Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft ben önceleri yoğun günlerde öğlen yemek yiyemeyeceksem falan tok tuttuğu için kullanıyordum. Bariz bir tok tutuşu var. Aynı şekilde daha fazla terledigimi ve vücut ısımi arttırdığını da gozlemledim. Belli metabolizma hızını arttırıyor. Bende katı olandan kullanıyorum. Bissuru yağlar almıştım bı ara başladık bakalım kullanmaya:)

Bu bilgiyi denemem lazım.

benimda alasım var ama krem yerine kullanmak için yarısı gıda da tüketmek için ayrayım . tadı nasıl oluyor kahvede

Kızlar iki gün çok halsizlik ile yatmıştım ilaçlar baya iyi geldi iki gün yatıncada bünyede dinlendi tabi ama oda şişirdi kesin beni ondan bugün daha iyiyim ve kalkıp tüm eve giriştim oturma grubunu komple sildim bastıra bastıra iyi kalori yakmışımdır salonda be var ne yok sildim balkonları yıkadım çakşır astım hem ev miss oldu hem de baya vücut çalıştı öd3mleri atmaya başlar bence bu hareketlilikten sonra artk şimdi az belimi dinlendiriyolim bir de maydonoz çayı yapıp içeyim sonra aynı şekil dip köşe mutfağa giricem yansın yağlar gitsin ödemler

Maşallah, kolay gelsin, iyi dinlenmeler, afiyet olsun canım.

maşallah canım bu gidişle - bile görürsün

Maşallah ya arada dalgalanmalar olsada en azından verebiliyosun moralinde gayet yerinde eminim bu sefer 58leri görürsün canım 10 kilo çok iyi yolunun yarısından çoğunu geçmişsin geri kalanda çok kolay gider inşallah boyun kaçtı

E ELF_LR35 canım nasıl oldun sesin soluğun çıkmıyor
Canım ben çok kötüydüm ama su an toparladım gibi eşim trafik kazası geçirdi cumartesi ufak oğlan hasta oldu dr un verdiği ilaç alerji yaptı 2 gündür ona bakıyorum dün ise başladım bugün fırsat buldum girmeye ama diyorum ki içimden kesin attılar beni gruptan attınız mı valla isteyerek girmemezlik yapmadım ise başladığım için daha düzenli girebilirim artık ama atıldıysam da canınız sağolsun

benimda alasım var ama krem yerine kullanmak için yarısı gıda da tüketmek için ayrayım . tadı nasıl oluyor kahvede

Yani icilmeyecek gibi değil. Ama bu ben gibi normalde extra şeker extra krema kullanan biri için geçerli olan. İnternette şöyle ufak çaplı baktım yorumlara seveni de bol. Bende alisiyorum yavaş yavaş.

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260
Magickk =240+240
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

15 dk cardio=90
100 adet Squat=40
250 mekik=100
250 adet jumpink jack=62,5
30 dk bölgesel=30
500 ipsiz ip atlama=62,5
3 dk plank=60
Toplam= 445 puan
Oy maşallah 250 jumping jack mı okurken ben bile nefes nefese kaldm maşallah canım çok iyi çalışmışsın bende oğlanı uyuttum başlıyorum spora

AMAN BU İŞTAH BANA GELSİN HAFTA SONU
GEÇMİŞ OLSUN CANIM EŞİN NASIL SEN TOPARLAMIŞSIN . BİLİYORUM İSTEMEDEN OLDUĞUNU MERAK ETTİM BU KDAR SESSİZ KALMAZDIN ÇÜNKÜ . YOK CANIM NE ATILMASI MERAK ETTİM SENİ SADECE HASTAYDIN CUMA GÜNÜ
Yani icilmeyecek gibi değil. Ama bu ben gibi normalde extra şeker extra krema kullanan biri için geçerli olan. İnternette şöyle ufak çaplı baktım yorumlara seveni de bol. Bende alisiyorum yavaş yavaş.
ŞEKERSİZ İÇENLERDENİM . ÜTÜN İÇNE KOYSAM NASIL OLUR ACABA YAD YEMEĞE EKLESEM ETKİSİ İLLA KAHVEDE Mİ OLUYORMUŞ

Gunaydinlar
Kahvaltimi yaptim yumurtali yumurtali
Ama su yesillkleri hala sokamadm hayatima hava soguk oldumu daha bi soguk geliyolar bana
Simdi ev supur sil temizle yapicam cocuk uyursa spor yapabilirm uyumazsa skntili hayirlisi bakalim :)
Hoşgeldin canım sen daha önce Miu nun takımındaydın değil mi
Takım kapandıktan sonra başka takıma girmiş miydin sonuç listelerinde adını göremedim

Yemeğe koymayı onermem aksine kilo aldırır. Yanmaması lazım cunku. Kahvenin de etkisiyle birleşince zaten yağ yaktiriyormus. Sutlede bomba olur gibime geliyor. Tereyağlı süt düşünün yani kaymak gibi fazla kalori sıfır etki. Filtre kahveyle fena olmuyor hatta sert bir kahveye tüketilen tadını iyilestiriyor diyebilirim.

SchonerDuft
Ne yağı bu ya 5 mesaj geriye gittim yok. Bulmaca gibi

NESCAFE İLE DENEYİM YA DA TÜRK KAHVESİ İLE PİŞTİKTN SONRA EKLEYEYİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…