- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.201
Bende öyle düşündüm kendim yaptığım zaman sağlıklı beslenme +spor ile ilerliyorum zaten canım o şekille ve kaloriyi metobolizma hızıma göre ayarlarım düşük tutarım kaçamakta yapmam ve diyetisyenin önerdiği çayları ve takviyeleri ek olarak kullanırım diye düşünüyorum bakalım önce bu cumaya kadar kendimi toplayıp tartı da da 65leri korumaya çalışayım ben en iyisi baridetoks sularını ve çaylarını içersen beslenmen gerek öğün içeriklerni kendine göre ayarlayabilirsin bence kaçamak da yapmadıgın zman tmamdr benm fikrimce spor yapmak da çok önemli çünkü
senin boyun kçtı buki boyuna göre zayıf olunca insanlar böyle düşünür seni mutlu edecek olan ne ona karar vermen lazım yakın zamanda fotoda atmadın ınstgrama yorum yapamıyorum tam olarak onankizlar yaaaa h erkes bana neyin var hastamisin diye sorup duruyo bukadar zayiflamak normal degilmisde kimseye anlatmadigim bi derdimmi varmisti ay cok cirkin olmusumda acayip moralim bozuk yaaaa
inşallah canımCuma umarım 68 kiloya inmiş oluruz.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
olsun bir başlamngıç kilosu almak zorundayız bende regliyim mesela tartı günlerimde mecburen tartıolıp bildirim yaptım .hobuldum canım ama kaç gündür çok uykusuzum birde regl çok fazla çıkabilirim yine tartılıp bildiririm canım
tatlandırıcı kullanmıyorum tatlı krizlerin için muzu kakao ile bilendirdan geçir içine yarım yk bal koy o istek geçer 5 kilo verince de bir cuma günü ödül verirsin kendine öğün yerine yiceksin ama baştan anlaşalımAranızda tatlandiriciyla diyet tatlılar yapıp yiyen var mı ara sıra?
Benim canım çok tiramisu çekiyor bu ara . Dukan tiramisu tarifleri var . Gerçi elimde tatlandirici yok alicam ama ne düşünüyorsunuz bu diyet tatlılarla ilgili ?
hep beraber görelimKendimi hiç bu kadar kararlı hissetmemiştim inşallah sayenizde finali görcem
neyse önümüze bakalım bundan sonrçok haklsıın canm düşüncesizlik ettim çok özür dilerim
Senin için 2 kere spor listesi hazırladımAramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya en kısa zamanda dusersiniz
hoşbulduk canım hep beraber duşecez tekrar çıkmamak üzere inşallahAramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya en kısa zamanda dusersiniz
aynen canım ödem nasıl olsa birden gider oda inşallahsenin boyun kçtı buki boyuna göre zayıf olunca insanlar böyle düşünür seni mutlu edecek olan ne ona karar vermen lazım yakın zamanda fotoda atmadın ınstgrama yorum yapamıyorum tam olarak onan
inşallah canım
olsun bir başlamngıç kilosu almak zorundayız bende regliyim mesela tartı günlerimde mecburen tartıolıp bildirim yaptım .
tatlandırıcı kullanmıyorum tatlı krizlerin için muzu kakao ile bilendirdan geçir içine yarım yk bal koy o istek geçer 5 kilo verince de bir cuma günü ödül verirsin kendine öğün yerine yiceksin ama baştan anlaşalım
hep beraber görelim
neyse önümüze bakalım bundan sonr
Senin için 2 kere spor listesi hazırladım
MAYDONOZ KAYNAT İÇ KİMYONLU SU İÇ MESELA ÖDEMİ ATARSIN CANIMaynen canım ödem nasıl olsa birden gider oda inşallah
yaparsın sennnBende öyle düşündüm kendim yaptığım zaman sağlıklı beslenme +spor ile ilerliyorum zaten canım o şekille ve kaloriyi metobolizma hızıma göre ayarlarım düşük tutarım kaçamakta yapmam ve diyetisyenin önerdiği çayları ve takviyeleri ek olarak kullanırım diye düşünüyorum bakalım önce bu cumaya kadar kendimi toplayıp tartı da da 65leri korumaya çalışayım ben en iyisi bari
10 oluyo bazen 11 de yapıyorum canım nadiren 9 oluyor iki yumurta yediğim için açlık hissetmiyorum çok acıktıysam sade türk kahvesi yanında çiğ kuruyemiş ve meyve ekliyorumkaç gibi yapıyorsun kahvaltıyı
hoş geldin canım nasılsın yokluğun hissedildi :)
kabak ya da protein yap canım reglinin etkisidir ödemdir o ödem
bir atlatayımda 67 ye geçeyim sonra koşalım beraberce olmaz mı ? hafta sonu kabak detoksu yaparım olmazsa
hoş geldin canım sporsuz kilo verince cilt pörsüyor srkıyor en sağlıklısı sporla vermek ruhuna da iyi gelir . önceden takımlarda yarıştın mı ?
