- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.341
benm de 163 canım beraber vercez kilolarııı dün ben 81.3 düm ya ne kötü bi rakamcanım kendi yazım sandım bende aynısıyım kilo hedef kilo aynı bende regl ve yemem ile geri aldım boyun kaç benim 160
Günaydın canm çok geçmiş olsunhayırlı sabahlar
arkadaşlar bugun 4 te yatıp 7 olmadan uyanan aralarda da uyanan hasta miniğim var onun için sabah onla uğraşmaktan dişarı çıkmak için hazırlanmaktan tartılma aklıma gelmedi kızımında toplantısı var ne zaman gelirim bilinmez,ilk fırsatta gelip bol bol motive yuklenmek istiyorum
valla ben 3 lt su içiyorum 10 u geçkin wc ye çıkıyorummMerhaba kızlar
Gun içerısınde mesela 3lt su içiyorsunuz
Kac jez wc ye cıkıyorsunuz ? Benım 2-3 normal mi
akşam ki öğün olmamış . pilav ve kuru fasulye bir arada gündüde patates varDÜNKÜ MENÜM
SABAH - yulaf lapası
ARA-sütlü türk kahvesi
ÖĞLEN-1 parça tavuk- 2 dilim fırın patates - 4 kaşık yoğurt
AKŞAM - kuru fasülye 3 kaşık prinç pilavı
ARA - 1 bardak çay - 8 fındık -5 dilim muz
3 litre su,2 yeşil çay
10.000 adım
500 ip atlama
Ben etkisini gördüm canım umarım sende görürsünbende yapayım etksini görürüm umarım
Harikasınkızlaaaarrr 68.2 çıktımmmmm ben bugün o köfteleri bile yemem bu gazla ahahaahha
Bilemedim canim belki bir bildigi vardir ama diyet boyuncada hic yagsiz nasil olacak kiBende zeytin ceviz avakoda badem vs. Ayrı ayrı da yasak zaten canım yağ grubu herşey tamamen yok bukadarı çok abartılı ve zararlı diilmi faydalı yağlar alınmalı bence avokado yada ceviz gibi şok dayım benim ki ideal kiloya kadar dışardan hiçbir yağ almıycam diyorben ce bu liste ile insan zayıflar ama yüzü bozulur diye düşündüm ben kendi uyguladğım diyetimde yüzüm hiç bozulmuyor hatta cildin vs. Daha da güzelleşiyordu
Çok güzel canım afiyet olsun
Ben 3 lt su içiyorum küçük abdeste sayamadığım kadar çıkıyorum gün de 10 kere desem az olur.
Her zaman ki gibu mükemmel
Albeni ve reçel olmamış reçel tarzi şeyler yerine tarçınlı süt içmelisin
Sagolun kizlar sizede afiyet olsunAfiyet olsun canim
Bana da dün böyle oldu canım çalışma var yazıyordu giremedim bir süre.Eki Görüntüle 2253722 gunaydin kizlar ben dun aksam giremedim siteye aciliyor ama sayfa yenildiğinde yada bildirimlere tiklayinca bu cikti kimseye birsey yazamadim bana yazdiklariniza da cevap veremedim kusura bakmayin yeni gordumsimdi normale donmus yine 1 2 kere hata verdi ama duzeldi suan normal hepinize mutlu sabahlar
Geçmiş olsun, canım.hayırlı sabahlar
arkadaşlar bugun 4 te yatıp 7 olmadan uyanan aralarda da uyanan hasta miniğim var onun için sabah onla uğraşmaktan dişarı çıkmak için hazırlanmaktan tartılma aklıma gelmedi kızımında toplantısı var ne zaman gelirim bilinmez,ilk fırsatta gelip bol bol motive yuklenmek istiyorum
tartınldın mı ?Eki Görüntüle 2253722 gunaydin kizlar ben dun aksam giremedim siteye aciliyor ama sayfa yenildiğinde yada bildirimlere tiklayinca bu cikti kimseye birsey yazamadim bana yazdiklariniza da cevap veremedim kusura bakmayin yeni gordumsimdi normale donmus yine 1 2 kere hata verdi ama duzeldi suan normal hepinize mutlu sabahlar
inşallah canım ya teşekkür ederimBen etkisini gördüm canım umarım sende görürsün
akşamı çok hafif geçir kaçamak yapma köfteleri de ye protein onlar gereklikızlaaaarrr 68.2 çıktımmmmm ben bugün o köfteleri bile yemem bu gazla ahahaahha
Hic tartilmaz olurmuyum tatlim her sabah tartilmasam merakdan catlarim biliyorsuntartınldın mı ?
dün bende bir ara zor girdim
inşallah canım ya teşekkür ederim
kaç çıktın 69,70 çıktım yine wc yok karnım da sertlik var beni geçersin sen bu haftaHic tartilmaz olurmuyum tatlim her sabah tartilmasam merakdan catlarim biliyorsun
Çok mutluyum, çok motiveyim abartıyorum tabi yemem diye ama bu kadar aç olup nasıl enerjiğim bilmiyorumakşamı çok hafif geçir kaçamak yapma köfteleri de ye protein onlar gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?