Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım kaçamaksiz bir gün daha

Afiyet olsun sendemi karatay yapiyorsun canim
Guzel canim afiyet olsun hafif bir gun olmus yarina eksileri gorursun umarim
Afiyet olsun canim guzel menun
Bugün
Kahvaltı yulaf lapası
Ara sade türk kahvesi azıcık zuber çocukla beraber yedik yarımdan fazla portakal 7 fındık
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği biraz et sote
2.5 lt su
40 dk cardio
Her zamnki gibi
Menun guzel tatlim pazar gunu yumurtali kahvaltiya gecicem diyordun ya aklimda oyle kalmis ondan sordum
Canım 1ayda 5 kiloya yakın verdin sen süper veriyosun ben asla öyle veremiyorum veremem de canim ondan mutlaka yakalarsın
Ilk ay odemle birlikte o kadar oldu bu ay o kadar vermeyi beklemiyorum fistik bakalim ne olur ama 3 4 kilo olsa iyidir
Afiyet olsun canim cig kofteyi ogun yerine yemissin sporun da gayet guzel

Benim aylık 3 kiloyu geçtiği hiç olmuyor canım daha çok 2civarı gidiyor ondan aynı hızla gelirsen getişirsin yumurta ve beyaz eti bir sonraki hafta için söylemiştim canım sebzeye zaten bu hafta başladım ya kuzum önümüzdeki pazar için söyledim onu yani bir de pzts ve salı liste dışı olmuştu menüm iki gündür de gene tam listeye uydum sadece çayları içemedim birde hergün 1saat yürüyüş şartına uyamadım ondan bu hafta bir düşüş olmaz diye düşünüyorum zaten 1-2gübe de regle olcam yani cumaya umutsuzum meyve ,sebze listesinin son 3gün ü kaldı zaten kalan 3gün uycam bakalım

Sağol canım yok İsveç diyetini kendimce yorumladım onu yapıyorum sen Karatay diyetimi yapıyorsun

Bugün
Kahvaltı yulaf lapası
Ara sade türk kahvesi azıcık zuber çocukla beraber yedik yarımdan fazla portakal 7 fındık
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği biraz et sote
2.5 lt su
40 dk cardio
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım çok guzel menu

Her zamanki gibisin canım harika

Bundan onceki verdigimde de benim az az her ay 2 kilo 1 kilo falan gitti ama az kalmisti ondan seninde cok kalmadi az olsun bizim olsun He bu hafta sonu olarak anladim ben tatlim olsun her zaman cok duzgun uyamayabiliriz arti reglide olacaksin ondan da odemi vardir ama toparlarsin sen
Sağol canım yok İsveç diyetini kendimce yorumladım onu yapıyorum sen Karatay diyetimi yapıyorsun
Yok canim benimki tam tersi uymuyor ona ben 3 ogun acikirsamda ara ogun yapiyorum karatay 2 ogundu sabah aksam ondan sordum

Aynen canım cumaya sabit çıkmaktan başka beklentim yok zaten birde bu ay 3.5 kilo versem 62lerde bu ayı kapatsam bana yeter sonra ki ay yine 2gitse de olur sorun değil inşallah mayıs a 62lerde girerim

İçeriğini hiç bilmiyorum da o diyetin sende mi deyince sende yapıyorsun sandım canım
yok benim öyle denk geldi bugün öğlen yemeğine fırsat kalmadı yoksa bende 3 öğün yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…