Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahil yürüyüşüne çıkmış bulunmaktayım . Dün gece için kendime ceza ilk yürüyüş yapıp sonra kahvaltı yapıcam.
yürüyüşten sonra 1 kupa sütlü kahve iç 1 saat sonra kahvaltı ya canım spordan sonra yediğin şeylerin kalorisi 2 kata çıkıyor o yüzden 1 1,5 saat sonra yemek lazım

Canım benim tabiki öyle haklısın ama her şeyde bir hayır vardır vakti zamanı gelince en hayırlı şekilde olacaktır aklına bunları hiç getirme kuzum güzel enerjileri kendine çek zaten ödemde var o yüzden detoks ile 67ye direk geçebilirsin yap canım detoks 2kilo attrıp 67.9 geçirir seni cumaya 67lerle girersin

yürüyüşten sonra 1 kupa sütlü kahve iç 1 saat sonra kahvaltı ya canım spordan sonra yediğin şeylerin kalorisi 2 kata çıkıyor o yüzden 1 1,5 saat sonra yemek lazım
Bunu bilmiyordum. Öğrendiğim çok iyi oldu. Çok ama çok teşekkür ederim. Bütün aç kalma boşuna olacaktı.

Normalde tuvalet sonrası aç karnına kıyafetsiz tartılınır zaten canım hep o sekilde tartıl bugün doğru şekilde tartılmışsın yani

günaydın kızlar
hem çok büyük özlemle hemde fazlalıklarımla geldim aranıza (tatilde yediklerimin üzerine regl eklendi birazcıkta )
yardım edin şu kulunuza
3 gün ne yapayım

Işte bu yüzden sevmiyorum kuralları diyetisyene başladığımda 1 ay zor sabrettim yalnız kilom 70 80 arasındayken harfiyen uydum sonra biktim ben kuralları sevmiyorum istediğimi yiyip sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum mesela lahmacun pide bunları ayda 1 yiyip kilomu koruyabilirim şu an çok kasmıyorum sende bir kac kilodan sonra kasma canım çünkü sıkılıyoruz cidden

Akşam zaten tam saçmaladım. Sonra gece bekunis içtim. Vicdanımı rahatlatmak için. Bu sabah tartıldım. 69.9 tabi bu bekunis etkisi
Kayiplarin icin uzuldum kuzum hayırlarıyla gonlunce olsun yellow cok guzel yazmis vakti gelince oda olacak insallah boyle dusunup motiveni dusurme

SeLam benide alirmsnz araniza

Guncel kilom 75.
Boy 1.68
Hedefim 68
Daha once kilo verme gecmisim oldu .Fakat 2 aydr kendime hakim olamiyorum asiri tatli duskunlugum var.
Ayni zamanda emziriyorum 15 aylik bi oglum 4 yasinda bir kizim var
Spor a vakit ayiramadm sporsuzda kiloverilmiyor farkndaym
Salatayla cok aram yoktu yaz yesillklerinden istifade ediyodm kis gelince yesillklerle iyice aram acildi bunlarda kilo olarak geri geldi
Umarim bu sefer hedefime ulasirim sizin destek ve yardmlarinzla..
Gunduz cok aktif olamasamda hergun sohbete katilmaya caliscam
Menuleri duzwnli veririm ins onda sknti yok
Oyle iste
Yarismaci arkadaslara basarilar

Hoşgeldin canım inşallah bir an önce istediğin kiloya gelirsin benmde oğlum 19 aylık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…