Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NESCAFE İLE DENEYİM YA DA TÜRK KAHVESİ İLE PİŞTİKTN SONRA EKLEYEYİM
Türk kahvesi piştikten sonra olur bence. Sade nescafeyle denemedim bilemiycem. Uzun zamandir granül kahvelerde. Uzak durmaya çalışıyorum baslarsam dibini bulurum çünkü. Çay niyetine filtre kahveye vurdum bı senedir. Normal ölçüye yarım kaşık kahve çay gibi hafif hisli ama kahve tadında oluyor.

PİŞTİKTEN SONRA EKLERİM 1 HAFTA DENEYİM BAKALIM ETKİSİNİ GÖRÜRSEM DEVAM EDERİM.BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

2 kupa maydonoz limon çayı ,1litre su 1fincan da yeşil çay içtim kızlar temizliğe başlamadan öncede sütlü kahve içmiştim hadi bakalım tam gaz devam şimdi de kalkıp mutfak dolaplarını silmeye başlıyorum onları bitirince de 1yeşil çay daha içerim gitsin bütün ödemler

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI KUZUM
Canım saçlarına sür güzel uzatıyor
Aşure dahil her tatlıya yakışıyor
Kahveyi kremalı içmeye alışıksan onun yerine kullanabilirsin
Metabolizmaya olan etkisi de şöyle katkılı yağları bırakıp sadece bu yağı ve yine doğal yağları kullanırsanız metabolizmanızı yavaşlatan etkilerden kurtulur bu yağlardan fayda sağlarsınız. (Net bilgi) Ben çocuklara 2 yaşına kadar organik hindistan cevizi yağı ve zeytinyağ kullandım bu süreçte çok araştırmıştım. Nemlendirme için dudakta kullanabilirsin ama yüzünde kıl köklerini besler kullanma

PİŞTİKTEN SONRA EKLERİM 1 HAFTA DENEYİM BAKALIM ETKİSİNİ GÖRÜRSEM DEVAM EDERİM.BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Etki ederse sonra bende deniyim dicem ama bana her çeşit yağ yasak zeytin yemek bile yasak gerçi bugün dayanamayıp 2 yeşil zeytin yedim 2zeytinden de bişey olmaz bence bu Diyetisyen de biraz abartıyor canım

Etki ederse sonra bende deniyim dicem ama bana her çeşit yağ yasak zeytin yemek bile yasak gerçi bugün dayanamayıp 2 yeşil zeytin yedim 2zeytinden de bişey olmaz bence bu Diyetisyen de biraz abartıyor canım
Aman 2 zeytinden nolcak ye afiyet olsun
Hatta salatana 1 kaşık zeytinyağı ekleyiver diyetisyen görmez duyarsa da YALAN dersin.

İşin uzmani burdaymis kişisel bakıma hiç kullanmadim ama dudak isi iyiymiş. Buna aralar çatlıyor sürekli denemeliyim..

Bayanlar aspir çörekotu yağlarından kullanan varmı aranızda?! Bir arkadaşım baya ateşli bir şekilde önerdi ama yağlara otlara pek bir onyargiliyim en az beş ağızdan duymaliyim ki inanayım.

SAÇIMA BİR İKİ SÜRDÜM AMA SONRA ÜŞENDİM
EVDE OGRANİK ZEYTİNYAĞIM VAR HATAYDAN GELİYOR . BİRDE CEVİZ YAĞIM VAR AZ KALDI ONDAN GERÇİ FINDIK YAĞIDA ALSAK MI İYE DÜŞÜNÜYORUZ . 2 LT CEVİZ 1 SENE KADAR GİTTİ KARIŞIK KULLANIYORUM . AMA HİNİSTAN CEVİZİNİ YEMEĞE HİÇ DENEMEDİM CANIM. HANGİ MARKA ALYORSUN

diyetisyenine saygı duyuyorum ama yağsız beslenme mi olur wc sıkıntısı yaşadın mı ?
2 zeytinin lafımı olur

Organik yazısı görünce alıyorum canım şu an evdeki city farm ama bi çok markada kullandım. Balkabağı çorbasında, brokoli çorbasında , kırmızı pancarlı, tatlı patatesli tariflerde kullandım kabak cips yaparkende kullanıyorum. Mısır patlatırken kullandım güzel oluyor. Tüm tatlı kek pankek krep vs. De güzel oluyor

ben direk şampuanımın içine karıştırmıştım sende öle yap

Yok kuzum uzmanlık değil de evde bebeler varya ne alsam Yen’i ne bulsam araştırmak durumundayım. Hindistan cevizi maceramda onlardan.
Yağların tamamına mesafeli olmayı tercih ediyorum. Hatta en çokta bedenimdekilerle vedalaşmak istiyorum

aynen vücut beslenme şekline alıştı ise korumaya alıyordur yada kabak detoksu dene

hmmmm bizde deneyelim o zaman yağ bildiğimiz donan yağdan dimi . ben vücuduma sürüyordum onu

yuh ben 1 tane biteremem
Doğru canım ya kabak detoksunu deneyeyim çok severim

sen,ben, tugbaFB ve SchonerDuft beraber mezun olucaz tamam mı kızlar SchonerDuft canım senin hedef kaç ve boyun kaç ben senin boyu ne zamandır sorucam hep unutuyorum kuzucum ???
Oluruz tabi canim
Bende bugun oglen maydanoz cayimi yaptim kupaya doldurdum az ilisin kizi uyutunca icerim yemegimi de yerim dedim ama uyuya kalmisim yeni uyandim gece 1 e dogru yatmistim sabah da 7 de uyandim nasil uyuya kaldim hatirlamiyirum

ben direk şampuanımın içine karıştırmıştım sende öle yap
Bak hiç düşünmemiştim ama ağır bi yağ şampuan ile homojen karışıyor mu?
Şampuandaki anyonik katyonlar yağın saçta tutulmasını engelleyip misellere tutunup suyla akmasını sağlamaz mı? Sen bunu bi daha düşün.
Benim gibi kuru kıvırcık saçları olanlar fönden önce kullanabilir bu sayede fönün kalıcılığı artmış olur

Ben hc yağını kahveye koyuyorum 1 çay kaşığı çok güzel aroması var

Geçmişte sıfır yağ diyetler denedim ve gerçekten sistemin alt üst oldu. Hastalık peşini bırakmadı. Eşim doktor zaten karşıydı bu diyete bunlardan sonra en azı dan günlük bir kaşık zeytinyağı 5-10 zeytin ve kavrulmamış kuru yemiş şartı koydu. Bnm kilo sebebim geç saatlerde atistirmam ve nerdeyse 800 kalorilik kahveler içmem artı hareketsizlik tabi. Yağsız diyetlere iyi yaklasmiyorum o yüzden. Tereyağı kokusundan hazetmedigimden zeytinyağı forever bende de iki bebe var h.ceviİ yağını onlara kullanayim bakayım. Genelde kendi yaptığım tereyağı kullanıyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…