Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Marmaris' de böyle bir şube nasıl olur işte bu beni korkutuyor. Birimiz finans mezunu birimiz matematik öğretmeni mezunu sonuç ticarete nasıl yansıycak ben onu merak ediyorum.
niye olmasın ki . rızık allahtan . bitkileri bilirseniz özellikle kilo ve inferlite için olanları bunları güzelde pazarlarsan olur ürünü de güzel muhafaza etmek lazım ben en çok ona dikkat eiyorum herşeyden almam mesela

Dun kerevız aldım bıgun ıpişirdim pek begenmedım gibi ıyıce sogusun bırdaha yıcem
Bende kereviz pişirdim portakallı çok güzel oluyor ben portakal suyu ile pişirdim bugün bide çiğ iken rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırabilirsin ben onuda çok yapıyorum ailecek çok seviyoruz biz bu iki şekildeki haliyle

Haftaya onları tek tek görücem sonrada nasıl pazarlamamız gerektiği kime ne fayda sağlar bunlar hep anlatılacak dediğine göre ama bakalım. Biri benim yüzünden hastalanırsa vicdan azabı çekerim zaten dediğiniz gibi bayatlaması muhafaza edememe durumu olmasın diye dükkan ona göre restore ediliyor.

Evet canim iyi oluyor bir kac kere kacamak yapasim geldi ama yapmadim SchonerDuft dan cok geride kalmayayim diye yapmadim Yelleow bu aralar uctu tutabilene ask olsun ama sende iyisin siz ne yapacaksiniz bakalim
kaçamk iyidir kan şekerin düşmesin diye 1 2 gofret yiyeydin
valla yelleow iyi gidiyor tugbaFB yetişirsin bence az biraz hızlanman lazım sadece
gerekli uyarıyı yaparsın canım zaten alacak olan birşeyleri bilerek alıyordur körü körüne kimse almaz

Bencede yapilabilir
Listeye göre fazla misin

Ikili atismayla güzel kilo veriliyor
Bizde blonde ambition ile müthis bi ikiliydik ama taki ben tatile gidene kadar simdi o beni gecti ama yakalarim bi vakit
Canım cuma ya sen beni geçmiş çıkarsın ben 3 gündür diyeti tam topliyamadm + çıkmaya başladı o artıyı halletsem diye bakıyorum ama hastada oldum yürüyüş spor da yalan oldu su takibi bile yapıyorum iki gündür toplıcam bilmem cumaya hiç iyi şeyler beklemiyorum ama cumaya kadar kendimi toplıyım da gene beraber yarışalım birlikte çok güzel ilerliyorduk gene öyle yapalım Bu gidişle htc71 de bizi yakalıycak uça uça geliyor

Insallah canim
Sen bide listeye gir o zaman istesende takimi etkilememek icin engel oluyorsun kendine
İnşallah bu cuma güzel bi giriş yapçam canım zaten takım oluşumuz kilo için diğer gruplarla yarışmak puan toplamak bana bunlar lazımmış zayıflmak için çok motive oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…