Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim aldığım kozmetik için canım gratisten almıştım (sizinkiler gibi saf doğal değil yani ) ama yumuşacık yaptı saçlarımı
hatta içerisine çam terabentin yağı ve doğum kontrol hapını ezip karıştırdım hem hızlı uzadı hem sağlıklı oldu saçlarım

MAŞALLAH ÇOSTU BİZİM SARI KIZ ELLERİNE SAĞLIK
bende bu hafta alayım alışveriş yapacam zaten eksiklerimi alacam . kek pasta tatlı yapmıyorum artık çok yiyoruz sonra
ben direk şampuanımın içine karıştırmıştım sende öle yap
güzel fikir aslında

Doğru canım ya kabak detoksunu deneyeyim çok severim
KEŞKE BUGÜN YAPAYDIN CANIM DETOKSU MORALİNDE YERİNE GELİRDİ .
BENİMDE KIVIRCIK VE KURU . FÖN ÇEKTİRMİYORUM ELSEVE İN FÖN ÖNCESİ KREMİ VE YAĞI VR ONLARDAN BİRİNİ SÜRÜP KURUMAYA BIRAKIYORUM KENDİ HALİ İLE KALIYOR. FÖN KIVIRCIKLIĞI BOZUYOR BİRDE
Surekli yemek istegi var icimdeya yine bugun cis coslar yedim
Ama sporumu yaptm cok sukur
CIS COS MU YEDİN

Aman 2 zeytinden nolcak ye afiyet olsun
Hatta salatana 1 kaşık zeytinyağı ekleyiver diyetisyen görmez duyarsa da YALAN dersin.
Valla sıfır yağ yapmıyorum zaten yalan diil kızmasın die denicem ama yemeklere bir tencere 1kaşık olucak şekilde koyuyorum yani zaten benim porsiyon kaşığın ucu kadar denk gelmiş oluyor bide yemeği yaparken çok az da himalaya tuzu ekliyorum bukadarı da ihtiyaç bence ama Diyetisyen e denicem kızmasın ama salatalarıma yağ tuz koymuyorum onları tuzsuz yağsız yiyorum sorun olmuyor

diyetisyenine saygı duyuyorum ama yağsız beslenme mi olur wc sıkıntısı yaşadın mı ?
2 zeytinin lafımı olur
Canım meyve s3bze tam buğday ağırlıklı menü ya yani tamen lif deposu menü olduğu için bağırsakları çalıştırıyor +sebzelerin yanında yoğurt var yoğurtta zaten bağırsakları çalıştırıyor + bu verdiği çaylar zaten bağırsakları çalıştırıyor ondan ev sorunu yok canım tam tersine çok çıkıyorum ama protein diyeti olsa idi et+sıfır yağ direk wc sorunu yapar canım zaten katı gıda yok listede

MAŞALLAH ÇOSTU BİZİM SARI KIZ ELLERİNE SAĞLIK

bende bu hafta alayım alışveriş yapacam zaten eksiklerimi alacam . kek pasta tatlı yapmıyorum artık çok yiyoruz sonra

güzel fikir aslında
bir taşla iki kuş planım var canım yarına hem temizlik bitmiş hemde ödemler gitmiş olacak

ben yağsız yediğimde sebze yada et fark etmiyor kabızlık yaşıyorum yağ yedim mi z.yağı avokado gibi çıkıyorum wcye
bir taşla iki kuş planım var canım yarına hem temizlik bitmiş hemde ödemler gitmiş olacak
valla öyle oldu bende pazar gnü yaparım birşeyler tembellik etmezsem
Kızlar ben bugün baya sıkı tuttum nerdeyse detoks gibi birşey oldu bugünün inşallah yarın sabah tekrardan 65.8i yada 65.9 ü görürüm
65 i görürsün bence tugbaFB ile kafa kafaya gidiyorsunuz

Bugün evde değilim canım yoksa yapardım ödem çayı falanda yapardım hastane işlerim var gün boyu dışardayım

Harikasın canım enerjin yerine gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…