Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

69 u gördüm

Sagligimiz yerinde olsun gerisi cozulur insallah uzme kendini sikma guzel canini

Akşam zaten tam saçmaladım. Sonra gece bekunis içtim. Vicdanımı rahatlatmak için. Bu sabah tartıldım. 69.9 tabi bu bekunis etkisi

Akşam zaten tam saçmaladım. Sonra gece bekunis içtim. Vicdanımı rahatlatmak için. Bu sabah tartıldım. 69.9 tabi bu bekunis etkisi
Toplu halde bugün hepiniz 69lara geçmişsiniz hayırlı olsun bidaha abur cubur yeme kuzum bak onları da yemesen daha neler neler olur

Guzel duruyordu bende simdi hazirliyorum benim klasik kahvalti 1 2 yumurta az peynir zeytin yesillik falan bide ekmek
Toplu halde bugün hepiniz 69lara geçmişsiniz hayırlı olsun bidaha abur cubur yeme kuzum bak onları da yemesen daha neler neler olur
Bugün abur cubur yok, inşallah.
Hepimiz mutlu uyanmış. Günaydın herkese.

Neden tatlim 68 i goremiyecegim diye mi benimde psikolojik sinir gibi birsey cunku 68 de fena gorunmuyorum ondan sonrasi daha da kolay olacak benim icin
Canım boyun uzun zaten sen şuan benden daha zayıf duruyorsundur kesin birde çok iyi veriyorsun zaten canım yakında 68de 67 de hızla gelir hadi bakalım yaklaştın benide yakalarsın yakında sen
Bugun diyete baslayali tam 1 ay oldu giden kilo 4.8
Aaayyy bir ayda böyle bir kilo versem havaya uçarım yaaaa süper süper süper sen bu hızla benide kesin yakalayacaksın canım

Guzel duruyordu bende simdi hazirliyorum benim klasik kahvalti 1 2 yumurta az peynir zeytin yesillik falan bide ekmek
afiyet olsun canım şimdiden
Neden tatlim 68 i goremiyecegim diye mi benimde psikolojik sinir gibi birsey cunku 68 de fena gorunmuyorum ondan sonrasi daha da kolay olacak benim icin
yok her 68e geldiğimde hamile kaldım ve kaybettim onun psikoloji var bende atamıyorum üstümden o yüzden birden 67yi görmek istiyorum oda ancak detoks ile mümkün .
benim içinde 67 den sonrası kolay olacak birde düzenli spor yapabilsek enerjimde hiç yok benim ya kendimi halsiz hissediyorum değerim düştü sanırım yine
72 değilmisin normalde böyle şeyler yapmak vücuda zarar yedikten sonra pişman olursan ertesi gün dikkat etmelisin . yaşın kaçtı senin
Kızlar süpeesizniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…