- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.581
Rica ederim canım benim.ayy çok tatlısınçok sağol canım
senelerdir görüştüğüm bi arkadaşım marmariste yaşıyor ondan almadım böyle bi teklif
Ben de aynıyım 100 gram bile gitmemiş çok üzüldüm. Hep o galeta yüzünden yapıştı mideme. Kilo olarak kaldı.Tartildim canim ayni 69.5 soylemisi ayipdun o kadar cok wc ye gittim ama eksi olmadi sasirdim
Dün 69.70 bugün 79.20 çıktım
Aman tanrım 9.50 kilo nasıl aldın .
Menunu gordum canim az ve duzensiz geldi bana daha duzenli yemen lazim az karbonhidrat sebze yemekleri yogurt salata protein hepsinden yemelisin dun pek olmamis bide surekli az yersek kilo vermemiz durur bir sure sonra vucut kitliga girer ne gondersen depolar az cok ne gonderirsen yaga çevirir yada versek bile metabolizma cok yavasladigi icin normal yemeye basladiginda geri aliniyorBen de aynıyım 100 gram bile gitmemiş çok üzüldüm. Hep o galeta yüzünden yapıştı mideme. Kilo olarak kaldı.
Tebrikler canımYaa bugun tartida gördüğüme inanamadım
66.2
Sali sabah senle konustuk 67.8 cikmistim
Protein diyeti tam benim vucuduma göre ben onu anladim
Artik baska detoks metoks tanimam
Cumaya göre +200 oda bugün fazla fazla gider
Haklısınız canım. Bu sabah kahvaltıda 2 yumurta, kibrit kutusundan az beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak portakal suyu. Bu sabah böyle başladım sanki bu seferde fazla yedim sanırım.Menunu gordum canim az ve duzensiz geldi bana daha duzenli yemen lazim az karbonhidrat sebze yemekleri yogurt salata protein hepsinden yemelisin dun pek olmamis bide surekli az yersek kilo vermemiz durur bir sure sonra vucut kitliga girer ne gondersen depolar az cok ne gonderirsen yaga çevirir yada versek bile metabolizma cok yavasladigi icin normal yemeye basladiginda geri aliniyor
Ben de soğuk havaları sevmiyorum. Afiyet olsun ve kolay gelsin canım.Gunaydinlar
Kahvaltimi yaptim yumurtali yumurtali
Ama su yesillkleri hala sokamadm hayatima hava soguk oldumu daha bi soguk geliyolar bana
Simdi ev supur sil temizle yapicam cocuk uyursa spor yapabilirm uyumazsa skntili hayirlisi bakalim :)
Evt canım bizi yakalamaya çalışıyorlar bir iki güne ben bir iyileşiyim onlarla arayı iyice açarızrkuzum niye böyle oldun
neyse arada oluyor hepimizede
bi an önce toparlan ve yarış başlasın
65 i sensiz geçmem hee, bizim için sınır 65 biliyosun onu kırdıkmı gerisi gelecek
SchonerDuft ve htc71 ensemizde
bugün ne yedin kahvaltıda bak menülerimizi oku ordan çok şey görürsün benzetmeye de çalış.Ben kahvaltı hatası yüzünden tüm gün şeker istiyorum demekki SchonerDuft. Bildiğim iyi oldu. Sizden sürekli yeni bilgiler öğreniyorum. Çok mutluyum. Yardımcı olmanız çok güzel bir şey daha çok yolum var benim.
wooooo süpersin yarına 65 i göreceksin desene bende 68i görürüm aramızdaki mesafe kısalıyor tubiliYaa bugun tartida gördüğüme inanamadım
66.2
Sali sabah senle konustuk 67.8 cikmistim
Protein diyeti tam benim vucuduma göre ben onu anladim
Artik baska detoks metoks tanimam
Cumaya göre +200 oda bugün fazla fazla gider
hiç sorma bende ciddi yazdı sandımsabah sabah uynamamisim bende cevap yaziyorum
protein senin kurtuluş biletin her zaman derim haftaya 64ü görürsün
senden -300 gr mı eksideyim yarın 68 i görürüz demiTartildim canim ayni 69.5 soylemisi ayipdun o kadar cok wc ye gittim ama eksi olmadi sasirdim
valla ensenizdeyiz yakalarız da geçeriz de sizi dimikuzum niye böyle oldun
neyse arada oluyor hepimizede
bi an önce toparlan ve yarış başlasın
65 i sensiz geçmem hee, bizim için sınır 65 biliyosun onu kırdıkmı gerisi gelecek
SchonerDuft ve htc71 ensemizde
kesinlikle deneye deneye öğrendim vucudumuTebrikler canımsen hep söylüyorsun zaten protein kesinlikle tam sana göre çok sevindim insan kendi bünyesini me iyi ne kötü geliyor çözümü daha kolay oluyor her şey
günaydın kuzumKızlar günaydınlaaaar
Bol gülümsemeli Mutlu bir gün olsun
evetttt68 olmak üzeresin
portakal suyu hazırmıydı kendin mi sıktın.Haklısınız canım. Bu sabah kahvaltıda 2 yumurta, kibrit kutusundan az beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak portakal suyu. Bu sabah böyle başladım sanki bu seferde fazla yedim sanırım.
afiyet olsun canım kolay gelsinGunaydinlar
Kahvaltimi yaptim yumurtali yumurtali
Ama su yesillkleri hala sokamadm hayatima hava soguk oldumu daha bi soguk geliyolar bana
Simdi ev supur sil temizle yapicam cocuk uyursa spor yapabilirm uyumazsa skntili hayirlisi bakalim :)
bayağı fazla olmuş bu seferdeHaklısınız canım. Bu sabah kahvaltıda 2 yumurta, kibrit kutusundan az beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak portakal suyu. Bu sabah böyle başladım sanki bu seferde fazla yedim sanırım.
su gerçekten çok önemli bende tatilde dışarıda olduğum için hiç içemedim karnım davul gibi şişmişti indi şimdi çok şükürEvt canım bizi yakalamaya çalışıyorlar bir iki güne ben bir iyileşiyim onlarla arayı iyice açarızryakalayamazlar bugün malesef hala +yım ben dün pek wc ye çıkmadım pek su da içmedim ve bugün regle de olmam gerek onu da bekliyorum onun da şişliği var sanırım malesef bu sabah 66.8 çıktm ama bugün bol bol su içicem maydonoz çayı filan da yapı cam ozman ac de hızlanır yarın en azından cuma ki kilona 66.2 ye bari dönerim diye düşünüyorum inslh regle de bir olsan + filan kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?