- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.741
BeeennKizlarrryarın tartı günü kimler eksiyi görmeyi düşünüyor bakalım
niye morelini bozdunki canım tabikide yanliş vakit tartılmişr morelini bozmayarına guzel bi eksi gorursun inşallahSinirlerim bozuldu bugün . Spor sonrası tok karna ve yarım litre su içmişken tartılırsam herhalde ondandır yani olacağı buydu . Eşime sen bak dedim tartıldım . Zayıflamışsın bakma sen sakin dedi yanlışlıkla gördüm ki . 86.0 olan ben 5 gundur hiç kaczmaksiz müthiş diyet ve spor yaptığım halde 86.4 Cikti . Kafayı yedim . Sinirlendim bakkala gittim minik %60 kakaolu 6 kare li bitterin 3 karesiyle sıcak çikolata yaptım az yağlı sütle şuan içiyorum geri kalan 2 karesini yedim birinide eşime verdim . Iki tanede biskuvi yedim küçük . Evde vardı misafr için aldığım .
Sinirlerim bozuldu . 3 haftadır asla ağzıma şeker koymayan ben hicbir kaçamak yapmayan ben sporu aksatmayan bugün bile 7 km yürüyüp 2 km sini koşan ben .... yazık ya . Yanlış zamanda mi tartıldım acaba .. tok karna spordan hemen sonra ve bir sise su ictigimdenmiki
bende 82 felan olduysam çok ağlarım bende yarın bildirim yapıp başlayacam inşallahBeeenneğer düşmediysem aglarım zaten
Canım yapçağın en güzel şey ne biliyon mu tartını kaldır ortadan ya iki üç günde bir tartıl o da sabahları tuvaletten sonra bende senin gibiydim ikide bi tartılır psikolojim bozulurdu 70 kiloyken 72ler çıkardı yiyip içtiklerimden iyice sıkılırdım sen düzgün yiyip içip hareket ettiğini düşünüyosan tartıyla üzme kendini eninde sonunda düşeceksinSinirlerim bozuldu bugün . Spor sonrası tok karna ve yarım litre su içmişken tartılırsam herhalde ondandır yani olacağı buydu . Eşime sen bak dedim tartıldım . Zayıflamışsın bakma sen sakin dedi yanlışlıkla gördüm ki . 86.0 olan ben 5 gundur hiç kaczmaksiz müthiş diyet ve spor yaptığım halde 86.4 Cikti . Kafayı yedim . Sinirlendim bakkala gittim minik %60 kakaolu 6 kare li bitterin 3 karesiyle sıcak çikolata yaptım az yağlı sütle şuan içiyorum geri kalan 2 karesini yedim birinide eşime verdim . Iki tanede biskuvi yedim küçük . Evde vardı misafr için aldığım .
Sinirlerim bozuldu . 3 haftadır asla ağzıma şeker koymayan ben hicbir kaçamak yapmayan ben sporu aksatmayan bugün bile 7 km yürüyüp 2 km sini koşan ben .... yazık ya . Yanlış zamanda mi tartıldım acaba .. tok karna spordan hemen sonra ve bir sise su ictigimdenmiki
Oh afiyet olsun canımKahvalti
1 haslanmis yumurta +3 catal omlet
5 zeytin
1yk tulum peyniri
1.5 dilim ekmek
Biber domates az salatalik
1 avuç maydanoz
Ara
2 dilim portakal
Öğlen
uyuyordum gec oldu
Saat 3.5 4 arasi
4 kofte
2 kepce mercimek corba
2yk patlican 1yk yogurt
Salata
Aksam
1 haslanmis tavuk but
1 kase salata
(Acikmadigim icin boyle gecistirdim )
Su 1.5 lt oldu daha icerim 2 ye tamamlarim
Yarın kesin eksilerdesin canım çok güzel listen afiyet olsun10:00 = 1dilim tam bğdy,peynir,2çeri domates,2zeytin
19:00 = yoğurtlu semizotu salatası (yağsız,tuzsuz)
Gün içinde= 2kupa maydonozlu limonlu çay, 2yeşil çay ,2 form çay,1maden suyu,1 kahve(çok az sütlü)
1.5litre su .Gün boyu temizlik yaptım şimdi de zumba yapıcam kızlar
Bencedee çok iyi hissettiriyo insanaZumba bence en eğlenceli kilo verme yöntemi
