- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.541
Al benden de o kadar benim de tüm alıp verdiklerini saysam 40 kilo rahat vermişimdirOlsun zamanla verirsin bende simdiye kadar cok aldim verdim hepsini toplasam neredeyse senin hedef kilon kadar evlenmeden once 12 13 evlendikten sonra aldim 8 kilo verdim yine hamilelikden aldim 2 sene once de buradaydim o zaman da 16 belki bir kac ilo daha fazlaydi tam hatirlamiyorum 17 de olabilir verdim en son sirf keyiften asiri yemekden pis bogazliktan 12 kilo aldim dondum kurkcu dukkanina5 i gitti kaldi 7.5 simdi onu veriyorum bu son aldigim bana ders oldu daha da almam yeter artik boyun kaç
Hoşgeldin canım en doğru zaman canın istediği zamanMerhaba arkadaşlar ins. 14 takıma katılmak istiyorum ama prosedür nedir ufak bilgilenebilirmiyim? Bide hemen bgnden paylaşımlara başlamalı mıyım yoksa "pazartesi diyete basliyanlar"i mi oynayayim.
Çok iyi vermişsin canım ya maşallah araştırıyorum hemen onu da uyarlarm listemeCanım ben karatayla 15 kilo falan vermiştim hamileyken aldığım kiloları verdim sonra bıraktım şu an tam uyamasamda devam ediyorum burda önemli olan leptin hormonu ben iki öğün besleniyorum bir araştır çok güzel verirsin
Bende bendeeAl benden de o kadar benim de tüm alıp verdiklerini saysam 40 kilo rahat vermişimdirpisa bohazlilik var aynen yiyince mutlu olanlardanım geriye aldığımız kilolar olmasa onca verdiklerimizle şimdiye çookkkdaaannn bir deri kemik kalirdik galiba al ver al ver bıktım valla artık bana da çok ders oldu kafamı taşlara vurasın var bidaha da almam hedefe bir varayım hep korumak için uğraşıcam bidaha salmam
Hoşgeldin canım. Kendine inandığım sürece yapamayacağını hiçbir şey olamaz.Boy 1.65 .. bı kaç aydır başladım başlıyorum diyete durumundayım.. ev su şişeleri eşofmanlar agirliklar pilates topları doldu. Artık başlamam lazim
Ufak ufak alismissin yeni duzenine kararini da vermissin bence tam baslama vaktin gelmisBoy 1.65 .. bı kaç aydır başladım başlıyorum diyete durumundayım.. ev su şişeleri eşofmanlar agirliklar pilates topları doldu. Artık başlamam lazim
Sanırım uykum gelmiş kelimeleri tam saçmalamışım kusura bakmayın.Hoşgeldin canım. Kendine inandığım sürece yapamayacağını hiçbir şey olamaz.
Teşekkürler sana da huzurlu rüyalar.Ben uyuyayim artik uykum geldi kizlarhepinize iyi geceler sabaha bol eksiler
İnşallah iyi geceler sana daUykuyuda çok ertelememek lazım dimi artıkbir araştırmada vücutun 10-11 arasında uykuya geçerse yağ yakiminin arttığını okudum. Kronik insomniayla nasıl ederim bilmiyor ama 4de değilde 1 de yatayım bari..
İnşallah sonunu göreceğim bir yolculuğa bu takımla baslamisimdir. İyi geceler
Börek yazdin canım börek istedi bak çok severim ama nasıl tutuyorum kendimi bilemezsin cumartesi de dogumgunu var düşün beni artıkCok haklısın cesıt olsun dıye aksam yapmıştım. Nasılsın nasıl gıdıyor
Çok tatlısınız hamur canavarı olarak benimde canım çekti.Börek yazdin canım börek istedi bak çok severim ama nasıl tutuyorum kendimi bilemezsin cumartesi de dogumgunu var düşün beni artık
Yaa inşallah wc ye çıkınca birden gidiyor kilo .Çaktırmadan gidersin sen kuzum
4 sarma diyeti bozmaz adet olarak iyi tutturmussun ama bu tür şeyleri öğlen yemek gerekli. Akşam 1 kase çorba ya da salata da yeseydin.ara öğün yapmıyorsun sanırım10.30 2yumurta peynir 3 zeytin tahin pekmez 1 dilim ekmek
15.30 yogurtlu havuc salatasi yarim patates haslama tavuk
18.00 4 kadar sarma cis coslarim oldu hala birakamadm kendimi zaptedemiyorm bi turlu
Su 1.5 lt
Spor yapamadm
Hoş geldin kuralları kabul etmişsin yarın ilk tartı günün. bugün güncel kilonu bildirirsen listeye ekleyim kendini de.tanitirsan seviniriz.Teşekkürlero zaman yarın ben ufaktan ne yediğimi yazarım bide ölçümler için ilk sayfaya atliyim
Menü olmamış sabah kahvaltıda 1 yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek ve bolca yeşillik ya da 1 tost tam buğdaylı ekmeğe yanına domates salatalık eklesen daha sağlıklı bir menü olur canimBugün kahvaltı: bir kase sütlü sade nesfit
Ara: 4 adet hurma
Öğle: nescafe yanında 4 adet diyet bisküvi
Ara : bir portakal
Akşam: tarhana çorbası , 3 adet çekirdekli galeta(not: kalorisini görünce sonra şok oldum tabi bir daha yemem)
Günaydın herkes en az yarım kilo vermiş bir şekilde uyanmıştır inşallah.Günaydın kızlar bugün perşembe ekstra dikkat edelim listeleri sallayalım bu hafta
Anladım canım sabah sporu yapamayınca o yüzden nesfit yedim. Sanki diğer şekilde yediğimde ödülmüş gibi geliyor.Menü olmamış sabah kahvaltıda 1 yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek ve bolca yeşillik ya da 1 tost tam buğdaylı ekmeğe yanına domates salatalık eklesen daha sağlıklı bir menü olur canim
Dün 69.70 bugün 79.20 çıktımGünaydın herkes en az yarım kilo vermiş bir şekilde uyanmıştır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?