- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.681
Türk kahvesi piştikten sonra olur bence. Sade nescafeyle denemedim bilemiycem. Uzun zamandir granül kahvelerde. Uzak durmaya çalışıyorum baslarsam dibini bulurum çünkü. Çay niyetine filtre kahveye vurdum bı senedir. Normal ölçüye yarım kaşık kahve çay gibi hafif hisli ama kahve tadında oluyor.NESCAFE İLE DENEYİM YA DA TÜRK KAHVESİ İLE PİŞTİKTN SONRA EKLEYEYİM
PİŞTİKTEN SONRA EKLERİM 1 HAFTA DENEYİM BAKALIM ETKİSİNİ GÖRÜRSEM DEVAM EDERİM.BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMTürk kahvesi piştikten sonra olur bence. Sade nescafeyle denemedim bilemiycem. Uzun zamandir granül kahvelerde. Uzak durmaya çalışıyorum baslarsam dibini bulurum çünkü. Çay niyetine filtre kahveye vurdum bı senedir. Normal ölçüye yarım kaşık kahve çay gibi hafif hisli ama kahve tadında oluyor.
Canım saçlarına sür güzel uzatıyorHİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI KUZUM
Etki ederse sonra bende deniyim dicem ama bana her çeşit yağ yasak zeytin yemek bile yasak gerçi bugün dayanamayıp 2 yeşil zeytin yedim 2zeytinden de bişey olmaz bence bu Diyetisyen de biraz abartıyor canımPİŞTİKTEN SONRA EKLERİM 1 HAFTA DENEYİM BAKALIM ETKİSİNİ GÖRÜRSEM DEVAM EDERİM.BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Aman 2 zeytinden nolcak ye afiyet olsunEtki ederse sonra bende deniyim dicem ama bana her çeşit yağ yasak zeytin yemek bile yasak gerçi bugün dayanamayıp 2 yeşil zeytin yedim 2zeytinden de bişey olmaz bence bu Diyetisyen de biraz abartıyor canım
Canım saçlarına sür güzel uzatıyor
Aşure dahil her tatlıya yakışıyor
Kahveyi kremalı içmeye alışıksan onun yerine kullanabilirsin
Metabolizmaya olan etkisi de şöyle katkılı yağları bırakıp sadece bu yağı ve yine doğal yağları kullanırsanız metabolizmanızı yavaşlatan etkilerden kurtulur bu yağlardan fayda sağlarsınız. (Net bilgi) Ben çocuklara 2 yaşına kadar organik hindistan cevizi yağı ve zeytinyağ kullandım bu süreçte çok araştırmıştım. Nemlendirme için dudakta kullanabilirsin ama yüzünde kıl köklerini besler kullanma
SAÇIMA BİR İKİ SÜRDÜM AMA SONRA ÜŞENDİMCanım saçlarına sür güzel uzatıyor
Metabolizmaya olan etkisi de şöyle katkılı yağları bırakıp sadece bu yağı ve yine doğal yağları kullanırsanız metabolizmanızı yavaşlatan etkilerden kurtulur bu yağlardan fayda sağlarsınız. (Net bilgi) Ben çocuklara 2 yaşına kadar organik hindistan cevizi yağı ve zeytinyağ kullandım bu süreçte çok araştırmıştım. Nemlendirme için dudakta kullanabilirsin ama yüzünde kıl köklerini besler kullanma
diyetisyenine saygı duyuyorum ama yağsız beslenme mi olur wc sıkıntısı yaşadın mı ?Etki ederse sonra bende deniyim dicem ama bana her çeşit yağ yasak zeytin yemek bile yasak gerçi bugün dayanamayıp 2 yeşil zeytin yedim 2zeytinden de bişey olmaz bence bu Diyetisyen de biraz abartıyor canım