SchonerDuft tutuyo listeyi canımbildirime kimi etiketliyoruz kızlar
Haha aynen canım gene foto değiştirecektim fotoyu kaldırdı yeni koyacağım fotoyu anoylamadı ondan bir iki saat öyle kaldı sonra düzeldiProfile yeni fotograf koymussun fistik yine fit fit hatunlardanalismisim ya surekli foto olmasina gecen bas harfi vardi y tuhafima gitti tekrar baktim yellow mu diye
Canım yapçağın en güzel şey ne biliyon mu tartını kaldır ortadan ya iki üç günde bir tartıl o da sabahları tuvaletten sonra bende senin gibiydim ikide bi tartılır psikolojim bozulurdu 70 kiloyken 72ler çıkardı yiyip içtiklerimden iyice sıkılırdım sen düzgün yiyip içip hareket ettiğini düşünüyosan tartıyla üzme kendini eninde sonunda düşeceksin
Boşuna diyetini bozmuşsun akşam la sabah arası yitip içtiklerimizden dolayı 1-2 Kilo fark olur keşke yemeden önce buraya yazsaydın bizde cevaplasaydık akşam 86.4 isem sabah 85.4 ile 84.4 arası bir şey çıkacaktın ama şimdi o çikolata vücudunda şu tutulmasına sebep olacakSinirlerim bozuldu bugün . Spor sonrası tok karna ve yarım litre su içmişken tartılırsam herhalde ondandır yani olacağı buydu . Eşime sen bak dedim tartıldım . Zayıflamışsın bakma sen sakin dedi yanlışlıkla gördüm ki . 86.0 olan ben 5 gundur hiç kaczmaksiz müthiş diyet ve spor yaptığım halde 86.4 Cikti . Kafayı yedim . Sinirlendim bakkala gittim minik %60 kakaolu 6 kare li bitterin 3 karesiyle sıcak çikolata yaptım az yağlı sütle şuan içiyorum geri kalan 2 karesini yedim birinide eşime verdim . Iki tanede biskuvi yedim küçük . Evde vardı misafr için aldığım .
Hemen fark etmeyebilir olabilir yani bunun için yolundan dönme sen kaçamak yapma spor yap dayanabilirsende haftada bir tartıl ben onu niyetlemiştim ama dayanmıyorm hergün tartılıyorumSabah da çok çıkıyor öğlen tartılınca 400 500 gr fark ediyo hep az çıkıyor . Ben en iyisi yarın ac karna tartılıp sonrada haftaya cuma tartilayim
ayy inşallah canım yaSchonerDuft tutuyo listeyi canım
İnşallah hep düşüşle girersin listelere
Zaten sabah aç karnına ve tuvalet sonrası ve kıyafetsiz tartıl ve bir daha gün içinde hiç tartılma böyle bir şey olmasın ben gün içinde tartılıyorum ama bunun matematiğini yaptığım için sabah ne çıkacağını tahmin edebiliyorum bu tarz düşüncelere sebep vermemek için sen sabah söylediğim şekil dışında tartılma benceSabah da çok çıkıyor öğlen tartılınca 400 500 gr fark ediyo hep az çıkıyor . Ben en iyisi yarın ac karna tartılıp sonrada haftaya cuma tartilayim
Sabah kahvaltı 11 de
2 yumurta li omlet
3 adet çeri domates
1 bardak sekersiz bitki çayı
Öğlen 15 30
Annecigimin elinden kisir
Çok az katmer ( biliyorum olmamalıydı)
2 bardak sekersiz çay
3 çeri domates
1 minik salatalik tursusu
Akşam 19 30
4 ymk kaşığı taze fasulye
2 ymk kasigi kisir
Çok cok az haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Ara 20 20
Bir fincan sıcak çikolata ( 3 kare bitter , az yağlı süt , kakao ile kendim yaptım) , 2 kare bitter , 2 minik biskuvi ( sinirlendiğim için 3 haftadır ilk kez oldu malesef )
Spor
Inşaat temizliği ( evde tadilat vardı)
7 km yürüyüş ( 2 km si kosu )
Not 2 gundur hiç ekmek yemedim
Ama nasıl oluyorsa 400 gram almışım deliricemya yanls zmnda tartıldım ins.
