Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

melisa- tebrik ederim canım böyle devam et motiveni hiç düşürme inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloyu görürsün tartıda
Çok teşekkür ederim canım kilo vermenin tadını aldım çok şükür inşallah böyle devam eder hep beraber görürüz hafif günlerimizi

bilmiyorum ya sabah babam aradı adıma da icra gelmiş ona a moralim bozuldu nerden çıktı şimdi biryere de borcum yok üstelik toparlamam zor olcak bu haftayı
İçini lütfen ferah tut. Eminimki bir hata olmuştur. Belki isim benzerliğidir de at kafandan seni mutsuz eden anı.

bilmiyorum ya sabah babam aradı adıma da icra gelmiş ona a moralim bozuldu nerden çıktı şimdi biryere de borcum yok üstelik toparlamam zor olcak bu haftayı
Sıkma canını kuzum inşallah önemli birşey değildir.

M MissHayaLet Allah bağışlasın canım maşallah
SchonerDuft üzme kendini canım bir karışıklık olmuş olabilir bir araştır bakalım
drdotty diyet şeklini bir ara yazı cam canım iyi olursam geceye doğru yazarım sana
Kızlar başka unuttuğum cvp vermediğim varmı bilmiyorum varsa kusura bakmayın okuduklarından bunlar aklımda kalmış baya kötüyüm gece migren ile yattım sabah migren +boğaz ağrısı ile kalktım çok fenayım sabah hastaneye geldim sıra bitmiş öğleden sonra tekrar sıra veriliyor dedi geri gittim kız da okula gitmek istiyorum diyince onu yolladm sonra da şimdi tekrar hastaneye geldim sıra bekliyorum

Gecmis olsun canim dikkat et kendine benim grip baslangicinda bogaz agrisi oluyor bol c vitamini almaya calis

Gecmis olsun canim dikkat et kendine benim grip baslangicinda bogaz agrisi oluyor bol c vitamini almaya calis
Aynen canım kızımın boğazları enfeksiyon kapmış antibiyotik içiyor zaten canım ondan bana bulaştı kesin bide migrenle birleşti tam oldu başım dışım gözüm boğazım hepsi birden ağrıyor aşırı halsizlik var ayakta durcak halim yok

Miktari cok mu bozma moralini kuzum bazen oluyor oyle faturadir odur budur kapattiriyorsun kapatmiyorlar ugrastiriyorlar oyle birsey olabilir belki onemli degildir o kadar da canini siktiginla kaliyorsun bir bak bakalim neymis hemen sikma canini

Ikinizede gecmis olsun hemen atlatirsiniz insallah benim kizda oyleydi 2 3 gun once toparladi cok sukur suan iyi

İçini lütfen ferah tut. Eminimki bir hata olmuştur. Belki isim benzerliğidir de at kafandan seni mutsuz eden anı.
KONU ŞÖYLEYMİŞ BİZ İNŞAAT YAPTIRIYORUZ yanımızd sigortalı görünen abinin bankaya borcu varmış onun için gelmiş rahat bir nefes aldım valla

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toplarsin kendini.

Sıkma canını kuzum inşallah önemli birşey değildir.
çözdük şükür inşaat çalışanı adına gelmiş işveren ben göründüğüm için benim adım yazıyor normal olarak
youtube yi aç leslie yap sende canım .
çok geçmiş olsun canım havadan kapılan bir virus dolaşıyormuş dikkat etsekte havadan bulaşınca kaçınılmaz son oluyor
Miktari cok mu bozma moralini kuzum bazen oluyor oyle faturadir odur budur kapattiriyorsun kapatmiyorlar ugrastiriyorlar oyle birsey olabilir belki onemli degildir o kadar da canini siktiginla kaliyorsun bir bak bakalim neymis hemen sikma canini
çözdük ya bizim inş. çalışanlarından birine gelmiş bende eyvah tüp bebek merkezine borcumuz çıktı diye panikledim oysa hepsi ödenmişti . adana yazıyormuş birde yer olarak neyse rahat nefes aldım başıma ağrılar girmişti.

KONU ŞÖYLEYMİŞ BİZ İNŞAAT YAPTIRIYORUZ yanımızd sigortalı görünen abinin bankaya borcu varmış onun için gelmiş rahat bir nefes aldım valla
Ay canım çok sevindim. Kendini üzmeye değmemiş. Umarım o da bir daha ödemelerini aksatıp size böyle bir yansıma yapmaz.

Çok geçmiş olsun canm inşallah iyileşirsin çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…