- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.461
Tabi canım boşver sen iyilesmene bak sağlık gitti mi bişey yapamayızÇok sağol canım bu haftada boşa gittiyürüyüş falan yapamam artık napalim sağlık olsun iyileşelim de herşey olur sağlık herşeyin başı
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1Activa,4çilek,3dut
Ara: 2portakal
öğlen: kaşarlı mantar,1dilim tam buğday
Ara: çeyrek muz,sütlü kahve
Akşam: portakallı kereviz,1dilim tambuğday
Hastayız diye bol C vitaminli menü oldu
Biz hastayiz cocuklar atesli oyuzden bakamadimGuLce_ seni göremedim bugün
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2253983
Akşam yemeğim buyurun kızlar
canim çok geçmiş nasıl oldunuz bizde fena olduk ya dilinin ustu beyaz beyaz kabarmiş ne emeBiz hastayiz cocuklar atesli oyuzden bakamadim
Goruruz fistik+100 GR O DA WCDEN KAYNAKLI YOKSA 68 İ GÖRMÜŞTÜM.
sen yetişirsin ya 2 protein patlttın mı oldu bitti işte .
cumaya görürüm ben 68i ya yeterki yarın akşam 1 saat yürüyüm reglimde bitiyor ödemde biterse belki aynı rakamı görürüz cumaya belli olmaz
Yememkaçamk iyidir kan şekerin düşmesin diye 1 2 gofret yiyeydin
valla yelleow iyi gidiyor @tgb1907 yetişirsin bence az biraz hızlanman lazım sadece
gerekli uyarıyı yaparsın canım zaten alacak olan birşeyleri bilerek alıyordur körü körüne kimse almaz
Afiyet olsun canim guzel sabah normal kahvaltiya gecmemismiydin neden sadece activa yedinKahvaltı: 1Activa,4çilek,3dut
Kiz nasil yakalayayim sizi ben bu ayin sonunda anca sizin suanki kilolariniza gelirimCanım cuma ya sen beni geçmiş çıkarsınben 3 gündür diyeti tam topliyamadm + çıkmaya başladı o artıyı halletsem diye bakıyorum ama hastada oldum yürüyüş spor da yalan oldu su takibi bile yapıyorum iki gündür toplıcam bilmem cumaya hiç iyi şeyler beklemiyorum ama cumaya kadar kendimi toplıyım da gene beraber yarışalım birlikte çok güzel ilerliyorduk gene öyle yapalım Bu gidişle htc71 de bizi yakalıycak uça uça geliyor
SüpersinBugünlük sporum bitti
1000 adımlık küçücük bir yürüyüş
30 dakika zumba
100 makas hareketi
100 iç bacak
100 dış bacak
100 köprü hareketi
20 mekik
30 crunchy frog
Bende oluyor canım sistemsel olabilir ama sürekli olmuyorya kızlar sizinde klavyenizde sorun var mı yazarken kayboluyor sinir geldi iki mesaj yazana kadar
sorun benim telefonda mı yoksa
Valla herkesleri geçecek bu gidişle:)Canım cuma ya sen beni geçmiş çıkarsınben 3 gündür diyeti tam topliyamadm + çıkmaya başladı o artıyı halletsem diye bakıyorum ama hastada oldum yürüyüş spor da yalan oldu su takibi bile yapıyorum iki gündür toplıcam bilmem cumaya hiç iyi şeyler beklemiyorum ama cumaya kadar kendimi toplıyım da gene beraber yarışalım birlikte çok güzel ilerliyorduk gene öyle yapalım Bu gidişle htc71 de bizi yakalıycak uça uça geliyor
Evet bayağı meyve olmuş. Dr ne dediKahvaltı: 1Activa,4çilek,3dut
Geçmiş olsun canım salgın var diyorlarBiz hastayiz cocuklar atesli oyuzden bakamadim
Hos geldin canim gecmis olsunBiz hastayiz cocuklar atesli oyuzden bakamadim
Sizede gecmis olsun canim hoş geldin bizde yeni grip atlattik havalar bir tuhaf yaz gelse de kurtulsak su hastaliklardancanim çok geçmiş nasıl oldunuz bizde fena olduk ya dilinin ustu beyaz beyaz kabarmiş ne eme
biliyor
nede yiyebiliyor zorla yediriyom yarın tekrar doktora goturecem
Gelsin bakalım kuzum görüşürüz.Goruruz fistikbi cuma gelsin bakalim
Yememcis onlar yakar benii
Afiyet olsun canim guzel sabah normal kahvaltiya gecmemismiydin neden sadece activa yedin
sağolasın canım buralarda cok salgn var ya birden geçmiyorda çok zor geçiriyoruzSizede gecmis olsun canim hoş geldin bizde yeni grip atlattik havalar bir tuhaf yaz gelse de kurtulsak su hastaliklardan
Afiyet olsun canım bence çokta güzel menuKahvaltı: 1Activa,4çilek,3dut
Afiyet olsun canım maşallah çok güzel gidiyorsunSabah 07.50 gibi
1 salatalık
1 dilim kaşar
1.kupa kadar süt
Ara
Kahve
Öğlen 12.30 gibi
2 dolma
4 yk yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
2 köz patlıcan
2 yk süzme yoğurt
1 yk kadar avokado
Maydonoz , marul
Ara
1 avuç içi kadar portakal
1.kuru kayısı
Suyu sayamadım 2.5 lt olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?