- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.641
Çok iyi moral oldu bana regldende biraz ödem olsa bakalım yarın farklı olcak mı bugün iyi bi yürüyüş yapma planım varonlar mezun olmadan yetişiriz bu hızla
yarın ikimizde 68 i görcez
süper gidiyorsun ödemleri attın iyice bu hafta
vazgeçmem kuzu pazar yine tekim evde kabak patlatırım yarında belki yaparım hızlıca 67ler 66 lar gelecek
kilo çok olduğu için hızlıca 7lere gelirsin canım üzülme .
hindistan ceviz yağlı kahve olmamış gibi bir özelliği mi yağ yakımı yoksa öylesine mi içtin
yok valla baklava sevmemkünefe desen kerebiç desen dibim düşerdi
yeme düzenini değiştirsen 3 öğün beslensen mesela 2 3 gün nasıl olur
o kadar lezzetli diyorsun istanbulda nerde bulcaksın 1 kere daha gideydin 2 porsiyon yiyeydinyavaş yetişin
künefe demişken memlekete bi künefeci açılmış off diyorumşu an bile dibim düştü 2 sefer gittim 3 e de gideyim dedim ama abartmayım dedim
Hiç bilmediğim bir özellik. Ben kendisini acıkınca parça parça atardım ağzıma ama bu özelliğini bilmiyordum.Hindistancevizi yağlı kahveyi hem biraz Tok tutsun hemde spor öncesi içtim ki yağ yakssin. Genelde de öyle kullanıyorum zaten yani tok tutma özelliğini biliyorum. Geç kahvaltı olunca bgn iki öğün ikide ara öğün yaparım diyorum aralarin biri akşama olarak.
Canım benim hedef kilo senin kinin 4 altında sen 62 istiyosun ben 58 ondan önde olsam da senin hedefe şuan 7 kilo var benimde hedefe 8 kilo var canım senden daha önce mezun olmam yani beraber olucazEvet ben senden 300 gr fazlayimama yarina guzel olacak insallah
Yakalariz tabi mezun olmazlarsa
Sen pek tatil yapamdiysan kardan kıştan bidaha cik gel tatile@yellow girl da gotur gelene kadar geceriz tubi nasil plan ama
Bende bu takıma 72 küsürlar ile geldim canım şuan regle vs.fazla çıkmaya başladm ama aslında ıpazartesi 65i ucundan görmüştüm 65.9 mu 65.8 mi ne çıkmıştım vazgeçmeden devam edersen bir bakmışsın uzak sandığın yerdesin şimdi 62 ye uğraşıyorum ordan da 58e doğru devam edicem canm vazgeçmezsen başarıyoruz ben 1.takımla başlamıştm arada bıraktım hatta geri kilo aldım sonra tekrar verdim 4kilo da boşuna alıp vermeye gitti almasam 4kilo daha aşşağı da olup hedefe ramak kalacakmış ama diyorum ki olsun sonuçta şu da var ben 1.takıma 75.8 ile girmişdim ve bu pazartesi 65.8 ı gördüm yani herşeye rahmen tam **10 **kilo aşşağıdayım buda çok büyük başarıÇok teşekkür ederimm
Çok teşekkürler bi haftada 2 kilo verdim şimdilik
Çok teşekkürler 65e inmeyi hayal bile edemiyorum ya şaka gibi azcık kaldıinşallah rahatça olur ödemlerden kurtulursun canım. Hatta benim 5 gün daha vardı spordan heralde hiç anlamadan oldu
Olabilir aslında klasik diyet yapabilirim bakayımonlar mezun olmadan yetişiriz bu hızla
yarın ikimizde 68 i görcez
süper gidiyorsun ödemleri attın iyice bu hafta
vazgeçmem kuzu pazar yine tekim evde kabak patlatırım yarında belki yaparım hızlıca 67ler 66 lar gelecek
kilo çok olduğu için hızlıca 7lere gelirsin canım üzülme .
hindistan ceviz yağlı kahve olmamış gibi bir özelliği mi yağ yakımı yoksa öylesine mi içtin
yok valla baklava sevmemkünefe desen kerebiç desen dibim düşerdi
yeme düzenini değiştirsen 3 öğün beslensen mesela 2 3 gün nasıl olur
Ben doğalını kullanıyorum market değil yoksa tadı daha keskinElma sirkesini eskiden denemiştim nedense istiğfar ettiriyor.
Sağol tatlımGeçmiş olsun canım.
Gecmis olsun canim neyi var atesi falan mi vardi dr tahlil istediKızlar bugün hastanedeyim çocuğu getirdim tahlildi bilmem neydi uzun sürecek işim yani pek giremem haberiniz olsun
Amerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğu belirlendi. Uzmanlar, hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri olduğunu ve bunun da metabolizma hızını yükseltip, tokluk süresini uzattığını, az yiyerek doymayı sağladığını belirttiler.Hiç bilmediğim bir özellik. Ben kendisini acıkınca parça parça atardım ağzıma ama bu özelliğini bilmiyordum.
Sağol canım idrar yollarıGecmis olsun canim neyi var atesi falan mi vardi dr tahlil istedi
Magick canımın içi çok geçmiş olsunKızlar bugün hastanedeyim çocuğu getirdim tahlildi bilmem neydi uzun sürecek işim yani pek giremem haberiniz olsun
Beraber mezun olalim o zamanCanım benim hedef kilo senin kinin 4 altında sen 62 istiyosun ben 58 ondan önde olsam da senin hedefe şuan 7 kilo var benimde hedefe 8 kilo var canım senden daha önce mezun olmam yani beraber olucaz
Sağol canım idrar yolları
Beraber mezun olalim o zaman
Ben de künefeye asla dayanamayanlardanım.
2 sefer gittiğimde de 2 porsiyon yemiştimdeo kadar lezzetli diyorsun istanbulda nerde bulcaksın 1 kere daha gideydin 2 porsiyon yiyeydin
aynen vücut beslenme şekline alıştı ise korumaya alıyordur yada kabak detoksu deneOlabilir aslında klasik diyet yapabilirim bakayım
hmmmm bizde deneyelim o zaman yağ bildiğimiz donan yağdan dimi . ben vücuduma sürüyordum onuAmerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğu belirlendi. Uzmanlar, hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri olduğunu ve bunun da metabolizma hızını yükseltip, tokluk süresini uzattığını, az yiyerek doymayı sağladığını belirttiler.
yuh ben 1 tane biteremem
2 sefer gittiğimde de 2 porsiyon yemiştimde
Seker komasina girmistimaynen vücut beslenme şekline alıştı ise korumaya alıyordur yada kabak detoksu dene
hmmmm bizde deneyelim o zaman yağ bildiğimiz donan yağdan dimi . ben vücuduma sürüyordum onu
yuh ben 1 tane biteremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?