Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliyorum portakal suyu hayır. Ben biraz babam yüzünden kendine sıkınca dayanamıyorum kendim içinde istiyorum.

Sana da mutlu sonlari fistik

Gunaydin canim tartildin mi bende bugun yok 68 yine dünle ayni 69.2

Gunaydin canim

Gunaydin canim
Yok canım wcye çıkamadım 69.40 çıktım.
Canım fake reformer kurdum eve spora başlıyorum sonra resim atarım çok mutluyum ..
Ekmek yemek bana iyi gelmiyor canım o yüzden degistiremiyorum üç öğün yiyemiyorum midem kabul etmiyor küçüldü artık bilmiyorum artık kararsızım
Kabak yap bari sabah akşam şeklinde birşey yapman lazım 5leri görmek istiyorsan

Kızlar sabah tartıldım istediğim rakamı gördüm çok mutluyum @yellow girl SchonerDuft haftayaki hedef kilomu bugün yakaladım bende ödem olduğunu biliyordum çünkü burdada demiştim perşembe ful hastanedeydim su bile içmedim o yüzden çok çıktım gördüm sonunda 5 i ya ama cumaya kadar nolur bilmiyorum çünkü regl olacağım ya sabit çıkarım yada fazla

Uymadım canım bugün. Bu sabah kahvaltıda çay içtim. Kibrit kutusu beyaz peynir domates, salatalık, 3 zeytin. Bir de yaprak galeta yedim kızlar.
Duymak istediğim kahvaltı afiyet olsun canım
Günaydın kızlar bugün benimde sabır testim var börek partisi yapıyoruz ama hiç yemicem çok kararlıyım ve üzgünüm
Ayy çok kötü yiyormuş gibi yap 1 dilim al yoksa herkes başlar ye demeye
Cumaya denk gelmesi iyiymiş . Ne izlediniz
Tebrik ederim canım yapman gereken kilonu korumak canım

Tebrik ederim sizi iyi düşünelim eksi çıkalım.

Sağol canım ama dün çıksaydı bu rakam iyiydi neyse artık onumuze bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…