Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim yaptıkça daha çok yapasım geliyor

Olur kuzum benim icin de iyi olur 1 gun olmasi
Ilk defa deneyecegim duruma gore zorlamazsa birdahakinde 2 gun yaparim yarin kabak alayim pazar yapariz

Hııımm aynen sen sahile çok uzakmışsın evt canım benim 2 sokak arkam sahil o açıdan şanslıyım kızı kreşe bırakıp sahile geçiyorum iyi oluyor
Tünel sayesinde kolaylaştı aslında ama işte araba lazım
Valla hayallerimi yaşıyosun ne güzel deniz aşığıyım bende o kadar yakın olmak isterdim olsamda eve girmezdim gerçi

Yanına yoğurt ve soğan da eklendi mi benim için muhteşem bir yemek olurdu . Afiyet olsun canım yetti mi
Bu ara ne yesem yetmiyor canım, oyalıyorum kendimi. Geç saatlere kadar da uyumayınca zor olacak alışana kadar
1 hafta dayanabilsem gerisi gelir. Yine şeker orucuna niyetlendim
Hayırlısı bakalım

Tünel sayesinde kolaylaştı aslında ama işte araba lazım
Valla hayallerimi yaşıyosun ne güzel deniz aşığıyım bende o kadar yakın olmak isterdim olsamda eve girmezdim gerçi
Bende öyleyim tam deniz aşığıyım canım sağol Allah sana da buralardan bir ev nasip etsin inşallah

Kahvaltı: 2dilim kızarmış tam buğday, 2çeri domates, 2zeytin,tulum peyniri, yeşil çay

Ara: çok az süt eklenmiş kahve

Akşam: 1kase şehriye çorbası,fırında domatesli patlıcan ,bir lokma ekmek,4yk yoğurtlu semiz otu

Spor:
1saat kondisyon bisikleti
2 saat sahil yürüyüşü ( bunun 1saati çok yüksek tempo hızlı nabız ile sonrasında 1 saati koşu olarak yaptım )

Yap canım hadi bu hafta her gün yürüyelim ama hafta sonu geçsin öyle tamam mı ? Ben bugün ki 2saat cezayı yaptm hatta 1 saatini koştum ve hatta bugün 1saat 'te bisiklet sürdüm tam 3saat yağ yaktım yani

Oh maşallah 2 saat yürüyüş baya fazla .
Nasıl dayand8n benim hep bacak kemiklerim zonkluyor koşarken istediğim kadar koşamıyorum

Gayet güzel oluyor cnm tabi tost makinesi mahvoluyor orası ayrı

selamlar ilk menumu vereyim
10.30
2 yumurta peynir çeşitleri zeytin domates salatalık 1dlm tb ekmek
13.15
sutlu kahve 3 hurma
15.00
1 armut
17.30
1kepçeden az fazla yeşil mercimek yemeği 2yk bulgur pilavı. Yoğurt salata
su2.5
spor 1 saat tempolu yürüyüş

İnşallah öyleyimdir canım hiç büyük kilolar vermedim bu sefer test etçez bakalm bünyemi
İnşallah hepimiz çok rahat zayıflayalım inşalah yazın şortlar mayolar giyelim çeşit çeşit
Oooooffff direk hayalim o zaten şu sahil de yazın şortla gezicem ona hazırlıyorum kendimi
Aynen kilo vermenin en güzel yanı deniz, bikini, şortlar, elbiseler
benim hedefim tam da o zaten yazın tatile gitmek için valizi açıcam ve içine evden hiçbir şey koymıycam mağazalardan aldığım çeşit çeşit elbiseler,şortlar,etekler,bikiniler ile dolacak o valiz sahilde ,havuzda ,yemekte,otellerde giyeceğim kıyafetleri ve tatilde gideceğim yerleri hayal ederem spora tam gaz sarılıyorum
Bostanlı sahili mi ?
Hafiflemeli yürüyüşler dilerim canım.
Evt tatlım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…