- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.181
yoğurtta mı yoktu ? sporsuz ve proteinsiz cildimde sarkar enerjinde düşer sen protein ekle 2 güne 1 belki kas oranın çok gelmiştir de böyle bir liste vermiştir.sıfır yağ ve sıfır tuzu asla kabul etmiyorum vücudun ihtiyacı var onlaraEvt canım verdiği listede bir hafta protein yok nasıl tok kalcam ve kasları nasıl koruycam ? Anlamadım birde yağ tuz sıfır diyor o şekilde tadı tuzu yok nasl git cem anlamadım tabi bir de sıfır yağ,sıfır tuz,sıfır protein olunca enerjide sıfır oluyorBu liste yi hiç beğenmedim
hoş geldin canım yarın sabah uyanınca wcden sonra birşey yemeden tartıl üstünde kıyafette olmasın mümkünse gerçek kilonu öyle not alayım cuma günleri bildirim günü bilirim en geç 12 de yapılmalı . günlük menüleri paylaşıyoruz toplu şekildeslm kızlar bende aranıza katılabilir miyim boyum 160 kilom bayadır tartılmıyorum daha doğrusu cesaret edemiyorum önce baya vermiştim 70 lere kadar duştum sporsuzluk stres uykusuzluk derken hoop 79 oldum,2kızım var biri4.5 biri 18 aylık emziriyorum tekrar geri almamak şartıyla hedefime ulaşmak istiyorum. Hedef 65 inşallah hepimize bol eksiler diliyorum
Canım bende öyle düşündüm ama aşırı sıkı yağ yok, tuz yok, yumurta yok, et yok kahvaltıyı yoğurtla yapıp öğle ve akşamda yağsız tuzsuz sebze ile 1 ay dayanılabilir mi hiç inancım yokO zaman canım 1500 kalori üzerinden git madem o kadar alabiliyorsun gün içinde yediklerini ona göre düzenle yada bir gün kendi yaptığın diğer günler diyete uy.
Diyet hep piskolojik yoruluyoruz uycaz diye strese giriyoruz zaten çok yorucu. Sen bilirsin canım nasıl mutlu olacaksan öyle devam et ama ben senin yerinde olsam bu ayın sonuna kadar denerdim.
Cuma umarım 68 kiloya inmiş oluruz.ok canım cuma günü bana 69,90 olduğunu anımsat olur mu ?htc71 sen ben 69 lardayız yarışlaım bakalım kim daha hızlı 68 e varcak var mısın ?
1 senedir atlatamadım inşallah bu sefer olcak . bugün yarın çok sıkı tutucam bol yürüyüş sıfır kaçamak olcak hafta sonu da detoks yaprım takılırsa artık
burda çok şey öğrenirsin canım
sorun olmaz canım takip edebilirsin bildirim yapacaksan düzenli şekilde aday listesine alırım seni ama menüleri bekleriz yorumları bekleriz
Uzmanla ilerlemek daha iyi ama sana uymuyorsa onla da gorussen belki farkli bir alternatif sunar Biliyormusun canim aynisini bu sabah bende dusundum diyetisyenin verdigi listeyi yapabilecekmiyim diye kan verip diyetisyene gidecektim bu hafta alirlar muhtemelen kan vermeye giderimKızlar ya bu diyet listesi çok sıkıcı ben uymakta hem zorlanıyorum hemde çok halsizlik oluyorBen kendi yaptığım tarz diyetlerime ve sporuma devam etsem ve ek olarak sadece diyetisyenin önerdiği çayları içip yağ/kas ölçümünü mü yaptırmaya gitsem olmaz mı ?
