Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kabak detoksunu yapicam canım evdede var hafta ici yapmayı düşünüyorum hem regl öncesi iyi olur

Aaayyy çok mutluyum canım sanki kendim görmüş gibi sevindim göreceğinden çok emindim canım çünki yetmiyoruz o yüzden er geç mutlaka düşecek hatta kendim içinde dedim ya bence birden düşecek diye senle benim hep öyle oluyor takılıp takılıp bir den gidiyor çok şükür 60lara da veda ettin arkadaşım muhteşem bir duygu

Kızlar bugün akşam doğumgünü var of tam istediğimi görmüşken ne sanssizim ama yememeye çalışacağım yersemde bir iki çatal belki kimse çakmaz yemediğini schonerin dediği gibi yiyiyomus gibi yapayım yarında bebek mevlidi okutuyor yakınım tavuklu pilav onunda tavuğunu yiyeyim en azından

H afta sonu bayağı yoğun desene

Kızlar dün ufak kızımın çok ağrısı vardı sürekli kucak istedi giremedim gece de sürekli uyandı.

Dünkü menüm.
Sabah roka maydonaz 1 küçük domates bir küçük salatalık iki dilim peynir bir haşlanmış yumurta iki dilim ekmek bir bardak çay 3 yeşil 3 siyah zeytin bir kaşık tahin.

Ara bir büyük fincan sütlü kahve 3 fındık iki ceviz.

Öğlen 5 kaşık bulgur pilavı üç sulu köftenin sadece koftesinden.

Akşam bir parmak kadar börek sadece tadına baktım 2 lahana 2 yaprak sarma bir bardak çay( kayinvalidemin misafiri vardı) su 2,5 lt. Sporumu daha sonra eklicem.

Kızlar spor yapan varmı bakalım
Hadi hep beraber spora
Ben bir kupa kahve içtim ve şimdi kondisyon bisikletime oturup sürmeye başladım
Varmı bana katılıp spor yapıcaklar ?
Bu arada SchonerDuft dün gece puanlarımı ekliyim dedim ve 40 sayfa filan geri gittim ama spor listesini bulamadım sonuncu alıntı nerelerde kaldı acaba

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370
Magickk =240+240
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

@yellow girl
42 sayfa geride buldum bende
İşin kötü tarafı böreği ben yapçam bende yencek yaparken yedim demek benm için en mantıklı cevap bi dilimle bile bozarsam işi kaçırabilirim en iyisi hiç başlamamak

Bende evde reformer a başlayayım dün biri ekledi bulurum birazdan

Geçmiş olsun canım menün yine güzel sarmaları 2şer tane ile kalmışsın böreğin de sadece tadına bakmışsın tebrik ederim iradeni

Bencede hiç başlama yoksa gerisi çorap söküğü gibi geliyor ucu kaçıyor bende senin gibiyim bugün doğumgünü var hiç yememeye calısıcam kendimi biliyorum bir iki derken butun tabak bitmiş

Geçmiş olsun canım menün yine güzel sarmaları 2şer tane ile kalmışsın böreğin de sadece tadına bakmışsın tebrik ederim iradeni
Canım kayınvalidem aşağıda oturuyor inan haftanın 4 günü mutlaka cevizli kaymaklı börek poğaça çeşitleri dolmalar olur bu diyette iyi bile dayandım çoğu zaman aşağı inince bir bardak çay içip yukarı çıkıyorum misafiri çok oluyor.

Ben hamur işi yapmıyorum 3 aydır kızımın doğum günü için hazirlik yaptım o kadar.

Canim benim sayenizde oldu bunlar sizi düşündükçe hiçbirşey yemiyorum su günler irademe sahip çıkmaya çalışıyorum malum iştahlı bir kocam var yazmıştım ya baklavayı nasılda zorladı ama yemedim mutfakta duruyor ve dokunmuyorum en üst köşelere koydum kendisi her gün iki üç dilim yiyiyor sağolsun evet canım ikimiz birbirimize benziyoruz çabuk ödem tutuyoruz ama birden gidiyor inanamıyorum çok değişik metobolizma var bizde

Gerçekten canım iraden supermis ben olsam dayanamazdım anneme bile gittiğimde etkileniyorum hemen

Aslinda normal yemeye devam etsem almazdim canim ben cok abarttim sadece kahvaltida yarim ekmekden fazla ekmek yemeler aksam gec saatte yemler abur cubura da dadanmistim son zamanlar ondan aldim yoksa almamistim
Bende doğumdan sonra eşimle birlikte 3 gecede bir künefe sipariş ederek aldim,

Gerçekten canım iraden supermis ben olsam dayanamazdım anneme bile gittiğimde etkileniyorum hemen
Canım yiyince tekrar vermeye ugrasicam o kadar zor oluyor ki birde çocuklar durmuyor gün içinde spor yapmadığım da oluyor ha icimden bir ses ye dedi ama yemedim spor yapamayınca o kilo yapışıyor bende bu sefer stres oluyorum WC bile çıkamıyorum sonra bütün hafta sinir oluyorum böyle olmasindansa bogazimi tutayım daha iyi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…