- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.401
Bugün size nazar mı değdi iki arkadaşımızında başı ağrıyor. Bir arkadaşımızın şuan olayı aydınlatması hepimizi rahatlattı. Düzelin ne olur pozitif enerji hep beraber.eve gidip uyumak istiyorum benbaşım ağrıyor hiç halimde yok
Geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.@sena zeynep Allah bağışlasın canımmaşallah
SchonerDuft üzme kendini canım bir karışıklık olmuş olabilir bir araştır bakalım
@drdotty diyet şeklini bir ara yazı cam canım iyi olursam geceye doğru yazarım sana
Kızlar başka unuttuğum cvp vermediğim varmı bilmiyorum varsa kusura bakmayın okuduklarından bunlar aklımda kalmış baya kötüyüm gece migren ile yattım sabah migren +boğaz ağrısı ile kalktım çok fenayım sabah hastaneye geldim sıra bitmiş öğleden sonra tekrar sıra veriliyor dedi geri gittim kız da okula gitmek istiyorum diyince onu yolladm sonra da şimdi tekrar hastaneye geldim sıra bekliyorum
bizle işi 12 13 nisan gibi biticek zaten ama şükür benlik değilAy canım çok sevindim.Kendini üzmeye değmemiş. Umarım o da bir daha ödemelerini aksatıp size böyle bir yansıma yapmaz.
benim sistem çökmüş ondan böyleBugün size nazar mı değdi iki arkadaşımızında başı ağrıyor. Bir arkadaşımızın şuan olayı aydınlatması hepimizi rahatlattı. Düzelin ne olur pozitif enerji hep beraber.
Mantıklı canım bugün artık dediğin gibi evde video çalışması.youtube yi aç leslie yap sende canım .
İyi az kalmış canım senin adına . Umarım o da iş bulur. Tekrar sana dönüş yapsınlar istemeyiz.bizle işi 12 13 nisan gibi biticek zaten ama şükür benlik değil
Diyet iyi gidiyor. Sadece yarın İzmir de olucam yüksek lisans yaptığım için derslere girip dönücem. Pazar günü İstanbul a gidicem onlar beni biraz korkutuyor. Ama diyeti aksatmıycam.benim sistem çökmüş ondan böyleeve gidince uyuyup toparlarım . senin diyet nasıl gidiyor . meslek neydi ?
Kendini çok mu zorladın bu aralar. Lütfen dikkat et hastalanınca daha kötü hepten moralin düşmesin.benim sistem çökmüş ondan böyleeve gidince uyuyup toparlarım . senin diyet nasıl gidiyor . meslek neydi ?
MEVSİMDEN CANIM BÖYLE OLDUMKendini çok mu zorladın bu aralar. Lütfen dikkat et hastalanınca daha kötü hepten moralin düşmesin.
olsun kuzum yemek için kendini engellemen bile başarı bence sıkma canınıevet cnm buralardayım yazamıyorum bu ara yani diyet spor yok ama öyle oturup yemiyorum da tükenmişlik var biraz durgunum
çok tatlışlar maşallah
ne geçtisi bende senbu hafta geçti canım toparlayamadım malesef yürüyüşte yaptım üstelik
öncelikle hoşgeldin canım sen geldiğinde ben izindeydimÇok teşekkür ederim canım kilo vermenin tadını aldım çok şükür inşallah böyle devam eder hep beraber görürüz hafif günlerimizi
Yüksek lisans her zaman gözümü korkutmuştur. Başarılar dilerim.Diyet iyi gidiyor. Sadece yarın İzmir de olucam yüksek lisans yaptığım için derslere girip dönücem. Pazar günü İstanbul a gidicem onlar beni biraz korkutuyor. Ama diyeti aksatmıycam.
Arkadaşım bir baharat firmasıyla anlaşıp burada açmaya karar verdi. Ben de ona bu yaz için yardım edeceğim. Daha fazla nasıl satış yapabiliriz ürünlerin ne olduğu hakkında bilgi almak için İstanbul serüvenim.
yok yok yarını güzel geçirdinmi geçersin bencehafta sonu geçerim diye ümit ediyorum
YARIN NE YAPACAM Kİ VAR MI FİKİR ?AKŞAM 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPABİLİRİM GEÇEN HAFTADA YÜRÜYÜŞ İLE GÜZEL BİR DÜŞÜŞ GÖRMÜŞTÜM YEDİKLERİMDEN ÇOK SPOR GEREKLİ BANA
güzel bi kahvaltı yaparsınYARIN NE YAPACAM Kİ VAR MI FİKİR ?AKŞAM 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPABİLİRİM GEÇEN HAFTADA YÜRÜYÜŞ İLE GÜZEL BİR DÜŞÜŞ GÖRMÜŞTÜM YEDİKLERİMDEN ÇOK SPOR GEREKLİ BANA
Bunu yapabilirim 300 500 gr eksik çıkayımda listeyi etkilemeyim .güzel bi kahvaltı yaparsın
öğlen yemekleri sıkıntı sende ama ne varsa işte porsiyon kontrollü yersin
akşamda salata,yoğurt,çorba ile geçiştirirsen
dediğin gibi 1 saat yürüyüşte yaptınmı süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?