- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.141
Teşekkür ederim yaptıkça daha çok yapasım geliyor1 gün yapsak yeterli bence sen ne dersin.
Sağol canım benim
Yanına yoğurt ve soğan da eklendi mi benim için muhteşem bir yemek olurdu . Afiyet olsun canım yetti mi
Hadi bakalım
Afiyet olsun canım tost makinesinde nasıl oluyor balığın tadı
Sporun süper
Evet canım tam yunuslarda iken çektim fotolarıBostanlı sahili mi ?
Hafiflemeli yürüyüşler dilerim canım.
Aaa sen neresindensin canım ?Aa sende izmir de misin canım bende öyle ne güzel yakınsın sahile yürü koş bizim yerimizede
Bende o amaçla demiştim tatlım zatenKomik ve tatlı kız seni uğraş benimle sorun yok kendime geleyim şöyle silkeleneyim ihtiyacım varof sıkıldım şu 60 dan
Bucadayım canım sen ne güzel sahile yakınsınAaa sen neresindensin canım ?
Evet ben bugün adet olucaktm yada bizlere olmadım bekledim bekledim gelmedi malesefAdet olunca fazla çıkıyoruz ya o zmn da tartılmak zorunlumu adet döneminde
Olur kuzum benim icin de iyi olur 1 gun olmasi1 gün yapsak yeterli bence sen ne dersin.
Sağol canım benim
Yanına yoğurt ve soğan da eklendi mi benim için muhteşem bir yemek olurdu . Afiyet olsun canım yetti mi
Hadi bakalım
Sporun süper
Hııımm aynen sen sahile çok uzakmışsın evt canım benim 2 sokak arkam sahil o açıdan şanslıyımBucadayım canım sen ne güzel sahile yakınsın
Tünel sayesinde kolaylaştı aslında ama işte araba lazımHııımm aynen sen sahile çok uzakmışsın evt canım benim 2 sokak arkam sahil o açıdan şanslıyımkızı kreşe bırakıp sahile geçiyorum iyi oluyor
Bu ara ne yesem yetmiyor canım, oyalıyorum kendimi. Geç saatlere kadar da uyumayınca zor olacak alışana kadarYanına yoğurt ve soğan da eklendi mi benim için muhteşem bir yemek olurdu . Afiyet olsun canım yetti mi
Bende öyleyimTünel sayesinde kolaylaştı aslında ama işte araba lazım
Valla hayallerimi yaşıyosun ne güzel deniz aşığıyım bende o kadar yakın olmak isterdim olsamda eve girmezdim gerçi
Yap canım hadi bu hafta her gün yürüyelim ama hafta sonu geçsin öyle tamam mı ? Ben bugün ki 2saat cezayı yaptm hatta 1 saatini koştum ve hatta bugün 1saat 'te bisiklet sürdümallah korumuş valla geçmiş olsun canım.
işe ne zaman başladın
tost ekmeği yerine tam buğdaylı yada kepekli ekmeğe yağsız tost yapıyoruz. portakal limon suyu yerine süt ya da bitki çyı içiyoruz canım
haftaya cuma hedefimizi yazıyoruz canım
çok imrendim şuan sana bende hafta sonu yaparım artık 2 gün
Kahvaltı: 2dilim kızarmış tam buğday, 2çeri domates, 2zeytin,tulum peyniri, yeşil çay
Ara: çok az süt eklenmiş kahve
Akşam: 1kase şehriye çorbası,fırında domatesli patlıcan ,bir lokma ekmek,4yk yoğurtlu semiz otu
Spor:
1saat kondisyon bisikleti
2 saat sahil yürüyüşü ( bunun 1saati çok yüksek tempo hızlı nabız ile sonrasında 1 saati koşu olarak yaptım )
1 gün yapsak yeterli bence sen ne dersin.
Sağol canım benim
Hadi bakalım
Sporun süper
12/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71 =69,20 -68.30
SchonerDuft = 69,00 - 67,90
@yellow girl =66,2 - 64,9
tgb1907= 66,00 - 65,00
@magickk=60,40-59,8
ucukgenclik =68.80-68.00
berkas = 67,30 - 65,00
@Buki_89=
Turkuazmavi90= 85,40 - 84,00
Rabia- = 78,30 - 77,00
arden32 = 81.40 - 79.90
sena zeynep = 57,40- 56,50
drdotty =80/78
@ELF_LR35=
chaos1023 =98.00 -96.50
@Aurora-ra =
@GuLce_=
@orkide1453=
Oooooffff direk hayalim o zatenİnşallah öyleyimdir canım hiç büyük kilolar vermedim bu sefer test etçez bakalm bünyemi
İnşallah hepimiz çok rahat zayıflayalım inşalah yazın şortlar mayolar giyelim çeşit çeşit
benim hedefim tam da o zatenAynen kilo vermenin en güzel yanı deniz, bikini, şortlar, elbiseler
Evt tatlım sağolBostanlı sahili mi ?
Hafiflemeli yürüyüşler dilerim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?