- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.381
Çok teşekkür ederim canım kilo vermenin tadını aldım çok şükür inşallah böyle devam eder hep beraber görürüz hafif günlerimizimelisa- tebrik ederim canım böyle devam et motiveni hiç düşürme inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloyu görürsün tartıda
bilmiyorum yaOlsun daha onumuzde cok haftalar var tatli kizbir haftan boyle gecti diye her haftan boylemi olacak sanki
Maşallah canım allah bağışlasın
İçini lütfen ferah tut. Eminimki bir hata olmuştur. Belki isim benzerliğidir de at kafandan seni mutsuz eden anı.bilmiyorum yasabah babam aradı adıma da icra gelmiş ona a moralim bozuldu nerden çıktı şimdi biryere de borcum yok üstelik toparlamam zor olcak bu haftayı
Amin canım benim sağolMaşallah canım allah bağışlasın
Sıkma canını kuzum inşallah önemli birşey değildir.bilmiyorum yasabah babam aradı adıma da icra gelmiş ona a moralim bozuldu nerden çıktı şimdi biryere de borcum yok üstelik toparlamam zor olcak bu haftayı
Gecmis olsun canim dikkat et kendine benim grip baslangicinda bogaz agrisi oluyor bol c vitamini almaya calisM MissHayaLet Allah bağışlasın canımmaşallah
SchonerDuft üzme kendini canım bir karışıklık olmuş olabilir bir araştır bakalım
drdotty diyet şeklini bir ara yazı cam canım iyi olursam geceye doğru yazarım sana
Kızlar başka unuttuğum cvp vermediğim varmı bilmiyorum varsa kusura bakmayın okuduklarından bunlar aklımda kalmış baya kötüyüm gece migren ile yattım sabah migren +boğaz ağrısı ile kalktım çok fenayım sabah hastaneye geldim sıra bitmiş öğleden sonra tekrar sıra veriliyor dedi geri gittim kız da okula gitmek istiyorum diyince onu yolladm sonra da şimdi tekrar hastaneye geldim sıra bekliyorum
Aynen canım kızımın boğazları enfeksiyon kapmış antibiyotik içiyor zaten canım ondan bana bulaştı kesin bide migrenle birleşti tam oldu başım dışım gözüm boğazım hepsi birden ağrıyor aşırı halsizlik var ayakta durcak halim yokGecmis olsun canim dikkat et kendine benim grip baslangicinda bogaz agrisi oluyor bol c vitamini almaya calis
Miktari cok mu bozma moralini kuzum bazen oluyor oyle faturadir odur budur kapattiriyorsun kapatmiyorlar ugrastiriyorlar oyle birsey olabilir belki onemli degildir o kadar da canini siktiginla kaliyorsun bir bak bakalim neymis hemen sikma caninibilmiyorum yasabah babam aradı adıma da icra gelmiş ona a moralim bozuldu nerden çıktı şimdi biryere de borcum yok üstelik toparlamam zor olcak bu haftayı
Ikinizede gecmis olsun hemen atlatirsiniz insallahAynen canım kızımın boğazları enfeksiyon kapmış antibiyotik içiyor zaten canım ondan bana bulaştı kesin bide migrenle birleşti tam oldu başım dışım gözüm boğazım hepsi birden ağrıyor aşırı halsizlik var ayakta durcak halim yok
KONU ŞÖYLEYMİŞ BİZ İNŞAAT YAPTIRIYORUZ yanımızd sigortalı görünen abinin bankaya borcu varmış onun için gelmiş rahat bir nefes aldım vallaİçini lütfen ferah tut. Eminimki bir hata olmuştur. Belki isim benzerliğidir de at kafandan seni mutsuz eden anı.
Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toplarsin kendini.M MissHayaLet Allah bağışlasın canımmaşallah
SchonerDuft üzme kendini canım bir karışıklık olmuş olabilir bir araştır bakalım
drdotty diyet şeklini bir ara yazı cam canım iyi olursam geceye doğru yazarım sana
Kızlar başka unuttuğum cvp vermediğim varmı bilmiyorum varsa kusura bakmayın okuduklarından bunlar aklımda kalmış baya kötüyüm gece migren ile yattım sabah migren +boğaz ağrısı ile kalktım çok fenayım sabah hastaneye geldim sıra bitmiş öğleden sonra tekrar sıra veriliyor dedi geri gittim kız da okula gitmek istiyorum diyince onu yolladm sonra da şimdi tekrar hastaneye geldim sıra bekliyorum
çözdük şükür inşaat çalışanı adına gelmiş işveren ben göründüğüm için benim adım yazıyor normal olarakSıkma canını kuzum inşallah önemli birşey değildir.
youtube yi aç leslie yap sende canım .Bu sabah 69.50 çıktım tartıda.
Kahvaltımı bir kase nesfitle tamamladım. 4 adet hurma yedim arada. Bir bardakta nescafe şuana kadar bu kadar. Daha acıkma olmadı fakat bu sabah yürüyüşe çıkamadım. Bugün hava kapalı bu yüzden eve kapanasım geldi.
çok geçmiş olsun canım havadan kapılan bir virus dolaşıyormuş dikkat etsekte havadan bulaşınca kaçınılmaz son oluyorM MissHayaLet Allah bağışlasın canımmaşallah
çözdük ya bizim inş. çalışanlarından birine gelmiş bende eyvah tüp bebek merkezine borcumuz çıktı diye panikledim oysa hepsi ödenmişti . adana yazıyormuş birde yer olarak neyse rahat nefes aldım başıma ağrılar girmişti.Miktari cok mu bozma moralini kuzum bazen oluyor oyle faturadir odur budur kapattiriyorsun kapatmiyorlar ugrastiriyorlar oyle birsey olabilir belki onemli degildir o kadar da canini siktiginla kaliyorsun bir bak bakalim neymis hemen sikma canini
Ay canım çok sevindim.KONU ŞÖYLEYMİŞ BİZ İNŞAAT YAPTIRIYORUZ yanımızd sigortalı görünen abinin bankaya borcu varmış onun için gelmiş rahat bir nefes aldım valla
ohh hadi gözün aydın canımKONU ŞÖYLEYMİŞ BİZ İNŞAAT YAPTIRIYORUZ yanımızd sigortalı görünen abinin bankaya borcu varmış onun için gelmiş rahat bir nefes aldım valla
Çok geçmiş olsun canm inşallah iyileşirsin çabucakM MissHayaLet Allah bağışlasın canımmaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?