- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.601
yakalaman biraz zor tatlımbugün ne yedin kahvaltıda bak menülerimizi oku ordan çok şey görürsün benzetmeye de çalış.
wooooo süpersin yarına 65 i göreceksin desene bende 68i görürüm aramızdaki mesafe kısalıyor tubili
hiç sorma bende ciddi yazdı sandım
protein senin kurtuluş biletin her zaman derim haftaya 64ü görürsün
senden -300 gr mı eksideyim yarın 68 i görürüz demi
valla ensenizdeyiz yakalarız da geçeriz de sizi dimihtc71 blonde ambition
Kızlar maydanozu çiğ yiyebiliyorum fakat çayını bir türlü sevemedim.Evt canım bizi yakalamaya çalışıyorlar bir iki güne ben bir iyileşiyim onlarla arayı iyice açarızryakalayamazlar bugün malesef hala +yım ben dün pek wc ye çıkmadım pek su da içmedim ve bugün regle de olmam gerek onu da bekliyorum onun da şişliği var sanırım malesef bu sabah 66.8 çıktm ama bugün bol bol su içicem maydonoz çayı filan da yapı cam ozman ac de hızlanır yarın en azından cuma ki kilona 66.2 ye bari dönerim diye düşünüyorum inslh regle de bir olsan + filan kalmaz
Kendim sıktım canım. Bugün ekstra spor yapmayı planlıyorum. Önceki gün şişliğim gitmişti yürüyüşle. Dün kondisyon bisikleti ve egzersizler az geldi sanırım.portakal suyu hazırmıydı kendin mi sıktın.
sıkma yerine 1 portakal yersen aldığın lif oranı daha yüksek olduğundan tokluk hissi artar ve wc sıkıntıı yaşamazsın. onun dışında çok güzel bir kahvaltı olmuş 1 saatte yürüş yapsan daha da muhteşem olacak
Bugün bunu yapmaya çalıştım.bugün ne yedin kahvaltıda bak menülerimizi oku ordan çok şey görürsün benzetmeye de çalış.
diyorsunyakalaman biraz zor tatlımbiliyosun 3 haftalık bi tatildeydim burda olsaydım aradaki fark ooooo
neyse aldıklarımı verdim ya bu gazla 1-2 haftada aradaki farkı açar giderim
Ovvv mükemmelsin.Yaaaa67.9 çıktımmmm hemde sabah regl olmuş halimle
Bu hırs hepimizi sağlığa kavuşturuyor. Yuppidiyorsun
ben kovalayım yinede bir hafta sonu kaçamak yaparsın . plato dönemine denk gelir geçerim
bayağı fazla olmuş bu seferde
oooo süpersin vallaYaaaa67.9 çıktımmmm hemde sabah regl olmuş halimle
bakla yazmışsın ya baklava okuyorumsabah 2 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin domates salatlık
ara yeşil çay
öğlen türlü (sebze yemeği) arabaşı çorbası
akşam 1 kase bakla ve salata
5000 adım
400 ip atlama
2 buçuk litre su
kahvaltı da içecek olarak yağsız süt yada bitki çayları tercih edebilirsin ya da açık çay ben genelde süt içiyorumKendim sıktım canım. Bugün ekstra spor yapmayı planlıyorum. Önceki gün şişliğim gitmişti yürüyüşle. Dün kondisyon bisikleti ve egzersizler az geldi sanırım.
