Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar dünkü menümu paylaşayim.
Sabah peynir zeytin bir haşlanmış yumurta iki dilim ekmek yeşillik bir bardak çay.

Ara büyük fincan sütlü kahve yanında iki ceviz.

Öğlen bir kase dereotlu cacık.

Akşam bir dilim ekmek bir kase salata iki kaşık kavurma. 3 lt su. 40 dakika yürüyüş.

Çok güzel canım afiyet olsun

kızlar grubunuzda yokum ama sizleri okuyup takip ediyorum bi sorun olmaz demi izninz var mı
hepiniz çok güzel gidiyorsunuz maşşallah valla
blonde ambition çok iyi gidiyorsun canm maşallah
Teşekkür ederim canım düne kadar öyle idim dün biraz bozum ama oda nazar boncuğu olsum artık deyip bugün kaldığım yerd2n tekrar tam gaz devam inşallah hedefe varırız takip et tabi canım hatta keşke aramızda olsaydın

Bugun diyete baslayali tam 1 ay oldu giden kilo 4.8
ok canım cuma günü bana 69,90 olduğunu anımsat olur mu ? htc71 sen ben 69 lardayız yarışlaım bakalım kim daha hızlı 68 e varcak var mısın ?
1 senedir atlatamadım inşallah bu sefer olcak . bugün yarın çok sıkı tutucam bol yürüyüş sıfır kaçamak olcak hafta sonu da detoks yaprım takılırsa artık
Bunu bilmiyordum. Öğrendiğim çok iyi oldu. Çok ama çok teşekkür ederim. Bütün aç kalma boşuna olacaktı.
burda çok şey öğrenirsin canım
kızlar grubunuzda yokum ama sizleri okuyup takip ediyorum bi sorun olmaz demi izninz var mı
hepiniz çok güzel gidiyorsunuz maşşallah valla
blonde ambition çok iyi gidiyorsun canm maşallah
sorun olmaz canım takip edebilirsin bildirim yapacaksan düzenli şekilde aday listesine alırım seni ama menüleri bekleriz yorumları bekleriz

Alıştım canım artık ya eskiden öyleydim ha birde kahvaltıyı geç yapıyorum
kaç gibi yapıyorsun kahvaltıyı
günaydın kızlar
hem çok büyük özlemle hemde fazlalıklarımla geldim aranıza (tatilde yediklerimin üzerine regl eklendi birazcıkta )
yardım edin şu kulunuza
3 gün ne yapayım
hoş geldin canım nasılsın yokluğun hissedildi :)
kabak ya da protein yap canım reglinin etkisidir ödemdir o ödem
Kayiplarin icin uzuldum kuzum hayırlarıyla gonlunce olsun yellow cok guzel yazmis vakti gelince oda olacak insallah boyle dusunup motiveni dusurme
bir atlatayımda 67 ye geçeyim sonra koşalım beraberce olmaz mı ? hafta sonu kabak detoksu yaparım olmazsa
hoş geldin canım sporsuz kilo verince cilt pörsüyor srkıyor en sağlıklısı sporla vermek ruhuna da iyi gelir . önceden takımlarda yarıştın mı ?
kızlaaarrr 68.8 çıktım tartıdaaaa
oo çok güzel gidiyorsun tebrik ederim

Kızlar ya bu diyet listesi çok sıkıcı ben uymakta hem zorlanıyorum hemde çok halsizlik oluyor Ben kendi yaptığım tarz diyetlerime ve sporuma devam etsem ve ek olarak sadece diyetisyenin önerdiği çayları içip yağ/kas ölçümünü mü yaptırmaya gitsem olmaz mı ?

