- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.501
Afiyet olsun canım kaçamaksiz bir gün dahaKahvalti
1.5 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
1 ck findik ezmesi
1 yk tulum peyniri
5 zeytin yesillik
Ara
1bardak sut
Cok minik yerli muz
Oglen
5 yk nohut 1 yk etinden
Salata
2 yk yogurt
Ara
12 fistik
Aksam
6 yk patlican yemegi
2 kofte
3yk yogurt
Su 2lt oldu daha icerim
Çok fazla meyve var ben şikayetçi olmazdım ama kiloyu nasıl etkiliyor diğer kontrolün ne zaman
Spor ve menü harika
Iyi bari çabucak toparlarsın
Afiyet olsun sendemi karatay yapiyorsun canimEvet hanımlar sonunda doydum ve listemi yazıyorum
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
5 6 tane fındık boy çeri domates
Aşağı yukarı 15 dal maydanoz
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
Sütlü sade türk kahvesi
Akşam
3 parça biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Guzel canim afiyet olsun hafif bir gun olmusSabah 07.50 gibi
1 salatalık
1 dilim kaşar
1.kupa kadar süt
Ara
Kahve
Öğlen 12.30 gibi
2 dolma
4 yk yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
2 köz patlıcan
2 yk süzme yoğurt
1 yk kadar avokado
Maydonoz , marul
Ara
1 avuç içi kadar portakal
1.kuru kayısı
Suyu sayamadım 2.5 lt olmuştur
Afiyet olsun canim guzel menunSabah 3 kaşık tahin iki dilim ekmek yeşillik bir dilim peynir 4 zeytin bir bardak çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve iki ceviz bir hurma 6 fındık.
Öğlen 5 kaşık tavuk sote bir kase salata.
Akşam bir kase salata 4 kaşık bamya 3 kaşık bulgur pilavı üzerine iki kaşık kuru fasulye. 3 lt su.
Her zamnki gibiBugün
Kahvaltı yulaf lapası
Ara sade türk kahvesi azıcık zuber çocukla beraber yedik yarımdan fazla portakal 7 fındık
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği biraz et sote
2.5 lt su
40 dk cardio
Menun guzel tatlim pazar gunu yumurtali kahvaltiya gecicem diyordun ya aklimda oyle kalmis ondan sordumSabah kahvaltı seçenekleri:
1activa veya
6kasik nesfit 1bardak süt veya
1bardak süt +2meyve
Veya yoğurt +2meyve
Peynir,1dilim ekmek,domates,yesillik
Kuruyemis+süt
Bu seçeneklerde biri yenicek ama iki gün üst üste aynı kahvaltıyı yapmak yasak canım o yüzden
Ilk ay odemle birlikte o kadar oldu bu ay o kadar vermeyi beklemiyorum fistik bakalim ne olur ama 3 4 kilo olsa iyidirCanım 1ayda 5 kiloya yakın verdin sen süper veriyosun ben asla öyle veremiyorum veremem de canim ondan mutlaka yakalarsın
Afiyet olsun canim cig kofteyi ogun yerine yemissin sporun da gayet guzelMenüm
10 00
Çeyrek dilim ekmek , 3 tane yeşil zeytin ,1 haşlanmış yumurta, sekersiz çay
Öğlen 14 30
5 cig kofte ince bir lavaş bir bardak ayran
Ara 15 00
Şekersiz nescafe , çok az leblebi , 1 kare acı bitter
Spor 17 00 ile 18 00 arasi 60 dk yoğun ağırlıklı cardio 350 ile 650 kalori
Akşam 19 00
Firinda 150 gr dana kuşbaşı
Havuç salatası
1 bardak ayran
Tesekkur ederim kuzumAfiyet olsun canım kaçamaksiz bir gün daha
Benim aylık 3 kiloyu geçtiği hiç olmuyor canım daha çok 2civarı gidiyor ondan aynı hızla gelirsen getişirsinAfiyet olsun sendemi karatay yapiyorsun canim
Guzel canim afiyet olsun hafif bir gun olmusyarina eksileri gorursun umarim
Afiyet olsun canim guzel menun
Her zamnki gibi
Menun guzel tatlim pazar gunu yumurtali kahvaltiya gecicem diyordun ya aklimda oyle kalmis ondan sordum
Ilk ay odemle birlikte o kadar oldu bu ay o kadar vermeyi beklemiyorum fistik bakalim ne olur ama 3 4 kilo olsa iyidir
Afiyet olsun canim cig kofteyi ogun yerine yemissin sporun da gayet guzel
Sağol canım yok İsveç diyetini kendimce yorumladım onu yapıyorum sen Karatay diyetimi yapıyorsunAfiyet olsun sendemi karatay yapiyorsun canim
Guzel canim afiyet olsun hafif bir gun olmusyarina eksileri gorursun umarim
Afiyet olsun canim guzel menun
Her zamnki gibi
