- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.661
Bu bilgiyi denemem lazım.Amerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğu belirlendi. Uzmanlar, hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri olduğunu ve bunun da metabolizma hızını yükseltip, tokluk süresini uzattığını, az yiyerek doymayı sağladığını belirttiler.
benimda alasım var ama krem yerine kullanmak için yarısı gıda da tüketmek için ayrayım . tadı nasıl oluyor kahvedeSchonerDuft ben önceleri yoğun günlerde öğlen yemek yiyemeyeceksem falan tok tuttuğu için kullanıyordum. Bariz bir tok tutuşu var. Aynı şekilde daha fazla terledigimi ve vücut ısımi arttırdığını da gozlemledim. Belli metabolizma hızını arttırıyor. Bende katı olandan kullanıyorum. Bissuru yağlar almıştım bı ara başladık bakalım kullanmaya:)
Maşallah, kolay gelsin, iyi dinlenmeler, afiyet olsun canım.Kızlar iki gün çok halsizlik ile yatmıştım ilaçlar baya iyi geldi iki gün yatıncada bünyede dinlendi tabi ama oda şişirdi kesin beni ondan bugün daha iyiyim ve kalkıp tüm eve giriştimoturma grubunu komple sildim bastıra bastıra iyi kalori yakmışımdır salonda be var ne yok sildim balkonları yıkadım çakşır astım hem ev miss oldu hem de baya vücut çalıştı öd3mleri atmaya başlar bence bu hareketlilikten sonra artk şimdi az belimi dinlendiriyolim bir de maydonoz çayı yapıp içeyim sonra aynı şekil dip köşe mutfağa giricem yansın yağlar gitsin ödemler
maşallah canım bu gidişle - bile görürsünKızlar iki gün çok halsizlik ile yatmıştım ilaçlar baya iyi geldi iki gün yatıncada bünyede dinlendi tabi ama oda şişirdi kesin beni ondan bugün daha iyiyim ve kalkıp tüm eve giriştimoturma grubunu komple sildim bastıra bastıra iyi kalori yakmışımdır salonda be var ne yok sildim balkonları yıkadım çakşır astım hem ev miss oldu hem de baya vücut çalıştı öd3mleri atmaya başlar bence bu hareketlilikten sonra artk şimdi az belimi dinlendiriyolim bir de maydonoz çayı yapıp içeyim sonra aynı şekil dip köşe mutfağa giricem yansın yağlar gitsin ödemler
Maşallah ya arada dalgalanmalar olsada en azından verebiliyosun moralinde gayet yerinde eminim bu sefer 58leri görürsün canım 10 kilo çok iyi yolunun yarısından çoğunu geçmişsin geri kalanda çok kolay gider inşallah boyun kaçtıBende bu takıma 72 küsürlar ile geldim canım şuan regle vs.fazla çıkmaya başladm ama aslında ıpazartesi 65i ucundan görmüştüm 65.9 mu 65.8 mi ne çıkmıştım vazgeçmeden devam edersen bir bakmışsın uzak sandığın yerdesin şimdi 62 ye uğraşıyorum ordan da 58e doğru devam edicem canm vazgeçmezsen başarıyoruz ben 1.takımla başlamıştm arada bıraktım hatta geri kilo aldım sonra tekrar verdim 4kilo da boşuna alıp vermeye gitti almasam 4kilo daha aşşağı da olup hedefe ramak kalacakmış ama diyorum ki olsun sonuçta şu da var ben 1.takıma 75.8 ile girmişdim ve bu pazartesi 65.8 ı gördüm yani herşeye rahmen tam **10 **kilo aşşağıdayım buda çok büyük başarıvazgeçmeden devam ettikçe daha çok güzel rakamlar göreceğiz hep beraber
Canım ben çok kötüydüm ama su an toparladım gibi eşim trafik kazası geçirdi cumartesi ufak oğlan hasta oldu dr un verdiği ilaç alerji yaptı 2 gündür ona bakıyorum dün ise başladım bugün fırsat buldum girmeye ama diyorum ki içimden kesin attılar beni gruptan attınız mı valla isteyerek girmemezlik yapmadım ise başladığım için daha düzenli girebilirim artık ama atıldıysam da canınız sağolsun
