Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet ben senden 300 gr fazlayim ama yarina guzel olacak insallah
Yakalariz tabi mezun olmazlarsa
yakalaman biraz zor tatlım biliyosun 3 haftalık bi tatildeydim burda olsaydım aradaki fark ooooo
neyse aldıklarımı verdim ya bu gazla 1-2 haftada aradaki farkı açar giderim
Sen pek tatil yapamdiysan kardan kıştan bidaha cik gel tatile @yellow girl da gotur gelene kadar geceriz tubi nasil plan ama
tabi ki de bende 71 72 lerde başladım htc71 de öyleydi birbirimize laf ata ata 69lara geldik sende bize yetişmeye çalış mesela ben şimdi tgb1907 ye yetişmeye çalışcam

Ovvv mükemmelsin.
Çok teşekkür ederimm
Çok teşekkürler bi haftada 2 kilo verdim şimdilik
Boll limonla güzel oluyor canım limon kokusunu tadını bastırıyor zaten

Tebrikler canım harika gidiyosun beni yakalıycan az kalmış bende regle olsam da rahatlasam
Çok teşekkürler 65e inmeyi hayal bile edemiyorum ya şaka gibi azcık kaldı inşallah rahatça olur ödemlerden kurtulursun canım. Hatta benim 5 gün daha vardı spordan heralde hiç anlamadan oldu

canın baklava mı çekti doğru söyle

Tebrik ederim canim

Kesinlikle canım kahvaltında mutlaka yumurta ye bak nasıl gün boyu tok hissedeceksin birde elma sirkesini dene aç karna 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı koy ic ise yarıyor

Evet ben senden 300 gr fazlayim ama yarina guzel olacak insallah
Yakalariz tabi mezun olmazlarsa

Sen pek tatil yapamdiysan kardan kıştan bidaha cik gel tatile @yellow girl da gotur gelene kadar geceriz tubi nasil plan ama

onlar mezun olmadan yetişiriz bu hızla
yarın ikimizde 68 i görcez
süper gidiyorsun ödemleri attın iyice bu hafta
plato dönemi o neymiş ya diyip netten baktım yeni bi kelime kazandırdın bana sağol
aynen sen vazgeçme

vazgeçmem kuzu pazar yine tekim evde kabak patlatırım yarında belki yaparım hızlıca 67ler 66 lar gelecek
Kahvaltı biraz gecikti bnde bgn. Haftalardır ilk kez evdeyim. 1.5 yumurta 1 dilim wasa 1dilim peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz bir fincan kahve(Hindistan cevizi yağlı).

Bu arada güncel kilo 98.6
kilo çok olduğu için hızlıca 7lere gelirsin canım üzülme .
hindistan ceviz yağlı kahve olmamış gibi bir özelliği mi yağ yakımı yoksa öylesine mi içtin
canın baklava mı çekti doğru söyle
yok valla baklava sevmem künefe desen kerebiç desen dibim düşerdi
Ben sabitim canım ya moralim bozuk kaçamak falanda yapmadım bir kac kaşık muhallebiden başka sporda yaptım of yine başa döndüm
yeme düzenini değiştirsen 3 öğün beslensen mesela 2 3 gün nasıl olur

yavaş yetişin
künefe demişken memlekete bi künefeci açılmış off diyorum şu an bile dibim düştü 2 sefer gittim 3 e de gideyim dedim ama abartmayım dedim

Hindistancevizi yağlı kahveyi hem biraz Tok tutsun hemde spor öncesi içtim ki yağ yakssin. Genelde de öyle kullanıyorum zaten yani tok tutma özelliğini biliyorum. Geç kahvaltı olunca bgn iki öğün ikide ara öğün yaparım diyorum aralarin biri akşama olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…