- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.761
Tok karına bende 1 yada 1,5 kilo fark ediyor sabah wc çıkışı aç karnına tartilman gerekirSinirlerim bozuldu bugün . Spor sonrası tok karna ve yarım litre su içmişken tartılırsam herhalde ondandır yani olacağı buydu . Eşime sen bak dedim tartıldım . Zayıflamışsın bakma sen sakin dedi yanlışlıkla gördüm ki . 86.0 olan ben 5 gundur hiç kaczmaksiz müthiş diyet ve spor yaptığım halde 86.4 Cikti . Kafayı yedim . Sinirlendim bakkala gittim minik %60 kakaolu 6 kare li bitterin 3 karesiyle sıcak çikolata yaptım az yağlı sütle şuan içiyorum geri kalan 2 karesini yedim birinide eşime verdim . Iki tanede biskuvi yedim küçük . Evde vardı misafr için aldığım .
Sinirlerim bozuldu . 3 haftadır asla ağzıma şeker koymayan ben hicbir kaçamak yapmayan ben sporu aksatmayan bugün bile 7 km yürüyüp 2 km sini koşan ben .... yazık ya . Yanlış zamanda mi tartıldım acaba .. tok karna spordan hemen sonra ve bir sise su ictigimdenmiki
Tamam canım spor iyi durumda ufaklık durursa bölgesel yapacagimAfiyet olsun canım spor ne alemde
Diyetisyene gidecek olmana sevindim
Afiyet olsun canım nutella yemeyi unutmuşsun
Çok az değil mi ya.
Beni etiketle canım ama listeye bildirim yapmayı unutma herkes kendi hesaplıyor biz kontrol ediyoruz.
Protein günü gibi olmuş afiyet olsun canım
Canım spor yapınca vücut şişer herşeyden önce. Birde su içmişsin tüm emeğini çöpe attın bugün. Neyse böyle olduğu zaman bizlere yaz sonra yemeye karar ver anlaştık mı
Afiyet olsun canım spor ne alemde
Çok az değil mi ya.
Beni etiketle canım ama listeye bildirim yapmayı unutma herkes kendi hesaplıyor biz kontrol ediyoruz.
Canım spor yapınca vücut şişer herşeyden önce. Birde su içmişsin tüm emeğini çöpe attın bugün. Neyse böyle olduğu zaman bizlere yaz sonra yemeye karar ver anlaştık mı
Afiyet olsun canım keşke yemeseydin. Neyse bundan sonra dikkat etmelisinSabah kahvaltı 11 de
2 yumurta li omlet
3 adet çeri domates
1 bardak sekersiz bitki çayı
Öğlen 15 30
Annecigimin elinden kisir
Çok az katmer ( biliyorum olmamalıydı)
2 bardak sekersiz çay
3 çeri domates
1 minik salatalik tursusu
Akşam 19 30
4 ymk kaşığı taze fasulye
2 ymk kasigi kisir
Çok cok az haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Ara 20 20
Bir fincan sıcak çikolata ( 3 kare bitter , az yağlı süt , kakao ile kendim yaptım) , 2 kare bitter , 2 minik biskuvi ( sinirlendiğim için 3 haftadır ilk kez oldu malesef )
Spor
Inşaat temizliği ( evde tadilat vardı)
7 km yürüyüş ( 2 km si kosu )
Not 2 gundur hiç ekmek yemedim
Ama nasıl oluyorsa 400 gram almışım deliricemya yanls zmnda tartıldım ins.
Afiyet olsun canım bundan sonra etiketlerim seniSabah
1 kuru kayısı
1 omlet
1 dilim ekmek
1 yk kadar yoğurtlu avokado
1 tatli kaşığı bal karışımı içinde fındık badem ceviz var.
Yarım közpatlıcan ve bolca marul
Ara yok
Öğlen
Közde tavuk
2 lokma lavaş
1 k.kase ezogelin
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 minik muz
1 kase yoğurt içine 1 salatalik 1yk avokado
Suyu sayamadım bolca içtim
gitmek zorundayım canım yoksa tekrar vermek için motivasyon yokAfiyet olsun canım spor ne alemde
Çok az değil mi ya.
