- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.321
Güzel geçti canım evet çok yoruldum iki günde anca kendime geldim vallaM MissHayaLet canım dogum gunu nasıl gectu? Cok yorulmuşsundur
Sorma canım ya tam zayıf noktamdan vurdu eşim çok sevdiğim muhallebiden almış hem kendine hem bana azıcık yiyeyim dedim tabi hepsini yermiyim ama tatmin etti özlemişim vallaHiç kaçamak yapmazdın sen ne oldu öyle sana ödül mü verdin kendine
Sağol canım benim sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım
Yediklerinden de insan kabız oluyor et nohut yediysem mesela kabız olurum ondandır canım bol lifli beslen rahat ol stresde kabız yapar bol yağlı ye o da etkili zeytinyağı iç aç karna birde kuru kayısı bol suyla bak nasıl düzeltiyorSabah
Yarım avakadolu omlet
1 dilim kaşar
1dilim ekmek
Maydonoz
1 kupa süt
Ara yok
Öğlen
4 dolma bol etli nohutlu
Dolmalar büyük değildi
4 yk yoğurt
Ara
Türk kahvesi
18.oo
Sade soda
Akşam 19.30
2 yk et sote
3 sk nohutlu kabak nohutu yemedim elimden geldiğince
4yk yoğurt
Anneme 10 dk kadar yürüdüm eşimle de 10 dk kadar yürüdüm tek hareketim bu
Wc halen yok kendimi çok kasıyorum kilo verememe korkusu ile bence bu etkiliyor beni nasıl rahatlayabilirim bilemedim
Olsun spor yaptın zaten dengelmissindir.Sorma canım ya tam zayıf noktamdan vurdu eşim çok sevdiğim muhallebiden almış hem kendine hem bana azıcık yiyeyim dedim tabi hepsini yermiyim ama tatmin etti özlemişim valla
Ya ben 1 haftadır böyleyim ilaç içtim ödem yaptı. Kuru kayısı bile işe yaramadı yarın tekrar deneyim olmazsa kuri kayısıyı.Yediklerinden de insan kabız oluyor et nohut yediysem mesela kabız olurum ondandır canım bol lifli beslen rahat ol stresde kabız yapar bol yağlı ye o da etkili zeytinyağı iç aç karna birde kuru kayısı bol suyla bak nasıl düzeltiyor
Birde öyle dene bakalım canım yarın sebzeye yuklen benimde kabızlık problemim çoktu su an eskisi gibi değil birde diyetisyen bunun için aç karna kahvaltıdan yarim saat önce 1 tatlı kaşığı bal 1 bardak sicak su icinede bir kac damla limon ekle demisti cok işe yaradıOlsun spor yaptın zaten dengelmissindir.
Ya ben 1 haftadır böyleyim ilaç içtim ödem yaptı. Kuru kayısı bile işe yaramadı yarın tekrar deneyim olmazsa kuri kayısıyı.
Nohut şişiriyor yediğim en gazla2.yk kaşığı kadardır dolmada çok yoktu birazda bağırsak dolsun diye yedim. Z.yagi içemem omleti onla yapıyorum bugün avokado yedim yağlı diye yine tık yokyarın sebze yerim bakalım nasıl olcak
Çalıştığım yer şuan tadilatta. Hatta perşembe izmire gidicem. Cuma da İstanbul'a gidicem 6 gün eğitim alıp dönücem. O yüzden çokta dinlenme olmayacak. Ama evdeyken yeme iç güdümü bastıramıyorum. Bu yüzden dün tüm gün babamla dışardaydık başka türlü dur diyemiyorum kendime.Benik sürekli oluyor şimdi sıcak bir duş aldım ama işe yarayacağını sanmıyorum bıktım valla bu durumdan
Regli dönemlerinde ki krizler için kuru kayısı kuru incir hurma gibi şeyler tüket fiyatlar aynı kuru meyveler daha bereketli ve sağlıklı.
Çalışıyor musun ?
Ne güzel kilolar vermişsiniz mutlu olmanız gerekirken kendinizi mutsuzluğa itmeyin lütfen.Kızlar ben 80i gördüm
Aday listesine gireyim en azından durumum çok kötü yedikçe yiyorum şiştikçe şişiyorumSchonerDuft
Canım niye böyle oldun senKızlar ben 80i gördüm
Aday listesine gireyim en azından durumum çok kötü yedikçe yiyorum şiştikçe şişiyorumSchonerDuft
Yarın bal limon sıcak suyu denemeye başlarım kaç gün içilmesi gerekBirde öyle dene bakalım canım yarın sebzeye yuklen benimde kabızlık problemim çoktu su an eskisi gibi değil birde diyetisyen bunun için aç karna kahvaltıdan yarim saat önce 1 tatlı kaşığı bal 1 bardak sicak su icinede bir kac damla limon ekle demisti cok işe yaradı
Anladım canım. Evde olunca bende öyle oluyorum yemeden durmak çok zor oluyorÇalıştığım yer şuan tadilatta. Hatta perşembe izmire gidicem. Cuma da İstanbul'a gidicem 6 gün eğitim alıp dönücem. O yüzden çokta dinlenme olmayacak. Ama evdeyken yeme iç güdümü bastıramıyorum. Bu yüzden dün tüm gün babamla dışardaydık başka türlü dur diyemiyorum kendime.
Ben her gün içtim ayrıca gün içinde dinçlik veriyorCanım niye böyle oldun sen. Aday listesine başlama kilosu 80 olarak eklerim cuma bildirim yaparsın
Yarın bal limon sıcak suyu denemeye başlarım kaç gün içilmesi gerek
Anladım canım. Evde olunca bende öyle oluyorum yemeden durmak çok zor oluyor
bende yapayım etksini görürüm umarımBen her gün içtim ayrıca gün içinde dinçlik veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?