Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım ben de gittiğim yerde yeni almayı çok seviyorum.

Olur kuzum benim icin de iyi olur 1 gun olmasi
Ilk defa deneyecegim duruma gore zorlamazsa birdahakinde 2 gun yaparim yarin kabak alayim pazar yapariz
2 gün beni zorlar aynı şeyi yemekten bıkmazsan çok güzel verirsin birde yağdan verirsin.bende alayım pazardan yarın.
Bu ara ne yesem yetmiyor canım, oyalıyorum kendimi. Geç saatlere kadar da uyumayınca zor olacak alışana kadar
1 hafta dayanabilsem gerisi gelir. Yine şeker orucuna niyetlendim
Hayırlısı bakalım
Şeker orucu seni zorlamaz mı kuzum . Kalorisi düşük şeyler yemeye çalış bu dönemde canım olmadı bir diyetisyene başla.
Vayyy spora bak tebrik ederim .bende çakma reformer yapacam ekipmanı kurunca resim atarım sana.
Yap canım hadi bu hafta her gün yürüyelim ama hafta sonu geçsin öyle tamam mı ? Ben bugün ki 2saat cezayı yaptm hatta 1 saatini koştum ve hatta bugün 1saat 'te bisiklet sürdüm tam 3saat yağ yaktım yani
Yediklerin çok az bugün nasıl dayandın.
Gayet güzel oluyor cnm tabi tost makinesi mahvoluyor orası ayrı
Bulaşık makinesine attın mı temizlenir canım 2 dk kokusu nasıl çıkıyor evden önemli olan o uzun süre çıkmıyor kokusu
Beğendim menüyü afiyet olsun

Bende öyleyim tam deniz aşığıyım canım sağol Allah sana da buralardan bir ev nasip etsin inşallah
Ay inşallah canım benimde içinde gez bundan sonra
Ohh aç kaldık yorulduk o şortları hakettik dicez az kaldı

Bi deneyeyim tatlim zorlanmazsam sıkıntı yok ikinci gunde yapabilirim sıkıntı olmaz ayni seyi yemek biliyorsun her turlu yerim yeter ki ac kalmayayim

Oh maşallah 2 saat yürüyüş baya fazla .
Nasıl dayand8n benim hep bacak kemiklerim zonkluyor koşarken istediğim kadar koşamıyorum
Çok normal cañim şuan okadar yürüyemezsin 60lı 70li kilolara gelince okadar zorlamaz seni de canim şuan zaten koşma senin için tehlikeli olur canım ama yüriyebildiğin kadar yürü giderek artırırsın 20dk 30dk sonra ki haftalar 40dak çıkartırsın mesela o şekilde yaparsın canım benim yıllardır yapmadgm spor çeşidi kalmadı kickboks hariç onada eşim kıskançlıktan izin vermiyor ama onu da yapcam bir gün benim kondisyon yüksek canım yani sen bana bakma beni yürümek zorlamıyor ama koşmak 5-6 kilo öncesinde zorluyordu ama yapıyordum biraz biraz şimdi artık 66 kiloya inince çok hafiflemiş hissediyorum koşuda dans da artık çok kolay oluyor

Dün daha da az yemişsin canım alıştım dün de iki öğün yedim ama akşam sadece yoğurdun içine semizotu doğrayıp tek onu yemiştim öyle durmuştum canım sanırım 4 aydır diyette olunca miğdem artık küçülmüş açlık hissetmiyorum ama önümüzdeki cuma ya iyi bir düşüş olacak onu hissediyorum bir den gidecek m

Kahvaltı: tost, taze sıkılmış portakal limon karışımı
Öğle: bir elma
Akşam: 5 kaşık pilav, 60 gr köfte , 3 kızarmış biber.
Kızarmış değilde tost makinesinde pişmiş yesen sağlıklı ve diyete uygun olur. Portakal ve limon suyu için düşüncelerimi dün söylemiştim
Bi deneyeyim tatlim zorlanmazsam sıkıntı yok ikinci gunde yapabilirim sıkıntı olmaz ayni seyi yemek biliyorsun her turlu yerim yeter ki ac kalmayayim
Bende öyle olabilsem ya yediğim yemek lezziz ve sunumu güzel olmalı ve aynı olmamalı
Alıştıysan çok iyi canım. Cumaya birinciliğe oynayalım zaten. Herkes coşmuşken

Her zamanki gibi harikasın

Çok güzel canım afiyet olsun

Bugün
Kahvalti peynirli omlet domates salatalık 2 ceviz 1 kuru kayısı
Ara sade türk kahvesi 2 dilim elma 2 kuru kayısı
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği 1 kase mercimek çorbası
2.5 lt su
45 dk leslie
Yeme şeklini ne zaman değiştireceksin. Karar verebildin mi

10.30 2 yum peynir zeytin 3 kayisi
15.00 nescafe elma
18.00 patates peynir zeytin salata
Su 1.5
SchonerDuft
Hedefim 74.olmak suan 75 im
Ben hala adapte olamadm diyete surekli disarda oluyorum ondan sanirim ama toparlicam ins
Dün bildirim günüydü canım en geç 12.30 a kadar yapman gerekiyordu.
Ara h.cevizli kahve
Öğlen peynirli salata bir wasa
Akşam musakka 4 kaşık, cacık
Son ara öğün bı bardak mısır patlatması bir kase çağla bir bardak kefir
Mısırı beğenmedim nişasta kaynağı onun yerine kahve içeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…