- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.421
canım spora hiç enerji hissetmiyorum bu haftayı bi atlatayımd a ilaca da başladım snırım onun da etkisi var inşallah haftaya katılrım aranızaolsun kuzum yemek için kendini engellemen bile başarı bence sıkma canını
listede olmamış olsaydım şu an neler yiyor olurdum bende inan (hazır alıştım tatilde yemeye nasıl olsa diyip)
hepimizin bi takılma kilomuz var onu aşacağız inşallah
hadi spora başladık sende katıl (ben leslie ile başladım :) )
çok tatlışlar maşallah
Teşekkür ederim.Yüksek lisans her zaman gözümü korkutmuştur. Başarılar dilerim.
Ürünler dediğin bitkiler değil mi?
Senden öğreneceğimiz çok şey olacak desene
gelsin tabi iyi rakibimdir birakmam peşini hemen arkaskndayim beni geçerse
sağol canım
bekliyoruz bakalım marka ne peki ?Teşekkür ederim.
Evet bitkiler , takviye gıdalar. İnşallah hepimize faydalı bilgiler öğrenip dönerim.
1 2 günlük mutluluk yaşatacağım sana tadını çıkar tatlı kız
sağol canım
bekliyoruz bakalım marka ne peki ?
Arifoğlu baharatları canım.1 2 günlük mutluluk yaşatacağım sana tadını çıkar tatlı kız
sağol canım
bekliyoruz bakalım marka ne peki ?
Teşekkür ederim canım burası o kadar iyi geldi ki bana bu halime bende çok şaşırıyorum her zaman zayıflamayı isterdim ama hiç bu kadar ciddi girişmemiştim inşallah hep beraber keyifle veririz kilolarımızıöncelikle hoşgeldin canım sen geldiğinde ben izindeydim
azmine hayran oldum inşallah hep böyle devam edersin
Geçmiş olsun kuzum@sena zeynep Allah bağışlasın canımmaşallah
SchonerDuft üzme kendini canım bir karışıklık olmuş olabilir bir araştır bakalım
@drdotty diyet şeklini bir ara yazı cam canım iyi olursam geceye doğru yazarım sana
Kızlar başka unuttuğum cvp vermediğim varmı bilmiyorum varsa kusura bakmayın okuduklarından bunlar aklımda kalmış baya kötüyüm gece migren ile yattım sabah migren +boğaz ağrısı ile kalktım çok fenayım sabah hastaneye geldim sıra bitmiş öğleden sonra tekrar sıra veriliyor dedi geri gittim kız da okula gitmek istiyorum diyince onu yolladm sonra da şimdi tekrar hastaneye geldim sıra bekliyorum
tabi ki de sistem çökerse tekrar yükleriz yaneoooo cok iddialıyiz gorecegiz cici kiz kendimi cok hafif hissediyorum muhtemelen yarina yine eksi gorurum bu gazla aksamida guzel geciririm
duymuştum o markayıArifoğlu baharatları canım.
Çok sevindim canım oluyo böyle şeylerKONU ŞÖYLEYMİŞ BİZ İNŞAAT YAPTIRIYORUZ yanımızd sigortalı görünen abinin bankaya borcu varmış onun için gelmiş rahat bir nefes aldım valla
Bencede yapilabilirBunu yapabilirim 300 500 gr eksik çıkayımda listeyi etkilemeyim .
Ikili atismayla güzel kilo veriliyorgelsin tabi iyi rakibimdir birakmam peşini hemen arkaskndayim beni geçerse
Tamam canim tam anlamiyla enerjini topla gel aramizacanım spora hiç enerji hissetmiyorum bu haftayı bi atlatayımd a ilaca da başladım snırım onun da etkisi var inşallah haftaya katılrım aranıza
Hadi bakalim cumaya ne cikarsa bahtimizatabi ki de sistem çökerse tekrar yükleriz yane
duymuştum o markayı
Insallah canimTeşekkür ederim canım burası o kadar iyi geldi ki bana bu halime bende çok şaşırıyorum her zaman zayıflamayı isterdim ama hiç bu kadar ciddi girişmemiştim inşallah hep beraber keyifle veririz kilolarımızı
Açıkçası bende migros gibi kurumsal şirketlerde satın alıyordum. Şimdiye kadar hiç kendi dükkanı olduğunu bilmiyordum ne yalan söyleyim.duymuştum o markayı
+100 GR O DA WCDEN KAYNAKLI YOKSA 68 İ GÖRMÜŞTÜM.Bencede yapilabilir
Listeye göre fazla misin
Ikili atismayla güzel kilo veriliyor
Bizdeblonde ambition ile müthis bi ikiliydik ama taki ben tatile gidene kadar simdi o beni gecti ama yakalarim bi vakit
Hadi bakalim cumaya ne cikarsa bahtimizaben seni gecerim sen bana yetismeye calisirsin sen gecersenden ben arkandan koşarım daha bak ilk 68 e kim varacak hedefide var
genelde süper marketlerde oluyor zaten böyle markalar daha karlıdır ama şube açmak .Açıkçası bende migros gibi kurumsal şirketlerde satın alıyordum. Şimdiye kadar hiç kendi dükkanı olduğunu bilmiyordum ne yalan söyleyim.
Bende bende 68'i görmek istiyorum.Hadi bakalim cumaya ne cikarsa bahtimizaben seni gecerim sen bana yetismeye calisirsin sen gecersenden ben arkandan koşarım daha bak ilk 68 e kim varacak hedefide var
Evet canim iyi oluyor bir kac kere kacamak yapasim geldi ama yapmadimBencede yapilabilir
Listeye göre fazla misin
Ikili atismayla güzel kilo veriliyor
Bizdeblonde ambition ile müthis bi ikiliydik ama taki ben tatile gidene kadar simdi o beni gecti ama yakalarim bi vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?