Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım spora hiç enerji hissetmiyorum bu haftayı bi atlatayımd a ilaca da başladım snırım onun da etkisi var inşallah haftaya katılrım aranıza

öncelikle hoşgeldin canım sen geldiğinde ben izindeydim
azmine hayran oldum inşallah hep böyle devam edersin
Teşekkür ederim canım burası o kadar iyi geldi ki bana bu halime bende çok şaşırıyorum her zaman zayıflamayı isterdim ama hiç bu kadar ciddi girişmemiştim inşallah hep beraber keyifle veririz kilolarımızı

Geçmiş olsun kuzum

Insallah canim
Sen bide listeye gir o zaman istesende takimi etkilememek icin engel oluyorsun kendine

Bencede yapilabilir
Listeye göre fazla misin

Ikili atismayla güzel kilo veriliyor
Bizde blonde ambition ile müthis bi ikiliydik ama taki ben tatile gidene kadar simdi o beni gecti ama yakalarim bi vakit
+100 GR O DA WCDEN KAYNAKLI YOKSA 68 İ GÖRMÜŞTÜM.
sen yetişirsin ya 2 protein patlttın mı oldu bitti işte .
Hadi bakalim cumaya ne cikarsa bahtimiza ben seni gecerim sen bana yetismeye calisirsin sen gecersenden ben arkandan koşarım daha bak ilk 68 e kim varacak hedefide var

cumaya görürüm ben 68i ya yeterki yarın akşam 1 saat yürüyüm reglimde bitiyor ödemde biterse belki aynı rakamı görürüz cumaya belli olmaz

Bencede yapilabilir
Listeye göre fazla misin

Ikili atismayla güzel kilo veriliyor
Bizde blonde ambition ile müthis bi ikiliydik ama taki ben tatile gidene kadar simdi o beni gecti ama yakalarim bi vakit
Evet canim iyi oluyor bir kac kere kacamak yapasim geldi ama yapmadim SchonerDuft dan cok geride kalmayayim diye yapmadim Yelleow bu aralar uctu tutabilene ask olsun ama sende iyisin siz ne yapacaksiniz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…