1 hafta uy bakalım listeye . ona göre krar verirsin . kaç ayır kaçamak yapmayan sen diyetisyene gidince kaçamak yaptın yanlış olan birşeyler olduğu açık birde çok aç kaldın değidi mi aç kalmana değidi bence ama ruh halin enerjin önemli

SchonerDuft canım ben isteyerek ayrılmak istemdeim valla aranızdan yemin ederm kızım rahatsızlandı sonra kardeşim rahatsızlandı hastahane de kaldı hep cuma ya dek geldi evde internet yok telefondan da giremedim bildirirm yapamdım size haksızlık oldu o sırada eşimle de ufak tefek tartıştık kendimi toplayamadım hatta sinirden yedim kilo bile aldım aranızda olmayı çok isterim sizlere yorum yapıp menümü yazıyım mı o zaman

teşekkür ederim birden azalttım ya yediklerimi ondan çabuk gitti heralde inşallah duraklamalar yaşamam
valla canım karar senin ama kişisel olarak zorla yapılan diyetlerden kısıtlamalardan hiç hayır görmedm memnun değilsen devam etmek istemiyorsan memnun olcagın şekilde değiştir bence çünkü ben ne zaman öyle yapsam sonrasında hep daha kötü bozdum diyeti mercimek yemeğine bile gecenin köründe saldırıp yemiştim unutamıyorum asla

canm bende diyetisyen e gitmiştim ilk hafta 2700 verdim harfi harfine uydum ama dediğin gibi halsizlik oluyor du tam uyamadım bende bıraktım sona da bi kaç problem yaşadımm kilo bile aldım

canm bende diyetisyen e gitmiştim ilk hafta 2700 verdim harfi harfine uydum ama dediğin gibi halsizlik oluyor du tam uyamadım bende bıraktım sona da bi kaç problem yaşadımm kilo bile aldım
Bende tartıda +çıkmaya başlayip 68i gördüğüm de gittim 65.9 a indim ödemle beraber 2 küsür gitti benim de bir haftada canım ama 2gündür ben de çok zorlanıyorum ve sporumu yapmamı iyice zorlaştırdı kendi yaptığım şekil devam etsem olmaz mı ki acaba ? Sonuçta 73 den 67 -68 civarına kendi yaptıklarim ile inmiştim sporuda çok iyi yaptığım için çok ciddi bir daralmasa olmuştu hemde zorlanmadan ilerliyordum kafam karıştı

Evt canım verdiği listede bir hafta protein yok nasıl tok kalcam ve kasları nasıl koruycam ? Anlamadım birde yağ tuz sıfır diyor o şekilde tadı tuzu yok nasl git cem anlamadım tabi bir de sıfır yağ,sıfır tuz,sıfır protein olunca enerjide sıfır oluyor Bu liste yi hiç beğenmedim

slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim boyum 160 kilom bayadır tartılmıyorum daha doğrusu cesaret edemiyorum önce baya vermiştim 70 lere kadar duştum sporsuzluk stres uykusuzluk derken hoop 79 oldum,2kızım var biri4.5 biri 18 aylık emziriyorum tekrar geri almamak şartıyla hedefime ulaşmak istiyorum. Hedef 65 inşallah hepimize bol eksiler diliyorum

O zaman canım 1500 kalori üzerinden git madem o kadar alabiliyorsun gün içinde yediklerini ona göre düzenle yada bir gün kendi yaptığın diğer günler diyete uy.

Diyet hep piskolojik yoruluyoruz uycaz diye strese giriyoruz zaten çok yorucu. Sen bilirsin canım nasıl mutlu olacaksan öyle devam et ama ben senin yerinde olsam bu ayın sonuna kadar denerdim.

bu tür durumlarda internetin olduğu anda bizimle paylaşırsan sıkıntı olmazdı . mesela tüm gün seni bekledim benimde işim yoğun işime de odaklanamadım işim aksadı ama sen bilgi versen rabia nın sıkıntısı var derdik idare ederdik hafta içi de hiç aktif olmayınca biz böyle çözüm bulmak zorunda kaldık mecburen . ya canım amaç kilo vermek sonuçta
duraksamalar olacak illa ki olduğna kaçamak yapmadan devam etmek önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…