Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

chaos1023
Hoşgeldin canım, dün akşam “katılmak isteyenler topiğinde sana yazdıktan sonra özel mesajları tamamlamaya çalışıyordum, takıma geldiğini görmemişim.
1. Sayfadaki kuralları okuyup, kabul ettiğini beyan etmen gerekiyor. Kurallara uymalı takımı ve arkadaşlarını zor durumda bırakmamalısın.
Bugün itibariyle deneme süren başlıyor 2 haftalık bu süreçte hem kilo vermeli hemde takıma aktif olarak katılmalısın. Günlük en az 5 mesaj bekliyoruz, menünü , yaptığın sporu ve takım arkadaşlarının menülerini yorumlamanı bekliyorum.
Haydi hayırlı olsun, kısacık zamanda sağlıkla ideal kilona inmeni dilerim.
Unutmadan
Güncel kilonu ve hedef kilonu yazar mısın.
Ayrıca profilden ismin altına güncel kilo ,hedef kilo , başlangıç tarihi yazabilirsen menülerini hatta sporunu yorumlamak daha kolay olur.
Sevgiler

Ben de aynıyım 100 gram bile gitmemiş çok üzüldüm. Hep o galeta yüzünden yapıştı mideme. Kilo olarak kaldı.
Menunu gordum canim az ve duzensiz geldi bana daha duzenli yemen lazim az karbonhidrat sebze yemekleri yogurt salata protein hepsinden yemelisin dun pek olmamis bide surekli az yersek kilo vermemiz durur bir sure sonra vucut kitliga girer ne gondersen depolar az cok ne gonderirsen yaga çevirir yada versek bile metabolizma cok yavasladigi icin normal yemeye basladiginda geri aliniyor

Yaa bugun tartida gördüğüme inanamadım
66.2
Sali sabah senle konustuk 67.8 cikmistim
Protein diyeti tam benim vucuduma göre ben onu anladim
Artik baska detoks metoks tanimam
Cumaya göre +200 oda bugün fazla fazla gider
Tebrikler canım sen hep söylüyorsun zaten protein kesinlikle tam sana göre çok sevindim insan kendi bünyesini me iyi ne kötü geliyor çözümü daha kolay oluyor her şey

Haklısınız canım. Bu sabah kahvaltıda 2 yumurta, kibrit kutusundan az beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak portakal suyu. Bu sabah böyle başladım sanki bu seferde fazla yedim sanırım.

Gunaydinlar
Kahvaltimi yaptim yumurtali yumurtali
Ama su yesillkleri hala sokamadm hayatima hava soguk oldumu daha bi soguk geliyolar bana
Simdi ev supur sil temizle yapicam cocuk uyursa spor yapabilirm uyumazsa skntili hayirlisi bakalim :)
Ben de soğuk havaları sevmiyorum. Afiyet olsun ve kolay gelsin canım.

Evt canım bizi yakalamaya çalışıyorlar bir iki güne ben bir iyileşiyim onlarla arayı iyice açarızr yakalayamazlar bugün malesef hala +yım ben dün pek wc ye çıkmadım pek su da içmedim ve bugün regle de olmam gerek onu da bekliyorum onun da şişliği var sanırım malesef bu sabah 66.8 çıktm ama bugün bol bol su içicem maydonoz çayı filan da yapı cam ozman ac de hızlanır yarın en azından cuma ki kilona 66.2 ye bari dönerim diye düşünüyorum inslh regle de bir olsan + filan kalmaz

bugün ne yedin kahvaltıda bak menülerimizi oku ordan çok şey görürsün benzetmeye de çalış.
Yaa bugun tartida gördüğüme inanamadım
66.2
Sali sabah senle konustuk 67.8 cikmistim
Protein diyeti tam benim vucuduma göre ben onu anladim
Artik baska detoks metoks tanimam
Cumaya göre +200 oda bugün fazla fazla gider
wooooo süpersin yarına 65 i göreceksin desene bende 68i görürüm aramızdaki mesafe kısalıyor tubili
sabah sabah uynamamisim bende cevap yaziyorum
hiç sorma bende ciddi yazdı sandım
hızlandım hızlandım
fena gaza geldim
blonde ambition de hele kaç kilosun
protein senin kurtuluş biletin her zaman derim haftaya 64ü görürsün
Tartildim canim ayni 69.5 soylemisi ayip dun o kadar cok wc ye gittim ama eksi olmadi sasirdim
senden -300 gr mı eksideyim yarın 68 i görürüz demi
valla ensenizdeyiz yakalarız da geçeriz de sizi dimi htc71 blonde ambition

Kızlar günaydınlaaaar
Bol gülümsemeli Mutlu bir gün olsun
günaydın kuzum
68 olmak üzeresin
evetttt sonra hızlıca 66 ya inicem
Haklısınız canım. Bu sabah kahvaltıda 2 yumurta, kibrit kutusundan az beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak portakal suyu. Bu sabah böyle başladım sanki bu seferde fazla yedim sanırım.
portakal suyu hazırmıydı kendin mi sıktın.
sıkma yerine 1 portakal yersen aldığın lif oranı daha yüksek olduğundan tokluk hissi artar ve wc sıkıntıı yaşamazsın. onun dışında çok güzel bir kahvaltı olmuş 1 saatte yürüş yapsan daha da muhteşem olacak
Gunaydinlar
Kahvaltimi yaptim yumurtali yumurtali
Ama su yesillkleri hala sokamadm hayatima hava soguk oldumu daha bi soguk geliyolar bana
Simdi ev supur sil temizle yapicam cocuk uyursa spor yapabilirm uyumazsa skntili hayirlisi bakalim :)
afiyet olsun canım kolay gelsin

su gerçekten çok önemli bende tatilde dışarıda olduğum için hiç içemedim karnım davul gibi şişmişti indi şimdi çok şükür
bugün dediklerini yaparsan yarına inmiş olursun bence
benimde regl şişliğiydi bugün bitecek gerçek kilomda tam olarak belli olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…