- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.161
Aynen canım ben de gittiğim yerde yeni almayı çok seviyorum.Oooooffff direk hayalim o zatenşu sahil de yazın şortla gezicem ona hazırlıyorum kendimi
benim hedefim tam da o zatenyazın tatile gitmek için valizi açıcam ve içine evden hiçbir şey koymıycam mağazalardan aldığım çeşit çeşit elbiseler,şortlar,etekler,bikiniler ile dolacak o valiz sahilde ,havuzda ,yemekte,otellerde giyeceğim kıyafetleri ve tatilde gideceğim yerleri hayal ederem spora tam gaz sarılıyorum ☀
Evt tatlım sağol
2 gün beni zorlar aynı şeyi yemekten bıkmazsan çok güzel verirsin birde yağdan verirsin.bende alayım pazardan yarın.Olur kuzum benim icin de iyi olur 1 gun olmasi
Ilk defa deneyecegim duruma gore zorlamazsa birdahakinde 2 gun yaparim yarin kabak alayim pazar yapariz
Şeker orucu seni zorlamaz mı kuzum . Kalorisi düşük şeyler yemeye çalış bu dönemde canım olmadı bir diyetisyene başla.Bu ara ne yesem yetmiyor canım, oyalıyorum kendimi. Geç saatlere kadar da uyumayınca zor olacak alışana kadar
1 hafta dayanabilsem gerisi gelir. Yine şeker orucuna niyetlendim
Hayırlısı bakalım
Vayyy spora bak tebrik ederim .bende çakma reformer yapacam ekipmanı kurunca resim atarım sana.Kahvaltı: 2dilim kızarmış tam buğday, 2çeri domates, 2zeytin,tulum peyniri, yeşil çay
Ara: çok az süt eklenmiş kahve
Akşam: 1kase şehriye çorbası,fırında domatesli patlıcan ,bir lokma ekmek,4yk yoğurtlu semiz otu
Spor:
1saat kondisyon bisikleti
2 saat sahil yürüyüşü ( bunun 1saati çok yüksek tempo hızlı nabız ile sonrasında 1 saati koşu olarak yaptım )
Yediklerin çok az bugün nasıl dayandın.Yap canım hadi bu hafta her gün yürüyelim ama hafta sonu geçsin öyle tamam mı ? Ben bugün ki 2saat cezayı yaptm hatta 1 saatini koştum ve hatta bugün 1saat 'te bisiklet sürdümtam 3saat yağ yaktım yani
Bulaşık makinesine attın mı temizlenir canım 2 dk kokusu nasıl çıkıyor evden önemli olan o uzun süre çıkmıyor kokusuGayet güzel oluyor cnm tabi tost makinesi mahvoluyor orası ayrı
Beğendim menüyü afiyet olsunselamlar ilk menumu vereyim
10.30
2 yumurta peynir çeşitleri zeytin domates salatalık 1dlm tb ekmek
13.15
sutlu kahve 3 hurma
15.00
1 armut
17.30
1kepçeden az fazla yeşil mercimek yemeği 2yk bulgur pilavı. Yoğurt salata
su2.5
spor 1 saat tempolu yürüyüş
Ay inşallah canım benimde içinde gez bundan sonraBende öyleyimtam deniz aşığıyım canım sağol Allah sana da buralardan bir ev nasip etsin inşallah
Ohh aç kaldık yorulduk o şortları hakettik dicez az kaldıOooooffff direk hayalim o zatenşu sahil de yazın şortla gezicem ona hazırlıyorum kendimi
benim hedefim tam da o zatenyazın tatile gitmek için valizi açıcam ve içine evden hiçbir şey koymıycam mağazalardan aldığım çeşit çeşit elbiseler,şortlar,etekler,bikiniler ile dolacak o valiz sahilde ,havuzda ,yemekte,otellerde giyeceğim kıyafetleri ve tatilde gideceğim yerleri hayal ederem spora tam gaz sarılıyorum ☀
Evt tatlım sağol
Bi deneyeyim tatlim zorlanmazsam sıkıntı yok ikinci gunde yapabilirim sıkıntı olmaz ayni seyi yemek2 gün beni zorlar aynı şeyi yemekten bıkmazsan çok güzel verirsin birde yağdan verirsin.bende alayım pazardan yarın.
Şeker orucu seni zorlamaz mı kuzum . Kalorisi düşük şeyler yemeye çalış bu dönemde canım olmadı bir diyetisyene başla.
Vayyy spora bak tebrik ederim .bende çakma reformer yapacam ekipmanı kurunca resim atarım sana.
Yediklerin çok az bugün nasıl dayandın.
Bulaşık makinesine attın mı temizlenir canım 2 dk kokusu nasıl çıkıyor evden önemli olan o uzun süre çıkmıyor kokusu
Beğendim menüyü afiyet olsun
Çok normal cañim şuan okadar yürüyemezsin 60lı 70li kilolara gelince okadar zorlamaz seni de canim şuan zaten koşma senin için tehlikeli olur canım ama yüriyebildiğin kadar yürü giderek artırırsın 20dk 30dk sonra ki haftalar 40dak çıkartırsın meselaOh maşallah 2 saat yürüyüş baya fazla .
