Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah yeşillik 3 kaşık tahin iki dilim peynir 5 zeytin bir kaşık salça iki dilim ekmek bir bardak çay.

Ara bir büyük fincan sütlü kahve ikramı parça ceviz bir hurma 5 fındık.

Oglen bir kase mercimek çorbası iki tane biber dolması(içi bulgurdan) üzerine 2 kaşık yoğurt.

Akşam bir büyük kase salata bir küçük porsiyon ton balığı. Su 2,5 lt.

Afiyet olsun hepsi çok güzel

Kahvalti
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Az tulum peynir 4 minik top peynir
2 ceviz
1 biber yesillik
Oglen
Yarim dilim ekmek
5yk kabak yemegi
2 kofte
1 kase mercimek corbasi
3yk yogurt
Ara
1 bardak sut
1 kusuk kare bitter %80 kakaolu
Aksam
4yk nohut
4 5 yk etinden
2yk yogurt (eklemeyi unutmusum hemen ekledim )
Salata
Su 1.5 lt oldu 2 2.5 yaparim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Gun içerısınde mesela 3lt su içiyorsunuz
Kac jez wc ye cıkıyorsunuz ? Benım 2-3 normal mi
Çok çok az geldi bana bu bünyeye göre değişir mi normal mi bilemedim ama 3lt ye rahmen bence çok az ben şu içmeyi tamamen unutsam bile okadar az çıkmıyorum canım 3lt zaten hiç içemiyorum ama diyet spor ve 2lt su içtiğim zamanlar da 5-6 belki daha fazladır ben çok çıkıyorum sürekli wc deyim

Kahvaltı: 2dilim tam buğday, 1haşlanmış yumurta, peynir,yeşillik

Ara: 6çilek,yarım muz

Öğlen: mercimek çorbası

Ara: yarım avuç dut

Akşam: kaşarlı mantar , 1.5 dilim tam buğday

Sabah dan beri baş ağrısı şuan iyice şiddetli hale döndü bağlantıda başladı migrenim tuttu
1.5 litre su,1yeşil çay,1form çay

hepinize afiyet olsun kızlar benim listede
sabah
sade duble nescafe
öğlen
2 haşlanmış yumurta
arada sütlü sade türk kahvesi
akşam
2 köfte bi kase pulbiberli limonlu yoğurt
Canım sen nasıl durdun bunlar ile aç kalmadın mı ?hepsini toplasan 400 - 450kalori filan anca eder

Canım sen nasıl durdun bunlar ile aç kalmadın mı ?hepsini toplasan 400 - 450kalori filan anca eder
Hala daha çok açım ama sabah 68 kusuru görmek öyle motive etti ki beni çok enerjik hissediyorum mutluyum acıktıkça su içiyorum bide kahvede çok iyi kesti beni he ama yumurtaların ikisini aynı anda yemedim dayanamıcak gibi olunca ikincisini yedim

Instgram da gördüm bugün bence abartı bir durum yok canım sen mutlu olduğun şeklde hareket et

Afiyet olsun tatlım

Çok güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…