- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.101
Ben 70.0 ciksa raziyim sabaha 800 gr gitmis olurAyy benim gibiymissin sende
Kurt gibi açım valla ama yemezler 70.50 çıktım sabah belki 69.00 çıkarım ümidi ile yemicem kilo farkımız kaç olur acaba 2 olabilir mi
Nasl akşam diyete başladıktan sonraki öğünüm yani canimSabah ile öğlen neyse de akşam diyete başladıktan sonraki öğünün yarın tekrar tartıl bildirim yap ve sikaca başla. Caninin istediği şeyleri yazarsın yemeden önce alternatifleri sunarız sana . Yaş kaçtı bu arada...
Yanlız yeni gelen arkadaş sandım neler yazdım. Niye böyle oldu sarı kız
65 zaten ucundan görünmüştüNazarlik olsun ama telafi edersin canimyarin ne cikarsa ciksin yine eksideymissin gibi guzelce devam
Biraz once tartildim 70.4 cikti bu sabah 70.8 gosteriyordu65 zaten ucundan görünmüştüondan yarın gene 66larda çıkarım Allahdan daha cumaya çok var yarın sporda rekor kırmam lazım
üstteki mesajda puanımı yazdım bi yanlışlık varsa düzeltin01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ
SchonerDuft =
Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep =
Berkas =
Magickk =
Tgb1907 =
Ucukgenclik =
Çok güzel şekillenmiş ya keşke buralarda da koşma imkanımız olsa
Kızlar müthiş bi motive edici video buldum 4,5 dk izleyinn
Benim sabah ile akşam arası hep 1kilo farkediyor senin de tam okadar ise sabaha 69.4 çıkarsınBiraz once tartildim 70.4 cikti bu sabah 70.8 gosteriyorduyarina kadar biraz daha iner 69 görürüm insallah yine
Ben evde çalışanlara telefonu bırakın elinizden diyorum onlar işi bırakıyorlar
Çöp olması daha iyi ya ben çok seçerim bıktılar benden
Stajere çok telefonla oynuyorsun dedim biraz konuştum kendi ile şimdi iyi işlerde yardımcı oluyor ama ne kadar süre devam edecek bilmiyorum
Bana ne katacak bu bilmiyorum ama sevindiğim kesinHayırlı ılsun canım begendın mı :)
Kazen abim var benimYaaa nasıl oldu o iş
Bende istiyorum
Ay muhteşem yarın gene sahile çıkıcam ama şimdi bunu görünce hiç ara vermeden hergün yürüyüp koşarım geldi valla süperÇok güzel şekillenmiş ya keşke buralarda da koşma imkanımız olsa
Hoşgeldin canım mesajlarını geç gördüm katılmak isteyenler tipiğinde bi cevap sallamıştım sana.Başarı dolu bir hafta dilerim. Ben de size katılmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor. İlk sayfadaki kuralları okudum. Her hafta birinci olan takım olmamızı çok isterim hep beraber.
ucukgenclik (72///%) yeni üye bşl.1/4/2019 bşl K:72 Hedef:5572 kiloyum, boyum 1.69 hedefim 55 kilo olabilmek. Şuan babamla yürüyüşe çıktık. 39 dakikadır yürüyoruz. Kısa bir mola vermişken yazmayı uygun gördüm.
Kahvaltı bir bardak havuç suyu biraz beyaz peynir dört yeşil zeytin kızarmış ekmek@ucuk sen menünü yazdın mı?
Seni mutsuz edenler nedenler huzursuz olmanı sağlar. Ne oldu bilmiyorum ama daha fazla canını sıkma lütfen.Mutsuz üzgün kötü bi akşam geçirdim çok da ağladım ekrana bakmakta zorlanıyorum
Buradaki arkadaşlıkların samimiyetini hayatımda hiçbir arkadaşımda görmedim desem yeridir.
Hepinizi öpüyorum
Sevgiler
Teşekkür ederim. Hep beraber hayal ettiğimiz gibi olalım.Hoşgeldin canım mesajlarını geç gördüm katılmak isteyenler tipiğinde bi cevap sallamıştım sana.
