- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.181
Unutmusum bildrim yapmayi sabah erken evden ciktm sonrada bildrm yapamadmDün bildirim günüydü canım en geç 12.30 a kadar yapman gerekiyordu.
Mısırı beğenmedim nişasta kaynağı onun yerine kahve içeydin
Listeye girmen 1 hafta uzadı bilgin olsun canım. Unutuyorsan alarm kurUnutmusum bildrim yapmayi sabah erken evden ciktm sonrada bildrm yapamadm
Biliyorum portakal suyu hayır. Ben biraz babam yüzünden kendine sıkınca dayanamıyorum kendim içinde istiyorum.Kızarmış değilde tost makinesinde pişmiş yesen sağlıklı ve diyete uygun olur. Portakal ve limon suyu için düşüncelerimi dün söylemiştim
Bende öyle olabilsem ya yediğim yemek lezziz ve sunumu güzel olmalı ve aynı olmamalı
Alıştıysan çok iyi canım. Cumaya birinciliğe oynayalım zaten. Herkes coşmuşken
Sen babana uyma bugün sakınBiliyorum portakal suyu hayır. Ben biraz babam yüzünden kendine sıkınca dayanamıyorum kendim içinde istiyorum.
Sana da mutlu sonlari fistikHerkese Günaydın
Musmutlu haftasonları olsun hepimize
Gunaydin canimListeye girmen 1 hafta uzadı bilgin olsun canım. Unutuyorsan alarm kur
Gunaydin canimGünaydın diyet arkadaşlarım.
Gunaydin canimgünaydın kızlar
Ekmek yemek bana iyi gelmiyor canım o yüzden degistiremiyorum üç öğün yiyemiyorum midem kabul etmiyor küçüldü artık bilmiyorum artık kararsızımYeme şeklini ne zaman değiştireceksin. Karar verebildin mi
Yok canım wcye çıkamadım 69.40 çıktım.Sana da mutlu sonlari fistik
Gunaydin canimtartildin mi bende bugun yok 68 yine dünle ayni 69.2
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Kabak yap bari sabah akşam şeklinde birşey yapman lazım 5leri görmek istiyorsanEkmek yemek bana iyi gelmiyor canım o yüzden degistiremiyorum üç öğün yiyemiyorum midem kabul etmiyor küçüldü artık bilmiyorum artık kararsızım
Uymadım canım bugün. Bu sabah kahvaltıda çay içtim. Kibrit kutusu beyaz peynir domates, salatalık, 3 zeytin. Bir de yaprak galeta yedim kızlar.Sen babana uyma bugün sakın
Dün bildirim günüydü canım en geç 12.30 a kadar yapman gerekiyordu.
Mısırı beğenmedim nişasta kaynağı onun yerine kahve içeydin
Ben de olsam hiç yemezdim.Günaydın kızlar bugün benimde sabır testim var börek partisi yapıyoruz ama hiç yemicem çok kararlıyım ve üzgünüm
Duymak istediğim kahvaltı afiyet olsun canımUymadım canım bugün. Bu sabah kahvaltıda çay içtim. Kibrit kutusu beyaz peynir domates, salatalık, 3 zeytin. Bir de yaprak galeta yedim kızlar.
Ayy çok kötü yiyormuş gibi yap 1 dilim al yoksa herkes başlar ye demeyeGünaydın kızlar bugün benimde sabır testim var börek partisi yapıyoruz ama hiç yemicem çok kararlıyım ve üzgünüm
Cumaya denk gelmesi iyiymiş . Ne izledinizSinema gecesi
Tebrik ederim canım yapman gereken kilonu korumak canımKızlar sabah tartıldım istediğim rakamı gördüm çok mutluyum@yellow girl SchonerDuft haftayaki hedef kilomu bugün yakaladım bende ödem olduğunu biliyordum çünkü burdada demiştim perşembe ful hastanedeydim su bile içmedim o yüzden çok çıktım gördüm sonunda 5 i ya ama cumaya kadar nolur bilmiyorum çünkü regl olacağım ya sabit çıkarım yada fazla
Tebrik ederim sizi iyi düşünelim eksi çıkalım.Kızlar sabah tartıldım istediğim rakamı gördüm çok mutluyum@yellow girl SchonerDuft haftayaki hedef kilomu bugün yakaladım bende ödem olduğunu biliyordum çünkü burdada demiştim perşembe ful hastanedeydim su bile içmedim o yüzden çok çıktım gördüm sonunda 5 i ya ama cumaya kadar nolur bilmiyorum çünkü regl olacağım ya sabit çıkarım yada fazla
Oley sonundaDuymak istediğim kahvaltı afiyet olsun canım
Ayy çok kötü yiyormuş gibi yap 1 dilim al yoksa herkes başlar ye demeye
Cumaya denk gelmesi iyiymiş . Ne izlediniz
Tebrik ederim canım yapman gereken kilonu korumak canım
Sağol canım ama dün çıksaydı bu rakam iyiydi neyse artık onumuze bakalımDuymak istediğim kahvaltı afiyet olsun canım
Ayy çok kötü yiyormuş gibi yap 1 dilim al yoksa herkes başlar ye demeye
Cumaya denk gelmesi iyiymiş . Ne izlediniz
Tebrik ederim canım yapman gereken kilonu korumak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?