Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şu anda iradeliyim ama akşama nasıl oluyorm bilmiyorum bir de ayıptır söylemesi kıymalı su böreği adını andığımda yutkunuyorum hadi bakalm hayırlısı
Aynen canım 62 kiloya kadar bana ödül ,kaçamak vs. Yok canım 62yi görünce bir ödül vericem kendime ama hemen ertesi 2 gün detoks yapı cam ve ondan sonrada hemen tam gaz yola devam ve 58 e kadar gene birdaha ödülmüş kaçamamış yasak

Tam tarihine hiç bakmadım valla.. ama yenilerde olmalı accik yaşlanmış haftanın bir günü bebeleri erken yatırıp sinema günü yapalım dedik ama ayda bir anca oldu. Ee Mısır'da kaçınılmazdı ama benden beklenmeyen bir kararlılıkla sadece bir bardak yedim. Normalde bir derin kova biterdi.
Afiyet olsun canım

Eskilerden mi izlemiş gibiyim

Perşembe =
30dk. Zumba:105
Dün ki sporlarım=
1 saat koşu: 240
1 saat h.t.yürüyüş: 150
1 saat kond. bisiklet: 180
Bugün ki sporum=
1 saat kondisyon bisiklet: 180
30 dk. Zumba: 105
Hepsi toplam= 960 puan
Süpersin canım bugün bende 2 saat kadar yürüyüş yapacam kv gidicez gidiş dönüşte yürürüz dedik

Sorma gitsin hepsinden yersem beni detoks bile kurtarmaz

Kurtarmaz valla yürüyüş yz da leslie yaparsan dengelersin ancak ama 2 saat falan anca kurtarır günlük o da
Şu anda iradeliyim ama akşama nasıl oluyorm bilmiyorum bir de ayıptır söylemesi kıymalı su böreği adını andığımda yutkunuyorum hadi bakalm hayırlısı
kıymalı ise 1 dilim yersin sporda yap eritirsin canım
Bir ara bakarım bizde netflixe takmış durumdayız eşimle şuan sabrina yi izliyorum mesela

Süpersin canım bugün bende 2 saat kadar yürüyüş yapacam kv gidicez gidiş dönüşte yürürüz dedik
Harika canım izmirin havası çok değişken yaaa dün attığın fotolar da görünüş nasıl günlük güneşlik idi herkes tişört ile dolaşıyordu bugünde hava çok kapalı ve ara ara yağmur çiliyor neyse evde yaptm sporumu zaten hafta içi gene yürüycem bende yürü fırsat buldukça canım yürüdükçe vücut kiloyu daha çabuk atıyor

Oooooffff kızlar şu 65ler bir görünüp kayboldu kayboluş o kayboluş yani sinir oldum artk bekle bekle hala regle de gelmedi artk biran önce regle olmak ve tartı da tekrar 65leri görmek istiyorum aynaya bakıyorum 65 den bir gram bile fazla diil yani görüntü 63 -65 arası gibi oldu şu ara ve kim görse çok zayıflamışsın diyor kızlar fota attığım size göbeğim çok iyi gitmişti basen kalmıştı ve ondan sonrada hep basen gitti bu hafta artk basen de de çok güzel fark var mezurelerde destekliyor yani kesinlikle gene kilo gitti 66 dizilim çok eminim ve gıcık oldum artk şu ödem ve regle gitsin gerçek kilo çıksın ortaya acaba grip için içtiğim haplar mı geciktirdi oysa çok adet söktürücü çaylar da içtim ama gene gelmedi

Canım haplar bende hep geciktirir büyük ihtimal Sende de öyle oldu

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl =
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370
Magickk =240+240+180+180
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

[/QUOTE]

Bende kabaklarımı pişirdim detoksa başlıyorum iyice araştırdım çok iyi kilo verdiriyomuş bakalm bende nasıl etki etçek ödül bana ceza gibi geliyor psikolojim bozuldu galiba kilo vermemi engeller diye
Hiç bulaşmamayı denicem canım bakalm
Civan perçemi mi neydi o çok iyi adet söktürücüydü karıştırmıyorsam

Ya kızlar ölçeyim dedim bende kendimi 2 santim gitmiş her yerdenn

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =
Yellow girl = 960
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370
Magickk =240+240+180+180
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

[/QUOTE]

Bir ara bakarım bizde netflixe takmış durumdayız eşimle şuan sabrina yi izliyorum mesela

İyi seyirler.. bugün imtihan günü bana. Her cumartesi akrabalar biraraya gelinir bizde ve sürpriz sürpriz herkesin canı hamur kızartması (pisi) istiyormuş. Sanırım bir tekne yapılacak. Bozmayacagim ins. Ama şu "ay neden yemedin hadi ye amaaan birkaç pisiden ne olacak" tayfası şimdiden gerdi beni

Aynen canım banada öyle geliyor kesinlikle kilo vermemi engeller diye yemiyorum bende boşver biz yemeyelim bak ne güzel incelmeyede başlamışsın

Kızgın yağda oluyor o hamurun kalorisi kızgın yağla birleşince kaça katlanıyor bir düşün eğer yersen bu hafta + çıkarsın

Kızgın yağda oluyor o hamurun kalorisi kızgın yağla birleşince kaça katlanıyor bir düşün eğer yersen bu hafta + çıkarsın

Yok yemem zaten dedim ben kizartirim diye. Ben Ocak başındayken kimse takmaz bana ye ye diye. Diyete girdim yada kilo vermek istiyorum diye hiç söylemiyorum. Hayır diyemiyolar iyisin ne kilosu diye ama yedirmekten geri kalmiyolarda. Kıtlıktan geliyoruz biz zaten. Anneler hep öyledir ya. Hayır kendisi 55 kilo ben nerdeyse iki katıyım onun hala yediriyor ya

Hahah bizde durum mu soylesek etli pide mı derken pide gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…