- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.221
Bende kızımın doğum günü dışında 3-4 aydır hamur işi yapmadın canım sarmayınca dayanamam diye sarmadım 2-3 tane ile dayanamam tadını alırsam kendimi tutamaz bir tabak yerim diye korkuyorum ondan sarma yapmıyorum anneme filan gideceklere yapma diyorum dayanamam diyeCanım kayınvalidem aşağıda oturuyor inan haftanın 4 günü mutlaka cevizli kaymaklı börek poğaça çeşitleri dolmalar olur bu diyette iyi bile dayandım çoğu zaman aşağı inince bir bardak çay içip yukarı çıkıyorum misafiri çok oluyor.
Ben hamur işi yapmıyorum 3 aydır kızımın doğum günü için hazirlik yaptım o kadar.
Diyetin en zor günleri bunlar ya insan evde tekken idare ediyo görmeyince yemiyorsun ama böyle zamanlarda görüyoruz irademizi senin işin daha da zor çevre baskısı da olcak niye yemiyon diye inşallah hafif geçer bende ilk kez test etçem kendimi bakalm bi ufak parçayla başlasam 2 tane yemege gider onun sonu ondan hiç niyetlemicem inşallah akşam bozmadııık diye döneriz burayaBencede hiç başlama yoksa gerisi çorap söküğü gibi geliyor ucu kaçıyor bende senin gibiyim bugün doğumgünü var hiç yememeye calısıcam kendimi biliyorum bir iki derken butun tabak bitmiş
Aynen canım bende çerez gibi yerimde yiyince de düşüyorum yok önce su 55 i bir goreyimde sonra bakariz koruma programı yapicam daha sonra.Bende kızımın doğum günü dışında 3-4 aydır hamur işi yapmadın canım sarmayınca dayanamam diye sarmadım 2-3 tane ile dayanamam tadını alırsam kendimi tutamaz bir tabak yerim diye korkuyorum ondan sarma yapmıyorum anneme filan gideceklere yapma diyorum dayanamam diyehamur işi,tatlı vs. hiç sorun diil direk reddederim canım bile çekmez diyebilirim yani sorun diil ama sarma benim hassas noktam en sevdiğim yiyecektir kendisi kendimi tutamam ondan kendisi ile bir süre daha karşılaşmak istemiyorum
Inşallah canımDiyetin en zor günleri bunlar ya insan evde tekken idare ediyo görmeyince yemiyorsun ama böyle zamanlarda görüyoruz irademizi senin işin daha da zor çevre baskısı da olcak niye yemiyon diye inşallah hafif geçer bende ilk kez test etçem kendimi bakalm bi ufak parçayla başlasam 2 tane yemege gider onun sonu ondan hiç niyetlemicem inşallah akşam bozmadııık diye döneriz buraya
HeheBende doğumdan sonra eşimle birlikte 3 gecede bir künefe sipariş ederek aldim,
Supermis cnm ya darısı başıma ben en çok 60 dk yuruyebiliyorum 1 saatte hitt yapabiliyorum şimdilik ilerleticem zamanla inşallahÇok normal cañim şuan okadar yürüyemezsin 60lı 70li kilolara gelince okadar zorlamaz seni de canim şuan zaten koşma senin için tehlikeli olur canım ama yüriyebildiğin kadar yürü giderek artırırsın 20dk 30dk sonra ki haftalar 40dak çıkartırsın meselao şekilde yaparsın canım benim yıllardır yapmadgm spor çeşidi kalmadı kickboks hariç onada eşim kıskançlıktan izin vermiyor ama onu da yapcam bir gün benim kondisyon yüksek canım yani sen bana bakma beni yürümek zorlamıyor ama koşmak 5-6 kilo öncesinde zorluyordu ama yapıyordum biraz biraz şimdi artık 66 kiloya inince çok hafiflemiş hissediyorum koşuda dans da artık çok kolay oluyor
Duymak istediğim kahvaltı afiyet olsun canım
Ayy çok kötü yiyormuş gibi yap 1 dilim al yoksa herkes başlar ye demeye
Cumaya denk gelmesi iyiymiş . Ne izlediniz
Tebrik ederim canım yapman gereken kilonu korumak canım
Aynene canım bende 58 in hayaliyle aylardır herşeyden uzak duruyorum bir hedefe varsam koruma bana kolay geliyor bukadar sıkmak zorunda kalmıycak en azından canımızın çektiklerini ay da bir yeriz 10 günde bir yeriz ve ertesinde ki günler çok hafif yeriz olur biter birde sporu bırakmayınca rahatlıkla koruruz ama şuan canım çektiği halde tam 4 aydır yemediğim şeyler varAynen canım bende çerez gibi yerimde yiyince de düşüyorum yok önce su 55 i bir goreyimde sonra bakariz koruma programı yapicam daha sonra.
Afiyet olsun canım
Eskilerden mi izlemiş gibiyimYarının dünyası diye bir film. George clooney
Birde sen mi yapacaksın. Iradeli olmazsan yandın01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ
SchonerDuft =
Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370
Magickk =240+240
Tgb1907 =
Ucukgenclik =
@yellow girl
42 sayfa geride buldum bende
İşin kötü tarafı böreği ben yapçam bende yencek yaparken yedim demek benm için en mantıklı cevap bi dilimle bile bozarsam işi kaçırabilirim en iyisi hiç başlamamak
Harika görünüyor canım en sevdiğim tatlıdır kendisi ama ben koruma programına geçene kadar sağlıklı tatlılardan uzak durma kararım var ama 58 e gelip diyeti bırakıp korumaya geçtiğimde denerim
Birde sen mi yapacaksın. Iradeli olmazsan yandın01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ
SchonerDuft =
Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370
Magickk =240+240
Tgb1907 =
Ucukgenclik =
@yellow girl
42 sayfa geride buldum bende
İşin kötü tarafı böreği ben yapçam bende yencek yaparken yedim demek benm için en mantıklı cevap bi dilimle bile bozarsam işi kaçırabilirim en iyisi hiç başlamamak
Bu bizim sandalye diilmi dedim bir anEki Görüntüle 2255173
Kizlar evde fake reformer yaptım.
Ekipman varsa mutlaka deneyin orjinaline çok yakın
Şu anda iradeliyim ama akşama nasıl oluyorm bilmiyorum bir de ayıptır söylemesi kıymalı su böreği adını andığımda yutkunuyorum hadi bakalm hayırlısıBirde sen mi yapacaksın. Iradeli olmazsan yandın
Afiyet olsun canım ama yaramasın hemen akıp gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?