- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.221
DÜN BAŞLADI YANİ LİSTEptesiden itibaren mi gitti bütün puanlarımçok enerjiğim cardio yapçam bugün
Liste nerde kuzumLİSTE PZARTESİDEN BAŞLIYOR GERÇİ KİMSE YAZMIYOR SPORUNU
CANIM BİR ÜST MESAJDAListe nerde kuzum
YİYORMUŞ GİBİ YAP 1 ISIRIK AL AĞZINDA OYNAT ÇOK GÜZEL BUNU YEDİM ŞUNU YEDİM HEPSİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ DEkizlar cumartesi eşimin yeğeninin doğum günü of napicam şimdi pastalar börekler yemesen olmuyo herkes bakıyo aa niye yemiyosun zaten zayıfladın iyice vs vs fikir verin ne yapayım
Ahahaaa iyi taktikYİYORMUŞ GİBİ YAP 1 ISIRIK AL AĞZINDA OYNAT ÇOK GÜZEL BUNU YEDİM ŞUNU YEDİM HEPSİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ DE
BEN ÖYLE YAPYORUM RTIK YEMEM DEMİYORUM AĞZIMI OYNATIYORUM SÜREKLİAhahaaa iyi taktik
Dün evde değildim ya hiç bişey yapamadımDünkü yaptıkların varsa ekle kuzum.
1 DK 6 PUAN CANIM
bugün protein yaptım yarında kabak yapıcam canımkaç gibi yapıyorsun kahvaltıyı
hoş geldin canım nasılsın yokluğun hissedildi :)
kabak ya da protein yap canım reglinin etkisidir ödemdir o ödem
bir atlatayımda 67 ye geçeyim sonra koşalım beraberce olmaz mı ? hafta sonu kabak detoksu yaparım olmazsa
hoş geldin canım sporsuz kilo verince cilt pörsüyor srkıyor en sağlıklısı sporla vermek ruhuna da iyi gelir . önceden takımlarda yarıştın mı ?
oo çok güzel gidiyorsun tebrik ederim
O zaman bugün yaptıklarını yazarsın canım.Dün evde değildim ya hiç bişey yapamadım
BEN ÖYLE YAPYORUM RTIK YEMEM DEMİYORUM AĞZIMI OYNATIYORUM SÜREKLİ
ben yaparken çok yedim de benim en birinci yalanımkizlar cumartesi eşimin yeğeninin doğum günü of napicam şimdi pastalar börekler yemesen olmuyo herkes bakıyo aa niye yemiyosun zaten zayıfladın iyice vs vs fikir verin ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?