Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yoğurtta mı yoktu ? sporsuz ve proteinsiz cildimde sarkar enerjinde düşer sen protein ekle 2 güne 1 belki kas oranın çok gelmiştir de böyle bir liste vermiştir.sıfır yağ ve sıfır tuzu asla kabul etmiyorum vücudun ihtiyacı var onlara
hoş geldin canım yarın sabah uyanınca wcden sonra birşey yemeden tartıl üstünde kıyafette olmasın mümkünse gerçek kilonu öyle not alayım cuma günleri bildirim günü bilirim en geç 12 de yapılmalı . günlük menüleri paylaşıyoruz toplu şekilde

Canım bende öyle düşündüm ama aşırı sıkı yağ yok, tuz yok, yumurta yok, et yok kahvaltıyı yoğurtla yapıp öğle ve akşamda yağsız tuzsuz sebze ile 1 ay dayanılabilir mi hiç inancım yok 1hafta dayanabildim anca Bu şekilde spor da yapamam bu arada 1500 kalori alamıyorum canım metabolizma hızım o onda anca kilomu koruyabilirim canım yani kilo vermek istiyorsam en fazla 800-1000 kalori arası almam lazım ve üstünede spor yapmam lazım ama kendi seçimlerim ile 800-900 kalorice zorlanmadan kalabilirim o sorun olmaz

Cuma umarım 68 kiloya inmiş oluruz.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Uzmanla ilerlemek daha iyi ama sana uymuyorsa onla da gorussen belki farkli bir alternatif sunar Biliyormusun canim aynisini bu sabah bende dusundum diyetisyenin verdigi listeyi yapabilecekmiyim diye kan verip diyetisyene gidecektim bu hafta alirlar muhtemelen kan vermeye giderim
arkadasimin gittigi bir diyetisyene gidecektim
Arkadasimla her gun ne yiyorsak birbirimize fotografini atiyorduk ona da buraya attigim kahvaltinin fotosunu attim dediki bende boyle degisiklikler yapamak istiyorum ama diyetisyen bana cevizle zeytini ayni anda vermedi dedi ya ceviz ya zeytin o an bende dusundum ya ben yapabilirmiyim suan ac kalmadan kendim ne istiyorsam olculu bir sekilde yiyerek kiloda vererek ilerliyorum ama diyetisyen liste verince boyle olmayacak simdilik diyetisyene gitme fikrini askiya aldim gibi

kizlar yaaaa h erkes bana neyin var hastamisin diye sorup duruyo bukadar zayiflamak normal degilmisde kimseye anlatmadigim bi derdimmi varmisti ay cok cirkin olmusumda acayip moralim bozuk yaaaa
Canım sen herkese bakma insanların çoğu böyle negatif ama arlanmamak gereken bir şeyde var herkese çok zayıflık iyi olmaya da biliyor o genelde yüzün çok aşırı zayıflayıp yanakların içe doğru gitmesi tarzı şekilde olabiliyor bazılarında ama onu sen de fark edebilirsin sen nasıl görüyorsun aynaya bakınca yüzün gözün nasıl vücudun nasıl canım sen kendini nasıl görüyorsun şuan ???

hobuldum canım ama kaç gündür çok uykusuzum birde regl çok fazla çıkabilirim yine tartılıp bildiririm canım

İn
kizlar yaaaa h erkes bana neyin var hastamisin diye sorup duruyo bukadar zayiflamak normal degilmisde kimseye anlatmadigim bi derdimmi varmisti ay cok cirkin olmusumda acayip moralim bozuk yaaaa
Bana da geçen gün arkadaşlarım öyle söyledi çok çirkin olmuşsun daha fazla zayıflama dediler cunku insanlar alışıyor bizim goruntumuze şimdi tuhaf geliyor diye dusunuyorum.
Ama ben hedefime varıp korumayı çok kötü olursa da bir iki kilo almayı daha fazlasını almamayı planlıyorum bakalim kismet

Bende zeytin ceviz avakoda badem vs. Ayrı ayrı da yasak zaten canım yağ grubu herşey tamamen yok bukadarı çok abartılı ve zararlı diilmi faydalı yağlar alınmalı bence avokado yada ceviz gibi şok dayım benim ki ideal kiloya kadar dışardan hiçbir yağ almıycam diyor ben ce bu liste ile insan zayıflar ama yüzü bozulur diye düşündüm ben kendi uyguladğım diyetimde yüzüm hiç bozulmuyor hatta cildin vs. Daha da güzelleşiyordu

Aranızda tatlandiriciyla diyet tatlılar yapıp yiyen var mı ara sıra?
Benim canım çok tiramisu çekiyor bu ara . Dukan tiramisu tarifleri var . Gerçi elimde tatlandirici yok alicam ama ne düşünüyorsunuz bu diyet tatlılarla ilgili ?

Onlar seni kıskanmıştır. Başarın sonuçta bu senin ne kadar zor bir şey kilo vermek, ne güzel nefsine sahip çıkıp vermişsin aldırma sen onlara. İçine kuşku düşerse tam kan testi yaptır en azından vücudunda eksilen vitaminlerin ne olduğunu öğrenirsin tabiki olmasın da.

Kendimi hiç bu kadar kararlı hissetmemiştim inşallah sayenizde finali görcem

Bence kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle devam et diyette moralinin yüksek olmasi lazım ne kadar yüksek olursa o kadar azim gelir daha çok yapmak istersin.

Cevizi suda bekletip suyunu içen tanıdığım vardı hatta kilo vermişti. Kafam karıştı gene.

Hoşgeldin aramıza
Kesinlikle iyi niyetli değildir bunu diyenler ama şöyle bişey anneniz filan üzülüyodur belki yemiyorsunuz diye ondan diyodur ama gerçekten öyle olduğu için değil sadece vazgeçirmek için hiç bakma kimseye sen hedefine odaklan

detoks sularını ve çaylarını içersen beslenmen gerek öğün içeriklerni kendine göre ayarlayabilirsin bence kaçamak da yapmadıgın zman tmamdr benm fikrimce spor yapmak da çok önemli çünkü

çok haklsıın canm düşüncesizlik ettim çok özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…