Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yakalaman biraz zor tatlım biliyosun 3 haftalık bi tatildeydim burda olsaydım aradaki fark ooooo
neyse aldıklarımı verdim ya bu gazla 1-2 haftada aradaki farkı açar giderim

Kızlar maydanozu çiğ yiyebiliyorum fakat çayını bir türlü sevemedim.

Kendim sıktım canım. Bugün ekstra spor yapmayı planlıyorum. Önceki gün şişliğim gitmişti yürüyüşle. Dün kondisyon bisikleti ve egzersizler az geldi sanırım.

yakalaman biraz zor tatlım biliyosun 3 haftalık bi tatildeydim burda olsaydım aradaki fark ooooo
neyse aldıklarımı verdim ya bu gazla 1-2 haftada aradaki farkı açar giderim
diyorsun
ben kovalayım yinede bir hafta sonu kaçamak yaparsın . plato dönemine denk gelir geçerim

Yaaaa 67.9 çıktımmmm hemde sabah regl olmuş halimle
oooo süpersin valla
sabah 2 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin domates salatlık
ara yeşil çay
öğlen türlü (sebze yemeği) arabaşı çorbası
akşam 1 kase bakla ve salata
5000 adım
400 ip atlama
2 buçuk litre su
bakla yazmışsın ya baklava okuyorum baklava ve salata ne alaka diyorum birde yemek yememiş diyorum afiyet olsun
Kendim sıktım canım. Bugün ekstra spor yapmayı planlıyorum. Önceki gün şişliğim gitmişti yürüyüşle. Dün kondisyon bisikleti ve egzersizler az geldi sanırım.
kahvaltı da içecek olarak yağsız süt yada bitki çayları tercih edebilirsin ya da açık çay ben genelde süt içiyorum

Tamam canım teşekkür ederim tavsiye için zaten kalori hesaplamaya yazınca iki öğün yemiş gibi çıktı.

:) :) sağol canım

Afiyet olsun canim portakal suyu disinda guzel olmus onun yerine seviyorsan 1 bardak sut icebilirdin
degistire degistire yersin canim birgun 2 yumurta 1 dilim ekmek yada 1 yumurta 2 dilim ekmek sana kalmis diger ogunlerde sebze et tavuk kofte falan salata yogurt vs.
portakali da normal 1 portakal olarak ye daha iyi hem lifde alirsin zamanla alisirsin oturtursun duzenini

Aslında sütü ve çayı daha çok seviyorum. Sizlerin bu güzel destekleriyle sözleriniz eşliğinde doğru menüye ulaşmama az kaldı. Çokkkkk teşekkür ederim.

Tamam canım teşekkür ederim tavsiye için zaten kalori hesaplamaya yazınca iki öğün yemiş gibi çıktı.
Aynen canım bende onu diyecektim bu şekildeki kahvaltıda sütte olmamalı zaten kalorisi çok yüksek olur böyle dolu yiyeceğin zaman kalorisiz içecek olmalı bitki çayı yada siyah çay gibi canım ama süt tercih ediceğin zaman mesela ekmek bir dilim olmalı diğer yediklerin de kısılmalı yada meyve yiyceksen kahvaltı etmemelisin meyveyi proteinle tüketmelisin yani klasik kahvaltı yerine meyve+süt yada meyve+yoğurt olucak yani 2günlük kahvaltı bir arada olmuş seninkisi canım

Evet biraz öyle oldu aslında bu sabah İzmir e gidecektim. Yolda acıkmıyım diye kuvvetli yiyim dedim fakat derslerim iptal olunca yola çıkmamla dönmem bir oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…