Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tok karına bende 1 yada 1,5 kilo fark ediyor sabah wc çıkışı aç karnına tartilman gerekir

Sabah
1 kuru kayısı
1 omlet
1 dilim ekmek
1 yk kadar yoğurtlu avokado
1 tatli kaşığı bal karışımı içinde fındık badem ceviz var.
Yarım közpatlıcan ve bolca marul
Ara yok
Öğlen
Közde tavuk
2 lokma lavaş
1 k.kase ezogelin
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 minik muz
1 kase yoğurt içine 1 salatalik 1yk avokado

Suyu sayamadım bolca içtim

Tamam canım spor iyi durumda ufaklık durursa bölgesel yapacagim

Anlaştık tmm cnm

Afiyet olsun canım keşke yemeseydin. Neyse bundan sonra dikkat etmelisin

Afiyet olsun canım bundan sonra etiketlerim seni

gitmek zorundayım canım yoksa tekrar vermek için motivasyon yok

4 ufak çipura (fırında zeytinyağlı güveç)
Yeşil salata
Limonlu maden suyu

Bir bardak kefir geceyi kapattım bakalım.. 3litre su hedefi koymuştum ama 1.8 anca icebildim yarın tamamlarim.ins.
Afiyet olsun kuzum

900 kalori almışım bugün hesapladım da
Sadece çikolata + katmer zaten 900 kaloriyi geçiyor yanlış hesaplamışmışsın ben çoğu zamn 900kaloriyi tutturmaya çalışıyorum tutturduğumda menüm bom boş oluyor imkansız o menü ile

B Baharyagmuru35 katmer nekadar dı? Yanında yediğin kısır ne kadar dı? Mesela sonrasında tekrar iki kaşık kısır yemişsin kaşığı 25 kalori zaten sabah omlet yemişsin mesal ne kadarcyağ koydun 1kaşık sıvı yağ 103 kalori canım ? Tartıyı anlatırken orda çikolata paketinin nerdeyse tamamını yedim yazmıştım ama o paket kaç gramlıktı ? Menü paylaşırken miktar belirt canım

Cikolata 35 gr filandı .. omlet 100 kalori . Kisir toplam 400 kalori filan . Sıvı yağ koymadım omlet e bir çay kaşığı zeytinyağ koydum onu da peçeteyle sildim sonra birazını . Ekmek filnda yemedim bugün ayran ev yoğurdundan . Taze fasulyede cok az kalorisi zaten . Katmer bi lokmacik yedim çok az iki parmak kadar yani

Sadece çikolata + katmer zaten 900 kaloriyi geçiyor yanlış hesaplamışmışsın ben çoğu zamn 900kaloriyi tutturmaya çalışıyorum tutturduğumda menüm bom boş oluyor imkansız o menü ile
Katmer öyle bütün yemedim ki ben Çok az iki parmak kadar Bir ısirik yedim . Cikolata 35 gr zaten hepsi 100 kalori en fazla uygulama var barkot okutuluyor onla okuturuyorum çıkıyor besin degeri kalorisi herşey

Katmer öyle bütün yemedim ki ben Çok az iki parmak kadar Bir ısirik yedim . Cikolata 35 gr zaten hepsi 100 kalori en fazla uygulama var barkot okutuluyor onla okuturuyorum çıkıyor besin degeri kalorisi herşey
Canım pakettin arkasında da yazar ama çikolatanın 35 grm 200 kaloriye yakın oluyor zaten 40grm ı tam 200kalori çikolatanın malesef ayrıca kalorinin kaç olduğundan çok neyden aldığımız önemli 200kalorilik tatlı ile 200kalorilik protein alımı arasında vucutta çok büyük farklılık oluyor bilgin olsun karbonhidrat ve şeker grubu mümkün olduğunca tüketmemeliyiz bu arada ben katmeri 1 katmer olarak düşündüm miktar belirtmediğim için canım ama 2 parlakmış o sıkıntı olmaz miktarları belirtirsen bizde daha iyi anlar ve yorumlarız canım miktarla az sa çok sıkıntı olmaz bu hafta en az 1 kilo varmışsındır merak etme

Hiç kaçamak yapmıyorum 3 haftadır tek bugün oldu işte. Inşallah veririz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…