Menun guzel tatlim pazar gunu yumurtali kahvaltiya gecicem diyordun ya aklimda oyle kalmis ondan sordum
Ilk ay odemle birlikte o kadar oldu bu ay o kadar vermeyi beklemiyorum fistik bakalim ne olur ama 3 4 kilo olsa iyidir
Afiyet olsun canim cig kofteyi ogun yerine yemissin sporun da gayet guzel
Afiyet olsun canımBugün
Kahvaltı yulaf lapası
Ara sade türk kahvesi azıcık zuber çocukla beraber yedik yarımdan fazla portakal 7 fındık
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği biraz et sote
2.5 lt su
40 dk cardio
Menüm
10 00
Öğlen 14 30
Ara 15 00
Akşam 19 00
Havuç salatası
1 bardak ayran
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım çok guzel menuMenüm
10 00
Öğlen 14 30
Ara 15 00
Akşam 19 00
Havuç salatası
1 bardak ayran
Her zamanki gibisin canım harikaKahvalti
1.5 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
1 ck findik ezmesi
1 yk tulum peyniri
5 zeytin yesillik
Ara
1bardak sut
Cok minik yerli muz
Oglen
5 yk nohut 1 yk etinden
Salata
2 yk yogurt
Ara
12 fistik
Aksam
6 yk patlican yemegi
2 kofte
3yk yogurt
Su 2lt oldu daha icerim
Çaktırmadan gidersin sen kuzumProtein günü olmuş afiyet olsun canım
Gitmiyorum yerimde sayıyorum canım
Ağrı iyidir canım
Tesekkurker insallah zayiflarimm , zayiflarizzAfiyet olsun canım çok guzel menu
Bugün ne varsa yedim yarın daha hafif olacakSağol canım benimsenin menün de çok güzel yine
Bundan onceki verdigimde de benim az az her ay 2 kilo 1 kilo falan gitti ama az kalmisti ondan seninde cok kalmadi az olsun bizim olsunBenim aylık 3 kiloyu geçtiği hiç olmuyor canım daha çok 2civarı gidiyor ondan aynı hızla gelirsen getişirsinyumurta ve beyaz eti bir sonraki hafta için söylemiştim canım sebzeye zaten bu hafta başladım ya kuzum önümüzdeki pazar için söyledim onu yani bir de pzts ve salı liste dışı olmuştu menüm iki gündür de gene tam listeye uydum sadece çayları içemedim birde hergün 1saat yürüyüş şartına uyamadım ondan bu hafta bir düşüş olmaz diye düşünüyorum zaten 1-2gübe de regle olcam yani cumaya umutsuzum meyve ,sebze listesinin son 3gün ü kaldı zaten kalan 3gün uycam bakalım
Yok canim benimki tam tersi uymuyor onaSağol canım yok İsveç diyetini kendimce yorumladım onu yapıyorum sen Karatay diyetimi yapıyorsun
Her zamanki gibisin canım harika
Aynen canım cumaya sabit çıkmaktan başka beklentim yok zaten birde bu ay 3.5 kilo versem 62lerde bu ayı kapatsam bana yeter sonra ki ay yine 2gitse de olur sorun değilBundan onceki verdigimde de benim az az her ay 2 kilo 1 kilo falan gitti ama az kalmisti ondan seninde cok kalmadi az olsun bizim olsunHe bu hafta sonu olarak anladim ben tatlim olsun her zaman cok duzgun uyamayabiliriz arti reglide olacaksin ondan da odemi vardir ama toparlarsin sen
Yok canim benimki tam tersi uymuyor onaben 3 ogun acikirsamda ara ogun yapiyorum karatay 2 ogundu sabah aksam ondan sordum
İçeriğini hiç bilmiyorum da o diyetin sende mi deyince sende yapıyorsun sandım canımBundan onceki verdigimde de benim az az her ay 2 kilo 1 kilo falan gitti ama az kalmisti ondan seninde cok kalmadi az olsun bizim olsunHe bu hafta sonu olarak anladim ben tatlim olsun her zaman cok duzgun uyamayabiliriz arti reglide olacaksin ondan da odemi vardir ama toparlarsin sen
Yok canim benimki tam tersi uymuyor onaben 3 ogun acikirsamda ara ogun yapiyorum karatay 2 ogundu sabah aksam ondan sordum
Bende çayları pek içmedim kaç gündür ama yarın hepsini özellikle maydonoz limon çayını içicem ödemler gitsin diyeBugün ne varsa yedim yarın daha hafif olacakmaglum tartiya bir gün kala
Insallah canim hepimiz hedefledigimiz kilolara ulasirizAynen canım cumaya sabit çıkmaktan başka beklentim yok zaten birde bu ay 3.5 kilo versem 62lerde bu ayı kapatsam bana yeter sonra ki ay yine 2gitse de olur sorun değilinşallah mayıs a 62lerde girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?