- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.441
Marmaris' de böyle bir şube nasıl olur işte bu beni korkutuyor. Birimiz finans mezunu birimiz matematik öğretmeni mezunu sonuç ticarete nasıl yansıycak ben onu merak ediyorum.genelde süper marketlerde oluyor zaten böyle markalar daha karlıdır ama şube açmak .
Cok guzel masaAllahBugünlük sporum bitti
1000 adımlık küçücük bir yürüyüş
30 dakika zumba
100 makas hareketi
100 iç bacak
100 dış bacak
100 köprü hareketi
20 mekik
30 crunchy frog
Çok sağol canım bu haftada boşa gittiGeçmiş olsun kuzum
niye olmasın ki . rızık allahtan . bitkileri bilirseniz özellikle kilo ve inferlite için olanları bunları güzelde pazarlarsan olur ürünü de güzel muhafaza etmek lazım ben en çok ona dikkat eiyorum herşeyden almam meselaMarmaris' de böyle bir şube nasıl olur işte bu beni korkutuyor. Birimiz finans mezunu birimiz matematik öğretmeni mezunu sonuç ticarete nasıl yansıycak ben onu merak ediyorum.
Bu istikrarın çok güzel darısı hepimizin başına.Bugünlük sporum bitti
1000 adımlık küçücük bir yürüyüş
30 dakika zumba
100 makas hareketi
100 iç bacak
100 dış bacak
100 köprü hareketi
20 mekik
30 crunchy frog
Bugun pek üçmedım daha su yoksa sayıcamvalla ben 3 lt su içiyorum 10 u geçkin wc ye çıkıyorumm
Bende kereviz pişirdim portakallı çok güzel oluyor ben portakal suyu ile pişirdim bugün bide çiğ iken rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırabilirsin ben onuda çok yapıyorum ailecek çok seviyoruz biz bu iki şekildeki haliyleDun kerevız aldım bıgun ıpişirdim pek begenmedım gibi ıyıce sogusun bırdaha yıcem
çok teşekkür ederim canım ama yürücek halim kalmadı acil bi sütlü kahve içmem lazım çok açımBu istikrarın çok güzel darısı hepimizin başına.
Haftaya onları tek tek görücem sonrada nasıl pazarlamamız gerektiği kime ne fayda sağlar bunlar hep anlatılacak dediğine göre ama bakalım. Biri benim yüzünden hastalanırsa vicdan azabı çekerim zaten dediğiniz gibi bayatlaması muhafaza edememe durumu olmasın diye dükkan ona göre restore ediliyor.niye olmasın ki . rızık allahtan . bitkileri bilirseniz özellikle kilo ve inferlite için olanları bunları güzelde pazarlarsan olur ürünü de güzel muhafaza etmek lazım ben en çok ona dikkat eiyorum herşeyden almam mesela
Kıyamam sanaaaa bayılmadan afiyetle iç canım.çok teşekkür ederim canım ama yürücek halim kalmadı acil bi sütlü kahve içmem lazım çok açım
kaçamk iyidir kan şekerin düşmesin diye 1 2 gofret yiyeydinEvet canim iyi oluyor bir kac kere kacamak yapasim geldi ama yapmadimSchonerDuft dan cok geride kalmayayim diye yapmadim Yelleow bu aralar uctu tutabilene ask olsun ama sende iyisin siz ne yapacaksiniz bakalim
gerekli uyarıyı yaparsın canım zaten alacak olan birşeyleri bilerek alıyordur körü körüne kimse almazHaftaya onları tek tek görücem sonrada nasıl pazarlamamız gerektiği kime ne fayda sağlar bunlar hep anlatılacak dediğine göre ama bakalım. Biri benim yüzünden hastalanırsa vicdan azabı çekerim zaten dediğiniz gibi bayatlaması muhafaza edememe durumu olmasın diye dükkan ona göre restore ediliyor.
Canım cuma ya sen beni geçmiş çıkarsınBencede yapilabilir
Listeye göre fazla misin
Ikili atismayla güzel kilo veriliyor
Bizdeblonde ambition ile müthis bi ikiliydik ama taki ben tatile gidene kadar simdi o beni gecti ama yakalarim bi vakit
İnşallah bu cuma güzel bi giriş yapçam canım zaten takım oluşumuz kilo için diğer gruplarla yarışmak puan toplamak bana bunlar lazımmış zayıflmak için çok motive oldumInsallah canim
Sen bide listeye gir o zaman istesende takimi etkilememek icin engel oluyorsun kendine
İyi geldi valla çok sağol canımKıyamam sanaaaa bayılmadan afiyetle iç canım.
listede olmayanlarda bölgesel egzersiz olarak 5 tanesi 2 puan olarak belirlendi canımŞimdi bu egzersiz programını yapacağım fakat bazı egzersizler puan tablosunda yok.
Teşekkür ederim canım.listede olmayanlarda bölgesel egzersiz olarak 5 tanesi 2 puan olarak belirlendi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?