- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.521
Macik yapiyor ondan sen demi dedim canim benimde pek bilgim karatay hakkinda hic yapmadimİçeriğini hiç bilmiyorum da o diyetin sende mi deyince sende yapıyorsun sandım canım
yok benim öyle denk geldi bugün öğlen yemeğine fırsat kalmadı yoksa bende 3 öğün yiyorum
Baktım da profiline ne güzel kilo vermiş o yüzdeeen hemen Karatay diyetini araştırıyorumMacik yapiyor ondan sen demi dedim canim benimde pek bilgim karatay hakkinda hic yapmadim
Bende portakalsuyuyla oilşrdım ama begenen cıkmadı koca tencere bana kaldıBende kereviz pişirdim portakallı çok güzel oluyor ben portakal suyu ile pişirdim bugün bide çiğ iken rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırabilirsin ben onuda çok yapıyorum ailecek çok seviyoruz biz bu iki şekildeki haliyle
HosgeldinMerhaba arkadaşlar ins. 14 takıma katılmak istiyorum ama prosedür nedir ufak bilgilenebilirmiyim? Bide hemen bgnden paylaşımlara başlamalı mıyım yoksa "pazartesi diyete basliyanlar"i mi oynayayim.
Canım ben karatayla 15 kilo falan vermiştim hamileyken aldığım kiloları verdim sonra bıraktım şu an tam uyamasamda devam ediyorum burda önemli olan leptin hormonu ben iki öğün besleniyorum bir araştır çok güzel verirsinBaktım da profiline ne güzel kilo vermiş o yüzdeeen hemen Karatay diyetini araştırıyorum
Canım böreği sabah yeseydin keşke akşam yediğimiz yağ olarak depolaniyorSabah
Zeytın peynir 1haslanmıs patates 2 haslanmıs yumurta
Ogken zeytın 2 dışım ejmek
Aksam 2kasık kereviz yemegı
2kasık pilav
1 borek
Tamam yarin bekleriz o zaman menunuTeşekkürlero zaman yarın ben ufaktan ne yediğimi yazarım bide ölçümler için ilk sayfaya atliyim
Tamam yarin bekleriz o zaman menunuama ilk gunler zorlanabilirsin yapamiyorum diye sakin bozma moralini bir hafta icerisinde alisirsin zaten birde kilo vermeye basladin mi daha da birakasin gelmez
Hedefin kac kilo vermek benim 12 kiloydu 1 ay oldu diyete baslayali kaldi 7.5 kilo onuda verecegim insallahİnsallahen azından bayrama düzgün birşeyler giyinebilmek istiyorum. Bu kiloya kıyafet falan almak istemiyorum. Sanki alırsam bu kiloyu kabullenmisim gibi gelecek.
Kararli olduğumuz müddetçe herşey olurİnsallahen azından bayrama düzgün birşeyler giyinebilmek istiyorum. Bu kiloya kıyafet falan almak istemiyorum. Sanki alırsam bu kiloyu kabullenmisim gibi gelecek.
Benim ki coook fazla. 32-33 yaşıma gelmeden bir çocuğum daha olsun istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmanın doğum yapmanın ihtimalleri azalttığını biliyorum. Su an 98ssem en azından 65-60 bandına inmeliyim. İlk bebeğime hamileligim öncesi standardın buydu çünkü. 40 kılan falan yani. Uzun süreli misafiriyim grubun heralde artıkHedefin kac kilo vermek benim 12 kiloydu 1 ay oldu diyete baslayali kaldi 7.5 kilo onuda verecegim insallah
Cok haklısın cesıt olsun dıye aksam yapmıştım. Nasılsın nasıl gıdıyorCanım böreği sabah yeseydin keşke akşam yediğimiz yağ olarak depolaniyor
Olsun zamanla verirsin bende simdiye kadar cok aldim verdim hepsini toplasam neredeyse senin hedef kilon kadar evlenmeden once 12 13 evlendikten sonra aldim 8 kilo verdim yine hamilelikden aldim 2 sene once de buradaydim o zaman da 16 belki bir kac ilo daha fazlaydi tam hatirlamiyorum 17 de olabilir verdim en son sirf keyiften asiri yemekden pis bogazliktan 12 kilo aldim dondum kurkcu dukkaninaBenim ki coook fazla. 32-33 yaşıma gelmeden bir çocuğum daha olsun istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmanın doğum yapmanın ihtimalleri azalttığını biliyorum. Su an 98ssem en azından 65-60 bandına inmeliyim. İlk bebeğime hamileligim öncesi standardın buydu çünkü. 40 kılan falan yani. Uzun süreli misafiriyim grubun heralde artık
Hoşgeldin canım 1.sayfada kurallarımız var önce orayı oku canım kaptanımızBenim ki coook fazla. 32-33 yaşıma gelmeden bir çocuğum daha olsun istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmanın doğum yapmanın ihtimalleri azalttığını biliyorum. Su an 98ssem en azından 65-60 bandına inmeliyim. İlk bebeğime hamileligim öncesi standardın buydu çünkü. 40 kılan falan yani. Uzun süreli misafiriyim grubun heralde artık
Nasilsin canim halloldumu sorunlar iyi hissettim seniCok haklısın cesıt olsun dıye aksam yapmıştım. Nasılsın nasıl gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?