Nasıl dayand8n benim hep bacak kemiklerim zonkluyor koşarken istediğim kadar koşamıyorum
Dün daha da az yemişsin canım alıştım dün de iki öğün yedim ama akşam sadece yoğurdun içine semizotu doğrayıp tek onu yemiştim öyle durmuştum canım sanırım 4 aydır diyette olunca miğdem artık küçülmüş açlık hissetmiyorum2 gün beni zorlar aynı şeyi yemekten bıkmazsan çok güzel verirsin birde yağdan verirsin.bende alayım pazardan yarın.
Şeker orucu seni zorlamaz mı kuzum . Kalorisi düşük şeyler yemeye çalış bu dönemde canım olmadı bir diyetisyene başla.
Vayyy spora bak tebrik ederim .bende çakma reformer yapacam ekipmanı kurunca resim atarım sana.
Yediklerin çok az bugün nasıl dayandın.
Bulaşık makinesine attın mı temizlenir canım 2 dk kokusu nasıl çıkıyor evden önemli olan o uzun süre çıkmıyor kokusu
Beğendim menüyü afiyet olsun
Kızarmış değilde tost makinesinde pişmiş yesen sağlıklı ve diyete uygun olur. Portakal ve limon suyu için düşüncelerimi dün söylemiştimKahvaltı: tost, taze sıkılmış portakal limon karışımı
Öğle: bir elma
Akşam: 5 kaşık pilav, 60 gr köfte , 3 kızarmış biber.
Bende öyle olabilsem ya yediğim yemek lezziz ve sunumu güzel olmalı ve aynı olmamalıBi deneyeyim tatlim zorlanmazsam sıkıntı yok ikinci gunde yapabilirim sıkıntı olmaz ayni seyi yemekbiliyorsun her turlu yerim yeter ki ac kalmayayim
Alıştıysan çok iyi canım. Cumaya birinciliğe oynayalım zaten. Herkes coşmuşkenDün daha da az yemişsin canım alıştım dün de iki öğün yedim ama akşam sadece yoğurdun içine semizotu doğrayıp tek onu yemiştim öyle durmuştum canım sanırım 4 aydır diyette olunca miğdem artık küçülmüş açlık hissetmiyorumama önümüzdeki cuma ya iyi bir düşüş olacak onu hissediyorum bir den gidecek m
Deniycem bakalım tatlım kabak detoksu iyi oluyor diğerleri pek iyi gelmedi bana kabagida seviyorum ondan galiba birde muz detoksu varmış onuda yeni duydumBende o amaçla demiştim tatlım zaten
Bi kabak detoksu mu denesen acaba
Ooo hedefin çok iyi canim hadi inşallah12/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71 =69,20 -68.30
SchonerDuft = 69,00 - 67,90
@yellow girl =66,2 - 64,9
tgb1907= 66,00 - 65,00
magickk =60,40-59,8
ucukgenclik =
berkas = 67,30 - 65,00
@Buki_89=
Turkuazmavi90= 85,40 - 84,00
Rabia- = 78,30 - 77,00
@arden32 = 81.40 - 79.90
sena zeynep = 57,40- 56,50
@drdotty=80/78
@ELF_LR35=
chaos1023 =98.00 -96.50
@Aurora-ra =
GuLce_ =
@orkide1453=
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2254984
Bu da benim akşam yemeğim
Her zamanki gibi harikasınKahvaltı: 2dilim kızarmış tam buğday, 2çeri domates, 2zeytin,tulum peyniri, yeşil çay
Ara: çok az süt eklenmiş kahve
Akşam: 1kase şehriye çorbası,fırında domatesli patlıcan ,bir lokma ekmek,4yk yoğurtlu semiz otu
Spor:
1saat kondisyon bisikleti
2 saat sahil yürüyüşü ( bunun 1saati çok yüksek tempo hızlı nabız ile sonrasında 1 saati koşu olarak yaptım )
Çok güzel canım afiyet olsunselamlar ilk menumu vereyim
10.30
2 yumurta peynir çeşitleri zeytin domates salatalık 1dlm tb ekmek
13.15
sutlu kahve 3 hurma
15.00
1 armut
17.30
1kepçeden az fazla yeşil mercimek yemeği 2yk bulgur pilavı. Yoğurt salata
su2.5
spor 1 saat tempolu yürüyüş
Yeme şeklini ne zaman değiştireceksin. Karar verebildin miBugün
Kahvalti peynirli omlet domates salatalık 2 ceviz 1 kuru kayısı
Ara sade türk kahvesi 2 dilim elma 2 kuru kayısı
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği 1 kase mercimek çorbası
2.5 lt su
45 dk leslie
Günaydın iyi haftasonları canımHerkese Günaydın
Musmutlu haftasonları olsun hepimize
Dün bildirim günüydü canım en geç 12.30 a kadar yapman gerekiyordu.10.30 2 yum peynir zeytin 3 kayisi
15.00 nescafe elma
18.00 patates peynir zeytin salata
Su 1.5
SchonerDuft
Hedefim 74.olmak suan 75 im
Ben hala adapte olamadm diyete surekli disarda oluyorum ondan sanirim ama toparlicam ins
Mısırı beğenmedim nişasta kaynağı onun yerine kahve içeydinAra h.cevizli kahve
Öğlen peynirli salata bir wasa
Akşam musakka 4 kaşık, cacık
Son ara öğün bı bardak mısır patlatması bir kase çağla bir bardak kefir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?