Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok iyi moral oldu bana regldende biraz ödem olsa bakalım yarın farklı olcak mı bugün iyi bi yürüyüş yapma planım var
Bir de duraksama zamanında kabak detoksu demiştiniz o aklımda ama önceden ben lapa diyeti yapıyordum onu da burda okumuştum pirinç lapası yemek aslında yanlış mı

Hiç bilmediğim bir özellik. Ben kendisini acıkınca parça parça atardım ağzıma ama bu özelliğini bilmiyordum.

Evet ben senden 300 gr fazlayim ama yarina guzel olacak insallah
Yakalariz tabi mezun olmazlarsa

Sen pek tatil yapamdiysan kardan kıştan bidaha cik gel tatile @yellow girl da gotur gelene kadar geceriz tubi nasil plan ama

Canım benim hedef kilo senin kinin 4 altında sen 62 istiyosun ben 58 ondan önde olsam da senin hedefe şuan 7 kilo var benimde hedefe 8 kilo var canım senden daha önce mezun olmam yani beraber olucaz

Son düzenleme:
Bende bu takıma 72 küsürlar ile geldim canım şuan regle vs.fazla çıkmaya başladm ama aslında ıpazartesi 65i ucundan görmüştüm 65.9 mu 65.8 mi ne çıkmıştım vazgeçmeden devam edersen bir bakmışsın uzak sandığın yerdesin şimdi 62 ye uğraşıyorum ordan da 58e doğru devam edicem canm vazgeçmezsen başarıyoruz ben 1.takımla başlamıştm arada bıraktım hatta geri kilo aldım sonra tekrar verdim 4kilo da boşuna alıp vermeye gitti almasam 4kilo daha aşşağı da olup hedefe ramak kalacakmış ama diyorum ki olsun sonuçta şu da var ben 1.takıma 75.8 ile girmişdim ve bu pazartesi 65.8 ı gördüm yani herşeye rahmen tam **10 **kilo aşşağıdayım buda çok büyük başarı vazgeçmeden devam ettikçe daha çok güzel rakamlar göreceğiz hep beraber

Olabilir aslında klasik diyet yapabilirim bakayım

Hiç bilmediğim bir özellik. Ben kendisini acıkınca parça parça atardım ağzıma ama bu özelliğini bilmiyordum.
Amerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğu belirlendi. Uzmanlar, hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri olduğunu ve bunun da metabolizma hızını yükseltip, tokluk süresini uzattığını, az yiyerek doymayı sağladığını belirttiler.

Olabilir aslında klasik diyet yapabilirim bakayım
aynen vücut beslenme şekline alıştı ise korumaya alıyordur yada kabak detoksu dene
hmmmm bizde deneyelim o zaman yağ bildiğimiz donan yağdan dimi . ben vücuduma sürüyordum onu

2 sefer gittiğimde de 2 porsiyon yemiştimde
yuh ben 1 tane biteremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…