benimda alasım var ama krem yerine kullanmak için yarısı gıda da tüketmek için ayrayım . tadı nasıl oluyor kahvede
Oy maşallah 250 jumping jack mı15 dk cardio=90
100 adet Squat=40
250 mekik=100
250 adet jumpink jack=62,5
30 dk bölgesel=30
500 ipsiz ip atlama=62,5
3 dk plank=60
Toplam= 445 puan
AMAN BU İŞTAH BANA GELSİN HAFTA SONUKızlar iki gün çok halsizlik ile yatmıştım ilaçlar baya iyi geldi iki gün yatıncada bünyede dinlendi tabi ama oda şişirdi kesin beni ondan bugün daha iyiyim ve kalkıp tüm eve giriştimoturma grubunu komple sildim bastıra bastıra iyi kalori yakmışımdır salonda be var ne yok sildim balkonları yıkadım çakşır astım hem ev miss oldu hem de baya vücut çalıştı öd3mleri atmaya başlar bence bu hareketlilikten sonra artk şimdi az belimi dinlendiriyolim bir de maydonoz çayı yapıp içeyim sonra aynı şekil dip köşe mutfağa giricem yansın yağlar gitsin ödemler
GEÇMİŞ OLSUN CANIM EŞİN NASIL SEN TOPARLAMIŞSIN . BİLİYORUM İSTEMEDEN OLDUĞUNU MERAK ETTİM BU KDAR SESSİZ KALMAZDIN ÇÜNKÜ . YOK CANIM NE ATILMASI MERAK ETTİM SENİ SADECE HASTAYDIN CUMA GÜNÜCanım ben çok kötüydüm ama su an toparladım gibi eşim trafik kazası geçirdi cumartesi ufak oğlan hasta oldu dr un verdiği ilaç alerji yaptı 2 gündür ona bakıyorum dün ise başladım bugün fırsat buldum girmeye ama diyorum ki içimden kesin attılar beni gruptan attınız mı valla isteyerek girmemezlik yapmadım ise başladığım için daha düzenli girebilirim artık ama atıldıysam da canınız sağolsun
ŞEKERSİZ İÇENLERDENİM . ÜTÜN İÇNE KOYSAM NASIL OLUR ACABA YAD YEMEĞE EKLESEM ETKİSİ İLLA KAHVEDE Mİ OLUYORMUŞYani icilmeyecek gibi değil. Ama bu ben gibi normalde extra şeker extra krema kullanan biri için geçerli olan. İnternette şöyle ufak çaplı baktım yorumlara seveni de bol. Bende alisiyorum yavaş yavaş.
Hoşgeldin canım sen daha önce Miu nun takımındaydın değil miGunaydinlar
Kahvaltimi yaptim yumurtali yumurtali
Ama su yesillkleri hala sokamadm hayatima hava soguk oldumu daha bi soguk geliyolar bana
Simdi ev supur sil temizle yapicam cocuk uyursa spor yapabilirm uyumazsa skntili hayirlisi bakalim :)
AMAN BU İŞTAH BANA GELSİN HAFTA SONU
GEÇMİŞ OLSUN CANIM EŞİN NASIL SEN TOPARLAMIŞSIN . BİLİYORUM İSTEMEDEN OLDUĞUNU MERAK ETTİM BU KDAR SESSİZ KALMAZDIN ÇÜNKÜ . YOK CANIM NE ATILMASI MERAK ETTİM SENİ SADECE HASTAYDIN CUMA GÜNÜ
ŞEKERSİZ İÇENLERDENİM . ÜTÜN İÇNE KOYSAM NASIL OLUR ACABA YAD YEMEĞE EKLESEM ETKİSİ İLLA KAHVEDE Mİ OLUYORMUŞ
SchonerDuft ben önceleri yoğun günlerde öğlen yemek yiyemeyeceksem falan tok tuttuğu için kullanıyordum. Bariz bir tok tutuşu var. Aynı şekilde daha fazla terledigimi ve vücut ısımi arttırdığını da gozlemledim. Belli metabolizma hızını arttırıyor. Bende katı olandan kullanıyorum. Bissuru yağlar almıştım bı ara başladık bakalım kullanmaya:)
NESCAFE İLE DENEYİM YA DA TÜRK KAHVESİ İLE PİŞTİKTN SONRA EKLEYEYİMYemeğe koymayı onermem aksine kilo aldırır. Yanmaması lazım cunku. Kahvenin de etkisiyle birleşince zaten yağ yaktiriyormus. Sutlede bomba olur gibime geliyor. Tereyağlı süt düşünün yani kaymak gibi fazla kalori sıfır etki. Filtre kahveyle fena olmuyor hatta sert bir kahveye tüketilen tadını iyilestiriyor diyebilirim.
HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI KUZUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?