- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.361
Ya maşallah
Maşallah canım Allah bağışlasın
evet cnm buralardayım yazamıyorum bu ara yani diyet spor yok ama öyle oturup yemiyorum da tükenmişlik var biraz durgunum
maşallah canım allah bağışlasın büyük kızın çok tatlı
olur canım abur cubur yeme yeter kiÇok mutluyum, çok motiveyim abartıyorum tabi yemem diye ama bu kadar aç olup nasıl enerjiğim bilmiyorumköfte değilde et yerim diye düşündüm o da olur dimi
Teşekkür ederim canım amin hepimizn evladini bağışlasın Rabbim inşallahMaşallah canım Allah bağışlasın
teşekkür ederim kuzumYa maşallah
Evet canım çokta yaramazmaşallah canım allah bağışlasın büyük kızın çok tatlı
Maşallah Allah nazarlardan korusun onları ve sizi.
Amin canım sağolasınMaşallah Allah nazarlardan korusun onları ve sizi.
69.5 ciktim canim ama benim wc de problem kalmadi sen onu hallet beni gecersin yinekaç çıktın 69,70 çıktım yine wc yok karnım da sertlik var beni geçersin sen bu hafta
bu hafta geçti canım toparlayamadım malesef yürüyüşte yaptım üstelik69.5 ciktim canim ama benim wc de problem kalmadi sen onu hallet beni gecersin yinebayagi fark ediyor wc ye gitmeyince
kızlaaaarrr 68.2 çıktımmmmm ben bugün o köfteleri bile yemem bu gazla ahahaahha
Masallah allah bagislasin canim iyi insanlarla karsilastirsin kendileri gibi bahtlarida guzel olsun insallah
Tebrik ederim canimÇok mutluyum, çok motiveyim abartıyorum tabi yemem diye ama bu kadar aç olup nasıl enerjiğim bilmiyorumköfte değilde et yerim diye düşündüm o da olur dimi
Olsun daha onumuzde cok haftalar var tatli kizbu hafta geçti canım toparlayamadım malesef yürüyüşte yaptım üstelik
yok canım Allah'a şükür aklıma bile gelmiyo canımda istemiyoolur canım abur cubur yeme yeter ki
Maşallah canım çok tatlılar Allah bağışlasın bende çok heveslendim 3.ye hamileyken bu sefer kız geliyor dedim tütüler saç bantları hayal oldu kaldı. Maşallah
Amin canım inşallahMaşallah canım çok tatlılar Allah bağışlasın bende çok heveslendim 3.ye hamileyken bu sefer kız geliyor dedim tütüler saç bantları hayal oldu kaldı. Maşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım hepimizin evladını korusun RabbimMasallah allah bagislasin canim iyi insanlarla karsilastirsin kendileri gibi bahtlarida guzel olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?