- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.701
benim aldığım kozmetik için canım gratisten almıştım (sizinkiler gibi saf doğal değil yaniBak hiç düşünmemiştim ama ağır bi yağ şampuan ile homojen karışıyor mu?
Şampuandaki anyonik katyonlar yağın saçta tutulmasını engelleyip misellere tutunup suyla akmasını sağlamaz mı? Sen bunu bi daha düşün.
Benim gibi kuru kıvırcık saçları olanlar fönden önce kullanabilir bu sayede fönün kalıcılığı artmış olur
İşe yaramış mıydı? Bir de soğuk sıkım olan mı?ben direk şampuanımın içine karıştırmıştım sende öle yap
MAŞALLAH ÇOSTU BİZİM SARI KIZ ELLERİNE SAĞLIK2 kupa maydonoz limon çayı ,1litre su 1fincan da yeşil çay içtim kızlartemizliğe başlamadan öncede sütlü kahve içmiştim hadi bakalım tam gaz devam şimdi de kalkıp mutfak dolaplarını silmeye başlıyorum onları bitirince de 1yeşil çay daha içerim gitsin bütün ödemler
bende bu hafta alayım alışveriş yapacam zaten eksiklerimi alacam . kek pasta tatlı yapmıyorum artık çok yiyoruz sonraOrganik yazısı görünce alıyorum canım şu an evdeki city farm ama bi çok markada kullandım. Balkabağı çorbasında, brokoli çorbasında , kırmızı pancarlı, tatlı patatesli tariflerde kullandım kabak cips yaparkende kullanıyorum. Mısır patlatırken kullandım güzel oluyor. Tüm tatlı kek pankek krep vs. De güzel oluyor
güzel fikir aslındaben direk şampuanımın içine karıştırmıştım sende öle yap
Evet miunun takimndaydm sonra girmedm baska takimaHoşgeldin canım sen daha önce Miu nun takımındaydın değil mi
Takım kapandıktan sonra başka takıma girmiş miydin sonuç listelerinde adını göremedim
KEŞKE BUGÜN YAPAYDIN CANIM DETOKSU MORALİNDE YERİNE GELİRDİ .Doğru canım ya kabak detoksunu deneyeyim çok severim
BENİMDE KIVIRCIK VE KURU . FÖN ÇEKTİRMİYORUM ELSEVE İN FÖN ÖNCESİ KREMİ VE YAĞI VR ONLARDAN BİRİNİ SÜRÜP KURUMAYA BIRAKIYORUM KENDİ HALİ İLE KALIYOR. FÖN KIVIRCIKLIĞI BOZUYOR BİRDEBak hiç düşünmemiştim ama ağır bi yağ şampuan ile homojen karışıyor mu?
Şampuandaki anyonik katyonlar yağın saçta tutulmasını engelleyip misellere tutunup suyla akmasını sağlamaz mı? Sen bunu bi daha düşün.
Benim gibi kuru kıvırcık saçları olanlar fönden önce kullanabilir bu sayede fönün kalıcılığı artmış olur
CIS COS MU YEDİNSurekli yemek istegi var icimdeya yine bugun cis coslar yedim
Ama sporumu yaptm cok sukur
Valla sıfır yağ yapmıyorum zaten yalan diilAman 2 zeytinden nolcak ye afiyet olsun
Hatta salatana 1 kaşık zeytinyağı ekleyiver diyetisyen görmez duyarsa da YALAN dersin.
Canım meyve s3bze tam buğday ağırlıklı menü ya yani tamen lif deposu menü olduğu için bağırsakları çalıştırıyor +sebzelerin yanında yoğurt var yoğurtta zaten bağırsakları çalıştırıyor + bu verdiği çaylar zaten bağırsakları çalıştırıyor ondan ev sorunu yok canım tam tersine çok çıkıyorum ama protein diyeti olsa idi et+sıfır yağ direk wc sorunu yapar canım zaten katı gıda yok listedediyetisyenine saygı duyuyorum ama yağsız beslenme mi olur wc sıkıntısı yaşadın mı ?
2 zeytinin lafımı olur
MAŞALLAH ÇOSTU BİZİM SARI KIZ ELLERİNE SAĞLIK
bende bu hafta alayım alışveriş yapacam zaten eksiklerimi alacam . kek pasta tatlı yapmıyorum artık çok yiyoruz sonra
güzel fikir aslında
ben yağsız yediğimde sebze yada et fark etmiyor kabızlık yaşıyorum yağ yedim mi z.yağı avokado gibi çıkıyorum wcyeCanım meyve s3bze tam buğday ağırlıklı menü ya yani tamen lif deposu menü olduğu için bağırsakları çalıştırıyor +sebzelerin yanında yoğurt var yoğurtta zaten bağırsakları çalıştırıyor + bu verdiği çaylar zaten bağırsakları çalıştırıyor ondan ev sorunu yok canım tam tersine çok çıkıyorum ama protein diyeti olsa idi et+sıfır yağ direk wc sorunu yapar canım zaten katı gıda yok listede
valla öyle oldu bende pazar gnü yaparım birşeyler tembellik etmezsembir taşla iki kuş planım var canım yarına hem temizlik bitmiş hemde ödemler gitmiş olacak
65 i görürsün benceKızlar ben bugün baya sıkı tuttum nerdeyse detoks gibi birşey oldu bugünün inşallah yarın sabah tekrardan 65.8i yada 65.9 ü görürüm
Bugün evde değilim canım yoksa yapardım ödem çayı falanda yapardım hastane işlerim var gün boyu dışardayımKEŞKE BUGÜN YAPAYDIN CANIM DETOKSU MORALİNDE YERİNE GELİRDİ .
BENİMDE KIVIRCIK VE KURU . FÖN ÇEKTİRMİYORUM ELSEVE İN FÖN ÖNCESİ KREMİ VE YAĞI VR ONLARDAN BİRİNİ SÜRÜP KURUMAYA BIRAKIYORUM KENDİ HALİ İLE KALIYOR. FÖN KIVIRCIKLIĞI BOZUYOR BİRDE
CIS COS MU YEDİN
İnşallah canimKızlar ben bugün baya sıkı tuttum nerdeyse detoks gibi birşey oldu bugünün inşallah yarın sabah tekrardan 65.8i yada 65.9 ü görürüm
DOĞRU YAZMIŞTIN CANIM GEÇMİŞ OLSUNBugün evde değilim canım yoksa yapardım ödem çayı falanda yapardım hastane işlerim var gün boyu dışardayım
Teşekkürler kuzumDOĞRU YAZMIŞTIN CANIM GEÇMİŞ OLSUN
Harikasın canım enerjin yerine gelmişÇok şükür temizlik de bitti bir form çayda içildihiç açlık da hissetmiyorum şimdi kızımı almaya gidiyorum alıp parka geçicem park dönüşü de hala enerjik olursam belki zumba yaparım oda çok tempolu olduğu için çok ödem attırıyor
Nasıl yemeden duran oradaBörek yazdin canım börek istedi bak çok severim ama nasıl tutuyorum kendimi bilemezsin cumartesi de dogumgunu var düşün beni artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?