- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.261
inş tekrar aranıza girebilirim :)MİNİK ADAYLARIMIZ
616. Etap
aurora_z (63,50///%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
Turkuazmavi90 (///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:
berkas (69,60///%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (69,90///%) B.tarhii:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:
B Baharyagmuru35
EKLEDİM LİSTEYE AMA ADAY LİSTESİNDE DEVAM EDEBİLCEKSİN YUKARDA GÖRÜRSÜN ADINIinş tekrar aranıza girebilirim :)
sabah tartıldım canm :81.3EKLEDİM LİSTEYE AMA ADAY LİSTESİNDE DEVAM EDEBİLCEKSİN YUKARDA GÖRÜRSÜN ADINI
OK CUMA GÜNÜNE BU KİLONU BAŞLAMA KİLOSU OLARAK ALIRSINsabah tartıldım canm :81.3
hem regl m hemde baya bi yedim malesef kilo artışım oldu 1 haftada
hedef :65 inşallah
Çok sağol canım terlemedim öldüm resmen dün yapmadığım için fazla yaptım oğlanda sağolsun hala uyuyo gece uğraştırcak beni ama sayesinde iyi yoruldumhadi bol terlemeler
AZ YAĞLI SÜTLÜ SADE KAHVE İÇEBİLİRSİN CANIM 1 SAAT BOYUNCA DA BAŞKA BİRŞEY TÜKETMESchonerDuft bir de spor sonrası ne yapmam gerekir daha iyi yağ yakımı için mesela kahve demişsin bir arkadaşa sütlü mü daha iyi olur sade mi
Varim baby iyi olan kazansinok canım cuma günü bana 69,90 olduğunu anımsat olur mu ?htc71 sen ben 69 lardayız yarışlaım bakalım kim daha hızlı 68 e varcak var mısın ?
1 senedir atlatamadım inşallah bu sefer olcak . bugün yarın çok sıkı tutucam bol yürüyüş sıfır kaçamak olcak hafta sonu da detoks yaprım takılırsa artık
burda çok şey öğrenirsin canım
sorun olmaz canım takip edebilirsin bildirim yapacaksan düzenli şekilde aday listesine alırım seni ama menüleri bekleriz yorumları bekleriz
nebilim bana herkes hep dio yüzün cok zayif olunca yakismio sana diye ama bende böyle seviom hani cirkin durmusda demiolar hastasin sen kesin deniliyoCanım sen herkese bakma insanların çoğu böyle negatif ama arlanmamak gereken bir şeyde var herkese çok zayıflık iyi olmaya da biliyor o genelde yüzün çok aşırı zayıflayıp yanakların içe doğru gitmesi tarzı şekilde olabiliyor bazılarında ama onu sen de fark edebilirsin sen nasıl görüyorsun aynaya bakınca yüzün gözün nasıl vücudun nasıl canım sen kendini nasıl görüyorsun şuan ???
aynen canim en iyisi öyle bende kendimi böyle iyi hissediyorum asilinda bir iki kilo daha verip birakcam zaten kilo vermeyiİn
Bana da geçen gün arkadaşlarım öyle söyledi çok çirkin olmuşsun daha fazla zayıflama dedilercunku insanlar alışıyor bizim goruntumuze şimdi tuhaf geliyor diye dusunuyorum.
Ama ben hedefime varıp korumayı çok kötü olursa da bir iki kilo almayı daha fazlasını almamayı planlıyorum bakalim kismet
Aranızda tatlandiriciyla diyet tatlılar yapıp yiyen var mı ara sıra?
Benim canım çok tiramisu çekiyor bu ara . Dukan tiramisu tarifleri var . Gerçi elimde tatlandirici yok alicam ama ne düşünüyorsunuz bu diyet tatlılarla ilgili ?
Onlar seni kıskanmıştır. Başarın sonuçta bu senin ne kadar zor bir şey kilo vermek, ne güzel nefsine sahip çıkıp vermişsin aldırma sen onlara. İçine kuşku düşerse tam kan testi yaptır en azından vücudunda eksilen vitaminlerin ne olduğunu öğrenirsin tabiki olmasın da.
Hoşgeldin aramıza
Kesinlikle iyi niyetli değildir bunu diyenler ama şöyle bişey anneniz filan üzülüyodur belki yemiyorsunuz diye ondan diyodur ama gerçekten öyle olduğu için değil sadece vazgeçirmek için hiç bakma kimseye sen hedefine odaklan
senin boyun kçtı buki boyuna göre zayıf olunca insanlar böyle düşünür seni mutlu edecek olan ne ona karar vermen lazım yakın zamanda fotoda atmadın ınstgrama yorum yapamıyorum tam olarak onan
tamam canım çok sağol içiyorum şu anAZ YAĞLI SÜTLÜ SADE KAHVE İÇEBİLİRSİN CANIM 1 SAAT BOYUNCA DA BAŞKA BİRŞEY TÜKETME
Ooo 179 boya 60 kilo mankensin sen boşver onları yanebilim bana herkes hep dio yüzün cok zayif olunca yakismio sana diye ama bende böyle seviom hani cirkin durmusda demiolar hastasin sen kesin deniliyoaslinda yüzüm toplu benim yani cok zayif oluncada toplu ama nebilim neden öyle geliyo millete
aynen canim en iyisi öyle bende kendimi böyle iyi hissediyorum asilinda bir iki kilo daha verip birakcam zaten kilo vermeyi
kuzum tatlandirici sagliksiz oldugu icin ben asla kullanmiyorum ben daha farkli saglikli seker türleri kullaniyorum mesela bal yada agave surubu yada buara kullandigim hindistancevizi sekeri
evet canim ya onu buara bende düsündüm bi yaptirmak istiyorum… yinede insanin baya bi morali bozuluyo yaaa
asil hedefim 65 di zaten suan 60a Dogru gidiyorum bakalim belkide gercekten boyuma göre cok zayifdir nebilim
179 canim ben zaten oldum olasi cok zayif olmayi sevenlerdenim:) hic olamadim o ayri… yollarim sana istersen biara suanki halimi
sagoll canimmmm, yok zaten 60 a anca zar zor inerim kesin sürekli 62-63 gidip geliyorum buaraOoo 179 boya 60 kilo mankensin sen boşver onları yayani bize kıyasla sen baya zayıfsın ama boyun uzun çok iyi durursun ama daha fazla vermeyi düşünme bence çok iyisin
Yani 62 63 bile çok iyi için daha rahat olcaksa 60a in ama ondan başka sakın verme canım şu halinle de çok çok iyisin maşallah diyelimsagoll canimmmm, yok zaten 60 a anca zar zor inerim kesin sürekli 62-63 gidip geliyorum buara
cok tesekkürederim canim… sende durumlar ne kac kilo vermek istiyosun?Yani 62 63 bile çok iyi için daha rahat olcaksa 60a in ama ondan başka sakın verme canım şu halinle de çok çok iyisin maşallah diyelim
Bende 171 boyundayım.29 martta 70 kiloyla başladım sabah tartıldım 68.8 çıktımcok tesekkürederim canim… sende durumlar ne kac kilo vermek istiyosun?
Bencede canım sen şuan da incecik manken gibi olmuşsundur 179 boya 62-63 muhteşemcok tesekkürederim canim… sende durumlar ne kac kilo vermek istiyosun?
canım kendi yazım sandım bende aynısıyım kilo hedef kilo aynı bende regl ve yemem ile geri aldım boyun kaç benim 160sabah tartıldım canm :81.3
hem regl m hemde baya bi yedim malesef kilo artışım oldu 1 haftada
hedef :65 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?