelim bir dilim ye bir şey olmaz vs. Bende siparişler gelince birden kendimi tutamadım ama üzerindeki tatlı kısmı attım peynirli yerden bir kaç çatal yedim sonra araba alım satım vs. Koşuşturmaca işlemler vs. Banka ora bura baya koşuşturmaca geçti en son noter çıkışı açlıktan miğdem kazınmıştı zaten kebabcıya gidelim denildi bende çorbayı yarm içtim adanayı da yarım yedim zaten ama saatde erkendi 18:00 de yedim ondan bende tam tersini düşünmüştüm e yani çorba da köftede +salata vs. Normal Diyette yenilebilen şeyler aslinda ölçüleri de az 18:00 de zaten yatma saatim den en az 6-7 saat önce yemiş oluyorum o çok sorun olmazdı da sanki öğlen ve sabah ki chesskek ve simit olmasaydı onlar kötü oldu diye düşünmüştüm ben de ama hııımm sen farklı düşündün yarın tartılıp yeni bildirim niye gerekli anlamadım canım bir şey çekip bir şey yemedim yani o tarz gelişti sıradışı bir gün olduğu için böyle oldu yarın yürüyüş+bisiklet+zumba yapıcam

yanlış hesaplama varsa düzeltin kızlar spor puanlaması yapılsın dediğiniz gündem beri mesajlarımdan puanlarımı hesapladım yalnız bugün hiç bişey yapamadım evde değildim SchonerDuft seni etiketlememizi istemiştin ama etiket olayını çözemedim ben yapamadım

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-02-00-37-29-414_com.miui.notes.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 26

Çöp olması daha iyi ya ben çok seçerim bıktılar benden
Stajere çok telefonla oynuyorsun dedim biraz konuştum kendi ile şimdi iyi işlerde yardımcı oluyor ama ne kadar süre devam edecek bilmiyorum
Ben evde çalışanlara telefonu bırakın elinizden diyorum onlar işi bırakıyorlar
Stajyeriniz kaçmasın

Başarı dolu bir hafta dilerim. Ben de size katılmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor. İlk sayfadaki kuralları okudum. Her hafta birinci olan takım olmamızı çok isterim hep beraber.
Hoşgeldin canım mesajlarını geç gördüm katılmak isteyenler tipiğinde bi cevap sallamıştım sana.
Hayırlı olsun takım üyeliğin umarım kısa sürede takımdan mezun olur çıpçıtır gezersin.
TAKIM kurallarına (özellikle günlük menü paylaşımı ve takım arkadaşlarının durumlarını yorumlamak kısmı çok önemli) uymak deneme süresini 15 günde tamamlamanı sağlar. Takımda aktif olmazsan yarışma listesine giremezsin.
Ve en önemli kural CUMA GÜNLERİ 12:30 A KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPMAK
Bunlara özen göstereceğine inanıyorum
72 kiloyum, boyum 1.69 hedefim 55 kilo olabilmek. Şuan babamla yürüyüşe çıktık. 39 dakikadır yürüyoruz. Kısa bir mola vermişken yazmayı uygun gördüm.
ucukgenclik (72///%) yeni üye bşl.1/4/2019 bşl K:72 Hedef:55
Sağlıklı, bol kilo vermeler

Mutsuz üzgün kötü bi akşam geçirdim çok da ağladım ekrana bakmakta zorlanıyorum
Buradaki arkadaşlıkların samimiyetini hayatımda hiçbir arkadaşımda görmedim desem yeridir.
Hepinizi öpüyorum
Sevgiler

@ucuk sen menünü yazdın mı?
Kahvaltı bir bardak havuç suyu biraz beyaz peynir dört yeşil zeytin kızarmış ekmek
Öğle yayla çorbası, yeşillikli salata
Akşam yemeği bu biraz garip oldu annemler cips açınca ilk günümde dayanamadım 5 adet doritos yarım avuç çıtır leblebi ve çay bir de şeker ihtiyacı 4 tane N**** (Siyahi) yedim.

Seni mutsuz edenler nedenler huzursuz olmanı sağlar. Ne oldu bilmiyorum ama daha fazla canını sıkma lütfen.

Teşekkür ederim. Hep beraber hayal ettiğimiz gibi olalım.

70.5 mi daha az degilmiydin tatli kiz sen bana yaklasmissin bende 70.8 bir ara 69.8 goz kirpti gitti umitlendim şuan yakinmisiz
Kız sabah değil akşam 70.50 çıktım sabah 69lu birşey çıkmıştım
Kuzum mesajı okurken ucukgencligin menüsü sandım ondan öyle dedim. Bugün kü güncel kilosunu yazsın dedim.
SchonerDuft biran beyin devrelerim yandı noluyoruz dedim kilomu filan güncelliyoruz hayırdır dedim ya biriyle karıştım yada schoner bana ceza kesiyor dedim
Biriyle karştı kuzum mesajın altına yazmıştım aslında.
Ben evde çalışanlara telefonu bırakın elinizden diyorum onlar işi bırakıyorlar
Stajyeriniz kaçmasın
Kendi bilir valla kurallarıma uymak zorunda çocuk avutamam ki genel anlamda böyle fikrim hiç değişmedi. Genelde lise öğrencileri geliyor zaten.
Hayır olsun canım. Bende kendimi burda daha rahat hissediyorum niyeyse
Akşam uymuş mu sence . Tatlı isteğin için tarçınlı süt iç akşam o gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…