- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.281
Sabah yeşillik 3 kaşık tahin iki dilim peynir 5 zeytin bir kaşık salça iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve ikramı parça ceviz bir hurma 5 fındık.
Oglen bir kase mercimek çorbası iki tane biber dolması(içi bulgurdan) üzerine 2 kaşık yoğurt.
Akşam bir büyük kase salata bir küçük porsiyon ton balığı. Su 2,5 lt.
aşağı yukarı 3 litre su içerim her gün ama 5 6 kere çıkarm nerdeyse gece dahil az sanki 2 3 ama herkesin bünyesi farklı tabiMerhaba kızlar
Gun içerısınde mesela 3lt su içiyorsunuz
Kac jez wc ye cıkıyorsunuz ? Benım 2-3 normal mi
Çok çok az geldi bana buMerhaba kızlar
Ben gun icerisinde genelde 1.5 litre iciyorum canim yatana kadar 2 2.5 oluyor ama gunduz bende 3 4 defa gidiyorum senin az gitmen emzirmenlede alakali olabilirMerhaba kızlar
Canım sen nasıl durdun bunlar ile aç kalmadın mı ?hepsini toplasan 400 - 450kalori filan anca ederhepinize afiyet olsun kızlar benim listede
sabah
sade duble nescafe
öğlen
2 haşlanmış yumurta
arada sütlü sade türk kahvesi
akşam
2 köfte bi kase pulbiberli limonlu yoğurt
Hala daha çok açımCanım sen nasıl durdun bunlar ile aç kalmadın mı ?hepsini toplasan 400 - 450kalori filan anca eder
Instgram da gördüm bugün bence abartı bir durum yok canım sen mutlu olduğun şeklde hareket etnebilim bana herkes hep dio yüzün cok zayif olunca yakismio sana diye ama bende böyle seviom hani cirkin durmusda demiolar hastasin sen kesin deniliyoaslinda yüzüm toplu benim yani cok zayif oluncada toplu ama nebilim neden öyle geliyo millete
aynen canim en iyisi öyle bende kendimi böyle iyi hissediyorum asilinda bir iki kilo daha verip birakcam zaten kilo vermeyi
kuzum tatlandirici sagliksiz oldugu icin ben asla kullanmiyorum ben daha farkli saglikli seker türleri kullaniyorum mesela bal yada agave surubu yada buara kullandigim hindistancevizi sekeri
evet canim ya onu buara bende düsündüm bi yaptirmak istiyorum… yinede insanin baya bi morali bozuluyo yaaa
asil hedefim 65 di zaten suan 60a Dogru gidiyorum bakalim belkide gercekten boyuma göre cok zayifdir nebilim
179 canim ben zaten oldum olasi cok zayif olmayi sevenlerdenim:) hic olamadim o ayri… yollarim sana istersen biara suanki halimi
Ya bende görmek istiyorum :)Instgram da gördüm bugün bence abartı bir durum yok canım sen mutlu olduğun şeklde hareket et
Afiyet olsun tatlımSabah yeşillik 3 kaşık tahin iki dilim peynir 5 zeytin bir kaşık salça iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve ikramı parça ceviz bir hurma 5 fındık.
Oglen bir kase mercimek çorbası iki tane biber dolması(içi bulgurdan) üzerine 2 kaşık yoğurt.
Akşam bir büyük kase salata bir küçük porsiyon ton balığı. Su 2,5 lt.
ya bende istersemYa bende görmek istiyorum :)Buki_89
Çok güzel canım afiyet olsunKahvalti
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Az tulum peynir 4 minik top peynir
2 ceviz
1 biber yesillik
Oglen
Yarim dilim ekmek
5yk kabak yemegi
2 kofte
1 kase mercimek corbasi
3yk yogurt
Ara
1 bardak sut
1 kusuk kare bitter %80 kakaolu
Aksam
4yk nohut
4 5 yk etinden
2yk yogurt (eklemeyi unutmusum hemen ekledim )
Salata
Su 1.5 lt oldu 2 2.5 yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?