oo çok güzel gidiyorsun tebrik ederim
Bende onu diyecektim canım açıkçası bu diyetisyenlerin kuralları sıkıyor zaten artık mantığı öğrendik diyetisyen gibi olduk canım maşallah hele sen çok iyi gidiyorsun mesela bu detokslar bana iyi gelmiyor ertesinde saldırıyorum resmen hafif beslenip yolumuza devam etsek daha iyi onlarda aynı şeyi söylüyorlar sen bilirsin tabiKızlar ya bu diyet listesi çok sıkıcı ben uymakta hem zorlanıyorum hemde çok halsizlik oluyorBen kendi yaptığım tarz diyetlerime ve sporuma devam etsem ve ek olarak sadece diyetisyenin önerdiği çayları içip yağ/kas ölçümünü mü yaptırmaya gitsem olmaz mı ?
Seni mutsuz edenler nedenler huzursuz olmanı sağlar. Ne oldu bilmiyorum ama daha fazla canını sıkma lütfen.
Sagligimiz yerinde olsun gerisi cozulur insallah uzme kendini sikma guzel canini
elma rarçin kaynatıyom canım birde tane kimyon içiyom ama bi kaç gündür miniğim hasta olunca hiç bişey düzenli olmadıMAYDONOZ KAYNAT İÇ KİMYONLU SU İÇ MESELA ÖDEMİ ATARSIN CANIM
Yumurta cidden tok tutuyor ama.hazmı çok zor iki yumurtanın bir ara bende denedim.2 yumurta yemeyi bütün gün zor geçmişti.10 oluyo bazen 11 de yapıyorum canım nadiren 9 oluyor iki yumurta yediğim için açlık hissetmiyorum çok acıktıysam sade türk kahvesi yanında çiğ kuruyemiş ve meyve ekliyorum
Naparsın kuzum.
Olsun canım bebeğin sağlığı daha önemli bugün olmazsa yarın yaparsınelma rarçin kaynatıyom canım birde tane kimyon içiyom ama bi kaç gündür miniğim hasta olunca hiç bişey düzenli olmadı
senin boyun kçtı buki boyuna göre zayıf olunca insanlar böyle düşünür seni mutlu edecek olan ne ona karar vermen lazım yakın zamanda fotoda atmadın ınstgrama yorum yapamıyorum tam olarak onan
inşallah canım
olsun bir başlamngıç kilosu almak zorundayız bende regliyim mesela tartı günlerimde mecburen tartıolıp bildirim yaptım .
tatlandırıcı kullanmıyorum tatlı krizlerin için muzu kakao ile bilendirdan geçir içine yarım yk bal koy o istek geçer 5 kilo verince de bir cuma günü ödül verirsin kendine öğün yerine yiceksin ama baştan anlaşalım
hep beraber görelim
neyse önümüze bakalım bundan sonr
Senin için 2 kere spor listesi hazırladım
aynen canımYumurta cidden tok tutuyor ama.hazmı çok zor iki yumurtanın bir ara bende denedim.2 yumurta yemeyi bütün gün zor geçmişti.
Naparsın kuzum.
Olsun canım bebeğin sağlığı daha önemli bugün olmazsa yarın yaparsın
LİSTE PZARTESİDEN BAŞLIYOR GERÇİ KİMSE YAZMIYOR SPORUNU
ptesiden itibaren mi gitti bütün puanlarımLİSTE PZARTESİDEN BAŞLIYOR GERÇİ KİMSE YAZMIYOR SPORUNU
Dünkü yaptıkların varsa ekle kuzum.ptesiden itibaren mi gitti bütün puanlarımçok enerjiğim cardio yapçam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?