Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kızımın doğum günü dışında 3-4 aydır hamur işi yapmadın canım sarmayınca dayanamam diye sarmadım 2-3 tane ile dayanamam tadını alırsam kendimi tutamaz bir tabak yerim diye korkuyorum ondan sarma yapmıyorum anneme filan gideceklere yapma diyorum dayanamam diye hamur işi,tatlı vs. hiç sorun diil direk reddederim canım bile çekmez diyebilirim yani sorun diil ama sarma benim hassas noktam en sevdiğim yiyecektir kendisi kendimi tutamam ondan kendisi ile bir süre daha karşılaşmak istemiyorum

Bencede hiç başlama yoksa gerisi çorap söküğü gibi geliyor ucu kaçıyor bende senin gibiyim bugün doğumgünü var hiç yememeye calısıcam kendimi biliyorum bir iki derken butun tabak bitmiş
Diyetin en zor günleri bunlar ya insan evde tekken idare ediyo görmeyince yemiyorsun ama böyle zamanlarda görüyoruz irademizi senin işin daha da zor çevre baskısı da olcak niye yemiyon diye inşallah hafif geçer bende ilk kez test etçem kendimi bakalm bi ufak parçayla başlasam 2 tane yemege gider onun sonu ondan hiç niyetlemicem inşallah akşam bozmadııık diye döneriz buraya

Aynen canım bende çerez gibi yerimde yiyince de düşüyorum yok önce su 55 i bir goreyimde sonra bakariz koruma programı yapicam daha sonra.

Inşallah canım

Bende doğumdan sonra eşimle birlikte 3 gecede bir künefe sipariş ederek aldim,
Hehe biran kendimi gördüm bizde öyle gece tam çocuk uykuya dalmış rahata geçiyorsun tv de de süper bir sinama başlamış başbaşa keyif yapacak vakit hemen bizde Aaayyy künefe mi söylesek yada pizza söylesek yanınada da sufle de isteriz filan diyip siparişler siparişler geceleri hep kaçamaklar ile verdiğim kiloları geri aldım bir aralar

Supermis cnm ya darısı başıma ben en çok 60 dk yuruyebiliyorum 1 saatte hitt yapabiliyorum şimdilik ilerleticem zamanla inşallah

Yarının dünyası diye bir film. George clooney

Aynen canım bende çerez gibi yerimde yiyince de düşüyorum yok önce su 55 i bir goreyimde sonra bakariz koruma programı yapicam daha sonra.
Aynene canım bende 58 in hayaliyle aylardır herşeyden uzak duruyorum bir hedefe varsam koruma bana kolay geliyor bukadar sıkmak zorunda kalmıycak en azından canımızın çektiklerini ay da bir yeriz 10 günde bir yeriz ve ertesinde ki günler çok hafif yeriz olur biter birde sporu bırakmayınca rahatlıkla koruruz ama şuan canım çektiği halde tam 4 aydır yemediğim şeyler var hedefe sen yakınsın gene de benim 2 ay daha beklemem lazım

Birde sen mi yapacaksın. Iradeli olmazsan yandın

Eki Görüntüle 2255169
Evet 1 aydır ilk kez ödül gunu yaptım 1 ay sonra artık tekrar yaparım
Harika görünüyor canım en sevdiğim tatlıdır kendisi ama ben koruma programına geçene kadar sağlıklı tatlılardan uzak durma kararım var ama 58 e gelip diyeti bırakıp korumaya geçtiğimde denerim tatlım nacizane sana bir tavsiyem var sen daha iyi bilirsin bana bende çok etkili oluyor canının çok çektiği bu tarz bir ödülü ay yada belli bir vakit olarak diil de kilo olarak koysan daha etkili ve motive edici olmaz mı hani mesela 1 ay sonra dersem 1 ayda nasl spor yaparsam yapayım nasl diyet yaparsam yapayım yada nekadar kilo verirsem hatta pek vermesem de o tarihde onu yiyecem ama eğer mesela 10 kilo verirsem yada 5 kilo verirsem yiyecem diye hedef koyarsam biran önce o 5 kiloyu verebilmek için çabalar verip ödül olarak yersin kilo vermene ve daha azimli olmasada katkısı olur böylece

Birde sen mi yapacaksın. Iradeli olmazsan yandın

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl = 960
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370
Magickk =240+240
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…