Aynen doğru valla . Full konsantre devam o zaman duandan itibarenTartı öncesi kötü bir menü olmuş katmer hem hamur hem aşırı yağlı hemde yanında kısır yemişsin Akşam da bir koca çikolatanın tamamını yemişsin bugünkü menün tamamen diyet dışı ayrıca turşu direk tuz deposu ödem yapar diyette iken yetmemelisin bir daha daha diyete uygun menü yaparsın özellikle perşembeleri en dikkat etmemiz gereken gün
Afiyet olsun canım spor ne alemdeSabah yeşillik bir dilim peynir biraz salça 3 kaşık tahin 6 zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara sütlü kahve iki ceviz 6 fındık iki kuru kayısı
Öğlen küçük porsiyon ton balığı 2 kaşık bamya yemeği bir kase havuç salatası.
Akşam 5 tane form bisküvi bir dilim peynir küçük kase salata bir buyuk bardak ayran. Su 3 lt
Diyetisyene gidecek olmana sevindimslm kızlar kusura bakmayın aktif olamıyorum kızım bi iyleşse tam gelecemde inşallah. Bizde akşama kadar hastanedeydik kan idrar tahlili verdik kanda enfeksiyon çıktı 4 tane iğne verdi şifa osun inşallah. Bu arada diyetisyenle görüştüm yarın kan verip pazartesi kızı tekrar goturecem diyetisyenede gidecem inşallah. Bende bu kada bugunluk
Afiyet olsun canım nutella yemeyi unutmuşsunKahvalti
1 haslanmis yumurta +3 catal omlet
5 zeytin
1yk tulum peyniri
1.5 dilim ekmek
Biber domates az salatalik
1 avuç maydanoz
Ara
2 dilim portakal
Öğlen
uyuyordum gec oldu
Saat 3.5 4 arasi
4 kofte
2 kepce mercimek corba
2yk patlican 1yk yogurt
Salata
Aksam
1 haslanmis tavuk but
1 kase salata
(Acikmadigim icin boyle gecistirdim )
Su 1.5 lt oldu daha icerim 2 ye tamamlarim
Çok az değil mi ya.10:00 = 1dilim tam bğdy,peynir,2çeri domates,2zeytin
19:00 = yoğurtlu semizotu salatası (yağsız,tuzsuz)
Gün içinde= 2kupa maydonozlu limonlu çay, 2yeşil çay ,2 form çay,1maden suyu,1 kahve(çok az sütlü)
1.5litre su .Gün boyu temizlik yaptım şimdi de zumba yapıcam kızlar
Beni etiketle canım ama listeye bildirim yapmayı unutma herkes kendi hesaplıyor biz kontrol ediyoruz.Kizlarrryarın tartı günü kimler eksiyi görmeyi düşünüyor bakalım
Protein günü gibi olmuş afiyet olsun canımYemek listemde
Sabah
1 duble şekersiz nescafe
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
4 tane fındık boy çeri domates
10 dal maydanoz
Ara
Sütlü sade kahve
Akşam
3 biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Canım spor yapınca vücut şişer herşeyden önce. Birde su içmişsin tüm emeğini çöpe attın bugün. Neyse böyle olduğu zaman bizlere yaz sonra yemeye karar ver anlaştık mıSinirlerim bozuldu bugün . Spor sonrası tok karna ve yarım litre su içmişken tartılırsam herhalde ondandır yani olacağı buydu . Eşime sen bak dedim tartıldım . Zayıflamışsın bakma sen sakin dedi yanlışlıkla gördüm ki . 86.0 olan ben 5 gundur hiç kaczmaksiz müthiş diyet ve spor yaptığım halde 86.4 Cikti . Kafayı yedim . Sinirlendim bakkala gittim minik %60 kakaolu 6 kare li bitterin 3 karesiyle sıcak çikolata yaptım az yağlı sütle şuan içiyorum geri kalan 2 karesini yedim birinide eşime verdim . Iki tanede biskuvi yedim küçük . Evde vardı misafr için aldığım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?