Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum bende bi süre daha şans ver güzel veriyorken devam et derim ben (yani ben devam ederdim)

Side crunch
Yan karın kas grubunu çalıştıran bu hareket için yere yan şekilde uzanarak dizlerinizi bükün ve sağ elinizi başınızın arkasına koyun. Sol omzunuzu yerden kaldırarak yarım saniye bekleyin ve tekrar başlangıç pozisyonuna dönün. Hareketi diğer taraf için tekrarlayın. Yan karın yağlarından kurtulmayı sağlayan side crunch bu kas grubunun güçlenmesine ve sıkılaşmasına yardım eder. Hareketi 3 set ve 15 tekrar şeklinde uygulayabilirsiniz.

Seated knee up
Göbek eritmek isteyenler için ideal bir hareket olan seated knee up için yere oturun. Ellerinizi de yere koyarak dizlerinizi kırın. Bacaklarınızı karnınıza doğru çekin ve sonra öne uzatın. Ayaklarınızı yere temas ettirmemeye dikkat edin. Hareketi ilerleyen seviyelerde ellerinizi yere koymadan da yapabilirsiniz. Egzersizi 3 set ve 12 tekrar şeklinde uygulayabilirsiniz. Birden fazla karın kasını çalıştıran bu hareket ile kısa sürede göbek yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Bugün misafirlerim var caya . Mecbur gidip biskuvi vs aldim fırından kurabiye aldim .
Yemeyeceğim şeyleri almak da bi garip geldi ama neyse
O yüzden yürüyüşe 2 de çıktım bir daha asla çıkmam çünkü 5 km yürüyecekken 4 km yürüdüm onu da zar zor baygınlık geçirerek neredeyse bayılıyordum çok sıcaktı iki kat giyinmisim çok zorlandım bor de hiç karbonhidrat almadan gittim . Dönüşte 1 km yürüdüm 5 etti ama dönüş yolu full yokuş . Eve gidene kadar canım çıktı . Ellerim titremeye gözüm kararmaya başladı karnıma ağrı girdi fenalastim resmen . Dus aldim hazırlandim. Başka bi misafirim daha var eltim gelecek. Alışverişi yaptım oturuyorum işte şimdi

KENDİNE DE ÖDÜL KAHVESİ YAPAYDIN CNIM YAĞ YAKIMINA YARDIMCI OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…