Canım sen herkese bakma insanların çoğu böyle negatif ama arlanmamak gereken bir şeyde var herkese çok zayıflık iyi olmaya da biliyor o genelde yüzün çok aşırı zayıflayıp yanakların içe doğru gitmesi tarzı şekilde olabiliyor bazılarında ama onu sen de fark edebilirsin sen nasıl görüyorsun aynaya bakınca yüzün gözün nasıl vücudun nasıl canım sen kendini nasıl görüyorsun şuan ???kizlar yaaaa h erkes bana neyin var hastamisin diye sorup duruyo bukadar zayiflamak normal degilmisde kimseye anlatmadigim bi derdimmi varmisti ay cok cirkin olmusumda acayip moralim bozuk yaaaa
hobuldum canım ama kaç gündür çok uykusuzum birde regl çok fazla çıkabilirim yine tartılıp bildiririm canımyoğurtta mı yoktu ? sporsuz ve proteinsiz cildimde sarkar enerjinde düşer sen protein ekle 2 güne 1 belki kas oranın çok gelmiştir de böyle bir liste vermiştir.sıfır yağ ve sıfır tuzu asla kabul etmiyorum vücudun ihtiyacı var onlara
hoş geldin canım yarın sabah uyanınca wcden sonra birşey yemeden tartıl üstünde kıyafette olmasın mümkünse gerçek kilonu öyle not alayım cuma günleri bildirim günü bilirim en geç 12 de yapılmalı . günlük menüleri paylaşıyoruz toplu şekilde
Bana da geçen gün arkadaşlarım öyle söyledi çok çirkin olmuşsun daha fazla zayıflama dedilerkizlar yaaaa h erkes bana neyin var hastamisin diye sorup duruyo bukadar zayiflamak normal degilmisde kimseye anlatmadigim bi derdimmi varmisti ay cok cirkin olmusumda acayip moralim bozuk yaaaa
Bende zeytin ceviz avakoda badem vs. Ayrı ayrı da yasak zaten canım yağ grubu herşey tamamen yok bukadarı çok abartılı ve zararlı diilmi faydalı yağlar alınmalı bence avokado yada ceviz gibi şok dayım benim ki ideal kiloya kadar dışardan hiçbir yağ almıycam diyorUzmanla ilerlemek daha iyi ama sana uymuyorsa onla da gorussen belki farkli bir alternatif sunar Biliyormusun canim aynisini bu sabah bende dusundum diyetisyenin verdigi listeyi yapabilecekmiyim diye kan verip diyetisyene gidecektim bu hafta alirlar muhtemelen kan vermeye giderim
arkadasimin gittigi bir diyetisyene gidecektim
Arkadasimla her gun ne yiyorsak birbirimize fotografini atiyorduk ona da buraya attigim kahvaltinin fotosunu attim dediki bende boyle degisiklikler yapamak istiyorum ama diyetisyen bana cevizle zeytini ayni anda vermedi dedi ya ceviz ya zeytin o an bende dusundum ya ben yapabilirmiyim suan ac kalmadan kendim ne istiyorsam olculu bir sekilde yiyerek kiloda vererek ilerliyorum ama diyetisyen liste verince boyle olmayacak simdilik diyetisyene gitme fikrini askiya aldim gibi
Onlar seni kıskanmıştır. Başarın sonuçta bu senin ne kadar zor bir şey kilo vermek, ne güzel nefsine sahip çıkıp vermişsin aldırma sen onlara. İçine kuşku düşerse tam kan testi yaptır en azından vücudunda eksilen vitaminlerin ne olduğunu öğrenirsin tabiki olmasın da.kizlar yaaaa h erkes bana neyin var hastamisin diye sorup duruyo bukadar zayiflamak normal degilmisde kimseye anlatmadigim bi derdimmi varmisti ay cok cirkin olmusumda acayip moralim bozuk yaaaa
Kendimi hiç bu kadar kararlı hissetmemiştim inşallah sayenizde finali görcembu tür durumlarda internetin olduğu anda bizimle paylaşırsan sıkıntı olmazdı . mesela tüm gün seni bekledim benimde işim yoğun işime de odaklanamadım işim aksadı ama sen bilgi versen rabia nın sıkıntısı var derdik idare ederdik hafta içi de hiç aktif olmayınca biz böyle çözüm bulmak zorunda kaldık mecburen . ya canım amaç kilo vermek sonuçta
duraksamalar olacak illa ki olduğna kaçamak yapmadan devam etmek önemli
