Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende portakalsuyuyla oilşrdım ama begenen cıkmadı koca tencere bana kaldı

Merhaba arkadaşlar ins. 14 takıma katılmak istiyorum ama prosedür nedir ufak bilgilenebilirmiyim? Bide hemen bgnden paylaşımlara başlamalı mıyım yoksa "pazartesi diyete basliyanlar"i mi oynayayim.
Hosgeldin ha pazaryesi ha baska gun tabi hazir hissediyorsan bence yarin basla
Kurallar ilk sayfada onlari oku canim kabul edersen deneme suresinden sonra listeye girersin bizimle birlikte diger takimlarla yarışırsın zaten kaptan yada kaptan yardimcimiz gelince bilgi verir sana

Baktım da profiline ne güzel kilo vermiş o yüzdeeen hemen Karatay diyetini araştırıyorum
Canım ben karatayla 15 kilo falan vermiştim hamileyken aldığım kiloları verdim sonra bıraktım şu an tam uyamasamda devam ediyorum burda önemli olan leptin hormonu ben iki öğün besleniyorum bir araştır çok güzel verirsin

Teşekkürler o zaman yarın ben ufaktan ne yediğimi yazarım bide ölçümler için ilk sayfaya atliyim
Tamam yarin bekleriz o zaman menunu ama ilk gunler zorlanabilirsin yapamiyorum diye sakin bozma moralini bir hafta icerisinde alisirsin zaten birde kilo vermeye basladin mi daha da birakasin gelmez

Tamam yarin bekleriz o zaman menunu ama ilk gunler zorlanabilirsin yapamiyorum diye sakin bozma moralini bir hafta icerisinde alisirsin zaten birde kilo vermeye basladin mi daha da birakasin gelmez

İnsallah en azından bayrama düzgün birşeyler giyinebilmek istiyorum. Bu kiloya kıyafet falan almak istemiyorum. Sanki alırsam bu kiloyu kabullenmisim gibi gelecek.

İnsallah en azından bayrama düzgün birşeyler giyinebilmek istiyorum. Bu kiloya kıyafet falan almak istemiyorum. Sanki alırsam bu kiloyu kabullenmisim gibi gelecek.
Hedefin kac kilo vermek benim 12 kiloydu 1 ay oldu diyete baslayali kaldi 7.5 kilo onuda verecegim insallah

Hedefin kac kilo vermek benim 12 kiloydu 1 ay oldu diyete baslayali kaldi 7.5 kilo onuda verecegim insallah
Benim ki coook fazla. 32-33 yaşıma gelmeden bir çocuğum daha olsun istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmanın doğum yapmanın ihtimalleri azalttığını biliyorum. Su an 98ssem en azından 65-60 bandına inmeliyim. İlk bebeğime hamileligim öncesi standardın buydu çünkü. 40 kılan falan yani. Uzun süreli misafiriyim grubun heralde artık

Olsun zamanla verirsin bende simdiye kadar cok aldim verdim hepsini toplasam neredeyse senin hedef kilon kadar evlenmeden once 12 13 evlendikten sonra aldim 8 kilo verdim yine hamilelikden aldim 2 sene once de buradaydim o zaman da 16 belki bir kac ilo daha fazlaydi tam hatirlamiyorum 17 de olabilir verdim en son sirf keyiften asiri yemekden pis bogazliktan 12 kilo aldim dondum kurkcu dukkanina 5 i gitti kaldi 7.5 simdi onu veriyorum bu son aldigim bana ders oldu daha da almam yeter artik boyun kaç

Hoşgeldin canım 1.sayfada kurallarımız var önce orayı oku canım kaptanımız drdotty ve yardımcımız SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…