Hayırlı olsun takım üyeliğin umarım kısa sürede takımdan mezun olur çıpçıtır gezersin.
TAKIM kurallarına (özellikle günlük menü paylaşımı ve takım arkadaşlarının durumlarını yorumlamak kısmı çok önemli) uymak deneme süresini 15 günde tamamlamanı sağlar. Takımda aktif olmazsan yarışma listesine giremezsin.
Ve en önemli kural CUMA GÜNLERİ 12:30 A KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPMAK
Bunlara özen göstereceğine inanıyorum
ucukgenclik (72///%) yeni üye bşl.1/4/2019 bşl K:72 Hedef:55
Sağlıklı, bol kilo vermeler
Kız sabah değil akşam 70.50 çıktım70.5 mi daha az degilmiydin tatli kiz sen bana yaklasmissin bende 70.8bir ara 69.8 goz kirpti gitti umitlendim şuan yakinmisiz
Kuzum mesajı okurken ucukgencligin menüsü sandım ondan öyle dedim. Bugün kü güncel kilosunu yazsın dedim.Nasl akşam diyete başladıktan sonraki öğünüm yani canimöğlen pastanede eşim illa chesskek yiyelim bir dilim ye bir şey olmaz vs. Bende siparişler gelince birden kendimi tutamadım ama üzerindeki tatlı kısmı attım peynirli yerden bir kaç çatal yedim sonra araba alım satım vs. Koşuşturmaca işlemler vs. Banka ora bura baya koşuşturmaca geçti en son noter çıkışı açlıktan miğdem kazınmıştı zaten kebabcıya gidelim denildi bende çorbayı yarm içtim adanayı da yarım yedim zaten ama saatde erkendi 18:00 de yedim ondan bende tam tersini düşünmüştüm e yani çorba da köftede +salata vs. Normal Diyette yenilebilen şeyler aslinda ölçüleri de az 18:00 de zaten yatma saatim den en az 6-7 saat önce yemiş oluyorum o çok sorun olmazdı da sanki öğlen ve sabah ki chesskek ve simit olmasaydı onlar kötü oldu diye düşünmüştüm ben de ama hııımm sen farklı düşündün yarın tartılıp yeni bildirim niye gerekli anlamadım canım bir şey çekip bir şey yemedim yani o tarz gelişti sıradışı bir gün olduğu için böyle oldu yarın yürüyüş+bisiklet+zumba yapıcam
Biriyle karştı kuzum mesajın altına yazmıştım aslında.SchonerDuft biran beyin devrelerim yandı noluyoruz dedim kilomu filan güncelliyoruz hayırdır dedim ya biriyle karıştım yada schoner bana ceza kesiyor dedim
Kendi bilir valla kurallarıma uymak zorunda çocuk avutamam ki genel anlamda böyle fikrim hiç değişmedi. Genelde lise öğrencileri geliyor zaten.Ben evde çalışanlara telefonu bırakın elinizden diyorum onlar işi bırakıyorlar
Stajyeriniz kaçmasın
Hayır olsun canım. Bende kendimi burda daha rahat hissediyorum niyeyseMutsuz üzgün kötü bi akşam geçirdim çok da ağladım ekrana bakmakta zorlanıyorum
Buradaki arkadaşlıkların samimiyetini hayatımda hiçbir arkadaşımda görmedim desem yeridir.
Hepinizi öpüyorum
Sevgiler
Akşam uymuş mu sence . Tatlı isteğin için tarçınlı süt iç akşam o gibi .Kahvaltı bir bardak havuç suyu biraz beyaz peynir dört yeşil zeytin kızarmış ekmek
Öğle yayla çorbası, yeşillikli salata
Akşam yemeği bu biraz garip oldu annemler cips açınca ilk günümde dayanamadım 5 adet doritos yarım avuç çıtır leblebi ve çay bir de şeker ihtiyacı 4 tane N**** (Siyahi) yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?