Bence kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle devam et diyette moralinin yüksek olmasi lazım ne kadar yüksek olursa o kadar azim gelir daha çok yapmak istersin.Canım bende öyle düşündüm ama aşırı sıkı yağ yok, tuz yok, yumurta yok, et yok kahvaltıyı yoğurtla yapıp öğle ve akşamda yağsız tuzsuz sebze ile 1 ay dayanılabilir mi hiç inancım yok1hafta dayanabildim anca Bu şekilde spor da yapamam bu arada 1500 kalori alamıyorum canım metabolizma hızım o onda anca kilomu koruyabilirim canım yani kilo vermek istiyorsam en fazla 800-1000 kalori arası almam lazım ve üstünede spor yapmam lazım ama kendi seçimlerim ile 800-900 kalorice zorlanmadan kalabilirim o sorun olmaz
Cevizi suda bekletip suyunu içen tanıdığım vardı hatta kilo vermişti. Kafam karıştı gene.Bende zeytin ceviz avakoda badem vs. Ayrı ayrı da yasak zaten canım yağ grubu herşey tamamen yok bukadarı çok abartılı ve zararlı diilmi faydalı yağlar alınmalı bence avokado yada ceviz gibi şok dayım benim ki ideal kiloya kadar dışardan hiçbir yağ almıycam diyorben ce bu liste ile insan zayıflar ama yüzü bozulur diye düşündüm ben kendi uyguladğım diyetimde yüzüm hiç bozulmuyor hatta cildin vs. Daha da güzelleşiyordu
Hoşgeldin aramızaslm kızlar bende aranıza katılabilir miyim boyum 160 kilom bayadır tartılmıyorum daha doğrusu cesaret edemiyorum önce baya vermiştim 70 lere kadar duştum sporsuzluk stres uykusuzluk derken hoop 79 oldum,2kızım var biri4.5 biri 18 aylık emziriyorum tekrar geri almamak şartıyla hedefime ulaşmak istiyorum. Hedef 65 inşallah hepimize bol eksiler diliyorum
Kesinlikle iyi niyetli değildir bunu diyenler ama şöyle bişey anneniz filan üzülüyodur belki yemiyorsunuz diye ondan diyodur ama gerçekten öyle olduğu için değil sadece vazgeçirmek için hiç bakma kimseye sen hedefine odaklankizlar yaaaa h erkes bana neyin var hastamisin diye sorup duruyo bukadar zayiflamak normal degilmisde kimseye anlatmadigim bi derdimmi varmisti ay cok cirkin olmusumda acayip moralim bozuk yaaaa
Sagol canimÇok güzel canım afiyet olsun
detoks sularını ve çaylarını içersen beslenmen gerek öğün içeriklerni kendine göre ayarlayabilirsin bence kaçamak da yapmadıgın zman tmamdr benm fikrimce spor yapmak da çok önemli çünküBende tartıda +çıkmaya başlayip 68i gördüğüm de gittim 65.9 a indim ödemle beraber 2 küsür gitti benim de bir haftada canım ama 2gündür ben de çok zorlanıyorum ve sporumu yapmamı iyice zorlaştırdıkendi yaptığım şekil devam etsem olmaz mı ki acaba ? Sonuçta 73 den 67 -68 civarına kendi yaptıklarim ile inmiştim sporuda çok iyi yaptığım için çok ciddi bir daralmasa olmuştu hemde zorlanmadan ilerliyordum kafam karıştı
çok haklsıın canm düşüncesizlik ettim çok özür dilerimbu tür durumlarda internetin olduğu anda bizimle paylaşırsan sıkıntı olmazdı . mesela tüm gün seni bekledim benimde işim yoğun işime de odaklanamadım işim aksadı ama sen bilgi versen rabia nın sıkıntısı var derdik idare ederdik hafta içi de hiç aktif olmayınca biz böyle çözüm bulmak zorunda kaldık mecburen . ya canım amaç kilo vermek sonuçta
duraksamalar olacak illa ki olduğna kaçamak yapmadan devam etmek önemli
hoşbulduk canımHoşgeldin aramıza
Kesinlikle iyi niyetli değildir bunu diyenler ama şöyle bişey anneniz filan üzülüyodur belki yemiyorsunuz diye ondan diyodur ama gerçekten öyle olduğu için değil sadece vazgeçirmek için hiç bakma kimseye sen hedefine odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?