Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç kaçamak yapmazdın sen ne oldu öyle sana ödül mü verdin kendine
Sorma canım ya tam zayıf noktamdan vurdu eşim çok sevdiğim muhallebiden almış hem kendine hem bana azıcık yiyeyim dedim tabi hepsini yermiyim ama tatmin etti özlemişim valla

Yediklerinden de insan kabız oluyor et nohut yediysem mesela kabız olurum ondandır canım bol lifli beslen rahat ol stresde kabız yapar bol yağlı ye o da etkili zeytinyağı iç aç karna birde kuru kayısı bol suyla bak nasıl düzeltiyor

Sorma canım ya tam zayıf noktamdan vurdu eşim çok sevdiğim muhallebiden almış hem kendine hem bana azıcık yiyeyim dedim tabi hepsini yermiyim ama tatmin etti özlemişim valla
Olsun spor yaptın zaten dengelmissindir.
Ya ben 1 haftadır böyleyim ilaç içtim ödem yaptı. Kuru kayısı bile işe yaramadı yarın tekrar deneyim olmazsa kuri kayısıyı.
Nohut şişiriyor yediğim en gazla2.yk kaşığı kadardır dolmada çok yoktu birazda bağırsak dolsun diye yedim. Z.yagi içemem omleti onla yapıyorum bugün avokado yedim yağlı diye yine tık yok yarın sebze yerim bakalım nasıl olcak

Misafirim vardı yazamadım . Kandiliniz mübarek olsun..

Menüm

Kahvaltı 11 30

2 haşlanmış yumurta
3 adet çeri domates
3 yeşil zeytin
Doğadan 7 otlu sekersiz çay

Öğlen 15 30

150 gr haşlanmış tavuk

Ara 16 30

çok az leblebi , sekersiz Nescafe

Akşam 19 30

3 yemek kaşığı bulgur pilavı,
havuç salatası,
150 gr haşlanmış tavuk

Ara 20 30

Az leblebi
Şekersiz nescafe

Spor
45 dk hızlı yuruyus

Birde öyle dene bakalım canım yarın sebzeye yuklen benimde kabızlık problemim çoktu su an eskisi gibi değil birde diyetisyen bunun için aç karna kahvaltıdan yarim saat önce 1 tatlı kaşığı bal 1 bardak sicak su icinede bir kac damla limon ekle demisti cok işe yaradı

Çalıştığım yer şuan tadilatta. Hatta perşembe izmire gidicem. Cuma da İstanbul'a gidicem 6 gün eğitim alıp dönücem. O yüzden çokta dinlenme olmayacak. Ama evdeyken yeme iç güdümü bastıramıyorum. Bu yüzden dün tüm gün babamla dışardaydık başka türlü dur diyemiyorum kendime.

Kızlar ben 80i gördüm
Aday listesine gireyim en azından durumum çok kötü yedikçe yiyorum şiştikçe şişiyorum SchonerDuft
Canım niye böyle oldun sen . Aday listesine başlama kilosu 80 olarak eklerim cuma bildirim yaparsın
Yarın bal limon sıcak suyu denemeye başlarım kaç gün içilmesi gerek
Anladım canım. Evde olunca bende öyle oluyorum yemeden durmak çok zor oluyor

Ben her gün içtim ayrıca gün içinde dinçlik veriyor

hayırlı sabahlar
arkadaşlar bugun 4 te yatıp 7 olmadan uyanan aralarda da uyanan hasta miniğim var onun için sabah onla uğraşmaktan dişarı çıkmak için hazırlanmaktan tartılma aklıma gelmedi kızımında toplantısı var ne zaman gelirim bilinmez,ilk fırsatta gelip bol bol motive yuklenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…