Tamam canım teşekkür ederim tavsiye için zaten kalori hesaplamaya yazınca iki öğün yemiş gibi çıktı.oooo süpersin valla
bakla yazmışsın ya baklava okuyorumbaklava ve salata ne alaka diyorum birde yemek yememiş diyorum afiyet olsun
kahvaltı da içecek olarak yağsız süt yada bitki çayları tercih edebilirsin ya da açık çay ben genelde süt içiyorum
:) :) sağol canımoooo süpersin valla
bakla yazmışsın ya baklava okuyorumbaklava ve salata ne alaka diyorum birde yemek yememiş diyorum afiyet olsun
kahvaltı da içecek olarak yağsız süt yada bitki çayları tercih edebilirsin ya da açık çay ben genelde süt içiyorum
Afiyet olsun canim portakal suyu disinda guzel olmus onun yerine seviyorsan 1 bardak sut icebilirdinKendim sıktım canım. Bugün ekstra spor yapmayı planlıyorum. Önceki gün şişliğim gitmişti yürüyüşle. Dün kondisyon bisikleti ve egzersizler az geldi sanırım.
tabi ki de bende 71 72 lerde başladım htc71 de öyleydi birbirimize laf ata ata 69lara geldik sende bize yetişmeye çalış mesela ben şimdi tgb1907 ye yetişmeye çalışcamBu hırs hepimizi sağlığa kavuşturuyor. Yuppi
Boll limonla güzel oluyor canım limon kokusunu tadını bastırıyor zatenKızlar maydanozu çiğ yiyebiliyorum fakat çayını bir türlü sevemedim.
Tebrikler canım harika gidiyosun beni yakalıycan az kalmış bende regle olsam da rahatlasamYaaaa67.9 çıktımmmm hemde sabah regl olmuş halimle
öğlen hafif yersin birşey olmaz canımTamam canım teşekkür ederim tavsiye için zaten kalori hesaplamaya yazınca iki öğün yemiş gibi çıktı.
Aslında sütü ve çayı daha çok seviyorum. Sizlerin bu güzel destekleriyle sözleriniz eşliğinde doğru menüye ulaşmama az kaldı. Çokkkkk teşekkür ederim.Afiyet olsun canim portakal suyu disinda guzel olmus onun yerine seviyorsan 1 bardak sut icebilirdin
degistire degistire yersin canim birgun 2 yumurta 1 dilim ekmek yada 1 yumurta 2 dilim ekmek sana kalmis diger ogunlerde sebze et tavuk kofte falan salata yogurt vs.
portakali da normal 1 portakal olarak ye daha iyi hem lifde alirsin zamanla alisirsin oturtursun duzenini
Aynen canım bende onu diyecektim bu şekildeki kahvaltıda sütte olmamalı zaten kalorisi çok yüksek olur böyle dolu yiyeceğin zaman kalorisiz içecek olmalı bitki çayı yada siyah çay gibi canım ama süt tercih ediceğin zaman mesela ekmek bir dilim olmalı diğer yediklerin de kısılmalı yada meyve yiyceksen kahvaltı etmemelisin meyveyi proteinle tüketmelisin yani klasik kahvaltı yerine meyve+süt yada meyve+yoğurt olucak yani 2günlük kahvaltı bir arada olmuş seninkisi canımTamam canım teşekkür ederim tavsiye için zaten kalori hesaplamaya yazınca iki öğün yemiş gibi çıktı.
Boll limonla güzel oluyor canım limon kokusunu tadını bastırıyor zaten
Tebrikler canım harika gidiyosun beni yakalıycan az kalmış bende regle olsam da rahatlasam
Evet biraz öyle oldu aslında bu sabah İzmir e gidecektim. Yolda acıkmıyım diye kuvvetli yiyim dedim fakat derslerim iptal olunca yola çıkmamla dönmem bir oldu.Aynen canım bende onu diyecektim bu şekildeki kahvaltıda sütte olmamalı zaten kalorisi çok yüksek olur böyle dolu yiyeceğin zaman kalorisiz içecek olmalı bitki çayı yada siyah çay gibi canım ama süt tercih ediceğin zaman mesela ekmek bir dilim olmalı diğer yediklerin de kısılmalı yada meyve yiyceksen kahvaltı etmemelisin meyveyi proteinle tüketmelisin yani klasik kahvaltı yerine meyve+süt yada meyve+yoğurt olucak yani 2günlük kahvaltı bir arada olmuş seninkisi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?