- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.141
yürüyüşten sonra 1 kupa sütlü kahve iç 1 saat sonra kahvaltı ya canım spordan sonra yediğin şeylerin kalorisi 2 kata çıkıyor o yüzden 1 1,5 saat sonra yemek lazımSahil yürüyüşüne çıkmış bulunmaktayım . Dün gece için kendime ceza ilk yürüyüş yapıp sonra kahvaltı yapıcam.
Canım benim tabiki öyle haklısınafiyet olsun canım şimdiden
yok her 68e geldiğimde hamile kaldım ve kaybettim onun psikoloji var bende atamıyorum üstümden o yüzden birden 67yi görmek istiyorum oda ancak detoks ile mümkün .
benim içinde 67 den sonrası kolay olacak birde düzenli spor yapabilsek enerjimde hiç yok benim ya kendimi halsiz hissediyorum değerim düştü sanırım yine
72 değilmisin normalde böyle şeyler yapmak vücuda zarar yedikten sonra pişman olursan ertesi gün dikkat etmelisin . yaşın kaçtı senin
Bunu bilmiyordum. Öğrendiğim çok iyi oldu. Çok ama çok teşekkür ederim. Bütün aç kalma boşuna olacaktı.yürüyüşten sonra 1 kupa sütlü kahve iç 1 saat sonra kahvaltı ya canım spordan sonra yediğin şeylerin kalorisi 2 kata çıkıyor o yüzden 1 1,5 saat sonra yemek lazım
Normalde tuvalet sonrası aç karnına kıyafetsiz tartılınır zaten canımDün 72 idim. Dün kıyafetle tartılmıştım. Bugün tuvalet sonrası aç karna tartıldım. 69.9 çıktım. Bir de gece kedimin uykusu kaçınca gece onunla oynadım düzensiz uyku da bir iki gram verdidirdi.
Bu arada 30 yaşındayım.
Teşekkür ederim.Normalde tuvalet sonrası aç karnına kıyafetsiz tartılınır zaten canımhep o sekilde tartıl bugün doğru şekilde tartılmışsın yani
Alıştım canım artık ya eskiden öyleydim ha birde kahvaltıyı geç yapıyorum2.öğün ile nasıl dayanıyorsun ya 3 öğün ile zor doyuyorum çok zaman
Işte bu yüzden sevmiyorum kuralları diyetisyene başladığımda 1 ay zor sabrettim yalnız kilom 70 80 arasındayken harfiyen uydum sonra biktim ben kuralları sevmiyorum istediğimi yiyip sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum mesela lahmacun pide bunları ayda 1 yiyip kilomu koruyabilirim şu an çok kasmıyorum sende bir kac kilodan sonra kasma canım çünkü sıkılıyoruz ciddenAynen canım detoks +sıkı diyet sonrası birden saldırdım resmenaylardır ilk kez böyle bir menü oldu yaaa normalde kaçamak bile yapmıyordum ama diyet fazla sıkı olunca ters tepti galiba tabi dışarda farklı bir gündü diyet psikolojisinden çok uzaktım ondan oldu birazda
Akşam zaten tam saçmaladım. Sonra gece bekunis içtim. Vicdanımı rahatlatmak için. Bu sabah tartıldım. 69.9 tabi bu bekunis etkisi
Kayiplarin icin uzuldum kuzum hayırlarıyla gonlunce olsun yellow cok guzel yazmis vakti gelince oda olacak insallahafiyet olsun canım şimdiden
yok her 68e geldiğimde hamile kaldım ve kaybettim onun psikoloji var bende atamıyorum üstümden o yüzden birden 67yi görmek istiyorum oda ancak detoks ile mümkün .
benim içinde 67 den sonrası kolay olacak birde düzenli spor yapabilsek enerjimde hiç yok benim ya kendimi halsiz hissediyorum değerim düştü sanırım yine
72 değilmisin normalde böyle şeyler yapmak vücuda zarar yedikten sonra pişman olursan ertesi gün dikkat etmelisin . yaşın kaçtı senin
Sagol canim gel beraber olsunHtc71 afiyet olsun.
Hoşgeldin canım inşallah bir an önce istediğin kiloya gelirsin benmde oğlum 19 aylık :)SeLam benide alirmsnz araniza
Guncel kilom 75.
Boy 1.68
Hedefim 68
Daha once kilo verme gecmisim oldu .Fakat 2 aydr kendime hakim olamiyorum asiri tatli duskunlugum var.
Ayni zamanda emziriyorum 15 aylik bi oglum 4 yasinda bir kizim var
Spor a vakit ayiramadm sporsuzda kiloverilmiyor farkndaym
Salatayla cok aram yoktu yaz yesillklerinden istifade ediyodm kis gelince yesillklerle iyice aram acildi bunlarda kilo olarak geri geldi
Umarim bu sefer hedefime ulasirim sizin destek ve yardmlarinzla..
Gunduz cok aktif olamasamda hergun sohbete katilmaya caliscam
Menuleri duzwnli veririm ins onda sknti yok
Oyle iste
Yarismaci arkadaslara basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?