- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.621
Evet ben senden 300 gr fazlayimbugün ne yedin kahvaltıda bak menülerimizi oku ordan çok şey görürsün benzetmeye de çalış.
wooooo süpersin yarına 65 i göreceksin desene bende 68i görürüm aramızdaki mesafe kısalıyor tubili
hiç sorma bende ciddi yazdı sandım
protein senin kurtuluş biletin her zaman derim haftaya 64ü görürsün
senden -300 gr mı eksideyim yarın 68 i görürüz demi
valla ensenizdeyiz yakalarız da geçeriz de sizi dimihtc71 @yellow girl
Sen pek tatil yapamdiysan kardan kıştan bidaha cik gel tatileyakalaman biraz zor tatlımbiliyosun 3 haftalık bi tatildeydim burda olsaydım aradaki fark ooooo
neyse aldıklarımı verdim ya bu gazla 1-2 haftada aradaki farkı açar giderim
tabi ki de bende 71 72 lerde başladım htc71 de öyleydi birbirimize laf ata ata 69lara geldik sende bize yetişmeye çalış mesela ben şimdi tgb1907 ye yetişmeye çalışcam
Çok teşekkür ederimmOvvv mükemmelsin.
Çok teşekkürler bi haftada 2 kilo verdim şimdilikoooo süpersin valla
bakla yazmışsın ya baklava okuyorumbaklava ve salata ne alaka diyorum birde yemek yememiş diyorum afiyet olsun
kahvaltı da içecek olarak yağsız süt yada bitki çayları tercih edebilirsin ya da açık çay ben genelde süt içiyorum
Çok teşekkürler 65e inmeyi hayal bile edemiyorum ya şaka gibi azcık kaldıBoll limonla güzel oluyor canım limon kokusunu tadını bastırıyor zaten
Tebrikler canım harika gidiyosun beni yakalıycan az kalmış bende regle olsam da rahatlasam
plato dönemidiyorsun
ben kovalayım yinede bir hafta sonu kaçamak yaparsın . plato dönemine denk gelir geçerim
canın baklava mı çekti doğru söyleoooo süpersin valla
bakla yazmışsın ya baklava okuyorumbaklava ve salata ne alaka diyorum birde yemek yememiş diyorum afiyet olsun
kahvaltı da içecek olarak yağsız süt yada bitki çayları tercih edebilirsin ya da açık çay ben genelde süt içiyorum
Tebrik ederim canimÇok teşekkür ederimm
Çok teşekkürler bi haftada 2 kilo verdim şimdilik
Çok teşekkürler 65e inmeyi hayal bile edemiyorum ya şaka gibi azcık kaldıinşallah rahatça olur ödemlerden kurtulursun canım. Hatta benim 5 gün daha vardı spordan heralde hiç anlamadan oldu
Ben sabitim canım ya moralim bozuk kaçamak falanda yapmadım bir kac kaşık muhallebiden başka sporda yaptım of yine başa döndümDün 69.70 bugün 79.20 çıktım
Kesinlikle canım kahvaltında mutlaka yumurta ye bak nasıl gün boyu tok hissedeceksin birde elma sirkesini dene aç karna 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı koy ic ise yarıyorBen kahvaltı hatası yüzünden tüm gün şeker istiyorum demekki SchonerDuft. Bildiğim iyi oldu. Sizden sürekli yeni bilgiler öğreniyorum. Çok mutluyum. Yardımcı olmanız çok güzel bir şey daha çok yolum var benim.
Günaydin canimKızlar günaydınlaaaar
Bol gülümsemeli Mutlu bir gün olsun
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canim
Geçmiş olsun canımKızlar bugün hastanedeyim çocuğu getirdim tahlildi bilmem neydi uzun sürecek işim yani pek giremem haberiniz olsun
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Tebrikler canımÇok teşekkür ederim canım
onlar mezun olmadan yetişiriz bu hızlaEvet ben senden 300 gr fazlayimama yarina guzel olacak insallah
Yakalariz tabi mezun olmazlarsa
Sen pek tatil yapamdiysan kardan kıştan bidaha cik gel tatile@yellow girl da gotur gelene kadar geceriz tubi nasil plan ama
süper gidiyorsun ödemleri attın iyice bu haftaÇok teşekkür ederimm
Çok teşekkürler bi haftada 2 kilo verdim şimdilik
Çok teşekkürler 65e inmeyi hayal bile edemiyorum ya şaka gibi azcık kaldıinşallah rahatça olur ödemlerden kurtulursun canım. Hatta benim 5 gün daha vardı spordan heralde hiç anlamadan oldu
plato dönemio neymiş ya diyip netten baktım yeni bi kelime kazandırdın bana sağol
aynen sen vazgeçme
kilo çok olduğu için hızlıca 7lere gelirsin canım üzülme .Kahvaltı biraz gecikti bnde bgn. Haftalardır ilk kez evdeyim. 1.5 yumurta 1 dilim wasa 1dilim peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz bir fincan kahve(Hindistan cevizi yağlı).
Bu arada güncel kilo 98.6
yok valla baklava sevmemcanın baklava mı çekti doğru söyle
yeme düzenini değiştirsen 3 öğün beslensen mesela 2 3 gün nasıl olurBen sabitim canım ya moralim bozuk kaçamak falanda yapmadım bir kac kaşık muhallebiden başka sporda yaptım of yine başa döndüm
Geçmiş olsun canım.Kızlar bugün hastanedeyim çocuğu getirdim tahlildi bilmem neydi uzun sürecek işim yani pek giremem haberiniz olsun
Elma sirkesini eskiden denemiştim nedense istiğfar ettiriyor.Kesinlikle canım kahvaltında mutlaka yumurta ye bak nasıl gün boyu tok hissedeceksin birde elma sirkesini dene aç karna 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı koy ic ise yarıyor
yavaş yetişinonlar mezun olmadan yetişiriz bu hızla
yarın ikimizde 68 i görcez
süper gidiyorsun ödemleri attın iyice bu hafta
vazgeçmem kuzu pazar yine tekim evde kabak patlatırım yarında belki yaparım hızlıca 67ler 66 lar gelecek
kilo çok olduğu için hızlıca 7lere gelirsin canım üzülme .
hindistan ceviz yağlı kahve olmamış gibi bir özelliği mi yağ yakımı yoksa öylesine mi içtin
yok valla baklava sevmemkünefe desen kerebiç desen dibim düşerdi
yeme düzenini değiştirsen 3 öğün beslensen mesela 2 3 gün nasıl olur
Ben de künefeye asla dayanamayanlardanım.yavaş yetişin
künefe demişken memlekete bi künefeci açılmış off diyorumşu an bile dibim düştü 2 sefer gittim 3 e de gideyim dedim ama abartmayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?