Afiyet olsun kuzum4 ufak çipura (fırında zeytinyağlı güveç)
Yeşil salata
Limonlu maden suyu
Bir bardak kefir geceyi kapattım bakalım.. 3litre su hedefi koymuştum ama 1.8 anca icebildim yarın tamamlarim.ins.
Sadece çikolata + katmer zaten 900 kaloriyi geçiyor yanlış hesaplamışmışsın ben çoğu zamn 900kaloriyi tutturmaya çalışıyorum tutturduğumda menüm bom boş oluyor imkansız o menü ile900 kalori almışım bugün hesapladım da
Cikolata 35 gr filandı .. omlet 100 kalori . Kisir toplam 400 kalori filan . Sıvı yağ koymadım omlet e bir çay kaşığı zeytinyağ koydum onu da peçeteyle sildim sonra birazını . Ekmek filnda yemedim bugün ayran ev yoğurdundan . Taze fasulyede cok az kalorisi zaten . Katmer bi lokmacik yedim çok az iki parmak kadar yaniB Baharyagmuru35 katmer nekadar dı? Yanında yediğin kısır ne kadar dı? Mesela sonrasında tekrar iki kaşık kısır yemişsin kaşığı 25 kalori zaten sabah omlet yemişsin mesal ne kadarcyağ koydun 1kaşık sıvı yağ 103 kalori canım ? Tartıyı anlatırken orda çikolata paketinin nerdeyse tamamını yedim yazmıştım ama o paket kaç gramlıktı ? Menü paylaşırken miktar belirt canım
Katmer öyle bütün yemedim ki ben Çok az iki parmak kadar Bir ısirik yedim . Cikolata 35 gr zaten hepsi 100 kalori en fazla uygulama var barkot okutuluyor onla okuturuyorum çıkıyor besin degeri kalorisi herşeySadece çikolata + katmer zaten 900 kaloriyi geçiyor yanlış hesaplamışmışsın ben çoğu zamn 900kaloriyi tutturmaya çalışıyorum tutturduğumda menüm bom boş oluyor imkansız o menü ile
Canım pakettin arkasında da yazar ama çikolatanın 35 grm 200 kaloriye yakın oluyor zaten 40grm ı tam 200kalori çikolatanın malesefKatmer öyle bütün yemedim ki ben Çok az iki parmak kadar Bir ısirik yedim . Cikolata 35 gr zaten hepsi 100 kalori en fazla uygulama var barkot okutuluyor onla okuturuyorum çıkıyor besin degeri kalorisi herşey
Kahvaltı: 2 yumurta , biraz beyaz peynir, 5 zeytin , bir biber portakal suyuucukgenclik menünü göremedim
Canım pakettin arkasında da yazar ama çikolatanın 35 grm 200 kaloriye yakın oluyor zaten 40grm ı tam 200kalori çikolatanın malesefayrıca kalorinin kaç olduğundan çok neyden aldığımız önemli 200kalorilik tatlı ile 200kalorilik protein alımı arasında vucutta çok büyük farklılık oluyor bilgin olsun karbonhidrat ve şeker grubu mümkün olduğunca tüketmemeliyiz bu arada ben katmeri 1 katmer olarak düşündüm miktar belirtmediğim için canım ama 2 parlakmış o sıkıntı olmaz miktarları belirtirsen bizde daha iyi anlar ve yorumlarız canım miktarla az sa çok sıkıntı olmaz bu hafta en az 1 kilo varmışsındır merak etme
Kızlar unuttum bugün 3 dilim ekmek yedim.Kahvaltı: 2 yumurta , biraz beyaz peynir, 5 zeytin , bir biber portakal suyu
Öğlen : çorba, yeşillik salatası
Ara:bir elma
Akşam: kabak dolması yanında yoğurt
Kusura bakmayın. Biraz geç yazdım ama ancak müsait oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?