- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.241
Tamamdır tatlım teşekkür ederim.1 DK 6 PUAN CANIM
Kokusuyla doydum yaniben yaparken çok yedim de benim en birinci yalanım
kuzum bende bi süre daha şans ver güzel veriyorken devam et derim ben (yani ben devam ederdim)Kızlar ya bu diyet listesi çok sıkıcı ben uymakta hem zorlanıyorum hemde çok halsizlik oluyorBen kendi yaptığım tarz diyetlerime ve sporuma devam etsem ve ek olarak sadece diyetisyenin önerdiği çayları içip yağ/kas ölçümünü mü yaptırmaya gitsem olmaz mı ?
Tubimbugün protein yaptım yarında kabak yapıcam canım
Bende başlıyorum arkandayımkızlar ben başlıyorum spora bitince yazarım
bitti kuzumTubimtatilin bitti mi hoşgeldin
1 DK 6 PUAN SAY CANIMBende merak ettim ben 6 dan hesapladımSchonerDuft
ÇOK MU KALIRLAR CANIM . AKŞAM YAPARSINya bu kadar olur misafir geliyo benim plan iptal
İyiyim canım devam inşallah bir durum olmadığı sürece hedefe odaklandimbitti kuzum
sen nasılsın zayıflamaya devam mı
valla sen kısa zamanda 55 lere inersin beklerim sendenİyiyim canım devam inşallah bir durum olmadığı sürece hedefe odaklandim
yanlış anlaşılma olmuş canm uğrayıp gittiler başlıyorum şimdiÇOK MU KALIRLAR CANIM . AKŞAM YAPARSIN
hadi bol terlemeleryanlış anlaşılma olmuş canm uğrayıp gittiler başlıyorum şimdi
İnşallah canım tek isteğim buvalla sen kısa zamanda 55 lere inersin beklerim senden
KENDİNE DE ÖDÜL KAHVESİ YAPAYDIN CNIM YAĞ YAKIMINA YARDIMCI OLURBugün misafirlerim var caya . Mecbur gidip biskuvi vs aldim fırından kurabiye aldim .
Yemeyeceğim şeyleri almak da bi garip geldi ama neyse
O yüzden yürüyüşe 2 de çıktım bir daha asla çıkmam çünkü 5 km yürüyecekken 4 km yürüdüm onu da zar zor baygınlık geçirerek neredeyse bayılıyordum çok sıcaktı iki kat giyinmisim çok zorlandım bor de hiç karbonhidrat almadan gittim . Dönüşte 1 km yürüdüm 5 etti ama dönüş yolu full yokuş . Eve gidene kadar canım çıktı . Ellerim titremeye gözüm kararmaya başladı karnıma ağrı girdi fenalastim resmen . Dus aldim hazırlandim. Başka bi misafirim daha var eltim gelecek. Alışverişi yaptım oturuyorum işte şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?