Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MİNİK ADAYLARIMIZ
616. Etap
aurora_z (63,50///%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
Turkuazmavi90 (///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:
berkas (69,60///%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (69,90///%) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:
GuLce_ (75///%) B.tarihi:02/04/2019 B.kilo:75,00Hedef:68,00
arden32 (79,00///%) B.tarhii:02/04/2019 B.kilo: Hedef:65,00
Rabia- (///%) HEDEF KİLO

Son düzenleme:
inş tekrar aranıza girebilirim :)

hadi bol terlemeler
Çok sağol canım terlemedim öldüm resmen dün yapmadığım için fazla yaptım oğlanda sağolsun hala uyuyo gece uğraştırcak beni ama sayesinde iyi yoruldum
Bugünün sporları
100 makas hareketi
50 köprü hareketi
15 dakika leslie
18 dakika zumba
45 dakika cardio toplam puanım 438

Varim baby iyi olan kazansin

nebilim bana herkes hep dio yüzün cok zayif olunca yakismio sana diye ama bende böyle seviom hani cirkin durmusda demiolar hastasin sen kesin deniliyo aslinda yüzüm toplu benim yani cok zayif oluncada toplu ama nebilim neden öyle geliyo millete
aynen canim en iyisi öyle bende kendimi böyle iyi hissediyorum asilinda bir iki kilo daha verip birakcam zaten kilo vermeyi

kuzum tatlandirici sagliksiz oldugu icin ben asla kullanmiyorum ben daha farkli saglikli seker türleri kullaniyorum mesela bal yada agave surubu yada buara kullandigim hindistancevizi sekeri

evet canim ya onu buara bende düsündüm bi yaptirmak istiyorum… yinede insanin baya bi morali bozuluyo yaaa

asil hedefim 65 di zaten suan 60a Dogru gidiyorum bakalim belkide gercekten boyuma göre cok zayifdir nebilim

senin boyun kçtı buki boyuna göre zayıf olunca insanlar böyle düşünür seni mutlu edecek olan ne ona karar vermen lazım yakın zamanda fotoda atmadın ınstgrama yorum yapamıyorum tam olarak onan

179 canim ben zaten oldum olasi cok zayif olmayi sevenlerdenim:) hic olamadim o ayri… yollarim sana istersen biara suanki halimi

Ooo 179 boya 60 kilo mankensin sen boşver onları ya yani bize kıyasla sen baya zayıfsın ama boyun uzun çok iyi durursun ama daha fazla vermeyi düşünme bence çok iyisin

Ooo 179 boya 60 kilo mankensin sen boşver onları ya yani bize kıyasla sen baya zayıfsın ama boyun uzun çok iyi durursun ama daha fazla vermeyi düşünme bence çok iyisin
sagoll canimmmm, yok zaten 60 a anca zar zor inerim kesin sürekli 62-63 gidip geliyorum buara

cok tesekkürederim canim… sende durumlar ne kac kilo vermek istiyosun?
Bende 171 boyundayım.29 martta 70 kiloyla başladım sabah tartıldım 68.8 çıktım hep 60 civarlarındaydım doğumdan snra 10 kilo kaldı üstümde hedefim onu vermek kendi başıma hiç irade gösteremiyodum ama burası sayesinde o kadar kararlıyım ki kendime şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…