Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.

Bugün size nazar mı değdi iki arkadaşımızında başı ağrıyor. Bir arkadaşımızın şuan olayı aydınlatması hepimizi rahatlattı. Düzelin ne olur pozitif enerji hep beraber.
benim sistem çökmüş ondan böyle eve gidince uyuyup toparlarım . senin diyet nasıl gidiyor . meslek neydi ?

benim sistem çökmüş ondan böyle eve gidince uyuyup toparlarım . senin diyet nasıl gidiyor . meslek neydi ?
Diyet iyi gidiyor. Sadece yarın İzmir de olucam yüksek lisans yaptığım için derslere girip dönücem. Pazar günü İstanbul a gidicem onlar beni biraz korkutuyor. Ama diyeti aksatmıycam.
Arkadaşım bir baharat firmasıyla anlaşıp burada açmaya karar verdi. Ben de ona bu yaz için yardım edeceğim. Daha fazla nasıl satış yapabiliriz ürünlerin ne olduğu hakkında bilgi almak için İstanbul serüvenim.

evet cnm buralardayım yazamıyorum bu ara yani diyet spor yok ama öyle oturup yemiyorum da tükenmişlik var biraz durgunum
olsun kuzum yemek için kendini engellemen bile başarı bence sıkma canını
listede olmamış olsaydım şu an neler yiyor olurdum bende inan (hazır alıştım tatilde yemeye nasıl olsa diyip)
hepimizin bi takılma kilomuz var onu aşacağız inşallah
hadi spora başladık sende katıl (ben leslie ile başladım :) )

çok tatlışlar maşallah

Yüksek lisans her zaman gözümü korkutmuştur. Başarılar dilerim.
Ürünler dediğin bitkiler değil mi?
Senden öğreneceğimiz çok şey olacak desene

yok yok yarını güzel geçirdinmi geçersin bence
kız son sürat geliyor
htc71
YARIN NE YAPACAM Kİ VAR MI FİKİR ?AKŞAM 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPABİLİRİM GEÇEN HAFTADA YÜRÜYÜŞ İLE GÜZEL BİR DÜŞÜŞ GÖRMÜŞTÜM YEDİKLERİMDEN ÇOK SPOR GEREKLİ BANA

YARIN NE YAPACAM Kİ VAR MI FİKİR ?AKŞAM 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPABİLİRİM GEÇEN HAFTADA YÜRÜYÜŞ İLE GÜZEL BİR DÜŞÜŞ GÖRMÜŞTÜM YEDİKLERİMDEN ÇOK SPOR GEREKLİ BANA
güzel bi kahvaltı yaparsın
öğlen yemekleri sıkıntı sende ama ne varsa işte porsiyon kontrollü yersin
akşamda salata,yoğurt,çorba ile geçiştirirsen
dediğin gibi 1 saat yürüyüşte yaptınmı süper olur

Bunu yapabilirim 300 500 gr eksik çıkayımda listeyi etkilemeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…