Organik yazısı görünce alıyorum canım şu an evdeki city farm ama bi çok markada kullandım. Balkabağı çorbasında, brokoli çorbasında , kırmızı pancarlı, tatlı patatesli tariflerde kullandım kabak cips yaparkende kullanıyorum. Mısır patlatırken kullandım güzel oluyor. Tüm tatlı kek pankek krep vs. De güzel oluyorSAÇIMA BİR İKİ SÜRDÜM AMA SONRA ÜŞENDİM
EVDE OGRANİK ZEYTİNYAĞIM VAR HATAYDAN GELİYOR . BİRDE CEVİZ YAĞIM VAR AZ KALDI ONDAN GERÇİ FINDIK YAĞIDA ALSAK MI İYE DÜŞÜNÜYORUZ . 2 LT CEVİZ 1 SENE KADAR GİTTİ KARIŞIK KULLANIYORUM . AMA HİNİSTAN CEVİZİNİ YEMEĞE HİÇ DENEMEDİM CANIM. HANGİ MARKA ALYORSUN
ben direk şampuanımın içine karıştırmıştım sende öle yapSAÇIMA BİR İKİ SÜRDÜM AMA SONRA ÜŞENDİM
EVDE OGRANİK ZEYTİNYAĞIM VAR HATAYDAN GELİYOR . BİRDE CEVİZ YAĞIM VAR AZ KALDI ONDAN GERÇİ FINDIK YAĞIDA ALSAK MI İYE DÜŞÜNÜYORUZ . 2 LT CEVİZ 1 SENE KADAR GİTTİ KARIŞIK KULLANIYORUM . AMA HİNİSTAN CEVİZİNİ YEMEĞE HİÇ DENEMEDİM CANIM. HANGİ MARKA ALYORSUN
Yok kuzum uzmanlık değil de evde bebeler varya ne alsam Yen’i ne bulsam araştırmak durumundayım. Hindistan cevizi maceramda onlardan.İşin uzmani burdaymiskişisel bakıma hiç kullanmadim ama dudak isi iyiymiş. Buna aralar çatlıyor sürekli denemeliyim..
Bayanlar aspir çörekotu yağlarından kullanan varmı aranızda?! Bir arkadaşım baya ateşli bir şekilde önerdi ama yağlara otlara pek bir onyargiliyim en az beş ağızdan duymaliyim ki inanayım.
Doğru canım ya kabak detoksunu deneyeyim çok severimaynen vücut beslenme şekline alıştı ise korumaya alıyordur yada kabak detoksu dene
hmmmm bizde deneyelim o zaman yağ bildiğimiz donan yağdan dimi . ben vücuduma sürüyordum onu
yuh ben 1 tane biteremem
Amin canımhemencecik iyilesir insallah
Sağol canım benimMagick canımın içi çok geçmiş olsun
Oluruz tabi canimsen,ben, tugbaFB ve SchonerDuft beraber mezun olucaz tamam mı kızlar SchonerDuft canım senin hedef kaç ve boyun kaç ben senin boyu ne zamandır sorucam hep unutuyorum kuzucum ???
Bende bugun oglen maydanoz cayimi yaptim kupaya doldurdum az ilisin kizi uyutunca icerim yemegimi de yerim dedim ama uyuya kalmisim2 kupa maydonoz limon çayı ,1litre su 1fincan da yeşil çay içtim kızlartemizliğe başlamadan öncede sütlü kahve içmiştim hadi bakalım tam gaz devam şimdi de kalkıp mutfak dolaplarını silmeye başlıyorum onları bitirince de 1yeşil çay daha içerim gitsin bütün ödemler
Bak hiç düşünmemiştim ama ağır bi yağ şampuan ile homojen karışıyor mu?ben direk şampuanımın içine karıştırmıştım sende öle yap
Ben hc yağını kahveye koyuyorum 1 çay kaşığı çok güzel aroması varCanım saçlarına sür güzel uzatıyor
Yok kuzum uzmanlık değil de evde bebeler varya ne alsam Yen’i ne bulsam araştırmak durumundayım. Hindistan cevizi maceramda onlardan.
Yağların tamamına mesafeli olmayı tercih ediyorum. Hatta en çokta bedenimdekilerle vedalaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?