- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.561
Spor yap yada yapma protein ağırlıklı kahvaltı yapman gerekli tok tutar ve şeker isteğini engellerAnladım canım sabah sporu yapamayınca o yüzden nesfit yedim. Sanki diğer şekilde yediğimde ödülmüş gibi geliyor.
Aman tanrım 9.50 kilo nasıl aldın .Dün 69.70 bugün 79.20 çıktım
GunaydinnnnAman tanrım 9.50 kilo nasıl aldın .
Ben kahvaltı hatası yüzünden tüm gün şeker istiyorum demekki SchonerDuft. Bildiğim iyi oldu. Sizden sürekli yeni bilgiler öğreniyorum. Çok mutluyum. Yardımcı olmanız çok güzel bir şey daha çok yolum var benim.Spor yap yada yapma protein ağırlıklı kahvaltı yapman gerekli tok tutar ve şeker isteğini engeller
Biliyorum ama takılmadan edemedi içimdeki muzip.Gunaydinnnn
yalnış yazmis canim 69.2 demek istedi
Sağol canım yarına da 400 gr gitse 68i görcemtebrik ederim canim
Sen tartıldın mı
Yanlış yazmışım 69.20 olcakAman tanrım 9.50 kilo nasıl aldın .
Yaa bugun tartida gördüğüme inanamadım+100 GR O DA WCDEN KAYNAKLI YOKSA 68 İ GÖRMÜŞTÜM.
sen yetişirsin ya 2 protein patlttın mı oldu bitti işte .
cumaya görürüm ben 68i ya yeterki yarın akşam 1 saat yürüyüm reglimde bitiyor ödemde biterse belki aynı rakamı görürüz cumaya belli olmaz
bugün bana bi özgüven geldi sormaEvet canim iyi oluyor bir kac kere kacamak yapasim geldi ama yapmadimSchonerDuft dan cok geride kalmayayim diye yapmadim Yelleow bu aralar uctu tutabilene ask olsun ama sende iyisin siz ne yapacaksiniz bakalim
sen marmariste mi yaşıyorsunMarmaris' de böyle bir şube nasıl olur işte bu beni korkutuyor. Birimiz finans mezunu birimiz matematik öğretmeni mezunu sonuç ticarete nasıl yansıycak ben onu merak ediyorum.
Biliyorum ama takılmadan edemedi içimdeki muzip.
Çok sevindim.
hızlandım hızlandımkaçamk iyidir kan şekerin düşmesin diye 1 2 gofret yiyeydin
valla yelleow iyi gidiyortugbaFB yetişirsin bence az biraz hızlanman lazım sadece
gerekli uyarıyı yaparsın canım zaten alacak olan birşeyleri bilerek alıyordur körü körüne kimse almaz
Tartildim canim ayni 69.5 soylemisi ayipSağol canım yarına da 400 gr gitse 68i görcem
Yanlış yazmışım 69.20 olcak
Canım cuma ya sen beni geçmiş çıkarsınben 3 gündür diyeti tam topliyamadm + çıkmaya başladı o artıyı halletsem diye bakıyorum ama hastada oldum yürüyüş spor da yalan oldu su takibi bile yapıyorum iki gündür toplıcam bilmem cumaya hiç iyi şeyler beklemiyorum ama cumaya kadar kendimi toplıyım da gene beraber yarışalım birlikte çok güzel ilerliyorduk gene öyle yapalım Bu gidişle htc71 de bizi yakalıycak uça uça geliyor
bugün bana bi özgüven geldi sorma
protein diyetim var benim (çoğu kilomu onunla verdiğim) uzunca bi süredir yapmıyordum salı günü başladım ve salı sabah 67.8 iken bugün sabah 66.2 çıktım
tatilde aldıklarım gitti çok şükür
artıkblonde ambition korksun benden
Afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 2254168
Kahvaltima buyurun kızlar
Muğla soğuk bir kış geçirir fakat marmaris kışın ayrı yazın ayrı bir güzelliğe sahip. Kaçamak yaparsanız beklerim kuzum sizisen marmariste mi yaşıyorsun
bizimde eşimle hayalimiz mugla,marmaris
ama malesef ki istanbuldayız
ayy çok tatlısınMuğla soğuk bir kış geçirir fakat marmaris kışın ayrı yazın ayrı bir güzelliğe sahip. Kaçamak yaparsanız beklerim kuzum sizi
Hu huu eğlence dolu, doping geldi bana bugün bisikletten inmiycem eve döndüğümde.bugün bana bi özgüven geldi sorma
protein diyetim var benim (çoğu kilomu onunla verdiğim) uzunca bi süredir yapmıyordum salı günü başladım ve salı sabah 67.8 iken bugün sabah 66.2 çıktım
tatilde aldıklarım gitti çok şükür
artıkblonde ambition korksun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?