- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.121
69 u gördümKız sabah değil akşam 70.50 çıktımsabah 69lu birşey çıkmıştım
Kuzum mesajı okurken ucukgencligin menüsü sandım ondan öyle dedim. Bugün kü güncel kilosunu yazsın dedim.
Biriyle karştı kuzum mesajın altına yazmıştım aslında.
Kendi bilir valla kurallarıma uymak zorunda çocuk avutamam ki genel anlamda böyle fikrim hiç değişmedi. Genelde lise öğrencileri geliyor zaten.
Hayır olsun canım. Bende kendimi burda daha rahat hissediyorum niyeyse
Akşam uymuş mu sence . Tatlı isteğin için tarçınlı süt iç akşam o gibi .
Vayyy yakaliyorsun beni .69 u gördüm
69.8Vayyy yakaliyorsun beni .
Kaç çıktın 69.70 çıktım sabah ama wcsiz ve halen ödemliyim
Afiyet olsun canim cok guzel gorunuyorEki Görüntüle 2253281
Kahvaltıya buyurun kızlar..
Bugün avakadolu yumurta var tadı güzel olmadı ama sağlıklı yağlar mevcut içinde yicem zorlada olsa
Ben wc işini cozdum ama odem hala var mi bilmem canim yine azcik sis parmaklarin ama cok azVayyy yakaliyorsun beni .
Arada 100 gr var
Sagligimiz yerinde olsun gerisi cozulur insallah uzme kendini sikma guzel caniniMutsuz üzgün kötü bi akşam geçirdim çok da ağladım ekrana bakmakta zorlanıyorum
Buradaki arkadaşlıkların samimiyetini hayatımda hiçbir arkadaşımda görmedim desem yeridir.
Hepinizi öpüyorum
Sevgiler
Görüntü güzel sadece çok yavan geldi tadı bir daha yapmam böyle bir hataAfiyet olsun canim cok guzel gorunuyor
Guzel duruyorduGörüntü güzel sadece çok yavan geldi tadı bir daha yapmam böyle bir hata
Neden tatlim 68 i goremiyecegim diye mi benimde psikolojik sinir gibi birsey cunku 68 de fena gorunmuyorum ondan sonrasi daha da kolay olacak benim icinArada 100 gr varbenim hızlanmam lazım.
Şu psikoloji nasıl yenecem bilemiyorum korkuyorum 68e düşmeye valla
Akşam zaten tam saçmaladım. Sonra gece bekunis içtim. Vicdanımı rahatlatmak için. Bu sabah tartıldım. 69.9 tabi bu bekunis etkisiKız sabah değil akşam 70.50 çıktımsabah 69lu birşey çıkmıştım
Kuzum mesajı okurken ucukgencligin menüsü sandım ondan öyle dedim. Bugün kü güncel kilosunu yazsın dedim.
Biriyle karştı kuzum mesajın altına yazmıştım aslında.
Kendi bilir valla kurallarıma uymak zorunda çocuk avutamam ki genel anlamda böyle fikrim hiç değişmedi. Genelde lise öğrencileri geliyor zaten.
Hayır olsun canım. Bende kendimi burda daha rahat hissediyorum niyeyse
Akşam uymuş mu sence . Tatlı isteğin için tarçınlı süt iç akşam o gibi .
Vayyy yakaliyorsun beni .
Toplu halde bugün hepiniz 69lara geçmişsiniz hayırlı olsunAkşam zaten tam saçmaladım. Sonra gece bekunis içtim. Vicdanımı rahatlatmak için. Bu sabah tartıldım. 69.9 tabi bu bekunis etkisi
Guzel duruyordubende simdi hazirliyorum benim klasik kahvalti 1 2 yumurta az peynir zeytin yesillik falan bide ekmek
Bugün abur cubur yok, inşallah.Toplu halde bugün hepiniz 69lara geçmişsiniz hayırlı olsunbidaha abur cubur yeme kuzum bak onları da yemesen daha neler neler olur
Canım boyun uzun zaten sen şuan benden daha zayıf duruyorsundur kesin birde çok iyi veriyorsun zaten canım yakında 68de 67 de hızla gelir hadi bakalım yaklaştın benide yakalarsın yakında senNeden tatlim 68 i goremiyecegim diye mi benimde psikolojik sinir gibi birsey cunku 68 de fena gorunmuyorum ondan sonrasi daha da kolay olacak benim icin
Aaayyy bir ayda böyle bir kilo versem havaya uçarım yaaaa süper süper süperBugun diyete baslayali tam 1 ay oldu giden kilo 4.8
afiyet olsun canım şimdidenGuzel duruyordubende simdi hazirliyorum benim klasik kahvalti 1 2 yumurta az peynir zeytin yesillik falan bide ekmek
yok her 68e geldiğimde hamile kaldım ve kaybettim onun psikoloji var bende atamıyorum üstümden o yüzden birden 67yi görmek istiyorum oda ancak detoks ile mümkün .Neden tatlim 68 i goremiyecegim diye mi benimde psikolojik sinir gibi birsey cunku 68 de fena gorunmuyorum ondan sonrasi daha da kolay olacak benim icin
72 değilmisin normalde böyle şeyler yapmak vücuda zarar yedikten sonra pişman olursan ertesi gün dikkat etmelisin . yaşın kaçtı seninAkşam zaten tam saçmaladım. Sonra gece bekunis içtim. Vicdanımı rahatlatmak için. Bu sabah tartıldım. 69.9 tabi bu bekunis etkisi
Kızlar süpeesizniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?