Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor yap yada yapma protein ağırlıklı kahvaltı yapman gerekli tok tutar ve şeker isteğini engeller
Ben kahvaltı hatası yüzünden tüm gün şeker istiyorum demekki SchonerDuft. Bildiğim iyi oldu. Sizden sürekli yeni bilgiler öğreniyorum. Çok mutluyum. Yardımcı olmanız çok güzel bir şey daha çok yolum var benim.

Yaa bugun tartida gördüğüme inanamadım
66.2
Sali sabah senle konustuk 67.8 cikmistim
Protein diyeti tam benim vucuduma göre ben onu anladim
Artik baska detoks metoks tanimam
Cumaya göre +200 oda bugün fazla fazla gider

Evet canim iyi oluyor bir kac kere kacamak yapasim geldi ama yapmadim SchonerDuft dan cok geride kalmayayim diye yapmadim Yelleow bu aralar uctu tutabilene ask olsun ama sende iyisin siz ne yapacaksiniz bakalim
bugün bana bi özgüven geldi sorma
protein diyetim var benim (çoğu kilomu onunla verdiğim) uzunca bi süredir yapmıyordum salı günü başladım ve salı sabah 67.8 iken bugün sabah 66.2 çıktım
tatilde aldıklarım gitti çok şükür
artık blonde ambition korksun benden

Marmaris' de böyle bir şube nasıl olur işte bu beni korkutuyor. Birimiz finans mezunu birimiz matematik öğretmeni mezunu sonuç ticarete nasıl yansıycak ben onu merak ediyorum.
sen marmariste mi yaşıyorsun
bizimde eşimle hayalimiz mugla,marmaris
ama malesef ki istanbuldayız

hızlandım hızlandım
fena gaza geldim
blonde ambition de hele kaç kilosun

kuzum niye böyle oldun
neyse arada oluyor hepimizede
bi an önce toparlan ve yarış başlasın
65 i sensiz geçmem hee, bizim için sınır 65 biliyosun onu kırdıkmı gerisi gelecek
SchonerDuft ve htc71 ensemizde

gumbur gumbur gelmissin tebrik ederim canim

Muğla soğuk bir kış geçirir fakat marmaris kışın ayrı yazın ayrı bir güzelliğe sahip. Kaçamak yaparsanız beklerim kuzum sizi
ayy çok tatlısın çok sağol canım
senelerdir görüştüğüm bi arkadaşım marmariste yaşıyor ondan almadım böyle bi teklif

Hu huu eğlence dolu, doping geldi bana bugün bisikletten inmiycem eve döndüğümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…